Εδώ γελάμε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.711
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ'ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω...Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία:
- Εκ μέρους του κυρίου, της λέει και τον δείχνει.

Η γυναίκα κοιτάει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι, και τελικά αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν. Ο άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει:
«Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο παντελόνι σας».

Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. Το σημείωμα λέει...

«Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360 και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο πάρκινγκ. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 2 από τα 3 εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά... ακόμη και για μια γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά....

Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου.» :142::142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.711

TZIΠΡΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟΝ

Τον χρόνον που επέρασεν, επάσκησα να κάμω μιτά σου την δουλειάν 365 φορές.
Εκατάφερα 18! Δηλαδή πάνω-κάτω μιάν κάθε είκοσι μέρες!

Τες 347 εν τα εκατάφερα επειδή:

45 φορές ήσουν ποσταμένη (παντές τζι είπα σου να τσαππίσεις)
39 φορές δεν είσιες διάθεση

37 φορές ήσουν «πιασμένη»

35 φορές είσιες στενοχώρια

24 φορές επόνες την τζιεφαλήν σου

23 φορές επύρωνες (εβάλαμεν σου τζιαι έαρκοντίσιον!)

19 φορές είπες ότι ενύσταζες

18 φορές έπρεπεν να σηκωστείς πρωϊν

10 φορές τα σεντόνια ήταν καθαρά τζι έν έθελες να ξιμαρίσουν

9 φορές εφοάσουν ότι εν να μας ακούσει η μάνα σου
(ζιεί τρία φλάτ που κάτω μας)

8 φορές εφοάσουν αμπα τζι ακούση μας ο γείτονας

5 φορές εφοάσουν αμπα τζιαι ξυπνήσουμεν το μωρό

5 φορές ήσουν αναστατωμένη γιατί ο Γιάγκος απάτησεν την
Βίρνα!

5 φορές έκαμες πως εν άκουσες

5 φορές εν έθελες να χαλάσεις το μαλλί σου που ήτουν του κομμωτηρίου

5 φορές έκρουσες που τον ήλιον τζι επόνες την ράσσιην σου

4 φορές εδκιάβαζες ''Αρλεκιν'' τζι έβαλες τα κλάματα

16 φορές είπες μου ''Μα σήμερα;''

14 φορές είπες μου ''Μα τωρά;''

12 φορές είπες μου ''Μα πάλαι;''

Τες 18 φορές που εδέχτηκες, η δουλειά εν ήτουν ''σόϊν'', γιατί:

1 φοράν εφοήθηκα πως εχτύπησα σε γιατί άκουσά σε τζιαι εκούγκας

2 φορές εδιάκοψες για να λιμάρεις το νύσιην του ποδκιού σου που εκοράκαν πάς το σεντόνιν.

3 φορές εσκέφτηκα να σε ξυπνήσω να σου πώ.. ετέλειωσα!!

3 φορές είδες ραϊσματα πάνω στο ταβάνιν τζι αθυμήθηκες πως θέλει βάψιμον

4 φορές εκόλλησες πας την καρκόλαν τζι εν ετάρασσες

5 φορές είπες μου ''Χάτε τέλειωνε'' τζιε είσες παράπονον που μετά εν είχα όρεξην να συνεχίσω.

Τώρα ρωτώ σε..

ΕΝΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΙΩ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΕΣ;;;;;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.711

Ένας άντρας το σκάει από τη φυλακή που ήταν κρατούμενος για 15 χρόνια. Καθώς τρέχει να ξεφύγει, συναντά ένα σπίτι και μπαίνει μέσα, ψάχνοντας για λεφτά και όπλα, μα βρίσκει μόνο ένα ζευγάρι στο κρεβάτι!
Διατάζει τον άντρα να σηκωθεί από το κρεβάτι και τον δένει σε μία καρέκλα. Ενώ έδενε και τη γυναίκα στο κρεβάτι, ανεβαίνει πάνω της, τη φιλάει στο λαιμό και πάει στην τουαλέτα. Όση ώρα ήταν εκεί, λέει ο άντρας στη γυναίκα του:
- Άκου, πρόσεξα τα ρούχα που φοράει, πρέπει να ήταν φυλακισμένος και απέδρασε! Μάλλον έχει περάσει αρκετά χρόνια στη φυλακή και έχει να δει γυναίκα πολύ καιρό! Τον είδα που σε φίλησε στο λαιμό. Αν θέλει sex, μην αντισταθείς, μην παραπονεθείς, απλά κάνε ότι σου ζητάει, πρόσφερέ του ευχαρίστηση. Ο τύπος πρέπει να είναι πολύ επικίνδυνος, αν τον νευριάσεις θα μας σκοτώσει!!! Πρέπει να φανείς δυνατή μωράκι μου, σ' αγαπώ πολύ!
- Δε με φίλησε στο λαιμό! Μου ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Μου είπε ότι είναι ενεργητικός gay, ότι σε βρήκε πολύ χαριτωμένο, και ρώτησε αν έχουμε καθόλου βαζελίνη στο μπάνιο. Πρέπει να φανείς δυνατός μωράκι μου, κι εγώ σ' αγαπώ πολύ!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.711

Ο Ταρζάν εμφανίζεται μια μέρα εντελώς ξαφνικά σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής επαρχίας. Ένας χωρικός τον συναντά τυχαία στον δρόμο, και βλέποντάς τον ντυμένο έτσι περίεργα, τον ρωτά:
-Τι είσαι εσύ;
-Εγώ είμαι ο Ταρζάν, μπορώ και μιλάω με τα ζώα.
-Μπα! Λέει ο χωρικός κοροϊδευτικά, τι μου λες; Για πάμε στον σκύλο να δούμε θα συνεννοηθείτε; Πηγαίνουν μέχρι το μαντρί που είναι ο σκύλος, και αρχίζουν:
- Γαβ γαβ, ο σκύλος..
-Γαβ γαβ ο Ταρζάν...
- Τί σού είπε; ρωτάει ο χωρικός...
- Ε να, μου είπε ότι τον έχεις εδώ συνέχεια δεμένο, τον ταΐζεις αποφάγια, και τον πηγαίνεις μόνο μια φορά στους έξι μήνες για κυνήγι.
Ο χωρικός ψαρώνει...
- Για πάμε και στον γάιδαρο, λέει στον Ταρζάν.
Φτάνουν στο παχνί και ο Ταρζάν αρχίζει τα ίδια...
-Ιιιιαααα, ο γάιδαρος...
-Ιιιιαααα και ο Ταρζάν. Οπότε γυρίζει και λέει στον χωρικό:
- Λέει ότι τον φορτώνεις πολύ, ότι τον δέρνεις όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, και ότι τον ταΐζεις μόνο μία μπάλα σανό την εβδομάδα.
Ο χωρικός έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό...
Λίγο παραπέρα είναι και η κατσίκα... Ο Ταρζάν αρχίζει να της μιλάει, και πριν προλάβει η κατσίκα να κάνει το πρώτο "μπεεε", πετάγεται ο χωρικός και λέει στον Ταρζάν:
- Μην την πιστεύεις την π***να, αυτή μου ρίχτηκε!

Reaction score
33
Re: Εδω γελαμε!

Η μόνη ταινία επιστημονικής φαντασίας που χρειάζεται να δείτε σε όλη σας τη ζωή!

Λέγεται Endhiran (Bollywood) και είναι ότι το Terminator, το The Matrix, και οι Transformers -όλα μαζί- μόνο πολύ καλύτερη!!!

[YOUTUBE]svOlz2ei4Yk[/YOUTUBE]

:204::204::204::204:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.951

:204:

Με πέθανες βρε!

Reaction score
139

....φιλε πολυ απατη το τελος..3ενερωσα:422::429:
ουτε στο holywood δεν γινονται αυτα

Reaction score
33

Τι hollywood και ξενέρωτα πράματα.... εδώ μιλάμε για Bollywood...

Όσο για το "απάτη", όχι φίλε μου...γιατί απάτη?
Βγαλμένη από τη ζωή είναι η ταινία! :142:

Reaction score
139

ρε παιδια πως θα κανω την μερσεντες μου να σουζαρει ετσι?
(λεω να ξεκινησω αγοραζοντας μια απλη πρωτα ..του εμποριου)

Reaction score
89

Η μόνη ταινία επιστημονικής φαντασίας που χρειάζεται να δείτε σε όλη σας τη ζωή!

Λέγεται Endhiran (Bollywood) και είναι ότι το Terminator, το The Matrix, και οι Transformers -όλα μαζί- μόνο πολύ καλύτερη!!!

[YOUTUBE]svOlz2ei4Yk[/YOUTUBE]
καιρο ειχα να δω τετοιο πραμα μιλαμε κλαιω ακομα!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.323
Members
38.300
Νεότερο μέλος
jazzzu4ia