Στην γωνια του antkots

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.229
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Εδω και μια εβδομαδα το σαιτ σερνετε (το εχω γραψει και σε αλλο ποστ),μου εχει σπασει το νευρικο συστημα,κανει 15-20 δευτερα για να φορτωσει,ασε για να παει πισω........καντε κατι βρε παιδια!!Για την υποβολη τα ιδια,και δεν μου βγαζει σκιτσα.
Να τωρα που φραφω δεν εχω σκιτσα.
Εαν δε βγουν (που ακομη δεν εχουν βγει) εινα σκορπια και αι γεια..

Τι να τα κάνεις τα σκίτσα βρε μάναμ?
Εσυ πικάπιον και φόνο θέλεις , μετά κεφαλής βεβαίως βεβαίως.:135:

Reaction score
460

Γιατί δεν φαίρνεις εσυ τα δικιά σου?:138:
Για να μην κλαψετε απο την ποιοτητα του creek,και αναγκαστητε να πεταξετε τα δικα σας:135::143:

Reaction score
460

Το ξερω οτι την ζαχαρωνεις την 304 αχορταγε (παιδια εχθες ο Γιαννης μου λεει,την κεφαλη εαν την πουλησεις την θελω εγω!)συλλογη απο 304 θα κανεις βρε?
Αλλα οκ εσυ θα την παρεις,ομως θα στην βαψω πρασινη βρε μπαγασα για να μην την μπερδευεις με την παλαιολιθικη την δικη σου.:142::136:

Reaction score
460

Τελικα μαλλον φονο θα κανω:139::139::140::140:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.229

Το ξερω οτι την ζαχαρωνεις την 304 αχορταγε (παιδια εχθες ο Γιαννης μου λεει,την κεφαλη εαν την πουλησεις την θελω εγω!)συλλογη απο 304 θα κανεις βρε?
Αλλα οκ εσυ θα την παρεις,ομως θα στην βαψω πρασινη βρε μπαγασα για να μην την μπερδευεις με την παλαιολιθικη την δικη σου.:142::136:

Αμα θες να σου βάψω τα k2 κόκκινα?:142:

Reaction score
460

Λοιπον,ενας συνδυασμος που μαλλον ειναι και ο επικρατεστερος ειναι ο εξης,πλατω clear audio innovation (το μεγαλο),βραχιονας clear audio universal,κεφαλη clear audio stradivary η benz LP-S,phono asr το μεγαλο με την μπαταρια.
Εχω ομως καποιους ενδοιασμους σε οτι αφορα το πλατω διοτι πολλοι εχουν την αποψη οτι ειναι ενα ηχητικα σκληρο πλατω (δεν ειναι μελωδικο κτλ) οτι ο ηχος του ειναι σαν cd player (δηλ σκληρο και ψιλοεπιθετικο) και οτι το μοτερ ειναι μικρο ασιατικης κατασκευης (δεν ξερω εαν αληθευει αυτο).Επειτα η κεφαλη εχει βαρος αναγνωσης 2,7gr μηπως αυτο το βαρος ειναι αρκετα μεγαλο και ψιλοσκαβει τους δισκους?
Τι γνωμη εχετε για το εν λογω phono?και τι αποψη εχετε για το συγκεκριμενο set up.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Reaction score
1.777

Αντωνη καλημερα, κανενας δεν μπορει να σου πει στα σιγουρα για τον συνδιασμο που αναφερεις!! Τα παντα εχουν να κανουν με το να δεσουν μεταξυ τους!! φαντασου μονο ολη την αλυσιδα πλατο,βραχιονα,κεφαλη,καλωδιο,φονο,καλωδιο,λαιν.........μονο με δοκιμη μπορεις να εισαι σιγουρος στο πως θα τα παει!!

Reaction score
460

Tακη καλημερα,το θεμα ειναι παιζουν μουσικη αυτα τα διαολια η ειναι πεταμενα χρηματα?Εαν παρουμε την αποψη του EAR και του Κ.Κογια τα θεωρουν υπερτιμημενα,σεβομαι και ευθυγραμμιζομαι με την αποψη τους απολυτα!!(καρασυμφωνω μαζι τους).
Το θεμα ειναι,παιζουν μουσικη αυτα τα πραγματα η ειναι μονο εφε?
Το ματσαρισμα αυτο τι σας λεει?

Reaction score
1.777

Παντως κατα την γνωμη μου παντα, ψαξε και καμια καλη λαμπα να εχεις και λιγο εσωτερικοτητα!!

Reaction score
460

Παντως κατα την γνωμη μου παντα, ψαξε και καμια καλη λαμπα να εχεις και λιγο εσωτερικοτητα!!
Μα Τακη μου εχω ESOTERICOTHTA εχω το ESOTERIC:138::142:

Reaction score
11

Καλημέρα Αντώνη.
Το έχει ακούσει ο κος Σταματάκος
http://www.avmentor.gr/reviews/clearaudio_innovation_universal_da_vinci_0.htm
Eνδιαφέρον έχει το σχόλιο του περί σερβοελεγχόμενου κινητήρα.

Αποτέλεσμα της απουσίας αυτής: ακρίβεια περιστροφής: -0,3%, όπως αυτή αναφέρεται στο επίσημο site της clearaudio στο test του hi fi world,

http://www.clearaudio.de/download/laufwerke/new-generation/testbericht_innovation_universal_davinci_hifiworld.pdf,

και είναι επιπέδου δεκαετίας...'50.

Επιπτώσεις από την ανακρίβεια αυτή στον ήχο; Δραματικές!

:107:

Reaction score
460

Eνδιαφέρον έχει το σχόλιο του περί σερβοελεγχόμενου κινητήρα.

Αποτέλεσμα της απουσίας αυτής: ακρίβεια περιστροφής: -0,3%, όπως αυτή αναφέρεται στο επίσημο site της clearaudio στο test του hi fi world,

http://www.clearaudio.de/download/laufwerke/new-generation/testbericht_innovation_universal_davinci_hifiworld.pdf,

και είναι επιπέδου δεκαετίας...'50.

Επιπτώσεις από την ανακρίβεια αυτή στον ήχο; Δραματικές!

:107:
Επειδη διαβασα αρκετες φορες το τεστ του Σταματακου,δεν αντελιφθην κατι μεμπτο στην ακριβεια περιστροφης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.189
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90