Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Reaction score
2.090
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Φανταστείτε πως αισθάνονται τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες σε λίγο καιρο.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Στην Αυστραλία έχω συγγενείς και μάλιστα με επιχειρήσεις και Θείο ΠΑΠΑ ( είναι δύναμη εκεί ο παπάς ! )

Στην Γερμανία δεν έχω κανέναν αλλά είναι ΚΟΝΤΑ ! Σε 4 ώρες ( όλα μέσα ) είσαι απο το ένα σπίτι στο άλλο !

Τι να πώ , βαρέθηκα να μην έχω ελπίδα , βαρέθηκα να με ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !

Και αν δεν τα καταφέρω εκεί εγώ το παιδί μου θα πάει σίγουρα σε δίγλωσσο σχολείο και μετά τα 18 του στο εξωτερικό για ΔΟΥΛΕΙΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ-ΖΩΗ !
Ή τουλάχιστον θα του δώσω αυτή την επιλογή και ας διαλέξει αυτό !
Αν σκεφτείς να πας Αυστραλία σκέψου το ενδεχόμενο να με υιοθετήσεις είσαι καλή άκρη :204:

Reaction score
777
Γιωργάκης ξεγιωργάκης η γενιά σου (και οι προηγούμενοι) μας έφτασε εδώ που είμαστε σήμερα, εσείς ζήσατε εμείς τι φταίμε?
Αυτό είναι μία τεράστια αλήθεια που κανείς ποτέ δέν αναφέρει...όχι τίποτα άλλο.αλλα οι παλαιότεροι αντιμετωπίζουν τους νεώτερους και ως σκουπίδια πολλές φορές.τα λαμόγια.οι κρατικοδίαιτοι...

Εγω αν θα φυγω δεν θα ειναι λογω της οικονομικης καταστασης.Εχω αρχιζει να βαριεμαι τους νεο-Ελληνες, πολυ ομως, μεχρι αηδιας δηλαδη...
πράγματι, και εγώ δέν θέλω να φύγω λόγω οικονομικών.θέλω να φύγω απο τον βλάκα Ελληνάρα που κοπανάει "θα πεθάνω μαζί με τη χώρα μου" και παράλληλα ψάχνει ΜΠΑΣ και βολευτεί στο δημόσιο ή αλλού.

Πόσα;
μπορείς να με πείς και βλάκα αλλα δέν ασχολούμαι ποτέ με τα χρήματα.μου αρέσει η δουλειά του μηχανικού και είναι η ζωή μου.αν βγάζω τα έξοδα είμαι ευχαριστημένος.ξέρω πάντως οτι είναι πολλά.:137:αν σκεφτώ οτι στη Γερμανία είναι 5000 μικτά...
εσύ τί θα κάνεις στην Κίνα?τί δουλειά?

Reaction score
5.092
εσύ τί θα κάνεις στην Κίνα?τί δουλειά?

Επειδή ασχολούμαι με τη γλώσσα και για σπουδές και για δουλειά. Πήγα πριν λίγα χρόνια και δεν άντεξα για πολύ. Για να δω την υπόλοιπη Απαγορευμένη Πόλη θα πάω μάλλον :137:

Reaction score
600

Μπορεί να το έχεις βαρεθεί αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε τα μεγαλύτερα μουν@παν@ που υπάρχουν στην γη!!! Τέτοια παραξενιά και μίσος δύσκολα θα βρεις σε άλλο λαό. Οπότε γιατί να μην τους βρίζουν καλά κάνουν.

Τώρα γιατί είναι σκ@τανθρωποι δεν το καταλαβαίνω.
Speak for yourself dude...
Εγω μ@υνοπανο δεν ειμαι. Εσυ μπορεις να εισαι.
Το δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο δεν θα στο αφαιρεσω εγω.
Οποτε, απο δω και περα θα λες "Ειμαστε -εγω και καποιοι αλλοι- τα μεγαλυτερα μ@υνοπανα που υπαρχουν στη γη".

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.275
Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Οποτε, απο δω και περα θα λες "Ειμαστε -εγω και καποιοι αλλοι- τα μεγαλυτερα μ@υνοπανα που υπαρχουν στη γη".

Chill. :114:

Reaction score
384

Πολλοι φιλοι μου θα εφευγαν, αλλα οταν περασεις τα 30 δυσκολα μαζευεις τη βαλιτσα, κυριως οταν εχεις one way ticket.

Reaction score
1.300
Στην Κίνα πήγα , κάθισα 3 εβδομάδες και ιδίως στο Πεκίνο ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΑ !

Αν και υπάρχει κονέ δεν πέρασε απο το μυαλό μου σαν προορισμός μου !

Το κυκλωφοριακό , το νέφος-σύννεφο και οι κουτοπόνηροι άνθρωποι δεν μου άρεσαν καθόλου !

και βέβαια ΠΑΝΤΟΥ αστυνομία και στρατός και ΚΑΜΕΡΕΣ

Reaction score
1.858

Για βόλτα στο εξωτερικό καλά είναι...

...δε θα μπορούσα να ζήσω πουθενά (και έχω πάει ψιλοπαντού στην Ευρώπη) στο εξωτερικό, μου αρέσει η χώρα μου.

Έστω και με τις μ@λ@κίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (και που συνεχίζουν να συμβαίνουν).

Γουστάρω να βγαίνω στις 1 το βράδυ και να πηγαίνω για ρετσίνα όταν θέλω.
Σε Ιταλία-Γερμανία-Τσεχία που έχω πάει τελευταία αυτό δεν υπάρχει.
Ψάχναμε να φάμε μετά τις 9 το βράδυ και μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους...

Ο ξάδερφος μου κάνπνιζε σε εξωτερικό χώρο και τον κοιτούσανε σαν να ήταν πρεζόνι.

Όλα καθαρά, τακτικά, αποστειρωμένα.
Ευχαριστώ, δε θα πάρω...

Τι θα κάνω? Θα συνεχίσω να μάχομαι με ότι μέσο μπορώ (μια καλή αρχή είναι η ψήφος μου) ενάντια σε όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν "έλληνες" με την κακή την έννοια.

Τώρα με το ΔΝΤ έχω μια ελπίδα:
Θυμάστε τι είχε κάνει η Εθνική πριν τον Ρεχάγκελ? τίποτα. Εισάγαμε προπονητή και πήραμε το euro.
Έτσι θα γίνει και τώρα: αφού οι πολιτικοί μας είναι για Γ εθνική, καλά κάναμε και πήραμε εισαγώμενους. Εισαγώμενη κυβέρνηση.

Θα αργήσουμε αλλά το κύπελλο θα το πάρουμε, θα το δείτε...

Reaction score
5.092

Το κυκλωφοριακό , το νέφος-σύννεφο και οι κουτοπόνηροι άνθρωποι δεν μου άρεσαν καθόλου !

Εγώ, αντιθέτως, βρήκα τους ανθρώπους φιλικούς, χαμογελαστούς και εξυπηρετικούς. Βέβαια...έχουν διαφορετική νοοτροπία και είναι κάπως "περίεργοι"...

Reaction score
2.244
Re: Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

...δε θα μπορούσα να ζήσω πουθενά (και έχω πάει ψιλοπαντού στην Ευρώπη) στο εξωτερικό, μου αρέσει η χώρα μου.

Έστω και με τις μ@λ@κίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (και που συνεχίζουν να συμβαίνουν).

Ο ξάδερφος μου κάνπνιζε σε εξωτερικό χώρο και τον κοιτούσανε σαν να ήταν πρεζόνι.

Ευχαριστώ, δε θα πάρω...

Τι θα κάνω? Θα συνεχίσω να μάχομαι με ότι μέσο μπορώ (μια καλή αρχή είναι η ψήφος μου) ενάντια σε όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν "έλληνες" με την κακή την έννοια.

Θυμάστε τι είχε κάνει η Εθνική πριν τον Ρεχάγκελ? τίποτα. Εισάγαμε προπονητή και πήραμε το euro.
Έτσι θα γίνει και τώρα: αφού οι πολιτικοί μας είναι για Γ εθνική, καλά κάναμε και πήραμε εισαγώμενους. Εισαγώμενη κυβέρνηση.

Μόνο που πολύ φοβάμαι ότι τώρα δεν "πήραμε" το Ρεχάγκελ, αλλά κάποιους Β' Εθνικής που θα πουλήσουν το παιχνίδι, μπας και τους πάρουν για βοηθούς μετά οι ομάδες που τους πλήρωσαν.

Reaction score
2.244
Αν δε βρω δουλειά εδώ μέχρι το τέλος του χρόνου, με βλέπω να φεύγω. Ήδη την αρχή την κάνω αφήνοντας την πρωτεύουσα. Μια Γερμανία είναι η αλήθεια δε θα με χαλούσε καθόλου. Όχι μόνο θα είχα τη δυνατότητα να ασχοληθώ με δεκάδες πράγματα που στην Ελλάδα απλά δεν υφίστανται, αλλά και μου αρέσει ως χώρα. Και στη χειρότερη με τα λεφτά που θα μάζευα θα έκανα βασιλικές διακοπές ένα μήνα το χρόνο στην Ελλάδα...

Reaction score
777

και βέβαια ΠΑΝΤΟΥ αστυνομία και στρατός και ΚΑΜΕΡΕΣ

Ευχαριστώ, δε θα πάρω...

Εγώ, αντιθέτως, βρήκα τους ανθρώπους φιλικούς, χαμογελαστούς και εξυπηρετικούς. Βέβαια...έχουν διαφορετική νοοτροπία και είναι κάπως "περίεργοι"...
αμέσως αμέσως δύο διαφορετικές απόψεις.
γι αυτό και εγώ προτείνω να μήν ακούμε τους απ έξω.δοκιμάζουμε και προχωράμε.αν ΔΕΝ μας αρέσει γυρνάμε.

η ζωή δέν είναι να βγάζω λεφτά και να αγοράζω lcd.

έχει πολλούς ανθρώπους, κουλτούρες και εμπειρίες.
όπως χαρακτηριστικά λέω στη Γερμανία γνώρισα 50 Έλληνες.στους 49 δέν άρεσε.σε εμένα όμως μου άρεσε...

επειδή λοιπόν απο μικρός ζώ αυτή τη νοτροπία του "μήν πας εκεί αυτός είναι δύσκολος".....ευχαριστώ.δέν θα πάρω.
με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δώ πως είναι.στην τελικά μετά θα έχω και δικαίωμα στην άποψη..:137:

Reaction score
4

Αν ήμουν φιλαράκο δεν θα είχα πρόβλημα μαζί τους !!Χαλάρωσε λίγο μην σε τρέχουμε με κανένα έμφραγμα.Δεν μπορούμε να διαφωνούμε ρε παιδί μου τι είσαι εσύ ?Απαπαπαπαπααπαπαπα μου θυμίζεις στριμμένο δάσκαλο 100 ετών.
Και μην ξεχνάς ότι δεν σου απεύθυνα κανένα χαρακτηρισμό πάλι μόνος σου πιάστηκες στην φάκα.

Δεν ασχολούμαι παραπάνω γιατί δεν αξίζει αλλά πρόσεχε πως μιλάς για τους άλλους γιατί η γη είναι μικρή.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Θα περιμένω μέχρι και το 2012 :111:

Reaction score
4

αμέσως αμέσως δύο διαφορετικές απόψεις.
γι αυτό και εγώ προτείνω να μήν ακούμε τους απ έξω.δοκιμάζουμε και προχωράμε.αν ΔΕΝ μας αρέσει γυρνάμε.

η ζωή δέν είναι να βγάζω λεφτά και να αγοράζω lcd.

έχει πολλούς ανθρώπους, κουλτούρες και εμπειρίες.
όπως χαρακτηριστικά λέω στη Γερμανία γνώρισα 50 Έλληνες.στους 49 δέν άρεσε.σε εμένα όμως μου άρεσε...

επειδή λοιπόν απο μικρός ζώ αυτή τη νοτροπία του "μήν πας εκεί αυτός είναι δύσκολος".....ευχαριστώ.δέν θα πάρω.
με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δώ πως είναι.στην τελικά μετά θα έχω και δικαίωμα στην άποψη..:137:
Αλεξ μαζί σου φίλε !!! Έτσι είναι παιδιά κάθε μα κάθε χώρα θέλει τους πολίτες της να νομίζουν ότι είναι στην ποιο καλή και ανεπτυγμένη χώρα που έχει το καλύτερο πολίτευμα που είναι η ποιο όμορφη και έχει και την ποιο καλή κουλτούρα.

Ο καλός ο βοσκός φροντίζει τα πρόβατα του.Τι θα γίνει όμως αν ένα από τα πρόβατα πάει σε μια καλύτερη στάνη και μετά γυρίσει πίσω ?είναι σαν να πας να ακούσεις ενα σούπερ σύστημα 20.000 ευρό και μετά να πας να ακούσεις μουσική από το δικό σου των 1000 ευρό....θα πάθεις πολιτισμικό σοκ!!!

Μπορεί να μην μπορείς να πας παντού στις 1:00 το βράδυ για φαγητό αλλα αν το ψάξεις θα το βρεις και αν δεν το βρεις γιατί όχι το φτιάχνεις εσύ.Ελευθέρια να υπάρχει και όλα είναι δυνατά παιδιά.

Στην Ελλάδα μας δυστυχώς δεν υπάρχει ελευθεριά οπότε οτι άλλο και να πούμε είναι περιττό.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.726
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv