skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…
Εσείς οι δύο γράφετε ο ένας πίσω από τον άλλον... :143:
Εσείς οι δύο γράφετε ο ένας πίσω από τον άλλον... :143:
ΟΧΙ.εχεις σκεφτει ποτε ο συγκεκριμενος blogger (που ειναι πολυ συμπαθης κατα τα αλλα και εχουμε και παρομοια γουστα) να κανει λαθος και ο χωρος αυτος να μην ειναι demo room του συγκεκριμενου αντιπροσωπου αλλα ενα σπιτι?
οχι λεει αληθειαΑρα το site λεει ψεματα...
ΟΚ.
καλα θα πω στον ιδιοκτητη να του κανει μηνυση...ΟΧΙ.
Τοτε θα επρεπε να καταγγελθει.
Συμφωνω.Δεν μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό μερικών, που φέρουν με μεγάλη ευκολία στο στόμα τους την φράση 'κοντά στο πραγματικό γεγονός'... Και μάλιστα σε σύστημα που παίζει CD... Θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη πείρα από μέγαρο με συμφωνική και δεκάδες άλλα ζωντανά ακούσματα...
Λεω μονο οτι διαβαζω, ξαναλεω, δεν ειμαι μαγος.οχι λεει αληθεια
και εμεις που εχουμε παει και ακουσει το συγκεκριμενο συστημα (DOL FON, Tidal, gpol, SEF, nnanos) σου λεμε ψεματα
Ο χώρος είναι περίπου 100 τετραγωνικά. Αν και από όσο γνωρίζω ο ιδιοκτήτης τους θα μεταφερθεί σε ένα νέο σπίτι με μεγαλύτερο χώρο για το σύστημα.
Χρηστο να υποθεσω οτι αποκαλεις δημοσιως τον DOL FON ψευτη και απατεωνα?Εγώ δεν το διάβασα πουθενά αλλά φαίνεται το πράγμα (όταν τα πάντα είναι ενός αντιπροσώπου και ο χώρος δεν δείχνει σπίτι!)
Πιό ειλικρινές εκ μέρους του αγαπητού Δολοφονάκη θα ήταν να το πει από την αρχή και όχι να μου απαντά ότι ανήκει σε χομπίστα... Δεν είναι κακό να παρουσιάσει κάποιος αντιπρόσωπος τα προιοντα του, την στιγμή μάλιστα που δεν τα εξέθεσε στο περασμένο High end Show... :126:
Ας ασχοληθούμε με το υπέροχο σύστημα!Συμφωνω.
Στην προ διετιας εκθεση της Αθηνας καθομαστε εκεινο το Σαββατο βραδυ που επαιζε το Live στο ημιοροφο μεταξυ αλλων, εγω, ο Peter Suchy, ο Βελισαριος και ο VDH στην πρωτη "γραμμη".
Καποια στιγμη γυριζω και λεω στον Peter, "θελω να μου φτιαξεις ενα συστημα που να παιζει περιπου ετσι". Οι αλλοι δυο λιγωθηκαν στα γελια, ο ιδιος απαντησε οτι αυτο ειναι τοσο δυσκολο εως αδυνατον.
ποιο δουλεμα? επιμενεις ακομα οτι αυτο το συστημα ειναι του αντιπροσωπου?Παιδιά, δεν αφήνουμε το δούλεμα λέω εγώ... :141:
Ας ασχοληθούμε με το υπέροχο σύστημα!
Μα είναι δημοσιευμένο μάνα μου στο blog...ποιο δουλεμα? επιμενεις ακομα οτι αυτο το συστημα ειναι του αντιπροσωπου?
ποσα λεφτα θα στοιχηματιζες οτι δεν ειναι στημενο σε σπιτι ιδιωτη?
Το αν είναι φανφάρες ή όχι άσε να το κρίνουν αυτοί που το άκουσαν και ίσως έχουν και μια ιδέα παραπάνω.Ασφαλως ναι, αλλα οχι σε φανφαρες.
τι λες ρε παιδι μου? μεγαλη ζημια που παθανε αμα πουλησει η δε πουλησει το "προιον"Μα είναι δημοσιευμένο μάνα μου στο blog...
Και επειδή "το πολύ το Κυριε Ελέησον το βαριέται κι ο παππάς", μήπως θα 'πρεπε ίσως εσύ και ο Μιχάλης να σκεφτείτε ότι αυτή η φορτική διαφήμιση των Tidal που κάνετε εν συγχορδία, μήπως, επαναλαμβάνω, τελικά κάνει κακό στο προιόν... :139:
ακομα ενας που εχει αποψη για συστημα που δεν εχει ακουσει....Ενα συστημα 350.000 ειναι υποχρεωμενο να παιξει.
Το αν αυτοι (οπως ο καθενας) που το ακουσε εμειναν εντυπωσιασμενοι αυτο δεν σημαινει οτι πλησιαζει οσο τιποτα αλλο το ζωντανο γεγονος.
Ας σκεφτουμε οτι υπαρχουν και πολυ πιο ακριβα συστηματα που ασφαλως παιζουν πολυ καλυτερα απο αυτο.
σου υποσχομαι οτι θα σε παω να το ακουσεις ( σε συννενοηση με τον ιδιοκτητη που ειναι ενας πολυ ευγενικος ανθρωπος) αλλα με την προυποθεση οτι θα βαλουμε στοιχημα, ετσι για το γαμωτο...Μα είναι δημοσιευμένο μάνα μου στο blog...
Κυριοι, οκ.ακομα ενας που εχει αποψη για συστημα που δεν εχει ακουσει....
Αρα, μηπως τελικα το site διαφημιζει τον αντιπροσωπο?σου υποσχομαι οτι θα σε παω να το ακουσεις ( σε συννενοηση με τον ιδιοκτητη που ειναι ενας πολυ ευγενικος ανθρωπος) αλλα με την προυποθεση οτι θα βαλουμε στοιχημα, ετσι για το γαμωτο...