Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Reaction score
33
Ε όχι και δεν υπάρχει ελευθερία στην Ελλάδα!!!
Το κακό είναι ότι ακόμη και την ασυδοσία στην Ελλάδα την βαφτίζουν κάποιοι "δικαίωμα" και οι πολλοί την αποδέχονται σαν ελευθερία...
Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα... Όσοι έχουν ζήσει σε άλλη χώρα και τους άρεσε, είναι ακριβώς γιατί εκεί δεν βαφτίζεται το "ότι νάναι" ελευθερία αλλά τιμωρείται. Σε αντίθεση με εδώ...
Έχω ζήσει -και μου άρεσε πολύ- σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία και πραγματικά εύχομαι να ήταν και εδώ έτσι.
Το θέμα είναι αν εσείς που κατηγορείτε και αφορίζετε με αυτόν τον τρόπο την Ελλάδα καταλαβαίνετε τι λέτε.
ΠΧ Σε ποιά από τις ωραιότατες (ομολογουμένως) χώρες που θα προτιμούσατε να ζείτε υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο? Και σε ποιά από αυτές τις χώρες θα καθότανε κανένας να ακούει π@π@ριές για το ότι το άσυλο αυτό το δικαιούνται και οι λαθρομετανάστες? και σε ποιά από αυτές τις χώρες θα υπήρχαν πολιτικοί της μικρότατης μειοψηφίας που θα κάνανε αυτές τις π@π@ριές και δεν θα τους είχε στείλει μέσα ο εισαγγελέας?
Εμένα μου αρέσουν αυτές οι χώρες γιατί εκεί δεν υπάρχουν τέτοιες μ@λ@κίες, αλλά δεν αφορίζω έτσι την πατρίδα μου. Απλά έχω το χρέος να προσπαθώ να την κάνω και αυτή σαν εκείνες...

Εσάς γιατί σας αρέσουν αυτές οι χώρες? Μήπως γιατί εσείς κάνατε σκατά ετούτη και τώρα την κοπανάτε?
Ερώτηση όχι προς συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά για σκεφτείτε την λίγο

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.275
Το κακό είναι ότι ακόμη και την ασυδοσία στην Ελλάδα την βαφτίζουν κάποιοι "δικαίωμα" και οι πολλοί την αποδέχονται σαν ελευθερία...
Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα... Όσοι έχουν ζήσει σε άλλη χώρα και τους άρεσε, είναι ακριβώς γιατί εκεί δεν βαφτίζεται το "ότι νάναι" ελευθερία αλλά τιμωρείται. Σε αντίθεση με εδώ...
Έχω ζήσει -και μου άρεσε πολύ- σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία και πραγματικά εύχομαι να ήταν και εδώ έτσι.
Το θέμα είναι αν εσείς που κατηγορείτε και αφορίζετε με αυτόν τον τρόπο την Ελλάδα καταλαβαίνετε τι λέτε.
ΠΧ Σε ποιά από τις ωραιότατες (ομολογουμένως) χώρες που θα προτιμούσατε να ζείτε υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο? Και σε ποιά από αυτές τις χώρες θα καθότανε κανένας να ακούει π@π@ριές για το ότι το άσυλο αυτό το δικαιούνται και οι λαθρομετανάστες? και σε ποιά από αυτές τις χώρες θα υπήρχαν πολιτικοί της μικρότατης μειοψηφίας που θα κάνανε αυτές τις π@π@ριές και δεν θα τους είχε στείλει μέσα ο εισαγγελέας?
Εμένα μου αρέσουν αυτές οι χώρες γιατί εκεί δεν υπάρχουν τέτοιες μ@λ@κίες, αλλά δεν αφορίζω έτσι την πατρίδα μου. Απλά έχω το χρέος να προσπαθώ να την κάνω και αυτή σαν εκείνες...

Εσάς γιατί σας αρέσουν αυτές οι χώρες? Μήπως γιατί εσείς κάνατε σκατά ετούτη και τώρα την κοπανάτε?

+++++++

Reaction score
1.213
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Kι εγω.
Ολη αυτη η κλαψα και η μιζερια για τους Ελληνες εχει αρχισει και μου τη δινει στα νευρα
χαχα.Επισης ψοφαω να βλεπω καποια ...πατριωτακια να ωρυονται (για ολους , για ολα , περισσοτερο για τους μεταναστες , και στο τελος να γινουν οι ιδιοι μεταναστες).Ευτυχως που δεν μιζεριαζουν, κραταν ηθικο ακμαιοτατο.:114:

Reaction score
33
χαχαχχα για τράβα κατά Γερμανία τώρα που έχεις και φρέσκια τη γλώσσα να δεις εκεί τι εστί βερύκοκο! :107:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Εσυ δεν εισουν Γερμανια ? :107: Η τα μπερδευω ?

Reaction score
33
Εγώ ήμουνα για κάποιο διάστημα και μου άρεσε εξαιρετικά.
Όπως είπα επίσης γύρισα εξαιτίας σοβαρότατων οικογενειακών λόγων, όμως δεν σκέφτομαι να την κάνω για εκεί όπως μερικοί μερικοί που το μόνο που θα τους λείψει είναι τα κονέ! :136:
Γιατί εκεί κονέ ΔΕΝ έχει. :138:
Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ εκεί για τους ίδιους ακριβώς λόγους που ΕΔΩ γκρινιάζω...
Αυτοί που εδώ τα δικαιολογούν ΟΛΑ εκεί πως θα περάσουν καλά? :126:
Εκτός και αν φαντασιώνονται:138:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Εγώ ήμουνα για κάποιο διάστημα και μου άρεσε εξαιρετικά.
Αυτα ειναι.Με τετοια παιρνουμε κουραγιο και οι υπολοιποι :107:
Γλυκο το βερυκοκο λοιπον ! :137:

Reaction score
4

Να σου πω για την ασυδοσία που λες μαζί σου με τα 1000 και ειδικά για αυτό που λες περί ελευθερίας.Εμένα γιατί νομίζεις μου άρεσε η Αγγλία και η Γερμανία που έχω μείνει αρκετούς μήνες ?ακριβός αυτό που λες άλλα μην ξεχνάς ότι εδώ δεν υπάρχει τιμωρία για το σύστημα έστω και εικονική οπότε αυτό που λες δεν αναιρεί κάτι από αυτά που είπα ούτε το χαρακτηρίζει ότι να ναι :107:

1.Άσυλο δεν χρειάζεται γιατί εκεί υπάρχει πραγματική ελευθερία έκφρασης ιδεών.
2.Δικαίωμα σε κάθε άσυλο έχουν οι κατατρεγμένοι για αυτό λέγετε και άσυλο.Και να μην ξεχάσουμε ότι τους προσκάλεσαν να πάνε οι φοιτητές που ακόμα δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά τους.
3.Στις άλλες χώρες που λες όλοι έχουν δουλειά όσοι τουλάχιστον θέλουν να βρουν και δεν είναι τελειωμένοι.Εδώ μπαίνει βγαίνει όποιος θέλει και ο λαός την TV του.

Εσύ αυτά που λέω ποιο πάνω στις χώρες που ήσουν δεν τα είδες ?

Τέλος καλό είναι να πολεμάς δεν διαφωνώ αλλά όταν ο αγώνας είναι πουλημένος εκ των έσω δεν αξίζει να το κάνεις κατά την γνώμη μου.
Μια ερώτηση μόνο γιατί νιώθεις χρέος σου να παλέψεις για την Ελλάδα από την στιγμή που δεν είναι πλέων Ελληνική?Και αν όχι τώρα που μιλάμε έλα να τα πούμε σε μερικά χρόνια γιατί το τι κάνει το ΔΝΤ και όλοι αυτοί το ξέρουμε.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Αυτα ειναι.Με τετοια παιρνουμε κουραγιο και οι υπολοιποι :107:
Γλυκο το βερυκοκο λοιπον ! :137:
Αν έχεις τις ίδιες απόψεις με εμένα, τότε προχώρα άφοβα! :107:
Θα περάσεις καταπληκτικά, ειδάλλως.....

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Αν έχεις τις ίδιες απόψεις με εμένα, τότε προχώρα άφοβα! :107:
Θα περάσεις καταπληκτικά, ειδάλλως.....
θα δουμε , αν και φοβαμαι οτι ολοι θα φυγετε (για πολυ η λιγο) και εγω τελικα θα μεινω πισω :138:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Μπορεί να το έχεις βαρεθεί αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε τα μεγαλύτερα μουν@παν@ που υπάρχουν στην γη!!! Τέτοια παραξενιά και μίσος δύσκολα θα βρεις σε άλλο λαό. Οπότε γιατί να μην τους βρίζουν καλά κάνουν.

Σ ενα τσουβάλι όλοι?

Οχι αγαπητέ μου.

Αν δεν σ αρέσει που είσαι Ελληνας , μπορείς ν αλλάξεις υπηκοότητα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Αν ήμουν φιλαράκο δεν θα είχα πρόβλημα μαζί τους !!Χαλάρωσε λίγο μην σε τρέχουμε με κανένα έμφραγμα.Δεν μπορούμε να διαφωνούμε ρε παιδί μου τι είσαι εσύ ?Απαπαπαπαπααπαπαπα μου θυμίζεις στριμμένο δάσκαλο 100 ετών.
Και μην ξεχνάς ότι δεν σου απεύθυνα κανένα χαρακτηρισμό πάλι μόνος σου πιάστηκες στην φάκα.

Δεν ασχολούμαι παραπάνω γιατί δεν αξίζει αλλά πρόσεχε πως μιλάς για τους άλλους γιατί η γη είναι μικρή.

Μ αρέσει που κάνεις και παραινέσεις...

Reaction score
33

Να σου πω για την ασυδοσία που λες μαζί σου με τα 1000 και ειδικά για αυτό που λες περί ελευθερίας.Εμένα γιατί νομίζεις μου άρεσε η Αγγλία και η Γερμανία που έχω μείνει αρκετούς μήνες ?ακριβός αυτό που λες άλλα μην ξεχνάς ότι εδώ δεν υπάρχει τιμωρία για το σύστημα έστω και εικονική οπότε αυτό που λες δεν αναιρεί κάτι από αυτά που είπα ούτε το χαρακτηρίζει ότι να ναι :107:

1.Άσυλο δεν χρειάζεται γιατί εκεί υπάρχει πραγματική ελευθερία έκφρασης ιδεών.
2.Δικαίωμα σε κάθε άσυλο έχουν οι κατατρεγμένοι για αυτό λέγετε και άσυλο.Και να μην ξεχάσουμε ότι τους προσκάλεσαν να πάνε οι φοιτητές που ακόμα δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά τους.
3.Στις άλλες χώρες που λες όλοι έχουν δουλειά όσοι τουλάχιστον θέλουν να βρουν και δεν είναι τελειωμένοι.Εδώ μπαίνει βγαίνει όποιος θέλει και ο λαός την TV του.

Εσύ αυτά που λέω ποιο πάνω στις χώρες που ήσουν δεν τα είδες ?

Τέλος καλό είναι να πολεμάς δεν διαφωνώ αλλά όταν ο αγώνας είναι πουλημένος εκ των έσω δεν αξίζει να το κάνεις κατά την γνώμη μου.
Μια ερώτηση μόνο γιατί νιώθεις χρέος σου να παλέψεις για την Ελλάδα από την στιγμή που δεν είναι πλέων Ελληνική?Και αν όχι τώρα που μιλάμε έλα να τα πούμε σε μερικά χρόνια γιατί το τι κάνει το ΔΝΤ και όλοι αυτοί το ξέρουμε.
Για να μην έχει τιμωρία το σύστημα, ακριβώς για αυτόν τον λόγο επιτρέπει και σε εμάς την ασυδοσία. Αν πολεμήσουμε εμείς την ασυδοσία τότε και το σύστημα δεν θα μπορεί να κρύβεται.
Αφού έζησες στην Γερμανία -και σου άρεσε- για πες εδώ να μάθουν πόσα χρόνια τους είχε στην λιτότητα η Μέρκελ και οι προηγούμενοι? Για πες τους πόσες απεργίες γίνανε όταν κόβανε τα επιδόματα? Για πες τους αν εκεί πας σε νοσοκομείο πόσα κρεβάτια υπάρχουνε στο θάλαμο και πόσες νοσοκόμες?

Μιλάς για ελευθερία ιδεών που υπάρχει στην Αγγλία και στη Γερμανία και ΔΕΝ υπάρχει εδώ? Για πες ένα παράδειγμα? τέτοιας ιδέας που εδώ δεν γίνεται να την εκφράσεις και εκεί γίνεται?
Το κακό είναι ότι εδώ μπορείς να την κάνεις ΚΑΙ πράξη -όσο απαράδεκτη και να είναι- και κανείς δεν μιλάει...
Σαν τι έζησες σε αυτές τις χώρες? σαν φοιτητής?

2 Το άσυλο ΔΕΝ αφορά ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ... Για ξεκαθάρισέ το μέσα σου αυτό... Αφορά Άσυλο ΙΔΕΩΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Και είναι μια μπαρούφα, απο τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία.
Για πες μας στην Αγγλία τους λαθρομετανάστες τι τους κάνουνε για παράδειγμα?

Το χρέος μου το νιώθω για την πατρίδα μου γιατί δεν ανήκει ούτε σε αυτούς που θέλουνε να την πουλήσουνε, ούτε σε αυτούς που θέλουνε να την αγοράσουνε. Ανήκει σε εμένα και εγώ δεν την πουλάω.

Reaction score
4

Μ αρέσει που κάνεις και παραινέσεις...
Για κάποιον που με λέει μο@ν@πα@νο ετσι επειδή διαφωνεί με κάτι που έγραψα και λίγα είπα.Δεν έχεις να σχολιάσεις ρε εσύ Νίκο επειδή και εσύ διαφωνείς με αυτό που έγραψε ότι με λέει μο@ν@πα@νο σαν συντονιστής?απλά απορούσα την ώρα που το διάβαζα και σκεφτόμουν ότι θα δεις σε έμενα θα την πουν στο τέλος.Αν έχω άδικο μου λέτε παιδιά. :205:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

θα δουμε , αν και φοβαμαι οτι ολοι θα φυγετε (για πολυ η λιγο) και εγω τελικα θα μεινω πισω :138:
Κατά πως είπες πριν, εσύ ετοιμάζεσαι να την κάνεις μαθαίνεις και γερμανικά δεν είπες?
Εξάλλου ακόμη και αν μείνεις πίσω μόνο εσύ και φύγουν οι "Ελληνάρες" σαν εμάς τι πρόβλημα θα έχεις?
Ότι θα είσαι με τα φιλαράκια τους λαθρομετανάστες?
Κάτι σαν τον Μαϊνα που δεν δικαιολογεί το φόβο που υπάρχει αλλά φοβήθηκε για τη ζωή του? Ή που τους έκανε μήνυση για να τιμωρηθούν -γιατί θέλει πίσω την πόλη του- και απέσυρε την μήνυση γιατί δεν πρέπει να τους κυνηγάμε? :140:

Reaction score
33

Για κάποιον που με λέει μο@ν@πα@νο ετσι επειδή διαφωνεί με κάτι που έγραψα και λίγα είπα.Δεν έχεις να σχολιάσεις ρε εσύ Νίκο επειδή και εσύ διαφωνείς με αυτό που έγραψε ότι με λέει μο@ν@πα@νο σαν συντονιστής?απλά απορούσα την ώρα που το διάβαζα και σκεφτόμουν ότι θα δεις σε έμενα θα την πουν στο τέλος.Αν έχω άδικο μου λέτε παιδιά. :205:
Δεν σε είπε μ@υνόπανο, σου είπε αν εσύ αισθάνεσαι μ@υνόπανο κάντο αλλά μη μας τσουβαλιάζεις όλους.
Εσύ αποκάλεσες όλους τους Έλληνες μ@υνόπανα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Δεν σε είπε μ@υνόπανο, σου είπε αν εσύ αισθάνεσαι μ@υνόπανο κάντο αλλά μη μας τσουβαλιάζεις όλους.
Εσύ αποκάλεσες όλους τους Έλληνες μ@υνόπανα...

Μια χαρά στα ειπε ο chrisB.

Reaction score
4

Για να μην έχει τιμωρία το σύστημα, ακριβώς για αυτόν τον λόγο επιτρέπει και σε εμάς την ασυδοσία. Αν πολεμήσουμε εμείς την ασυδοσία τότε και το σύστημα δεν θα μπορεί να κρύβεται.
Αφού έζησες στην Γερμανία -και σου άρεσε- για πες εδώ να μάθουν πόσα χρόνια τους είχε στην λιτότητα η Μέρκελ και οι προηγούμενοι? Για πες τους πόσες απεργίες γίνανε όταν κόβανε τα επιδόματα? Για πες τους αν εκεί πας σε νοσοκομείο πόσα κρεβάτια υπάρχουνε στο θάλαμο και πόσες νοσοκόμες?

Μιλάς για ελευθερία ιδεών που υπάρχει στην Αγγλία και στη Γερμανία και ΔΕΝ υπάρχει εδώ? Για πες ένα παράδειγμα? τέτοιας ιδέας που εδώ δεν γίνεται να την εκφράσεις και εκεί γίνεται?
Το κακό είναι ότι εδώ μπορείς να την κάνεις ΚΑΙ πράξη -όσο απαράδεκτη και να είναι- και κανείς δεν μιλάει...
Σαν τι έζησες σε αυτές τις χώρες? σαν φοιτητής?

2 Το άσυλο ΔΕΝ αφορά ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ... Για ξεκαθάρισέ το μέσα σου αυτό... Αφορά Άσυλο ΙΔΕΩΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Και είναι μια μπαρούφα, απο τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία.
Για πες μας στην Αγγλία τους λαθρομετανάστες τι τους κάνουνε για παράδειγμα?

Το χρέος μου το νιώθω για την πατρίδα μου γιατί δεν ανήκει ούτε σε αυτούς που θέλουνε να την πουλήσουνε, ούτε σε αυτούς που θέλουνε να την αγοράσουνε. Ανήκει σε εμένα και εγώ δεν την πουλάω.
Εδώ για να κάνεις διδακτορικό πρέπει να γλείφεις ένα γύφτο καθηγητή και να του κάνεις τις χάρες για 10 χρόνια.Ενώ έξω αν είσαι έτοιμος σε 2 ναι 2 χρόνια το παίρνεις.Να η ελευθερία στην γνώση πόσους ξέρεις με δόκτορα στην Ελλάδα ?που να το έχουν κάνει εδώ ?

Όσο για την ζωή που λες δεν πήγα σαν φοιτητής σαν ενήλικας πήγα και είδα ότι όποιος θέλει να δουλέψει δουλεύει και πληρώνεται πολύ καλά.Αρκεί να έχεις όρεξη και κάποιες γνώσεις.Εκεί πάντα μα πάντα θα ανταμειφθείς αν δείξεις υπερβαλλόταν ζήλο.Εδώ ο καημένος ο φοιτητής θα πηγαίνει να πάρει τα ψώνια του καθηγητή και ο άλλος θα δουλεύει και θα σπουδάζει.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Κατά πως είπες πριν, εσύ ετοιμάζεσαι να την κάνεις μαθαίνεις και γερμανικά δεν είπες?
Εξάλλου ακόμη και αν μείνεις πίσω μόνο εσύ και φύγουν οι "Ελληνάρες" σαν εμάς τι πρόβλημα θα έχεις?
Α ολα και ολα.Εγω δεν ειπα κανενα Ελληναρα.Εγω ειπα απλως οτι μπορει να φυγω.Εσυ μου ειπες οτι θα δω τι εστι βερυκοκο .Ειπα εγω οτι εχω προβλημα αν θα φυγετε εσεις η ειχατε φυγει στο παρελθον ? :137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo