Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Καταλαβαίνω ότι για κάποιο λόγο δεν με υποστηρίζεις εκεί που πρέπει αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους.

Προσπάθησε απλά να είσαι ποιο δίκαιος γιατί εσύ εκτίθεσαι. Πάντα φιλικά.
Ρε συ Αlastor , σε όποιο θέμα γράφεις εκτός audio,δημιουργείς flame.

Aν είμαι δίκαιος η οχι δεν περιμένω απο σένα να μου πείς.

Η προειδοποίηση ισχύει.

Reaction score
4

Η φωτιά ποτέ δεν είναι κακιά ίσα ίσα !! βλέπεις ποιος είναι σε θέση να κάνει διάλογο με κάποιον που διαφωνεί βλέπε chrisB (sorry που σε χρησιμοποιώ). Έχω και αλλά παραδείγματα από πολύ καλούς συνομιλητές αλλά δεν είναι της παρούσας.

Αν δεν είναι σε θέση να κάνουν διάλογο Νίκο να μην γράφουν όχι να ζητάνε τα ρέστα από εμένα.Έτσι και αλλιώς έχω δείξει πολλές φορές ότι έχω περίεργες απόψεις αλλά αυτό δεν με κάνει επιθετικό επιθετικοί γίνονται οι άλλοι απέναντι μου πρώτα.Ε να μην απαντήσω σε κάποιων που μιλάει όπως θέλει με έντονο τρόπο ?Ο οποιοσδήποτε θα το έκανε.

Ναι φυσικά δεν περιμένεις από εμένα να στο πω αλλά μέσα σου το ξέρεις όταν το κάνεις κάθε ον το ξέρει ασχέτως αν το παραδέχεται η όχι. Αρκεί να βρεθείς κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε κάνουν να σκεφτείς Out of the box.Επίσης γιατί δεν προειδοποίησες και τον ίδιο για αυτά που έγραψε ? και μόνο σε εμένα κάνεις παρατήρηση ? θέλω να μου πεις σοβαρά γιατί . Εξήγησε μου και θα πάρω πίσω το σχόλιο για το αν είσαι δίκαιος η όχι εδώ δημόσια να πεις την άποψη σου με κριτές τους πάντες. :)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Επίσης γιατί δεν προειδοποίησες και τον ίδιο για αυτά που έγραψε ? και μόνο σε εμένα κάνεις παρατήρηση ? θέλω να μου πεις σοβαρά γιατί . Εξήγησε μου και θα πάρω πίσω το σχόλιο για το αν είσαι δίκαιος η όχι εδώ δημόσια να πεις την άποψη σου με κριτές τους πάντες. :)
Ρε συ Αlastor , σε όποιο θέμα γράφεις εκτός audio,δημιουργείς flame.

Eπίσης δεν μπορεί όλοι να είναι λάθος και εσύ σωστός.

Reaction score
4

Δεν είπα κάτι τέτοιο....Αυτό που ζήτησα είναι να μου πεις την άποψη σου και όχι να αποφύγεις την απάντηση. Τώρα αν δεν θέλεις να κάνεις κάποιο σχόλιο δικαίωμα σου αλλά αυτό αποδεικνύει το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεσαι για το αν έπραξες σωστά η οχι.

Επίσης αν θέλεις και έχεις όρεξη σχολίασε και τα αλλά που σου έγραψα δεν χάνω τον χρόνο μου να σου απαντώ για να μην κάνεις και εσύ το ίδιο.

Και μια ερώτηση για την απάντηση σου πότε ειπα οτι όλοι είναι λάθος ? πότε είπα οτι είμαι ο πανσωστός ? Εξήγησε το μου να το καταλάβω γιατί με τον τρόπο που απαντάς δεν γίνεσαι κατανοητός και θα ήθελα πολύ να γίνεις για να καταλάβουν όλοι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Δεν μπορώ τα πολλά λόγια.
Να ακολουθείς τους κανόνες του site , να είσαι κόσμιος και ευγενής απέναντι σε όλους εδώ μέσα και δεν θάχεις πρόβλήμα.
Τέλος συζήτησης.

Reaction score
4

Οκ .Μου ξεγλίστρησες άκομψα αλλά τι να κάνω συντονιστής είσαι ότι πεις. :444:

Reaction score
4

Να μεταναστεύσεις γιατί ?
για να βρεις καλύτερη δουλειά ; να ζήσεις σε καλύτερο περιβάλλον με υγεία ασφάλεια και τάξη ?

Για να δούμε.. μπορείς να επιβιώσεις εκεί, έτσι όπως έχεις μάθει ?

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

για να βρεις καλύτερη δουλειά ; να ζήσεις σε καλύτερο περιβάλλον με υγεία ασφάλεια και τάξη ?

+10000000000000000

και απλά να προσθέσω στο όπως έχεις μάθει και το όπως σου αξίζει και σου αρέσει!

Reaction score
4

Αν λες για μένα ΝΑΙ με κεφαλαία θα το έκανα.Το έχω ξανακάνει άλλωστε.Η Ελλάδα δεν είναι το κέντρο του κόσμου ήταν κάποτε όπως επίσης δεν μπορείς να ξέρεις (αν αναφέρεται σε εμένα) πως έχω μάθει.

Στο εξωτερικό δεν έχουν χούντα εδώ έχουμε χούντα. Εκεί αν πας με τους κανόνες περνάς βασιλιάς.

Reaction score
89

δε ξερω αν αναφερεσε στο αλαστορ ή γενικοτερο στο ελληνα αλλα πιστευω οτι οπου κ να εχουν παει ελληνες (φυσικα παντα θα υπαρχουν εξερεσεις) εχουν προσαρμοστει κ με σχετικη ευκολια κ δεν ειχαν προβλημα να ακολουθησουν τους εκει νομους ηθη εθιμα κ λοιπα..... οταν επιστρεφουμε στα πατρια εδαφη μας πιανει το πατριωτικο μας :135::135::135:

Reaction score
4

Αν λες για μένα ΝΑΙ με κεφαλαία θα το έκανα.Το έχω ξανακάνει άλλωστε.Η Ελλάδα δεν είναι το κέντρο του κόσμου ήταν κάποτε όπως επίσης δεν μπορείς να ξέρεις (αν αναφέρεται σε εμένα) πως έχω μάθει.

Στο εξωτερικό δεν έχουν χούντα εδώ έχουμε χούντα. Εκεί αν πας με τους κανόνες περνάς βασιλιάς.
Όχι ρε δε λέω εσένα :137: - λέω τους άλλους "Έλληνες" που έβρισες παραπάνω.. και συμφωνώ μαζί σου (εκτός του χαρακτηρισμού).

Πρόσφατα έφυγε ένας φίλος μου για την αυστραλία και νομίζει ότι θα πάει να κάνει μια ζωή όπως στα έργα. Βέβαια μιλάμε για περίπτωση :138: γιατί είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα που βρίζει και κατηγορεί για τα σημερινά χάλια.
"Το 'Κράτος' φταίει, οι ±@#%^ οι πολιτικοί ! - εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη ! και που πήρα λεφτά που δεν μπορώ να επιστρέψω αυτοί φταίνε ! και γιατί να μην κλέψω και εγώ αφού και αυτοί κλέβουν - γιατί να πληρώσω εγώ αφού και αυτοί φοροδιαφεύγουν, κτλ.

Αυτός νομίζει ότι το πρόβλημα λύνεται ως εξής:
Πρώτα ξεκινάς με φωτιά στη Βουλή (μαζί με τους 300) μετά δέρνεις την αστυνομία και σπας τις τράπεζες και την επόμενη μέρα όλα έφτιαξαν !!! :607:
Θα ζούμε σε ένα κόσμο δικαίου και θα αγαπιόμαστε..., θα βοηθάμε, θα προσφέρουμε.. Οι γιατροί θα περιθάλπουν δωρεάν, οι επιχειρήσεις θα δουλεύουν νόμιμα και όλοι θα έχουν ασφάλεια, οι ταξιτζίδες θα σε πάνε όπου θες και θα παίρνουν όσα πρέπει, το ταμείο ανεργείας θα είναι 'ισόβιο' , κτλ . . . .
Επειδή όμως δεν βλέπω να γίνεται θα πάω έξω να τα βρω έτοιμα. :138:

Αυτό που προσπάθησα να του πω είναι:
"Τον χωριάτη μπορείς να τον βγάλεις από το χωριό. Το χωριό από τον χωριάτη όχι."

Reaction score
4

Όχι ρε δε λέω εσένα :137: - λέω τους άλλους "Έλληνες" που έβρισες παραπάνω.. και συμφωνώ μαζί σου (εκτός του χαρακτηρισμού).

Πρόσφατα έφυγε ένας φίλος μου για την αυστραλία και νομίζει ότι θα πάει να κάνει μια ζωή όπως στα έργα. Βέβαια μιλάμε για περίπτωση :138: γιατί είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα που βρίζει και κατηγορεί για τα σημερινά χάλια.
"Το 'Κράτος' φταίει, οι ±@#%^ οι πολιτικοί ! - εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη ! και που πήρα λεφτά που δεν μπορώ να επιστρέψω αυτοί φταίνε ! και γιατί να μην κλέψω και εγώ αφού και αυτοί κλέβουν - γιατί να πληρώσω εγώ αφού και αυτοί φοροδιαφεύγουν, κτλ.

Αυτός νομίζει ότι το πρόβλημα λύνεται ως εξής:
Πρώτα ξεκινάς με φωτιά στη Βουλή (μαζί με τους 300) μετά δέρνεις την αστυνομία και σπας τις τράπεζες και την επόμενη μέρα όλα έφτιαξαν !!! :607:
Θα ζούμε σε ένα κόσμο δικαίου και θα αγαπιόμαστε..., θα βοηθάμε, θα προσφέρουμε.. Οι γιατροί θα περιθάλπουν δωρεάν, οι επιχειρήσεις θα δουλεύουν νόμιμα και όλοι θα έχουν ασφάλεια, οι ταξιτζίδες θα σε πάνε όπου θες και θα παίρνουν όσα πρέπει, το ταμείο ανεργείας θα είναι 'ισόβιο' , κτλ . . . .
Επειδή όμως δεν βλέπω να γίνεται θα πάω έξω να τα βρω έτοιμα. :138:

"Τον χωριάτη μπορείς να τον βγάλεις από το χωριό. Το χωριό από τον χωριάτη όχι."
Αρχικά sorry που ήμουν απότομος σε εσένα άπλα με είχαν κουρδίσει.

Φίλε μου για αυτό χαραχτηρησα τους Ελληνες ετσι άκομψα.Πραγματικά είμαστε αστείο για όλους τους ανεπτυγμένους λαούς όπως ακριβός συμπεριφερόντουσαν οι αρχαίοι στους ξένους σαν απολίτιστους άξεστους και αστείους.Είναι πολύ ωραίο που η μοίρα παίζει τέτοια παιχνίδια....

Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!!!

Reaction score
33

......

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Reaction score
600

@AlastorTHX, ο Νίκος σου έκανε παρατήρηση για το τρόπο που μιλάς σε συμφορουμίτη κι έχει δίκιο.

Όσο για τον @nmtray2 που ξεκίνησε πάλι, έχεις δίκιο εσύ.

Παιδιά ας τελειώσει εδώ, μεγάλα παιδιά είμαστε!
Συγνωμη, αυτο εδω τι ειναι?
Χαχαχαχαχα καλά το πας αλλά δεν είναι έτσι .Τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα λέει σε όλες τις κουβέντες ο nmtray2 αλλά δεν το κατάλαβες.
Σε αυτο απαντησα.
Και guess what, ειμαι πολυ μετα απο την παρακληση συντονιστη.
Και guess what, ντεμεκ το εχει κοψει ο μαγκας.

:116:

Reaction score
4

Λέω να πάρεις τον νυχοκόπτη σου και να έρθεις στην φάτσες στις 5 να μου κόψεις τα νύχια γιατί μεγάλωσαν.Θα σε περιμένω μόνος μου με τον νυχοκόπτη μου :204::204:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Αρκετά. Όρθιοι και οι δύο στον πίνακα, και στο διάλειμμα θα μείνετε μέσα και θα γράψετε από 100 φορές στο πρόχειρό σας "Δεν θα έχω πάντα την τελευταία λέξη".

Και την επόμενη φορά δεν θα κάνω πλάκα... έχετε μετατρέψει σε πεδίο προσωπικής αντιπαράθεσης μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που κάποιος μπορεί να θέλει να διαβάσει και να μην τα καταφέρνει από το πλήθος των άσχετων μηνυμάτων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.733
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo