Στην γωνια του antkots

Reaction score
1.685
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Παντα διαθεσιμος για οποιαδηποτε βοηθεια μπορω να προσφερω φιλε μου Σταματη.

Δελεαστικο το γαλακτομπουρεκο αλλα μου αρκει μονο το "παιδικο" χαμογελο που θα δω στα προσωπα των φιλων μου σαν αποτελεσμα της πολυ ασημαντης οποιασδηποτε βοηθειας μου προς αυτους...

Τιμη μου να εμπιστευονται την συνεισφορα μου, οσο ασημαντη κι αν ειναι...

Reaction score
2.248

Βρε ΕΑΡ ...μηπως να παρουμε και μεις πικαπι?
Οι φιλοι μας σιγα σιγα ακολουθουν τον δρομο που χαραξε ο .....ουμπαξ !!!!

Βρε μπας και οι σκληροι και να σινδια δεν ειναι πια της μοδος και πρεπει να το γυρισουμε και μεις?

Να παρουμε και μεις ενα ΜΚ2 και να του βαλλουμε κανεναν da vinci βραχιονα με καμια ZYX η καμια Colybri να τους κανουμε ολους να σκασουν απο το κακο τους??????
Ενα βουνό βινύλια έχεις στην αποθήκη κρυφοβινυλιάκια. Εεεε κάνε λίγο χώρο στο ρακ σου για ενά πικάπ :105:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Κωστή μόνο από τις φωτογραφίες που σε βλέπω να χειρουργείς, έπαθα στέρηση ήδη, που δεν μπορώ να πάρω κι εγώ την άγουσα για το χειρουργικό τραπέζι!
Και να σκεφτείς οτι δεν τους πάω καθόλου τους γιατρέσους!:133:
Κωστή εχουμε κι εμείς ωραίο γαλακτομπούρεκο και σπιτική καρυδόπιττα με γαρνιτούρα παγωτό καιμάκι από τη "Στάνη" (του Πειραιά).
Μήπως να παίρνω κι εγώ σειρά?:137:

delamostre, Πρωτη φορα βλεπω να θελει να χειρουργηθει καποιος και να ονειρευεται το χειρουργικο τραπεζι.!! Εδω που τα λεμε υπαρχει waiting list και ο γιατρος δεν προλαβαινει!!:126:
Εγω παντως εκανα την προβλεψη να μην προλαβαινει ο Κωστας να χειρουργει...και μαλιστα χωρις φακελακι.

Το γαλακτομπουρεκο και σπιτική καρυδόπιττα με γαρνιτούρα παγωτό καιμάκι από τη "Στάνη" (του Πειραιά).παντως ειναι δελεαρ!!!!!!:136:

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Παντα διαθεσιμος για οποιαδηποτε βοηθεια μπορω να προσφερω φιλε μου Σταματη.

Δελεαστικο το γαλακτομπουρεκο αλλα μου αρκει μονο το "παιδικο" χαμογελο που θα δω στα προσωπα των φιλων μου σαν αποτελεσμα της πολυ ασημαντης οποιασδηποτε βοηθειας μου προς αυτους...

Τιμη μου να εμπιστευονται την συνεισφορα μου, οσο ασημαντη κι αν ειναι...
Στο σπίτι μου σεβόμαστε τους ανθρώπους που με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, μας δίνουν απλόχερα τη σημασία του να "δίνεις αξία σε ότι αγαπάς"!
Μας λείπουν τέτοιες "εικόνες" θετικής ενέργειας και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου, που μου δώθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω εσένα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του forum από κοντά!
Η εκτίμηση είναι αμοιβαία!:446:

Reaction score
6
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΠΟΥΝ....

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑ!!

Reaction score
1.815

delamostre, Πρωτη φορα βλεπω να θελει να χειρουργηθει καποιος και να ονειρευεται το χειρουργικο τραπεζι.!! Εδω που τα λεμε υπαρχει waiting list και ο γιατρος δεν προλαβαινει!!:126:
Εγω παντως εκανα την προβλεψη να μην προλαβαινει ο Κωστας να χειρουργει...και μαλιστα χωρις φακελακι.

Το γαλακτομπουρεκο και σπιτική καρυδόπιττα με γαρνιτούρα παγωτό καιμάκι από τη "Στάνη" (του Πειραιά).παντως ειναι δελεαρ!!!!!!:136:
Είναι όντως οξύμωρο να θες να ξαπλώσεις σε χειρουργικό τραπέζι!:143::143:
Σε μένα πάντως είναι "όνειρο απατηλό" που λέει και ο Καλαιτζής στο γνωστό άσμα, γιατί το ΙΚΑ δεν καλύπτει τα υλικά...:116:
Γαλακτομπούρεκο και καρυδόπιττα όμως με μεγάλη μου ευχαρίστηση να κεράσω, γιατί ευχαριστήθηκα τόσο πολύ με το ωραίο αυτό αποτέλεσμα, που είναι σα να έγινε στο δικό μου!:607:

Reaction score
6

Είναι όντως οξύμωρο να θες να ξαπλώσεις σε χειρουργικό τραπέζι!:143::143:
Σε μένα πάντως είναι "όνειρο απατηλό" που λέει και ο Καλαιτζής στο γνωστό άσμα, γιατί το ΙΚΑ δεν καλύπτει τα υλικά...:116:
Γαλακτομπούρεκο και καρυδόπιττα όμως με μεγάλη μου ευχαρίστηση να κεράσω, γιατί ευχαριστήθηκα τόσο πολύ με το ωραίο αυτό αποτέλεσμα, που είναι σα να έγινε στο δικό μου!:607:

ποσο ομορφο ειναι που αισθανεσαι τοσο καλα με τη χαρα των αλλων .Πολυ σπανιο στις μερες μας και υπεροχο.!!!

να εισαι παντα καλα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Μπράβο βρε ΠαπάΚωστή!

Αντωνάκη , καλές ακροάσεις!

Υ.Γ. Καλώδιο ρεύματος , αφήσατε το ίδιο?
ΑΙΣΧΟΣ!:143::137:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014

Μπράβο ρε Κωστάκη ,άξιος μάναμ.Είσαι σταθερή αξία , αναλοίωτη στον χρόνο.
Εχω ιδίαν πείρα βέβαια.
Φαντάζομαι οτι ο Αντωνάκης μετά απο τα υπογλώσια, τώρα θα κυκλοφορεί μόνιμα με slipad.Δεν πειράζει. Το χαμόγελο του παιδιού είναι ωραίο πράμα.
Κωστή προτράκτορα είχε o sme? .Πώς ρύθμισες την 304?
VTA πως ρυθμίζει?

Reaction score
460

Εδω ειμαι και εγω,καλημερα σε ολους.
Απο που να ξεκινησω τωρα......Λοιπον πρωτα καταρχην θελω να ευχαριστησω το Κωστα για την ευγενικη αποδοχη του να αναλαβει το ολο εγχειρημα.
Κωστα μου σε ευχαριστω πολυ για ολα,χωρις εσενα δεν θα γινοταν τιποτα απο αλα αυτα
(τι αλλο να πω για αυτον τον ανθρωπο.....θα γινω γραφικος και θα γραφω μερες).
Η επεμβαση ηταν λιγο κουραστικη και πολυωρη,ειχε θεμα σοβαρο το armboard,δεν αφηνε τον βραχιονα να παει εμπρος πισω για να ερθει ακριβως στο σημειο που οριζει ο κατασκευαστης (επρεπε να ανεβει λιγο πιο επανω γιατι οι αλλενοβιδες του βραχιονα που ρυθμιζουν τα κεντρα του ακουμπουσαν επανω στο armboard.
Με μια απλη πατεντα λιμαρισμα, και βαψιμο στο τελος,στα σημεια των 2 βιδων αλλεν που ακουμπουσαν στo armboard ο βραχιονας ηρθε και κουμπωσε τελεια!
Επειτα εγειναν οι απαραιτητες ρυθμισεις και η τοποθετηση της κεφαλης.
Το πλατω τοποθετηθηκε στο ρακ και συνδεθηκε στο phono.Τα δε καλωδια που ειχε στην συσκευασια ο sme ηταν τα vdh (ασημενια,αριστης ποιοτητας και απο οτι μου ειπε ο Κωστας ειναι πανακριβα).
Τωρα τι να πω για αυτο που ακουσαμε........!!!!!!
Πραγματικα δεν θα μπορουσα να πιστεψω ποτε οτι ενας βραχιονας θα εκανε τετοια διαφορα σε ενα πλατω.
Οι ηχοι που πηραμε ηταν απιστευτοι!!!καμια σχεση με το παλιο ακουσμα,δεν ξερω τι να υποθεσω και τι να πω!!
Ογκοι,πληροφορια,δυναμικα,εικονα,ακουστικο φασμα συχνοτητων,ολα σε αλλο επιπεδο απιστευτο!
Σιγουρα και το καλωδιο (ασημι) παιζει καποιο ρολο,αλλα αναρωτιεμαι τι θα γινει οταν τοποθετηθει και η νεα κεφαλη επανω.
Σιγουρα αξιζε τον κοπο μια τετοια επεμβαση και δεν το μετανοιωσα,αλλα δεν μπορω να πω οτι μετα και την τοποθετηση της νεας κεφαλης θα μπορω να αξιολογησω απολυτα το μκ2 γιατι δεν θα εχω παραλληλο ακουσμα απο ενα αλλο πλατω με το ιδιο σεταπ (βραχιονα-κεφαλη).
Παντως παρακινω οποιον θελει να αναβαθμιση στο απολυτο το μκ2 του να του αλλαξει βραχιονα,θα δει αλλα πραγματα!!!
Δεν ημουν ποτε ανθρωπος του χεριασματος (μηχανηματων) και την ωρα της επεμβασης με ελουζε κρυος ιδρωτας (ολα μου τα μηχανηματα ειναι αψογα συντηρημενα,απειραχτα, σε καινουργη και μαμισια κατασταση,φανταστειτε τι επαθα την ωρα της επεμβασης),αλλα εαν θελετε να παρετε αλλα πραγματα απο το μκ2 καντε το,θα παθετε κατιτις με το αποτελεσμα.
Λοιπον τελειωνω εδω με ενα ακομη μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Κωστη,και τελω εν αναμονη τοποθετησης της νεας κεφαλης.
Την ντενον φιλε Σταματη ενδεχεται και να την κρατησω για να εχω και μια δευτερη κεφαλη σε ωρα αναγκης (εχθες η πιτσιρικα εδειξε τα δοντια της,απλα ηταν καταπληκτικη!!).

Reaction score
460

Μπράβο βρε ΠαπάΚωστή!

Αντωνάκη , καλές ακροάσεις!

Υ.Γ. Καλώδιο ρεύματος , αφήσατε το ίδιο?
ΑΙΣΧΟΣ!:143::137:
Εμεις κυριε δεν κανουμε τετοια τι μας περασες?να κανουμε μετατροπες σε μηχανηματα?ακου αλλαγη στο καλωδιο,ο κατασκευαστης κατι ηξερε που εβαλε αυτο το καλωδιο,δεν πρεπει να επεμβαινουμε στο εργο των κατασκευαστων:142:.ΖΑΜΕ!:142::142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.212
Καμμιά φωτογραφία του.... χειρουργείου:142: και του τελικού αποτελέσματος?

Άντε να κάνουμε και κανα οφθαμλόλουτρο!

Καλορίζικος ο SME Αντώνη!!

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Καμμιά φωτογραφία του.... χειρουργείου:142: και του τελικού αποτελέσματος?

Άντε να κάνουμε και κανα οφθαμλόλουτρο!

Καλορίζικος ο SME Αντώνη!!
Φωτογραφιες θα βρεις απο εδω και κατω...

Reaction score
1.685

Καλως τον Αντωνη.

Ενταξει οι πανες? σου ερχεται το μεγεθος η να παραγγειλω αλλες? :107:

Reaction score
460

Παιδια,σημερα αποφασισα να γραψω για το αποτελεσμα της δοκιμης των καλωδιων που μου εφερε να ακουσω ο φιλος μου Νικος Κορακακης (ο γνωστος ριβιουερ απο το περιοδικο χαι φιντελιτι).
Ξεκιναω με ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Νικο!!!!!
Εχω ψιλαπαθει σοκ,το σοκ που επαθα ειναι 10πλασιο!!απο το ακουσμα του μκ2 με τον νεο βραχιονα!!!!
Βρηκα οτι μου ελειπε απο τα δεκαδες καλωδια που περασαν απο το σπιτι μου τον τελευταιο καιρο!!!
Οχι οτι τα αλλα ηταν κακα καλωδια αλλα αυτο ηταν.....
Το τι πληροφορια πηρα...ογκους,αναλυση απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω.
Το μοναδικο καλωδιο που με συγκινησε ηταν το kimper select 1136,ολο ασημι,ειχε τρομερη αναλυση ηταν ταχυ διαυγες αλλα ηταν πολυ φωτεινο για το συστημα μου.
Το signal projects Apollon HLA (ετσι ονομαζεται η φιρμα και το μοντελλο της φιρμας καλωδιων που παραγει ο Ελληναρας φιλος ο Νικος) πεταει παντου,κενταει παντου.
Μπορω να γραψω πολλα πραγματα που ακουσα και να καλυψω πληρως αυτα που λεω αλλα δεν ξερω εαν θελετε να το κανω μηπως σας κουρασω (εαν θελετε ομως θα το κανω απλα ζητηστε το μου).
Παρακινω οσους θελουν να αλλαξουν μηχανηματα, γιατι με απολυτα κριτηρια κατι δεν τους αρεσει ,να δοκιμασουν τα καλωδια του Νικου.Θα ακουσετε αλλα πραγματα!!!!!!!!!
Προς το παρων Ο μπατζανακης μου(iozan παιζει με μακ-αμαρα και atc active), εχει προβληματιστει παρα πολυ(δεν πιστευε στα αυτια του αυτο που ακουγε),διοτι σημερα του τα πηγα προς ακροαση.
Τωρα τι να αλλο να πω.
Δεν μπορω, εχω αναθεωρησει πολλα πραγματα με αυτα που ακουσα,ειμαι και εγω πολυ προβληματισμενος!!!

Reaction score
460

Κωστη καλημερα,δυστυχως θελω πολυ μεγαλυτερες πανες απο οτι φανταζεσαι για 2 λογους,βραχιονας και καλωδια!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.235

told you so...:144::144::144::144:

για πες μας για την κατασκευή αυτών των καλωδίων...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.966
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89