wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Μηνύματα
- 15.793
- Reaction score
- 22.895
Το remote control του miniDSP το χειρίζομαι αποκλειστικά εγώ.Εσύ να προσέχεις οποιαδήποτε χρήση του volume control σπο τρίτους.

Το remote control του miniDSP το χειρίζομαι αποκλειστικά εγώ.Εσύ να προσέχεις οποιαδήποτε χρήση του volume control σπο τρίτους.

Υπέρμετρη θέρμανση στοιχείων στο εσωτερικό του ενεργού ηχείου.Τα limiter-φωτάκια στα ενεργά(όσα έχουν) πως λειτουργούν,δηλ με ποιο κριτήριο ενεργοποιούνται;σιγουρα αν τερματίσεις το volume αλλά υπάρχει κάτι άλλο που τα ενεργοποιεί ;
Με ψευτό- κλάσεις Α push pull δεν ασχολούμαστε κύριε μου. Πρώτα απο όλα δεν είναι Hi FI.push-pull 12 W Class-A
Για τις παρθένες θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά Βαμπίρ έχω δει να κυκλοφορούν πολλά τώρα τελευταία και όπως θα έλεγε και ο παλαίμαχος σκηνοθέτης Τζών Κάρπεντερ "Ζουν Ανάμεσά μας"Εσύ να προσέχεις οποιαδήποτε χρήση του volume control σπο τρίτους.
Όταν κάποτε είχα παιδιά στο σπίτι είχα βάλει stopper στον προενισχυτή μου για την ασφαλή λειτουργία των ηχείων μου στο 70% της ονομαστικής ισχύος τους στα 4 Ω.
Κάποτε τοποθετούσαν ασφάλειες ταχείας τήξεως στα ηχεία , σήμερα νομίζω σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Λένε ότι οι ασφάλειες κάνουν κακό στον ήχο . Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παρθένες και βαμπίρ
Κάποιον μου θμίζει αυτό .Με ψευτό- κλάσεις Α push pull δεν ασχολούμαστε κύριε μου. Πρώτα απο όλα δεν είναι Hi FI.![]()
![]()