Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Εσείς οι δύο γράφετε ο ένας πίσω από τον άλλον... :143:

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

εχεις σκεφτει ποτε ο συγκεκριμενος blogger (που ειναι πολυ συμπαθης κατα τα αλλα και εχουμε και παρομοια γουστα) να κανει λαθος και ο χωρος αυτος να μην ειναι demo room του συγκεκριμενου αντιπροσωπου αλλα ενα σπιτι?
ΟΧΙ.

Τοτε θα επρεπε να καταγγελθει.

Reaction score
871
Δεν μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό μερικών, που φέρουν με μεγάλη ευκολία στο στόμα τους την φράση 'κοντά στο πραγματικό γεγονός'... Και μάλιστα σε σύστημα που παίζει CD... Θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη πείρα από μέγαρο με συμφωνική και δεκάδες άλλα ζωντανά ακούσματα...

Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός, ούτε την ποιότητα και την αξία του κορυφαίου συστήματος, τουναντίον, θα πρότεινα, αν είναι εφικτό, να κανονισθεί κάποια συγκέντρωση για να ακούσουμε κι εμείς το υπέροχο αυτό σύστημα, με δικό μας υλικό, για να το απολαύσουμε και να αποκτήσουμε 'ιδίαν άποψην' γι αυτό...

Reaction score
659

Αρα το site λεει ψεματα...

ΟΚ.
οχι λεει αληθεια

και εμεις που εχουμε παει και ακουσει το συγκεκριμενο συστημα (DOL FON, Tidal, gpol, SEF, nnanos) σου λεμε ψεματα

Reaction score
1.685

Δεν μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό μερικών, που φέρουν με μεγάλη ευκολία στο στόμα τους την φράση 'κοντά στο πραγματικό γεγονός'... Και μάλιστα σε σύστημα που παίζει CD... Θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη πείρα από μέγαρο με συμφωνική και δεκάδες άλλα ζωντανά ακούσματα...
Συμφωνω.

Στην προ διετιας εκθεση της Αθηνας καθομαστε εκεινο το Σαββατο βραδυ που επαιζε το Live στο ημιοροφο μεταξυ αλλων, εγω, ο Peter Suchy, ο Βελισαριος και ο VDH στην πρωτη "γραμμη".
Καποια στιγμη γυριζω και λεω στον Peter, "θελω να μου φτιαξεις ενα συστημα που να παιζει περιπου ετσι". Οι αλλοι δυο λιγωθηκαν στα γελια, ο ιδιος απαντησε οτι αυτο ειναι τοσο δυσκολο εως αδυνατον.

Reaction score
1.685

οχι λεει αληθεια

και εμεις που εχουμε παει και ακουσει το συγκεκριμενο συστημα (DOL FON, Tidal, gpol, SEF, nnanos) σου λεμε ψεματα
Λεω μονο οτι διαβαζω, ξαναλεω, δεν ειμαι μαγος.
Ισως αν ειχαμε κι αλλες φωτογραφιες που να περιλαμβανουν και μερος του σπιτιου να ηταν καλυτερα.

Απο την αλλη εαν ειναι μια σπιταρονα στην Πολιτεια, πως ο ιδιοκτητης θα παει σε αλλον χωρο και μαλιστα συντομα πανω απο 100 τετραγωνικα οπως ειπωθηκε εδω μεσα?

Ο χώρος είναι περίπου 100 τετραγωνικά. Αν και από όσο γνωρίζω ο ιδιοκτήτης τους θα μεταφερθεί σε ένα νέο σπίτι με μεγαλύτερο χώρο για το σύστημα.

Reaction score
659

Εγώ δεν το διάβασα πουθενά αλλά φαίνεται το πράγμα (όταν τα πάντα είναι ενός αντιπροσώπου και ο χώρος δεν δείχνει σπίτι!)

Πιό ειλικρινές εκ μέρους του αγαπητού Δολοφονάκη θα ήταν να το πει από την αρχή και όχι να μου απαντά ότι ανήκει σε χομπίστα... Δεν είναι κακό να παρουσιάσει κάποιος αντιπρόσωπος τα προιοντα του, την στιγμή μάλιστα που δεν τα εξέθεσε στο περασμένο High end Show... :126:
Χρηστο να υποθεσω οτι αποκαλεις δημοσιως τον DOL FON ψευτη και απατεωνα?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Παιδιά, δεν αφήνουμε το δούλεμα λέω εγώ... :141:

Reaction score
2.002

Συμφωνω.

Στην προ διετιας εκθεση της Αθηνας καθομαστε εκεινο το Σαββατο βραδυ που επαιζε το Live στο ημιοροφο μεταξυ αλλων, εγω, ο Peter Suchy, ο Βελισαριος και ο VDH στην πρωτη "γραμμη".
Καποια στιγμη γυριζω και λεω στον Peter, "θελω να μου φτιαξεις ενα συστημα που να παιζει περιπου ετσι". Οι αλλοι δυο λιγωθηκαν στα γελια, ο ιδιος απαντησε οτι αυτο ειναι τοσο δυσκολο εως αδυνατον.
Ας ασχοληθούμε με το υπέροχο σύστημα!

Reaction score
659

Παιδιά, δεν αφήνουμε το δούλεμα λέω εγώ... :141:
ποιο δουλεμα? επιμενεις ακομα οτι αυτο το συστημα ειναι του αντιπροσωπου?

ποσα λεφτα θα στοιχηματιζες οτι δεν ειναι στημενο σε σπιτι ιδιωτη?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

ποιο δουλεμα? επιμενεις ακομα οτι αυτο το συστημα ειναι του αντιπροσωπου?

ποσα λεφτα θα στοιχηματιζες οτι δεν ειναι στημενο σε σπιτι ιδιωτη?
Μα είναι δημοσιευμένο μάνα μου στο blog...

Και επειδή "το πολύ το Κυριε Ελέησον το βαριέται κι ο παππάς", μήπως θα 'πρεπε ίσως εσύ και ο Μιχάλης να σκεφτείτε ότι αυτή η φορτική διαφήμιση των Tidal που κάνετε εν συγχορδία, μήπως, επαναλαμβάνω, τελικά κάνει κακό στο προιόν... :139:

Reaction score
2.002

Ασφαλως ναι, αλλα οχι σε φανφαρες.
Το αν είναι φανφάρες ή όχι άσε να το κρίνουν αυτοί που το άκουσαν και ίσως έχουν και μια ιδέα παραπάνω.

Reaction score
1.685

Ενα συστημα 350.000 ειναι υποχρεωμενο να παιξει.
Το αν αυτοι (οπως ο καθενας) που το ακουσε εμειναν εντυπωσιασμενοι αυτο δεν σημαινει οτι πλησιαζει οσο τιποτα αλλο το ζωντανο γεγονος.

Ας σκεφτουμε οτι υπαρχουν και πολυ πιο ακριβα συστηματα που ασφαλως παιζουν πολυ καλυτερα απο αυτο.

Reaction score
659

Και επειδή "το πολύ το Κυριε Ελέησον το βαριέται κι ο παππάς", μήπως θα 'πρεπε ίσως εσύ και ο Μιχάλης να σκεφτείτε ότι αυτή η φορτική διαφήμιση των Tidal που κάνετε εν συγχορδία, μήπως, επαναλαμβάνω, τελικά κάνει κακό στο προιόν... :139:
τι λες ρε παιδι μου? μεγαλη ζημια που παθανε αμα πουλησει η δε πουλησει το "προιον"

Reaction score
659

Ενα συστημα 350.000 ειναι υποχρεωμενο να παιξει.
Το αν αυτοι (οπως ο καθενας) που το ακουσε εμειναν εντυπωσιασμενοι αυτο δεν σημαινει οτι πλησιαζει οσο τιποτα αλλο το ζωντανο γεγονος.

Ας σκεφτουμε οτι υπαρχουν και πολυ πιο ακριβα συστηματα που ασφαλως παιζουν πολυ καλυτερα απο αυτο.
ακομα ενας που εχει αποψη για συστημα που δεν εχει ακουσει....

Reaction score
659

σου υποσχομαι οτι θα σε παω να το ακουσεις ( σε συννενοηση με τον ιδιοκτητη που ειναι ενας πολυ ευγενικος ανθρωπος) αλλα με την προυποθεση οτι θα βαλουμε στοιχημα, ετσι για το γαμωτο...

δε πιστευω να εισαι ριψασπις?

Reaction score
1.685

ακομα ενας που εχει αποψη για συστημα που δεν εχει ακουσει....
Κυριοι, οκ.

Το συστημα παιζει θεικα, ειναι το καλυτερο του κοσμου, θα το ζηλευαν ακομα και οι μουσικοι περισσοτερο απο το ιδιο τους το live..

Χαρητε το και παμε παρακατω.

Ολοι εμεις ακουμε απο κατσαρολες...

σου υποσχομαι οτι θα σε παω να το ακουσεις ( σε συννενοηση με τον ιδιοκτητη που ειναι ενας πολυ ευγενικος ανθρωπος) αλλα με την προυποθεση οτι θα βαλουμε στοιχημα, ετσι για το γαμωτο...
Αρα, μηπως τελικα το site διαφημιζει τον αντιπροσωπο?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell