Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Από την μαρτυρία των μελών που ακουσαν το εν λόγω σύστημα, μάλλον πρέπει να αλλαχθεί ο τίτλος του νήματος σε:

"Ένα σύστημα χωρίς ηχητική άποψη…"

Reaction score
659

Το ηλεκτρολογικο καλωδιο απο το πολυμπριζο γιατι ειναι ετσι;
Μαυρο και αδυνατο;
Μαλλον για να ρωταμε.
επειδη εχω και εγω μια πιο φτηνη εκδοση του πολυμπριζου αυτου, ερχεται (προαιρετικα) με ενσωματωμενο καλωδιο ρευματος το οποιο και ταιριαζει στην αποψη του κατασκευαστη και κατα τη γνωμη μου αυτη ειναι και η καλυτερη λυση...

Μπορουσα να βαλω δικο μου ρευματος αλλα τοτε μαλλον θα το μαγειρευα λιγο το αποτελεσμα...

Reaction score
659

Από την μαρτυρία των μελών που ακουσαν το εν λόγω σύστημα, μάλλον πρέπει να αλλαχθεί ο τίτλος του νήματος σε:

"Ένα σύστημα χωρίς ηχητική άποψη…"
δεν εχεις και αδικο....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.343

αν πάμε όλοι μαζί για "power buy" λες να πέσει η τιμή στο 1/10?

Reaction score
871
Οδηγός(σουβερογυρίστρα) δεν υπάρχει ???

Παίζει με PC-lap ???

Με τι σύνδεση ???

Γιατί αφού έχουν μεγάλη πρόσοψη τα ηχεία τα woofer πυροβολάνε στο πλάι απ' ευθείας πάνω στο rack με τα μηχανήματα ???

Reaction score
1.999
Απάντηση: Re: Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Οδηγός(σουβερογυρίστρα) δεν υπάρχει ???

Παίζει με PC-lap ???

Με τι σύνδεση ???

Γιατί αφού έχουν μεγάλη πρόσοψη τα ηχεία τα woofer πυροβολάνε στο πλάι απ' ευθείας πάνω στο rack με τα μηχανήματα ???
Παίζει με cd, του ετοιμάζουμε ένα macακι να βρει ο άνθρωπος την υγεία του, να ακούσει λίγο μουσική επιτέλους! :143:

Reaction score
1.999

Το ηλεκτρολογικο καλωδιο απο το πολυμπριζο γιατι ειναι ετσι;
Μαυρο και αδυνατο;
Μαλλον για να ρωταμε.
Δεν είναι τόσο λεπτό όσο φαίνεται στη φωτογραφία απλά τα άσπρα (argento flow master reference) είναι πύθωνες! :138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

αυτο ειναι απο τα συστηματα που πρεπει να ακουσει οποιος πιστευει οτι ειναι αδυνατη η ρεαλιστικη αναπαραγωγη ενος ζωντανου γεγονοτος στο σπιτι.....

ειναι σοκαριστικη εμπειρια η ακροαση του...
Να συμφωνησω απολυτα για τις δυνατοτητες του συστηματος
Για το υπογραμμισμενο ασε με να εχω σοβαρες ενστασεις

Reaction score
659

Να συμφωνησω απολυτα για τις δυνατοτητες του συστηματος
Για το υπογραμμισμενο ασε με να εχω σοβαρες ενστασεις
και εγω ειχα ενστασεις πριν το ακουσω μην ανησυχεις...

ειδικα αφου ακουσα συστηματα στο Μοναχο που στοιχιζαν τα διπλασια και επαιζαν στο γαμο του καραγκιοζη....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

μην μιλατε για Μοναχο. Αδικειτε (εσεις) το συστημα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

και εγω ειχα ενστασεις πριν το ακουσω μην ανησυχεις...

ειδικα αφου ακουσα συστηματα στο Μοναχο που στοιχιζαν τα διπλασια και επαιζαν στο γαμο του καραγκιοζη....
Καλά βρε παιδιά, είναι δυνατόν - και το λέτε και το ξαναλέτε αμφότεροι και οι δύο Τινταλόπληκτοι (sic) - να έχετε σαν reference αναπαραγωγή μουσικής, ακούσματα σε High End Εκθέσεις? :139:

Reaction score
659

ενα συστημα που κανει 500.000-700.000 Ευρω οφειλει να παιζει ακομα και σε μια high end εκθεση αλλιως καποιος δε κανει καλα τη δουλεια του....

εκτος εαν πιστευει καποιος τα παραμυθια για τους προβληματικους χωρους που χαντακωνουν τα κακομοιρα τα συστηματα....

Reference εχω σοβαρα συστηματα και οχι τις μ....ες που στηνουν οι ασχετοι αντιπροσωποι στις εκθεσεις και εδω και εξω...

Reaction score
1.999

Καλά βρε παιδιά, είναι δυνατόν - και το λέτε και το ξαναλέτε αμφότεροι και οι δύο Τινταλόπληκτοι (sic) - να έχετε σαν reference αναπαραγωγή μουσικής, ακούσματα σε High End Εκθέσεις? :139:
Δεν το έχω σαν reference, απλά είναι τρεις κατά τεκμήριο κορυφαίες εταιρίες που κατέβασαν ότι καλύτερο μπορούσαν, σε τεράστιους χώρους και που κατά τεκμήριο έχουν από τους κορυφαίους ήχους σε κάθε έκθεση. Παρόλαυτα δεν με έπεισαν ότι αξίζουν ούτε ένα κλάσμα του ποσού που κοστίζει το συγκεκριμένο.

Reaction score
1.685

Όχι ανήκει σε έναν επιχειρηματία...
Τώρα αν πάει και κάποιους πελάτες ο αντιπρόσωπος λογικό δεν είναι; Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά demo room με τόσο υψηλό κόστος.
Για εμένα έχει σημασία ας πούμε σαν ''υποψηφιος πελάτης'' να μπορώ να το ακούσω. Τώρα τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν ιδιαίτερα…
Δεν ειμαι μαγος....

http://cybwiz.blogspot.com/2010/10/tidal-sunray-presencio-and-sovereign.html

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ δεν το διάβασα πουθενά αλλά φαίνεται το πράγμα (όταν τα πάντα είναι ενός αντιπροσώπου και ο χώρος δεν δείχνει σπίτι!)
Καταπληκτικό σύστημα σε ωραίο χώρο. Ο ιδιοκτήτης είναι ιδιώτης (χομπίστας) ?
Πιό ειλικρινές εκ μέρους του αγαπητού Δολοφονάκη θα ήταν να το πει από την αρχή και όχι να μου απαντά ότι ανήκει σε χομπίστα... Δεν είναι κακό να παρουσιάσει κάποιος αντιπρόσωπος τα προιοντα του, την στιγμή μάλιστα που δεν τα εξέθεσε στο περασμένο High end Show... :126:

Reaction score
659

Παιδες επειδη εχω παει στο σπιτι του ανθρωπου 5-6 φορες (μενει στην Πολιτεια σε μια σπιταρωνα) κοψτε τις φαντασιωσεις και δεχτειτε την αληθεια δηλαδη οτι το συστημα ανηκει σε ιδιωτη.....

Δε ξερω γιατι τρωγεστε.....

Reaction score
1.999

Παιδες επειδη εχω παει στο σπιτι του ανθρωπου 5-6 φορες (μενει στην Πολιτεια σε μια σπιταρωνα) κοψτε τις φαντασιωσεις και δεχτειτε την αληθεια δηλαδη οτι το συστημα ανηκει σε ιδιωτη.....

Δε ξερω γιατι τρωγεστε.....

Το σύστημα είναι 100% ιδιώτη. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κατηγορήσουμε τον αντιπρόσωπο για λίγο παραπάνω bragging όταν κατάφερε να στήσει σύστημα με τα κορυφαία μηχανήματα κάποιων εταιριών.

Reaction score
659

εχεις σκεφτει ποτε ο συγκεκριμενος blogger (που ειναι πολυ συμπαθης κατα τα αλλα και εχουμε και παρομοια γουστα) να κανει λαθος και ο χωρος αυτος να μην ειναι demo room του συγκεκριμενου αντιπροσωπου αλλα ενα σπιτι?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell