Article: Μια βραδιά στου ΗχοΜάρκου...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Δεν θυμαμαι αν σας το ειπα προηγουμενως.

Ακουσαμε "Children of Santchez" απο τον Chuck Mangione.

Με το που γυρισα σπιτι βρηκα οτι δισκους ειχα του #@%%&*&%$λη του Mangione και τους εσπασα:141::141::141:

Ακομα και αυτο το μπιζουδακι τι νομιζετε οτι επαιζε......

Mangione

Reaction score
1.815
Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Παίδες ήταν όλα σούπερ!!!
Χαλαρή παρεούλα, μουσικούλα, τεστάκια, μεζεδάκια (αυτά τα παστουρμαδοπιτάκια τα τσάκισα!)!!!!
Συμπέρασμα ένα! Μη χώνετε άλλα λεφτά! Ο Τάκης θα σας φτιάξει λαμπάτο phono!
Άπαιχτο!!!! Το κομμάτι που έκανε τη διαφορά στην ακρόαση! Αυτό και η Benz του Γιώργου!
Αχχχχχχ τι μας κάνετε!!!!

Γιάννο ο Sansui όλα τα λεφτά!!!! Από phono stage OK δεν ήταν και ΟΝΚΥΟ Ιntegra! Από γκάζι όμως και πυγμή το έλεγε η ψυχή του! Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά παιδιά εμένα μου έκανε πολύ κέφι το μηχάνημα! Χάρμα οφθαλμών ήταν!!!

Τώρα.. να σας πω! Το Technics του Γιάννη με αλλαγμένο καλώδιο χμμμ... εεε ΟΚ υπήρξε μια μικρή διαφορά στις υψηλές συχνότητες, που γλύκαναν, αλλά ήταν πολύ μικρή η βελτίωση, ανεπαίσθητη μπορώ να πω! Οχι κύριοι καλώδιο δεν αλλάζω!!! Phono stage όμως με λαμπίτσα του Τάκη πολύ ευχαρίστως!!! Αυτό το DIY Phono σου Τακούλη, με άρεσε ταμάλα!!!! Όπως και η Benz του GeoVaz! Καλύτερο σώμα από την Denon 304, καλύτερες μεσαίες, ίδιες υψηλές…

Μου άρεσε πάρα πολύ ο δίσκος αναφοράς του Μάνου! Πολύ καλές χροιές και υπέροχα κομμάτια στο δίσκο! Κρίμα που δεν κυκλοφορούν τέτοιοι πλέον...

Ο Γιαννάκης μια χαρά ήταν! Κάποια στιγμή έβαλε τα κλάματα με το σετ προ-τελικού του ...οppoστόλη, αλλά συνήλθε με ένα ποτηράκι κρασάκι!
Έτσι είναι οι Αμερικάνοι! Μια φορά μιλάνε και σωπαίνουν όλοι!

Όλα τα παιδιά ήταν πολύ cool και το απόγευμα γεμάτο μελωδίες συζητήσεις και κριτικές μηχανημάτων! Με λίγα λόγια ....κορυφαία απόλαυση!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο στο Γιάννη και την Άννα για την υπέροχη βραδυά που μας χάρισαν!
Mangione και τα μυαλά στα κάγκελα!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Θα ποσταρει ρε κανεις αλλος ,ξεμεινα απο μελανι.......:405:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Καταλαβα..............παλι ιντερνετικο ξενυχτι και αποψε......χαλαλι σας λοιπον βρε σκατο παιδα!!!!!!!!!!!

και η πλακα ειναι οτι και μενα σημερα μου ηρθε ο Pioneer o 83 για το Home cinema και ειμαι απο την μια με τις οδηγιες να σεταρω το θηριο(Στριφτε sos....εχω χασει τον μπουσουλα)και απο την αλλη κοιταω τα posts και τις φωτο που ανεβαζεται....:143::143:

για του λογου το αληθες.....τον ξεψαχνιζω για τα καλα!!!!!

Σορυ....δεν θελω να σας την σπασω......:136:

Reaction score
1.815
Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Εχει αρχισει και γινεται συνηθεια οι βραδυες σε σπιτια με κεφι,φαγητο και ακροασεις.
Σημερα ηταν η σειρα του Γιαννη Μαρκου να μας δεξιωθει στο σπιτι του.
Την τελετη ετιμησαν με την παρουσια τους επιλεκτα μελη του φορουμ
Είδες τι σου κάνει η κρίση??? Έχει και τα καλά της! Αφού δεν υπάρχει μπικικί να πάρουμε καινούρια μηχανάκια, ακούμε αυτά που έχουμε, όλοι μαζί!!!:143::142:

Εσύ Βλάση πήρες καινούριο γι αυτό δεν ήσουν παρών στη μάζωξη???:144:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Αυτος ο παλιοτακης.......ειναι ζημιαρης αντρας τελικα......:138::143::143:

Reaction score
1.685

Να σου λειπουν αυτα Βλαση. :116:
Εθεαθεις εντος οχηματος απογευματινην ωραν παραλαβων Πιονερ.....ενω θα επρεπε να εβρισκοσουν αλλου βεβαιως βεβαιως.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ρε σεις τον Μαρκου τον αφηστε τουρλα απο το πιωμα και δεν εμφανιζεται........την επεσε για υπνο η εχει συγκινηθηκε τοσο πολυ σημερα που αυτην την στιγμη διαλλογιζεται προς χαριν των phono stages????????????:142::142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

για του λογου το αληθες.....τον ξεψαχνιζω για τα καλα!!!!!
Ρε αδιορθωτε ακομα δεν το πηρες αλλαγη πυκνωτων.........
Δεν εχεις σωσμο εσυ.

Επιπληξη

Ηρθαν αλλοι κι αλλοι
και εσυ που κοουτσαρεις την κατηγορια εμεινες για baby sitting ?

Με τι μουτρα θα αντικρυσεις τα παιδια σου

Κοψε ρε......χωριζουμε
Το πρωι στις 10 για καφε,ετσι.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.481

Ευχαριστώ για την φιλοξενία τον Γιάννη και την γυναίκα του φυσικά.:607:

00:15, οι τελευταίοι που φύγαμε εγώ κι ο Oppoστόλης!

Μία ώρα ήμασταν κάτω στο δρόμο και ξυπνήσαμε, μάλλον ξύπνησε ο Μάρκου, όλη τη γειτονιά!

Φοβερή παρέα με πολύ κέφι και χιούμορ από όλους, έχασες Βλάση!:626:

Φάγαμε ωραία ''μπινελίκια''

Ήπιαμε μπόλικο κρασί εγώ με το Μάρκου.

Φάγαμε και γαλακτομπούρεκο!

Ακούσαμε Mangione μία φορά...κάθε 5 λεπτά!!!

Πολλές δοκιμές με μηχανήματα που στο τέλος δεν θυμόμαστε ποιο ήταν καλύτερο.

Για 20 δευτερόλεπτα ακούγαμε δίσκο με λάθος στροφές και το κατάλαβε μόνο ο Μάρκου!!!:405:

Από τις 14:00 έως τις 00:00 έκανα ένα πακέτο τσιγάρα.

Ο σανσουί έβγαλε βλάβη στο ένα κανάλι και παιδευόμαστε κανά δίωρο να το φτιάξουμε χωρίς αποτέλεσμα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Να σου λειπουν αυτα Βλαση. :116:
Εθεαθεις εντος οχηματος απογευματινην ωραν παραλαβων Πιονερ.....ενω θα επρεπε να εβρισκοσουν αλλου βεβαιως βεβαιως.

To πρωι βρε Κωτσο μου εφτασε και η κυρα ακομα δεν εχει στανιαρει..........αφου ταπα....εχω σκασει απο την ζηλια μου!!!!!:138::138:

Reaction score
1.685

Λεβεντη μου το ξερω, αλλα μ αρεσει να σε πειραζω....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Είδες τι σου κάνει η κρίση??? Έχει και τα καλά της! Αφού δεν υπάρχει μπικικί να πάρουμε καινούρια μηχανάκια, ακούμε αυτά που έχουμε, όλοι μαζί!!!

Εσύ Βλάση πήρες καινούριο γι αυτό δεν ήσουν παρών στη μάζωξη???

Τι να κανω ...παιδακι ειμαι και γω και μου εκανα ενα δωρο ετσι....για το καλο του χρονου που λεμε!!!!:138::138:

Reaction score
1.777

πραγματι περασαμε τελεια!!! Να ευχαριστησω και εγω τον Γιαννη με την Αννα για την φιλοξενια τους.Την κοντρα με τα γαλακτομπουρεκα την κερδισε ο Κωστας που οντως το δικο του ειχε την καλυτερη κρεμα!!!!!!

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Τι να κανω ...παιδακι ειμαι και γω και μου εκανα ενα δωρο ετσι....για το καλο του χρονου που λεμε!!!!:138::138:
Καλά το έκανες το shopping therapy!!!! Κι εγώ έφυγα αρον άρον απ' τον Μάρκου για να παραλάβω μια "αμαρτία" απο τον Κυριακού!!!!
Ο Γιάννης δε συμφώνησε γιατί μπορεί να μη βρώ ανταλλακτικά για την ..."αμαρτία" αλλά εγώ τό φαγα τελικά το μήλο!!!:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Λεβεντη μου το ξερω, αλλα μ αρεσει να σε πειραζω....
Αυριο παντως μαστροκωτσο που θα εισαστε ποιο ξεκουραστοι να μας τα πειτε ολα...........και για τα ADA του Ποστολη μας........τι να κανω με αρεσουν κομματακι τα Αμερικανικα θερια :143::143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Ψεματα........
Περιμενε να αρρωστησει η κυρα του να μην εχει δυναμεις και να μην βλεπει μπροστα της απο τον πονοκεφαλο για να φερει καινουργιο πραγμα μεσα στο σπιτι.
Ειναι μια σουπια αυτος ο Κορινθιος......Η Λαις μπροστα του μοιαζει του Παρθεναγωγειου

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301

Λοιπόόόόν

Ξανά

και περάσαμε όμορφα!

Σ αυτό το σημείο οφείλω να ομολογήσω ότι με έπιασν κορόιδο γιατί εγώ περίμενα να δούμε καμιά ταινία και τελικά όλο κάτι μαύρους δίσκους που γυρίζαν πάνω σε κάτι τάβλες ακούγαμε.
Ρώτησα διακριτικά τι ήταν αυτά τα πράματα και μου είπαν βινύλιο και πικαπ.
Εγώ πάντως το μόνο βινύλιο που ήξερα ήταν κάτι στολές που χρησιμοποιούν σε κάτι μαγαζία που είναι κάποιες κυρίες που χορεύουν,ενώ πικαπ ήξερα τα αγροτικά Nissan.
Οπότε όσο ζώ μαθαίνω..

(Ήρωας της βραδιάς η κα Μάρκου.Θα δείτε τις φώτο και θα καταλάβετε..)

Reaction score
1.685

Με την σειρα μου κι εγω να πω οτι ο Γιαννης και η φιλοξενια του ηταν μια πραγματικη εκπληξη για ολους μας.
Τοση ζεστασια και χαμογελο ειναι πραγματι μοναδικο.
Τον ευχαριστω βαθυτατα γι αυτο, οσο και μο φωναζε ο μπαγασας.

Για τον ηχο εγω την ιδια γνωμη με τον Σταματη, με την διαφορα οτι αιστανθηκα σοβαροτερη διαφορα με την αλλαγη καλωδιου (αν δεν παινεψεις την δουλεια σου, οι κολλησες εγιναν με εξι χερια).

Ο Γιαπωνεζος απιστευτος γι αυτο που ειναι. Καποια στιγμη ειδε τον Γιαννη που του εβαζε χερι εκει μαζι με κατι αλλους αγνωστους και τσινισε, του αναψαν τα λαμπακια (protection νομιζω μας το ειπε στα Αγγλικα ο σκασμενος)..

Ολα τα λεφτα το phono του Τακη. απιστευτο εργαλειο με ηχο μοναδικο , ελπιζω να το βελτιωσει κι αλλο οπως υποσχεθηκε...
Τι να πει κανεις για την Benz του Γιωργου, στθερη και γνωστη αξια με ηχο μοναδικο για την κατηγορια της (τα σαγονια κλειστα βρε...)..

Εξαιρετικα τα Αμερικανακια του Oppo και οι διαφορες ηταν πραγματι ακουστες..

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΜARKOU δεν ακουω αριστερα μαναμ..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani