Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Μπορεί να το έχεις βαρεθεί αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε τα μεγαλύτερα μουν@παν@ που υπάρχουν στην γη!!! Τέτοια παραξενιά και μίσος δύσκολα θα βρεις σε άλλο λαό. Οπότε γιατί να μην τους βρίζουν καλά κάνουν.

Τώρα γιατί είναι σκ@τανθρωποι δεν το καταλαβαίνω.

Ρε τι γράφεις ; :111: !!!!!!!!!!!!!!!!! ήμαρτον !!!!!!!!!!! και θες να πάμε και για καφέ ;;;;; Και τι θα μου πείς ; ότι είμαι κι εγώ ας πούμε ένα από τα .....πανα αυτής τη χώρας ;

Λυπάμαι !!!!!! :122:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Δεν σε είπε μ@υνόπανο, σου είπε αν εσύ αισθάνεσαι μ@υνόπανο κάντο αλλά μη μας τσουβαλιάζεις όλους.
Εσύ αποκάλεσες όλους τους Έλληνες μ@υνόπανα...
Ρε παιδιά οι περισσότεροι Ελληνες που πάνε εξω μπλέκουν με την μαφία και κάνουν τα πάντα όλα.Τα ξέρουμε όλοι τι ρόλο βαράνε οι Ελληνες και κατά βάθος πόσο λαμογια είμαστε σε σχέση με τους αθώους στο εξωτερικό είμαστε όχι όλοι δεν τσουβάλιασα κανέναν αλλά το βλέπω γύρω μου μιζέρια ο κακός ο λόγος με την μια στο στόμα η κακομοιριά....

Ξέρω και καταλαβαίνω τι λέει δεν χρειάζεται επεξήγηση το θέμα.

Έτσι και αλλιώς την δουλειά του την έκανε είμαστε όλοι off topic !!!

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Εδώ για να κάνεις διδακτορικό πρέπει να γλείφεις ένα γύφτο καθηγητή και να του κάνεις τις χάρες για 10 χρόνια.Ενώ έξω αν είσαι έτοιμος σε 2 ναι 2 χρόνια το παίρνεις.Να η ελευθερία στην γνώση πόσους ξέρεις με δόκτορα στην Ελλάδα ?που να το έχουν κάνει εδώ ?

Όσο για την ζωή που λες δεν πήγα σαν φοιτητής σαν ενήλικας πήγα και είδα ότι όποιος θέλει να δουλέψει δουλεύει και πληρώνεται πολύ καλά.Αρκεί να έχεις όρεξη και κάποιες γνώσεις.Εκεί πάντα μα πάντα θα ανταμειφθείς αν δείξεις υπερβαλλόταν ζήλο.Εδώ ο καημένος ο φοιτητής θα πηγαίνει να πάρει τα ψώνια του καθηγητή και ο άλλος θα δουλεύει και θα σπουδάζει.

Εδώ όντως για να κάνεις διδακτορικό πρέπει να γλύφεις τον κάθε γύφτο καθηγητή. Ξέρεις γιατί όμως? Γιατί ούτε ο "γύφτος" θα έπρεπε να είναι καν καθηγητής ούτε οι περισσότεροι φοιτητές που είναι στα πανεπιστήμιά μας να σπουδάζουν.
Για πες? Στην Αγγλία που είναι σοβαροί οι καθηγητές έχουν μόνιμη θέση? Είναι όπως εδώ που κάποιος (αντι)γράφει ένα σύγγραμμα πριν 30χρόνια και τίποτε δεν τον κουνάει από τη θέση του? Εκεί μπαίνουν φοιτητές στο πανεπιστήμιο με βαθμό ΚΑΤΩ από την βάση?
Μήπως όμως αυτοί που παραπονιούνται αρέσκονται κιόλας με το μπάχαλο? Για πες στην Αγγλία γιατί υπάρχει η ανάγκη φοιτητικού δανείου? Για πες? Εκεί οι τοίχοι στα πανεπιστήμια είναι κομματικά ταμπλώ?
Για πες δίνονται δωρεάν τα συγγράμματα? Εκεί τα μαθήματα και η έρευνα είναι συνδεδεμένα με την αγορά και τα πανεπιστήμια έχουν έσοδα από αυτό?
Και τέλος για πες μας ΟΠΟΤΕ πάει να γίνει μια κίνηση για να πάνε προς τα εκεί τα πανεπιστήμιά μας γιατί γίνεται χαμός από τις φοιτητικές παρατάξεις????????
Έχεις καταλάβει ότι οι φοιτητές εδώ, μάχονται για να ΜΗΝ αλλάξει στα πανεπιστήμια τίποτε????

Reaction score
4

Ρε τι γράφεις ; :111: !!!!!!!!!!!!!!!!! ήμαρτον !!!!!!!!!!! και θες να πάμε και για καφέ ;;;;; Και τι θα μου πείς ; ότι είμαι κι εγώ ας πούμε ένα από τα .....πανα αυτής τη χώρας ;

Λυπάμαι !!!!!! :122:
Νίκο δες ποιο κάτω για να καταλάβεις.

Δεν το πιστεύω ότι ο καθένας το έχει πάρει προσωπικά έλεος ρε παιδιά σκεφτείτε λίγο πως μπορεί να το λέει ο άλλος....

Και όταν το σκεφτείτε τα ξαναλέμε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Δεν το πιστεύω ότι ο καθένας το έχει πάρει προσωπικά έλεος ρε παιδιά σκεφτείτε λίγο πως μπορεί να το λέει ο άλλος....

Και όταν το σκεφτείτε τα ξαναλέμε.

Καλύτερα να σκεφτείς εσύ , τη διαφορά μεταξύ γραπτού και προφορικού λόγου.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Εδώ όντως για να κάνεις διδακτορικό πρέπει να γλύφεις τον κάθε γύφτο καθηγητή. Ξέρεις γιατί όμως? Γιατί ούτε ο "γύφτος" θα έπρεπε να είναι καν καθηγητής ούτε οι περισσότεροι φοιτητές που είναι στα πανεπιστήμιά μας να σπουδάζουν.
Για πες? Στην Αγγλία που είναι σοβαροί οι καθηγητές έχουν μόνιμη θέση? Είναι όπως εδώ που κάποιος (αντι)γράφει ένα σύγγραμμα πριν 30χρόνια και τίποτε δεν τον κουνάει από τη θέση του? Εκεί μπαίνουν φοιτητές στο πανεπιστήμιο με βαθμό ΚΑΤΩ από την βάση?
Μήπως όμως αυτοί που παραπονιούνται αρέσκονται κιόλας με το μπάχαλο? Για πες στην Αγγλία γιατί υπάρχει η ανάγκη φοιτητικού δανείου? Για πες? Εκεί οι τοίχοι στα πανεπιστήμια είναι κομματικά ταμπλώ?
Για πες δίνονται δωρεάν τα συγγράμματα? Εκεί τα μαθήματα και η έρευνα είναι συνδεδεμένα με την αγορά και τα πανεπιστήμια έχουν έσοδα από αυτό?
Και τέλος για πες μας ΟΠΟΤΕ πάει να γίνει μια κίνηση για να πάνε προς τα εκεί τα πανεπιστήμιά μας γιατί γίνεται χαμός από τις φοιτητικές παρατάξεις????????
Έχεις καταλάβει ότι οι φοιτητές εδώ, μάχονται για να ΜΗΝ αλλάξει στα πανεπιστήμια τίποτε????
Αν οι νέοι ήξεραν τι ήθελαν δεν θα δρούσαν ποτέ όπως δρουν.Θα πάλευαν να αλλάξει το σύστημα γιατί δεν δουλεύει.

Reaction score
4

Καλύτερα να σκεφτείς εσύ , τη διαφορά μεταξύ γραπτού και προφορικού λόγου.
Καλύτερα κάποιος που έχει απορία στον γραπτό λόγο να κάνει ερωτήσεις αντί να βγάζει εσφαλμένα συμπεράσματα.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Αν οι νέοι ήξεραν τι ήθελαν δεν θα δρούσαν ποτέ όπως δρουν.Θα πάλευαν να αλλάξει το σύστημα γιατί δεν δουλεύει.
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα μου λες...
Δεν είναι απάντηση αυτή...
Για πες μου εκεί οι νέοι ξέρουν και εδώ δεν ξέρουν?!??!

Συμφωνείς τα πανεπιστήμια να έχουν πόρους από την σύνδεσή τους με τη βιομηχανία όπως εκεί? ή θα φωνάζεις ότι η παιδεία δεν πρέπει να εξυπηρετεί το κεφάλαιο για παράδειγμα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Καλύτερα κάποιος που έχει απορία στον γραπτό λόγο να κάνει ερωτήσεις αντί να βγάζει εσφαλμένα συμπεράσματα.
Ωραίος είσαι.
Θα γράφει ο άλλος την π@παριά του και μετά θα τον ρωτάνε όλοι αν ήθελε να πεί κάτι άλλο.

Reaction score
33
meh!

(οι έχοντες γνώση της Αγγλικής το καταλαβαίνουν, οι άλλοι δεν χρειάζεται γιατί δεν απευθύνεται εξάλλου σε αυτούς)

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύ

Συμφωνείς τα πανεπιστήμια να έχουν πόρους από την σύνδεσή τους με τη βιομηχανία όπως εκεί? ή θα φωνάζεις ότι η παιδεία δεν πρέπει να εξυπηρετεί το κεφάλαιο για παράδειγμα?

Ποια βιομηχανια ? Αφου τα ξερεις , οτι αν καποιος το ελεγε αυτο , οι ιδιοι (κατοικοι της χωρας ) θα ελεγαν οτι ξεπουλαει την παιδεια στα ιδιωτικα συμφεροντα .

Reaction score
4

Ωραίος είσαι.
Θα γράφει ο άλλος την π@παριά του και μετά θα τον ρωτάνε όλοι αν ήθελε να πεί κάτι άλλο.
Όταν υπάρχει διάλογος επιβάλετε παιδιά να το κάνετε διαφορετικά λέτε ότι π@παριά πιάσατε εσείς η νομίσατε οτι νομίσατε.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύ

Ποια βιομηχανια ? Αφου τα ξερεις , οτι αν καποιος το ελεγε αυτο , οι ιδιοι (κατοικοι της χωρας ) θα ελεγαν οτι ξεπουλαει την παιδεια στα ιδιωτικα συμφεροντα .Οπως οι ιδιοι συντηρουν (στελνοντας τα παιδια απο το ..δημοτικο) τα φροντιστηρια αλλα φωναζουν για την παραπαιδεια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Όταν υπάρχει διάλογος επιβάλετε παιδιά να το κάνετε διαφορετικά λέτε ότι π@παριά πιάσατε εσείς η νομίσατε οτι νομίσατε.
Εχεις τις απόψεις σου και καλά κάνεις.
Εδω μέσα όμως δεν είναι καφενείο που τα λες με τους φίλους σου και οφείλεις να είσαι προσεκτικός.

Reaction score
4
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Εδώ έχουμε καταντήσει η παραπαιδεία να κάνει σημαντικότερη δουλειά από την κανονική παιδιά....

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μετανα

Ποια βιομηχανια ? Αφου τα ξερεις , οτι αν καποιος το ελεγε αυτο , οι ιδιοι (κατοικοι της χωρας ) θα ελεγαν οτι ξεπουλαει την παιδεια στα ιδιωτικα συμφεροντα .Οπως οι ιδιοι συντηρουν (στελνοντας τα παιδια απο το ..δημοτικο) τα φροντιστηρια αλλα φωναζουν για την παραπαιδεια
Όχι αγαπητέ μου δεν θα το λέγανε οι κάτοικοι της χώρας... θα το λέγανε οι φοιτητικές παρατάξεις!!! Και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.
Ποιά βιομηχανία? Όπως και εκεί, όποια νάναι: Ελληνική, Ρώσικη, Γιαπωνέζικη, Κινέζικη ....
Τα φροντιστήρια πάλι είναι άλλο αγκάθι μη το πιάνεις, κάνει τζιζ.... δεν θα σου αρέσει... και καλό είναι να το συζητήσουμε αλλού, όχι σε αυτό το νήμα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Εδώ έχουμε καταντήσει η παραπαιδεία να κάνει σημαντικότερη δουλειά από την κανονική παιδιά....

Είπαμε , αλλαγή υπηκοότητας και οι πόρτες ανοιχτές.

Reaction score
4

Εχεις τις απόψεις σου και καλά κάνεις.
Εδω μέσα όμως δεν είναι καφενείο που τα λες με τους φίλους σου και οφείλεις να είσαι προσεκτικός.
Είμαι πολύ προσεκτικός δεν θυμάσαι τι γέλια κάναμε όταν πρώτο γράφτηκα ? :204:

Δεν με πειράζει που μερικοί αντιδρούν ετσι Νίκο το έχεις καταλάβει πλέον μετά από τόσο καιρό.Και επειδή απάντησες στο δικό μου μήνυμα άπλα απάντησα όπως ακριβός μου μίλησες δεν παραφέρθηκα απλά χρησιμοποίησα την ίδια λέξη με εσένα γιατί είμαι προσεκτικός.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε

Όχι αγαπητέ μου δεν θα το λέγανε οι κάτοικοι της χώρας... θα το λέγανε οι φοιτητικές παρατάξεις!!! Και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.
Ναι.Μονο που τα μικροκομματικα συμφεροντα κλπ δεν σταματουν στις οποιες παραταξεις.Και εσυ το ξερεις καλα αυτο.Εχουν διαποτισει ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας οπως φυσικα και η καχυποψια (δικαιολογημενη η οχι)

Reaction score
4

Είπαμε , αλλαγή υπηκοότητας και οι πόρτες ανοιχτές.
Έχει πολύ πλάκα όταν μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.Ε ναι θα σας το πω αν και το έχω ξαναγράψει.

Δεν έχω Ελληνική υπηκοότητα καρντια μου :105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo