Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Aυτο παντως που εχω να πω οτι σε τετοιου ειδους αγορες πρεπει να ειμαστε απολυτα επιλεκτικοι οχι μονο στο μηχανημα που θελουμε και μας κανει,αλλα και την μετεπειτα υποστηριξη του αντιπροσωπου!
Για τους γνωστους λογους,ανταλλακτικα,σερβις,κτλ.
Αυτο προσμετραται απολυτα και στην αξια μεταπωλησης ενος μηχανηματος.
Τουλαχιστον σε αυτο με εχει κερδισει ο Γ.Μιχαηλος,τους λογους θα τους συζητησουμε αλλη στιγμη.

Reaction score
1.653
Καλημέρα! Δεν έχω να συνεισφέρω ιδιαίτερα στη συζήτηση παρά μόνο με μια ιδέα:

Αφού έχεις δισταγμούς, θα μπορούσες ίσως μετά από την έρευνα αγοράς σου, και αφού κατέληγες σε πλατο - βραχίονα - κεφαλή φονο, να ξεκινούσες αγοράζοντας μόνο την κεφαλή και το φόνο, και να τα δοκίμαζες πάνω στο 1200. Εκεί θα καταλάβαινες τι ψάρια πιάνει το πικαπ που έχεις ήδη, στην πράξη και όχι μέσα από φιλολογικές συζητήσεις. Και αν έμενες ικανοποιημένος θα είχες γλυτώσει μερικά χιλιάρικα από την αγορά πλατό - βραχίονα, αν όχι θα αγόραζες και τα υπόλοιπα του πακέτου και θα είχες αυτούσιο το ακριβό πικάπ που επέλεξες αρχικά. Εκ πρώτης ματιάς μου φαίνεται win - win κατάσταση.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Καλημέρα! Δεν έχω να συνεισφέρω ιδιαίτερα στη συζήτηση παρά μόνο με μια ιδέα:

Αφού έχεις δισταγμούς, θα μπορούσες ίσως μετά από την έρευνα αγοράς σου, και αφού κατέληγες σε πλατο - βραχίονα - κεφαλή φονο, να ξεκινούσες αγοράζοντας μόνο την κεφαλή και το φόνο, και να τα δοκίμαζες πάνω στο 1200. Εκεί θα καταλάβαινες τι ψάρια πιάνει το πικαπ που έχεις ήδη, στην πράξη και όχι μέσα από φιλολογικές συζητήσεις. Και αν έμενες ικανοποιημένος θα είχες γλυτώσει μερικά χιλιάρικα από την αγορά πλατό - βραχίονα, αν όχι θα αγόραζες και τα υπόλοιπα του πακέτου και θα είχες αυτούσιο το ακριβό πικάπ που επέλεξες αρχικά. Εκ πρώτης ματιάς μου φαίνεται win - win κατάσταση.
Εχεις δικιο,αλλα εαν παρω το phono (5000e) και την κεφαλη (2700ε) ειναι ηδη βαρυ το νουμερο.
Επειτα πως θα κανω συγκριση με ενα ανωτερο ηχητικα πλατω?
Και ειναι δυνατον να βαλω επανω σε βραχιονα των 32ε κεφαλη 2700ε? πως το βλεπεις στεκει?

Reaction score
1.653
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Απλά επειδή είχες πει ότι θα πήγαινες σε μια λύση συνολικού κόστους π.χ. 7-8.000, υπέθεσα ότι θα κατέληγες σε ένα συνδυασμό τύπου το phono της clear που σου άρεσε, πακέτο με μια κεφαλή και ένα πικάπ - βραχίονα (πάλι υποθέτω ανάμεσα σε 2-3 κεφαλές και 2-3 σετ πλατό - βραχίονα στα οποία θα έχεις καταλήξει από την έρευνα αγοράς σου). Αυτό αφήνει από τον αρχικό προϋπολογισμό ένα ποσό (υποθέτω) περίπου 4.000 για πλατό βραχίονα.

Αν ισχύουν αυτά που λέγονται από τους υποστηρικτές του πικάπ που ήδη έχεις, ότι δηλαδή παίζει για πολύ πάνω από τα χρήματά του, λόγω μαζικής παραγωγής, και απόσβεσης κόστους έρευνας και εξέλιξης προ πολλού, καταλαβαίνεις ότι μάλλον δεν υπάρχει απόλυτη αντιστοιχία ανάμεσα στην τιμή που ανακοινώνει η πολυεθνική και αυτήν που ανακοινώνει η βιοτεχνία (παρά μόνο στην τσέπη σου).

Επίσης έχω διαβάσει αρκετές φορές ανθρώπους εδώ μέσα που υποστηρίζουν ότι πολύ μεγάλο μέρος του κόστους του αναλογικού συστήματος πρέπει να επιμερίζεται στο κομμάτι κεφαλή - phono, μεγαλύτερο από το 50%. Από την άλλη να σου πω, ότι η σκέψη που έκανα, την έκανα απλά βάσει λογικής, και καθόλου βάσει εμπειρίας. Οπότε μπορεί πολύ απλά η λογική μου να καταρρίπτεται με δεδομένα τα οποία δε γνωρίζω εγώ, αλλά κάποιος από τους φίλους σου που σε συμβουλεύουν στο παρόν νήμα, και εντέλει το σκεπτικό μου να μην έχει καμία βάση.

Σίγουρα πάντως καταλαβαίνω το δισταγμό σου, σε ένα σύστημα με κορυφαίας τιμής, τεχνολογίας, απόδοσης και εμφάνισης μηχανήματα, η αναλογική σου πηγή να είναι βασισμένη στο ταπεινό 1200. Και η αλήθεια είναι ότι όντως τα καλά πικαπ συνήθως είναι εκτός από υπέροχες ηχομηχανές και έργα τέχνης που τα χαζεύεις και τα χαίρεσαι ακόμη και όταν δεν παίζουν. Στο τέλος, δική σου είναι η τσέπη, δικά σου τα αυτιά, δικά σου και τα μάτια. Εσύ θα το χαίρεσαι καθημερινά. Εγώ απλά κατέθεσα μια πρόταση, που με βάση τη δική μου λογική μπορεί να εξαφανίσει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Αν καταλήξεις πάντως με άλλο πλατό και πουλήσεις το 1210, δηλώνω πρόθεση αγοράς!

Σε ότι αφορά κάτι άλλο που διάβασα παραπάνω, σχετικά με την ποιότητα των παλιών δίσκων. Σίγουρα δε μπορώ να αμφισβητήσω την εμπειρία σου από την Ηχοέκφραση αλλά η δική μου μικρή εμπειρία από το καλύτερο σύστημα που έχω ακούσει, αυτό του teachertza, είναι ότι και παλιοί, μη audiophile δίσκοι, χιλιοπαιγμένοι, μπορούν εύκολα να βγάλουν μαγεία.

Καλές αγορές!

Reaction score
460

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Απλά επειδή είχες πει ότι θα πήγαινες σε μια λύση συνολικού κόστους π.χ. 7-8.000, υπέθεσα ότι θα κατέληγες σε ένα συνδυασμό τύπου το phono της clear που σου άρεσε, πακέτο με μια κεφαλή και ένα πικάπ - βραχίονα (πάλι υποθέτω ανάμεσα σε 2-3 κεφαλές και 2-3 σετ πλατό - βραχίονα στα οποία θα έχεις καταλήξει από την έρευνα αγοράς σου). Αυτό αφήνει από τον αρχικό προϋπολογισμό ένα ποσό (υποθέτω) περίπου 4.000 για πλατό βραχίονα.

Αν ισχύουν αυτά που λέγονται από τους υποστηρικτές του πικάπ που ήδη έχεις, ότι δηλαδή παίζει για πολύ πάνω από τα χρήματά του, λόγω μαζικής παραγωγής, και απόσβεσης κόστους έρευνας και εξέλιξης προ πολλού, καταλαβαίνεις ότι μάλλον δεν υπάρχει απόλυτη αντιστοιχία ανάμεσα στην τιμή που ανακοινώνει η πολυεθνική και αυτήν που ανακοινώνει η βιοτεχνία (παρά μόνο στην τσέπη σου).

Επίσης έχω διαβάσει αρκετές φορές ανθρώπους εδώ μέσα που υποστηρίζουν ότι πολύ μεγάλο μέρος του κόστους του αναλογικού συστήματος πρέπει να επιμερίζεται στο κομμάτι κεφαλή - phono, μεγαλύτερο από το 50%. Από την άλλη να σου πω, ότι η σκέψη που έκανα, την έκανα απλά βάσει λογικής, και καθόλου βάσει εμπειρίας. Οπότε μπορεί πολύ απλά η λογική μου να καταρρίπτεται με δεδομένα τα οποία δε γνωρίζω εγώ, αλλά κάποιος από τους φίλους σου που σε συμβουλεύουν στο παρόν νήμα, και εντέλει το σκεπτικό μου να μην έχει καμία βάση.

Σίγουρα πάντως καταλαβαίνω το δισταγμό σου, σε ένα σύστημα με κορυφαίας τιμής, τεχνολογίας, απόδοσης και εμφάνισης μηχανήματα, η αναλογική σου πηγή να είναι βασισμένη στο ταπεινό 1200. Και η αλήθεια είναι ότι όντως τα καλά πικαπ συνήθως είναι εκτός από υπέροχες ηχομηχανές και έργα τέχνης που τα χαζεύεις και τα χαίρεσαι ακόμη και όταν δεν παίζουν. Στο τέλος, δική σου είναι η τσέπη, δικά σου τα αυτιά, δικά σου και τα μάτια. Εσύ θα το χαίρεσαι καθημερινά. Εγώ απλά κατέθεσα μια πρόταση, που με βάση τη δική μου λογική μπορεί να εξαφανίσει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Αν καταλήξεις πάντως με άλλο πλατό και πουλήσεις το 1210, δηλώνω πρόθεση αγοράς!

Σε ότι αφορά κάτι άλλο που διάβασα παραπάνω, σχετικά με την ποιότητα των παλιών δίσκων. Σίγουρα δε μπορώ να αμφισβητήσω την εμπειρία σου από την Ηχοέκφραση αλλά η δική μου μικρή εμπειρία από το καλύτερο σύστημα που έχω ακούσει, αυτό του teachertza, είναι ότι και παλιοί, μη audiophile δίσκοι, χιλιοπαιγμένοι, μπορούν εύκολα να βγάλουν μαγεία.

Καλές αγορές!
Κατ αρχην σε ευχαριστω για την ευγενικη σου παρουσια και την αποψη σου!
Τα δεδομε στο θεμα κοστους αναθεωρηθηκαν αρκετα προς τα επανω,για αυτο τον λογω προβληματιζομαι.

Reaction score
11

Καλές αγορές!

Εσύ στα 29 σου τα λες καλύτερα από εμένα στα, ε, χμ, 15!

Δηλαδή που το πας! Λίγος σεβασμός παρακαλώ!

:142:

Reaction score
1.685

Το εχω ξαναγραψει αλλα ισως δεν το προσεξαν καποιοι.
Το πικαπ χτιζεται απο κατω προς τα πανω.
Οσο πιο καλο υποβαθρο εχει τοσο μειωνεται ο θορυβος που θα μπορουσε να επηρεασει την κεφαλη στο εργο της.
Οσο πιο σοβαρο ειναι αυτη η "βαση" τοσο καλυτερα για την κεφαλη (την ιδια κεφαλη) και το αποτελεσμα.

Μπορουμε αυτο το υποβαθρο να το συγκρινουμε με αυτα που γραφονται εδω?

Reaction score
4.242

Αντωνη να σου γραψω κι εγω την αποψη μου.

Κατ αρχην πιστευω οτι η εξαιρετικη παρουσιαση του συστηματος σου χαλασε σε καποιο βαθμο απ αυτα που ξεπερασαν την παρουσιαση. Δηλαδη οτι αφορα τους προβληματισμους σου σε σχαση με ενα αξιολογο αναλογικο μεσον πηγης δεν επρεπε να μπερδευτει με την παρουσιαση.

Πολυ απλα ενα καινουριο θρηντ οπου ο καθενας θα εγραφε τις σκεψεις του. Αυτο ενδεχομενως να μπορει να γινει και εκ των υστερων αν σε βοηθησει καποιος διαχειριστης και στειλει ολα τα σχετικα μηνυματα στο σχετικο ποστ.

Τωρα οσον αφορα το πικαπ. Καλο ειναι να δεις την κινηση οχι σαν ψαξιμο της τελειοτητας αλλα σαν συμπληρωμα του υπαρχοντος συστηματος σου. Να παρεις ενα καλο πικαπ αντιστοιχο του υπολοιπου συστηματος σου. Να μην κανεις ομως ακροτητες. Με το Mk ll μην ασχολεισαι. Καλο χρυσο ας ειναι, αλλα για τους αλλους.
Ενα πραγμα μην ξεχνας. Οτι και να παρεις, οσα και να δωσεις παντα θα υπαρχει κατι καλλυτερο. Γι αυτο καπου θα παρκαρεις, να σ αρεσει και οπτικα και να ακουγεται πολυ καλο.

Συγκριτικο στο φονο κανεις ευκολα. Στην κεφαλη και στο πλατω ειναι σχεδον αδυνατο. Γι αυτο αν εισαι αποφασισμενος προχωρα στο παρασυνθημα και μην διυλιζεις τον κωνοπα. Εκει που θα σου ειναι ο μεγαλυτερος πονοκεφαλος ειναι η αγορα βινυλιων. Καλα μαθαμε στα φθηνα σιντι και τα τζαμπανταν φλακια. Στα βινυλια θα ματωνεις συνεχως. Θα πληρωνεις για ενα LP 45 στροφων με ενα τραγουδι στην καθε πλευρα 30-40 ευρω!. Θα ειναι ομως χαιενταδικο. Μετα θε θελεις κι αλλο - κι αλλο. Κι αν καμμια μερα ακουσεις το ιδιο κομματι με το metric halo ισως τα ψιλοπαρεις στο κρανιο. Αλλα σε τελικη το χομπυ μας ειναι ολο υπερβολες και πολυτελειες. Πως αλιως μπορει να χαρακτηρισθει το γεγονος οτι ενα σωρο φιλοι εδω μεσα εχουμε και τα 3 μεσα πηγης?

Reaction score
1.653
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Το εχω ξαναγραψει αλλα ισως δεν το προσεξαν καποιοι.
Το πικαπ χτιζεται απο κατω προς τα πανω.
Οσο πιο καλο υποβαθρο εχει τοσο μειωνεται ο θορυβος που θα μπορουσε να επηρεασει την κεφαλη στο εργο της.
Οσο πιο σοβαρο ειναι αυτη η "βαση" τοσο καλυτερα για την κεφαλη (την ιδια κεφαλη) και το αποτελεσμα.

Μπορουμε αυτο το υποβαθρο να το συγκρινουμε με αυτα που γραφονται εδω?
Άσχετος (αλλά μηχανικός) ων, το θεωρώ πάρα πολύ λογικό. Απλά η πρότασή μου έχει να κάνει με την όλη φιλολογία που αναπτύχθηκε σε προηγούμενες σελίδες, σχετικά με την επάρκεια ή μη του ΜΚΙΙ, και το πόσο εύκολο είναι να διαπιστωθεί αυτό στην πράξη, και όχι με σύγκριση καθαυτή. Από τη στιγμή που το μπάτζετ ανέβηκε, καταλαβαίνω ότι όποιες σκέψεις περί παραμονής του στην αλυσίδα του συστήματος, είναι ακόμη λιγότερες.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ...

...
Απλά επειδή είχες πει ότι θα πήγαινες σε μια λύση συνολικού κόστους π.χ. 7-8.000
...
Γνωρίζεις πολλούς που, ειδικά στο συγκεκριμένο hobby, να κατόρθωσαν να παραμείνουν εντός του αρχικού προϋπολογισμού;

Δυστυχώς, όταν μπαίνει το πάθος στο παιχνίδι, τότε τα δεδομένα αλλάζουν...

Κι αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν προσπαθούμε να το χαλιναγωγήσουμε βασιζόμενοι στη Λογική (ή τουλάχιστον, έτσι λέμε στον εαυτό μας...:204:).

Αντώνη, είναι προφανές πως δεν πάω να σου κάνω τον έξυπνο ή "να σου την πω", και είμαι σίγουρος πως το καταλαβαίνεις.

Πώς θα μπορούσα άλλωστε, τη στιγμή που αυτήν την περίοδο ποθώ τρελά κάτι το οποίο καίτοι (τουλάχιστον...) ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ τιμολογημένο, βρίσκεται μάλλον εκτός των οικονομικών μου δυνατοτήτων...:411:

Και υπόψιν πως επειδή δεν έχω ούτε κατά διάνοια τις οικονομικές σου δυνατότητες, το... "αντικείμενο του πόθου μου" στοιχίζει, αναλογικά, πιο πολλά λεφτά σε μένα, απ' όσο στοίχισε όλο το σύστημά σου σε σένα...

Δηλώνω δηλαδή, το ίδιο, αν όχι περισσότερο, "άρρωστος" με σένα...

...
Αν καταλήξεις πάντως με άλλο πλατό και πουλήσεις το 1210, δηλώνω πρόθεση αγοράς!
...
Τι έγινε πουλάκι μου;
Σ' έπιασε και σένα η άνοιξη;:143:
Κάπως προώρα δεν είναι;:135:
Κάνει κρύο ακόμα...

...
Τα δεδομενα στο θεμα κοστους αναθεωρηθηκαν αρκετα προς τα επανω,για αυτο τον λογο προβληματιζομαι.
Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι...
Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο και την ευκαιρία να "ξεκα...ώσει".

Όσο πιο ψύχραιμα αποφασίζουμε, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να το μετανιώσουμε αργότερα...

Μάλιστα, ακόμα και αν αργότερα διαπιστώσουμε ότι κάναμε μια λάθος επιλογή, τουλάχιστον θα έχουμε το διόλου ασήμαντο ελαφρυντικό, ότι είχαμε αποφασίσει όσο καλύτερα μπορούσαμε με βάση τις τότε γνώσεις μας...:126:

Καλές αγορές!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Η "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ" ΕΝΟΣ "ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ"...

"Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία..."

:143::135::143:

Reaction score
1.685

Παιδια παρα εχει γινει λαστιχο, ας αφησουμε τον ανθρωπο στις επιθυμιες του και στους προβληματισμους του.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Παιδια παρα εχει γινει λαστιχο, ας αφησουμε τον ανθρωπο στις επιθυμιες του και στους προβληματισμους του.
καλύτερα να γίνει λάστιχο και τελικά να καταλήξει στο βέλτιστο παρά να ψωνίσει το πρώτο κομμάτι σίδερο που θα του πουλήσει ο κάθε εμπορος...
τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ:126:

Reaction score
777
πάντως σε σχετική συζήτηση που είχα χθές με τον πατέρα μου μου πρότεινε ένα πικάπ που λέγεται RAVEN.
δείτε το και πείτε απόψεις...:137:

Reaction score
11
ΗΙ FI WORLD: "AT ANY PRICE"

"Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία..."
Ισχύει και για το "HI FI WORLD"; (Αύγουστος 2009)

ΜΕΤΑDATA:

"Aλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι ένα πλατώ των 800 λιρών, (με το timestep τροφοδοτικό), και, παρ' όλες τις ιδιορρυθμίες του, παραμένει ένα από τα πλέον μουσικά πλατώ ανεξαρτήτως τιμής.

Από Αγγλικό, κατ' εξοχήν εχθρικό έντυπο προς τα DD.

Για να ολοκληρωθεί το παζλ.

:107:

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

καλύτερα να γίνει λάστιχο και τελικά να καταλήξει στο βέλτιστο παρά να ψωνίσει το πρώτο κομμάτι σίδερο που θα του πουλήσει ο κάθε εμπορος...
τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ:126:
Δεν το εχετε καταλαβει τελικα.

Reaction score
460
Απάντηση: Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ...

Γνωρίζεις πολλούς που, ειδικά στο συγκεκριμένο hobby, να κατόρθωσαν να παραμείνουν εντός του αρχικού προϋπολογισμού;

Δυστυχώς, όταν μπαίνει το πάθος στο παιχνίδι, τότε τα δεδομένα αλλάζουν...

Κι αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν προσπαθούμε να το χαλιναγωγήσουμε βασιζόμενοι στη Λογική (ή τουλάχιστον, έτσι λέμε στον εαυτό μας...:204:).

Αντώνη, είναι προφανές πως δεν πάω να σου κάνω τον έξυπνο ή "να σου την πω", και είμαι σίγουρος πως το καταλαβαίνεις.

Πώς θα μπορούσα άλλωστε, τη στιγμή που αυτήν την περίοδο ποθώ τρελά κάτι το οποίο καίτοι (τουλάχιστον...) ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ τιμολογημένο, βρίσκεται μάλλον εκτός των οικονομικών μου δυνατοτήτων...:411:

Και υπόψιν πως επειδή δεν έχω ούτε κατά διάνοια τις οικονομικές σου δυνατότητες, το... "αντικείμενο του πόθου μου" στοιχίζει, αναλογικά, πιο πολλά λεφτά σε μένα, απ' όσο στοίχισε όλο το σύστημά σου σε σένα...

Δηλώνω δηλαδή, το ίδιο, αν όχι περισσότερο, "άρρωστος" με σένα...

Τι έγινε πουλάκι μου;
Σ' έπιασε και σένα η άνοιξη;:143:
Κάπως προώρα δεν είναι;:135:
Κάνει κρύο ακόμα...

Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι...
Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο και την ευκαιρία να "ξεκα...ώσει".

Όσο πιο ψύχραιμα αποφασίζουμε, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να το μετανιώσουμε αργότερα...

Μάλιστα, ακόμα και αν αργότερα διαπιστώσουμε ότι κάναμε μια λάθος επιλογή, τουλάχιστον θα έχουμε το διόλου ασήμαντο ελαφρυντικό, ότι είχαμε αποφασίσει όσο καλύτερα μπορούσαμε με βάση τις τότε γνώσεις μας...:126:

Καλές αγορές!
Mιλας παρα πολυ σωστα και σε ευχαριστω για τον χρονο σου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.227

Mα Ο Αλεξ πάντα μιλάει σωστά.
Ακόμα και όταν κάνει λάθος.

Reaction score
1.815
Αντώνη καλησπέρα κι από μένα!
Δεν έχω να προτίνω κάτι, δεδομένου οτι εγώ τώρα μπήκα στο μαγικό κόσμο του αναλογικού, πάιζοντας με ένα κλασσικό μηχάνημα. Νομίζω όμως κατά την ταπεινή μου άποψη, οτι θα μπορέσει να σε βοηθήσει ο Νίκος (ίσως τον θυμάσαι που είχε έρθει σπίτι μου).
Ο Νίκος έχει μια απίστευτη δισκοθήκη με 5000 δίσκους (LP) και περίπου 1500 CDs και αρέσκεται σε DIY κατασκευές. Το σύστημά του είναι εξ' ολοκλήρου λαμπάτο που έχει κατασκευάσει ο ίδιος και το πικάπ του είναι από τα πολύ προχωρημένα...

Είναι ένας άνθρωπος με σωστά ακούσματα και πιστεύω οτι θα ήταν μια καλή ευκαιρία, τώρα που είσαι στην αναζήτηση, να έρθεις σε επαφή μαζί του..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90