Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Reaction score
4
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Αρκετά. Όρθιοι και οι δύο στον πίνακα, και στο διάλειμμα θα μείνετε μέσα και θα γράψετε από 100 φορές στο πρόχειρό σας "Δεν θα έχω πάντα την τελευταία λέξη".

Και την επόμενη φορά δεν θα κάνω πλάκα... έχετε μετατρέψει σε πεδίο προσωπικής αντιπαράθεσης μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που κάποιος μπορεί να θέλει να διαβάσει και να μην τα καταφέρνει από το πλήθος των άσχετων μηνυμάτων.
:624: Βρε Μαρία μου καλημέρα αρχικά αλλά όλο με τσίγκλα ο φίλος μας ε αυτήν την φορά απάντησα με χιούμορ τι να κάνω να σκάσω ? :624:

Reaction score
33
ΤΕΡΜΑ για όλους μας!
Ούτε εξηγήσεις, ούτε τίποτε, πίσω στο θέμα της μετανάστευσης.

Η Μαρία μας το εξήγησε 2 φορές ήδη, δεν χρειάζεται άλλο.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

ΤΕΡΜΑ για όλους μας!
Ούτε εξηγήσεις, ούτε τίποτε, πίσω στο θέμα της μετανάστευσης.

Η Μαρία μας το εξήγησε 2 φορές ήδη, δεν χρειάζεται άλλο.
Σκέφτομαι και για Κύπρο.... δουλειά εχει..... σπίτι εχει.... συγγενείς εχει.... ανθρώπους δεν έχει όμως :142::140:

Reaction score
33
Είναι ωραία στην Κύπρο, εντάξει έχουν και αυτοί τα δικά τους κολλήματα, αλλά ποιός δεν έχει...

Reaction score
4

Όσο για τα κωλύματα έτσι είναι ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω χαχαχαχα

Το βασικότερο είναι οτι αν πάω για πάνω απο 6 μήνες θα με πάρουν φαντάρο που να παω ρε συ τώρα στα γεράματα φαντάρος απαππααπαπααπ

Reaction score
39
Προσωπικά θεωρώ πως ο μοναδικός λόγος για να μεταναστεύσει μια οικογένεια είναι όταν υπάρχει θέμα επιβίωσης. Όταν βλέπεις οτι το "τρένο έρχεται να σε πατήσει , αρχίζεις και το σκέφτεσαι σοβαρά. Τότε αφού πάρεις την απόφαση να φύγεις , όπου και να πας μαθαίνεις να ζεις όπως ζουν και οι υπολοιποι. Όχι επειδή σου αρέσει αλλά από ανάγκη. Πιθανό βέβαια στην πορεία να σου αρέσει. Προσωπικά όμως δεν θα ήθελα να ξεβολευτώ ,να αφήσω το σπίτι μου ,συγγενείς, φίλους και τη χώρα μου - έστω και έτσι που είναι - . Έχω αρχίσει και σκεφτομαι Κύπρο Γερμανία Αγγλία (αν και η Κύπρος μάλλον αρχίζει και μπαινει επίσης σε "κρίση)

Reaction score
4

Φοβάμαι ότι όλη η Ευρώπη θα υποδουλωθεί στο ΔΝΤ.Από παλιές ιστορίες που έχω ακούσει μερικές φορές αν πάρεις την απόφαση να φύγεις αργά μπορεί και να μην τα καταφέρεις ποτέ.Αυτό με προβληματίζει ιδιαιτέρα γιατί την δύσκολη στιγμή όλοι το μόνο που θα κοιτάξουμε είναι η καθημερινότητα και η μάχη ανεύρεσης των εντελώς βασικών. Κάτι που έχει ξεκινήσει ακόμα και τώρα που μιλάμε για πολλούς συνανθρώπους μας.

Όσο για την βολή μας θα συμφωνήσω μαζί σου 100%.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Όσο για τα κωλύματα έτσι είναι ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω χαχαχαχα

Το βασικότερο είναι οτι αν πάω για πάνω απο 6 μήνες θα με πάρουν φαντάρο που να παω ρε συ τώρα στα γεράματα φαντάρος απαππααπαπααπ
Εγώ τους αγαπάω πολύ τους Κύπριους.
Έχουν σημαντικά λιγότερα κολλήματα από εμάς.
Μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι Κύπριοι!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Εγώ τους αγαπάω πολύ τους Κύπριους.
Έχουν σημαντικά λιγότερα κολλήματα από εμάς.
Μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι Κύπριοι!
Ξέρεις τι με χαλάει με τους πατριώτες μου ? ότι ορισμένες φορές παίρνουν πολύ αέρα τα μυαλά τους και νομίζουν οτι είναι το κέντρο του κόσμου. Έχουν ύφος ξερόλα κονσερβοποιημένη διασκέδαση κονσερβοποιημένη μουσική που κυκλοφορούσε τουλάχιστον μέχρι πριν μερικά χρόνια.Και το χειρότερο νεοπλουτισμός πολύ μεγάλο ελάττωμα κατά την προσωπική , ταπεινή μου άποψη πάντα.

Σκέψου οτι οι συγγενείς μου έχουν πραγματικά τρελό χρήμα σπίτια με πισίνες jaguar και πράματα αλλά ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλω να τους δω με το ύφος ανωτερότητας που τους διακατέχει.

Καλύτερα άνεργος παρά να δουλεύω για αυτούς και να μου πουν τπτ καλό καμιά μέρα και να έχουμε επεισόδια.

Τώρα σε σχέση με τα κωλύματα που λες πιστεύω οτι είναι ίσως λίγο ποιο κακοί από τους Ελληνες ειδικά αν τους πεις οτι εισαι απο Ελλαδα...θα σε δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως χαχαχαχαχαχα.

Reaction score
33
Χαχαχχαχαχαχα τι μου θυμίζεις....
Το πιο συνηθισμένο δούλεμα και γέλιο φυσικά:
Ένας καλαμαράς -εμείς- "Πω πω, πολύ ωραία βίλα αυτή... και μεγάλη!"

:142::142::142:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Χαχαχχαχαχαχα τι μου θυμίζεις....
Το πιο συνηθισμένο δούλεμα και γέλιο φυσικά:
Ένας καλαμαράς -εμείς- "Πω πω, πολύ ωραία βίλα αυτή... και μεγάλη!"

:142::142::142:
:204::405: Έχουν τους λόγους τους πάντως δεν τους αδικώ εντελώς.χαχαχαχα :143::142:

Reaction score
33
Μιλάμε ΤΟ γέλιο!
Φυσικά όταν το έμαθα ξεραινόμουν και εγώ στα γέλια με τους "φρέσκους" και ανυποψίαστους.

:143::143::143:

Reaction score
4

Άσε εμένα όταν μου έκαναν την πλάκα με την βίλα ήμουν 10 χρονών χαχαχαχα τους αγλιτες...Πωπωπωπω θέλω κούπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Προσωπικά θεωρώ πως ο μοναδικός λόγος για να μεταναστεύσει μια οικογένεια είναι όταν υπάρχει θέμα επιβίωσης. Όταν βλέπεις οτι το "τρένο έρχεται να σε πατήσει , αρχίζεις και το σκέφτεσαι σοβαρά. Τότε αφού πάρεις την απόφαση να φύγεις , όπου και να πας μαθαίνεις να ζεις όπως ζουν και οι υπολοιποι. Όχι επειδή σου αρέσει αλλά από ανάγκη. Πιθανό βέβαια στην πορεία να σου αρέσει. Προσωπικά όμως δεν θα ήθελα να ξεβολευτώ ,να αφήσω το σπίτι μου ,συγγενείς, φίλους και τη χώρα μου - έστω και έτσι που είναι - . Έχω αρχίσει και σκεφτομαι Κύπρο Γερμανία Αγγλία (αν και η Κύπρος μάλλον αρχίζει και μπαινει επίσης σε "κρίση)
Έχεις δίκιο, αλλά επιβίωση δεν είναι μόνο λίγο φαγητό και μια σκεπή πάνω από το κεφάλι, όπως θέλουν να μας πείσουν ότι μας είναι αρκετά. Επιβίωση είναι ζωή με αξιοπρέπεια, προοπτικές για τα παιδιά μας, και με δυνατότητα προγραμματισμού για ένα αύριο που δεν είναι μόνο το κυριολεκτικό (σήμερα Κυριακή, δηλαδή για τη Δευτέρα), γιατί με κρίσεις, μέτρα και νομοθετήματα του ποδαριού και του κ**λου το μεθαύριο είναι επιστημονική φαντασία.
Με τα δεδομένα αυτά, δεν βλέπω κριτικά κανέναν που (δυστυχώς) θέλει να την κάνει από το πλοίο που βουλιάζει...

Reaction score
4

Μια και πιάσατε την πατρίδα και τα σόγια, εγώ θα σας προτείνω να μεταναστεύσετε στην επαρχεία-πατρίδα, δηλαδή στα χωριά σας :137:
Αν δεν έχετε χωριό βρείτε που είναι το 'σόι' και αν δεν υπάρχει και αυτό διαλέξτε κάτι που να σας κάνει.

Όταν εξασφαλίσεις την επιβίωση χρειάζεσαι πράγματα που είναι στο 'αίμα' σου και όχι στην τοπική κοινωνία που τυχαίνει να ζεις.
Οι συμπάθειες και αντιπάθειες για Κύπριους ή Ηπειρώτες, συνήθως έχουν τουλάχιστον μια, λογική εξήγηση... :137:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

:204::204: Με έκανες αντικείμενο :204: έχω τουλάχιστον καμιά αξία η να πάω για παλιοσιδερα :204:
σορρυ ρε φιλε χαχαχαααα μιλαμε σε μηδενισα παντελως κ δε το πηρα χαμπαρι!!!! :142::142::142::142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.736
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo