wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.896
Το remote control του miniDSP το χειρίζομαι αποκλειστικά εγώ.Εσύ να προσέχεις οποιαδήποτε χρήση του volume control σπο τρίτους.

Το remote control του miniDSP το χειρίζομαι αποκλειστικά εγώ.Εσύ να προσέχεις οποιαδήποτε χρήση του volume control σπο τρίτους.

Υπέρμετρη θέρμανση στοιχείων στο εσωτερικό του ενεργού ηχείου.Τα limiter-φωτάκια στα ενεργά(όσα έχουν) πως λειτουργούν,δηλ με ποιο κριτήριο ενεργοποιούνται;σιγουρα αν τερματίσεις το volume αλλά υπάρχει κάτι άλλο που τα ενεργοποιεί ;
Με ψευτό- κλάσεις Α push pull δεν ασχολούμαστε κύριε μου. Πρώτα απο όλα δεν είναι Hi FI.push-pull 12 W Class-A
Για τις παρθένες θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά Βαμπίρ έχω δει να κυκλοφορούν πολλά τώρα τελευταία και όπως θα έλεγε και ο παλαίμαχος σκηνοθέτης Τζών Κάρπεντερ "Ζουν Ανάμεσά μας"Εσύ να προσέχεις οποιαδήποτε χρήση του volume control σπο τρίτους.
Όταν κάποτε είχα παιδιά στο σπίτι είχα βάλει stopper στον προενισχυτή μου για την ασφαλή λειτουργία των ηχείων μου στο 70% της ονομαστικής ισχύος τους στα 4 Ω.
Κάποτε τοποθετούσαν ασφάλειες ταχείας τήξεως στα ηχεία , σήμερα νομίζω σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Λένε ότι οι ασφάλειες κάνουν κακό στον ήχο . Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παρθένες και βαμπίρ
Κάποιον μου θμίζει αυτό .Με ψευτό- κλάσεις Α push pull δεν ασχολούμαστε κύριε μου. Πρώτα απο όλα δεν είναι Hi FI.![]()
![]()
Αυτό πάντως είναι ευθύνη της εταιρείας και οφείλει να σε αποζημιώσει χωρίς πολλά πολλά.Γι αυτό και η κυριότερη ΄΄απειλή΄΄ ως προς τη μακροζωία των επίμαχων υλοποιήσεων θα ήταν ενδεχόμενες αναποδιές στη λειτουργία και τις ενημερώσεις του firmware.
Αναφέρατε πολύ σωστά: Συνδιασμός "φωτεινός" έως "λαμπρός"! Αυτό ακριβώς συμβαίνει!Καλή εβδομάδα σε όλους.
Οι περισσότεροι είμαστε στην άγνοια αγαπητέ @Vakis2000.
Η γνώση είναι μία αέναη "μάχη" που θα αισθάνεσαι πάντα ηττημένος.
Δε βρήκα πολλές πληροφορίες για τον ενισχυτή και τα Cygnus.
Έχω την αίσθηση ότι το PMC ίσως να υπερτερεί αλλά την επιφύλαξη ότι ο συνδυασμός θα είναι "φωτεινός" έως "λαμπρός", λίγο παραπάνω επιλεκτικός με τις ηχογραφήσεις.
Πράγματι, η σελίδα της εταιρίας αναφέρει αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι γενικά όμως, σα να λέμε ότι το παστίτσιο έχει κιμά, μακαρόνια, μπεσαμέλ. Αυτή η γνώση όμως δεν αρκεί για την επιτυχία της παρασκευής του.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες, μετρήσεις κ.λπ. τότε σχηματίζεις μία σφαιρική γνώση για τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει στα ηλεκτρικά του χαρακτηριστικά και στη συνέχεια επιλέγεις τον ενισχυτή που δείχνει να συνεργάζεται σωστά μαζί του.
Φυσικά, και γι’ αυτόν ισχύει η ίδια μεθοδολογία.
Είτε σε κατάσταση standby βρίσκεται ο ενισχυτής ειτε σε πλήρη ισχύ, στα όρια του κλιπαρίσματος, ο μικρός EL84 έχει διαρκώς την ίδια κατανάλωση ρεύματος.Με ψευτό- κλάσεις Α push pull δεν ασχολούμαστε κύριε μου. Πρώτα απο όλα δεν είναι Hi FI.![]()
![]()
Δεν θα το μάθει ποτέ κανένας ότι υπήρχε bug στο firmware.. Δεν μπορώ να πιστέψω τι είδους bug μπορεί να είναι εκείνο που υπό συνθήκες καίει τα tweeters των ηχείων.Αυτό πάντως είναι ευθύνη της εταιρείας και οφείλει να σε αποζημιώσει χωρίς πολλά πολλά.
Αν όμως κάψεις παθητικό ηχείο -και, ενδεχομένως στη συνέχεια, τον ενισχυτή- η ευθύνη είναι όλη δική σου.