Στην γωνια του antkots

Reaction score
11
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

κάτι μου λέει οτι το πλατό θα μείνει ως έχει.:126:

διότι, πέραν της συναισθηματικής αξίας, πέραν της εμπλοκής φίλων, πέραν της χαράς του σκατοχεριάσματος, πέραν της μοναδικότητάς του, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι αντάξιο του θρύλου του. Άφησε ελεύθερο το σμε να οδηγεί την κυρία στα αυλάκια του μαύρου δίσκου, με (απ'ότι ακούω) αποτελέσματα απρόσμενα καλά. :144:

μετά, τύφλα νά'χουν τα καλώδια... :138:

αυτό το ποστ κρύφτε το από τον καραβέλο, γιατί αν το πάρει πρέφα, τη βάψαμε...:138:
:444:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Βρε ΕΑΡ ...μηπως να παρουμε και μεις πικαπι?
Οι φιλοι μας σιγα σιγα ακολουθουν τον δρομο που χαραξε ο .....ουμπαξ !!!!

Βρε μπας και οι σκληροι και να σινδια δεν ειναι πια της μοδος και πρεπει να το γυρισουμε και μεις?

Να παρουμε και μεις ενα ΜΚ2 και να του βαλλουμε κανεναν da vinci βραχιονα με καμια ZYX η καμια Colybri να τους κανουμε ολους να σκασουν απο το κακο τους??????

Reaction score
1.685

Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...

Η αληθεια ειναι οτι εχω ξεχασει ποσα πλατω και βραχιονες εχω στησει...εχω ξεχασει ποσα ΜΚ2 εχω επισκευασει, αλλα δυο πραγματα τα εκανα για πρωτη φορα..

Το πρωτο, να βαλω εναν γνωριμο μου SME σε ενα επισης γνωριμο μου ΜΚ2 και το δευτερο να το κανω για εναν πολυ καλο φιλο, ενα δικο μας παιδι...

Ηταν πραγματι μοναδικες οι στιγμες και θα μου μεινουν χαραγμενες στην μνημη για παντα..

Reaction score
1.685

Να παρεις Βλαση αγορινα μου, να παρεις....

Αν σου πει ο Αντωνης τι εκανε το πικαπ (ετσι οπως ειναι) στο CD του σημερα, θα τρεξεις να παρεις αποψε κιολας....και θα στο "αγιασω" εγω λεβεντη μου....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βρε μπας και οι σκληροι και να σινδια δεν ειναι πια της μοδος και πρεπει να το γυρισουμε και μεις?

Να παρουμε και μεις ενα ΜΚ2 και να του βαλλουμε κανεναν da vinci βραχιονα με καμια ZYX η καμια Colybri να τους κανουμε ολους να σκασουν απο το κακο τους??????
Και να πεταξεις το AMR στα σκουπιδια........Θα το βρει ο Delamostre:138::138::142:

Bραχιονα παρε ενα Ματις,εχει καλυτερα (ηχο)χρωματα και για κεφαλη οχι κολιμπρι αλλα μπεκατσονι ,εχει καλυτερη μυτη για αναγνωση .:139:

Reaction score
3.901

Μπράβο ρε παίδες!!!!

Καταπληκτικό το εγχείρημα, είχε πολλά προκαταρκτικά, ξενερώματα, ψιλοσπασίματα, πισωγυρίσματα, αναμονές, αλλά μόλις έφθασε η κρίσιμη στιγμή....κλάτσ, όλα στο δόξα πατρί!!!

Η ισχύς εν τη ενώσει κ ο Αρχιμανδρίτης...Αρχιεπίσκοπος!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Μπράβο ρε παίδες!!!!

Καταπληκτικό το εγχείρημα, είχε πολλά προκαταρκτικά, ξενερώματα, ψιλοσπασίματα, πισωγυρίσματα, αναμονές, αλλά μόλις έφθασε η κρίσιμη στιγμή....κλάτσ, όλα στο δόξα πατρί!!!

Η ισχύς εν τη ενώσει κ ο Αρχιμανδρίτης...Αρχιεπίσκοπος!!

Ξεχασες και το Αρχιατρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143::143:

Reaction score
6
Μπραβο Κωστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παππας, χειρουργος, μαιτρ, και σουπερ αναλογικος!!!!

υπομονετικος, καθαροδουλης, τελειομανης,

Μπραβο για την εγχειρηση και μεταμοσχευση!! Τελεια δουλεια.

Καμμια νοσοκομα δεν ειδαμε :127: αλλά η επεμβαση ηταν αψογη.

Μια που το θυμηθηκα :137:ο Αντωνης που ειναι???????Αλλά θα μου πειτε με τοοοσα υπογλωσσια που πηρε....οταν παρακολουθουσε την ''τελετη'' του Αρχιμανδριτη μας , ακομα να συνελθει απο το σοκ.

Reaction score
1.685

Να σαι καλα Νικο...!!! σ ευχαριστω.

Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα και περισσοτερο χαιρομαι για τον Αντωνη....

Που ειναι? εκεινη η ακρατεια βλεπεις...!!! :137:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Να παρεις Βλαση αγορινα μου, να παρεις....

Αν σου πει ο Αντωνης τι εκανε το πικαπ (ετσι οπως ειναι) στο CD του σημερα, θα τρεξεις να παρεις αποψε κιολας....και θα στο "αγιασω" εγω λεβεντη μου....

ΔΗΛ. ΕΓΓΥΟΣ ΤΟ ...:142:CD.......? χε χε.

Μπραβο Κωστα, αψογη δουλεια!! Σε βλεπω να ''αγιαζεις '' και αλλα ΜΚ ΙΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ.

Του Αντωνη του κανουν στο size οι.... πανες?

Τον βλεπω να το ξενυχταει αποψε.....:109:

Το χαρηκα ολο το θεμα γιατι εγινε με πολυ αγαπη , τεχνη και παθος.

Reaction score
1.815
Παίδες μπράβο!

Συγχαρητήρια κατ' αρχήν στον Αρχιμανδρίτη για τη "μελωδική" λειτουργία που με εκκλησιαστικό και ευλαβικό τρόπο, εξομολόγησε τον ιδιοκτήτη του ΜΚ2 και τον έφερε σε σημείο να τον δοξάζει!:624:
Συγχαρήκια επίσης και στον Αντώνη που με την υπομονή του, έκατσε να δει όλη την επέμβαση χωρίς να λυποθυμίσει και να βρεθεί ο Παππάς να κάνει τις "μαλάξεις" αντί για το ΜΚ2, στον ιδιοκτήτη του!:612:

Αντώνη καλές ακροάσεις!! Θέλω πολύ να μαζευτούμε και να το ακούσουμε σε σύγκριση!
Βγάλτη από τις αγγελίες τη ρημάδα την κεφάλα....

Ααααα ψψψτ! Πες μου τον κάδο ανακύκλωσης που θα πετάξεις οτι περίσσεψε έτσι?:137:
Μικρά είναι εξ' άλλου στην τσέπη μου θα τα βάλω...:143::143:

Σας χαίρομαι βρε και τους δυό σας που γουστάρετε για πάρτη σας αλλά και για πάρτη μας!!!!
ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ!!:126:

Reaction score
6

τον χαραξε οντως ο incognitουμπαξ.:126:

θα τα βλεπει αυτα και θα χαιρεται!! Αλλά που θα παει θα βρει κανενα τροπο να ξαναγραψει. Ειναι ο .....μεγαλος απων στο νημα αυτο.

Βρε Κωστα μας σαν ειδικος δεν κανεις κανενα αγιασμο μπας και γινει τιποτα και ξαναδουμε τον.....ουμπαξ?

Eδω κανεις θαυματα στα ΜΚ ΙΙ με εγχειρησεις υψηλης ακριβειας .

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Παίδες μπράβο!

Συγχαρητήρια κατ' αρχήν στον Αρχιμανδρίτη για τη "μελωδική" λειτουργία που με εκκλησιαστικό και ευλαβικό τρόπο, εξομολόγησε τον ιδιοκτήτη του ΜΚ2 και τον έφερε σε σημείο να τον δοξάζει!:624:
Συγχαρήκια επίσης και στον Αντώνη που με την υπομονή του, έκατσε να δει όλη την επέμβαση χωρίς να λυποθυμίσει και να βρεθεί ο Παππάς να κάνει τις "μαλάξεις" αντί για το ΜΚ2, στον ιδιοκτήτη του!:612:

Αντώνη καλές ακροάσεις!! Θέλω πολύ να μαζευτούμε και να το ακούσουμε σε σύγκριση!

Ααααα ψψψτ! Πες μου τον κάδο ανακύκλωσης που θα πετάξεις οτι περίσσεψε έτσι?:137:
Ευχαριστω Σταματη..

Να σου δωσω και μια συμβουλη?
Μην το ακουσεις σε συγκριση, μετα θα παραπονιεσαι οτι πασχεις απο στερηση...!!! :140:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.235

τέτχια βρε μου λες στην 69 η σελίδα!

τυχαίο? δε νομίζω....:137::138:

Reaction score
6
Παίδες μπράβο!

Σας χαίρομαι βρε και τους δυό σας που γουστάρετε για πάρτη σας αλλά και για πάρτη μας!!!!
ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ!!:126:
Μαλαξεις του εκανε του Αντωνη η ..περιφημη νοσοκομα...:120:

ετσι ωστε ο γιατρος και αρχιμανδριτης να κανει απερισπαστα τη δουλεια του .

Ολα δηλαδη εγιναν με απολυτη ακριβεια και οργανωση. Ακομα και πανες υπηρχαν για παν ενδεχομενο.:126:

Παντως την καταβρηκαμε και εμεις μαζι σας. Παντα τετοια ομορφα να μας συμβαινουν και να περναμε καλα!!

Reaction score
6

τέτχια βρε μου λες στην 69 η σελίδα!

τυχαίο? δε νομίζω....:137::138:
69 μερες εχουμε να δουμε POST του αναλογικου Ουμπαξ.....
69 STRANDS εχει το καλωδιο του SME
69 βιδες εχει το ΜΚΙΙ
69 λεπτα εκανε ο Αρχιμανδριτης να τελειωσει την μεταμοσχευση

τυχαια ολα αυτα?:128:

δεν νομιζω:137:

Reaction score
2.248

Ο Αντώνης που είναι?
Ακόμα ακούει? Βλέπω να βάζει 48 ώρες στην denon το σουκου. Τον έφτιαξε και ο Κώστας και ποιός τον πιάνει τώρα!!!!
Α βρε Κώστα όπου πας αγοράζουν και πάνες !!!! :142:

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Ευχαριστω Σταματη..

Να σου δωσω και μια συμβουλη?
Μην το ακουσεις σε συγκριση, μετα θα παραπονιεσαι οτι πασχεις απο στερηση...!!! :140:
Κωστή μόνο από τις φωτογραφίες που σε βλέπω να χειρουργείς, έπαθα στέρηση ήδη, που δεν μπορώ να πάρω κι εγώ την άγουσα για το χειρουργικό τραπέζι!
Και να σκεφτείς οτι δεν τους πάω καθόλου τους γιατρέσους!:133:
Κωστή εχουμε κι εμείς ωραίο γαλακτομπούρεκο και σπιτική καρυδόπιττα με γαρνιτούρα παγωτό καιμάκι από τη "Στάνη" (του Πειραιά).
Μήπως να παίρνω κι εγώ σειρά?:137:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Κωστή μόνο από τις φωτογραφίες που σε βλέπω να χειρουργείς, έπαθα στέρηση ήδη, που δεν μπορώ να πάρω κι εγώ την άγουσα για το χειρουργικό τραπέζι!
Και να σκεφτείς οτι δεν τους πάω καθόλου τους γιατρέσους!:133:
Κωστή εχουμε κι εμείς ωραίο γαλακτομπούρεκο και σπιτική καρυδόπιττα με γαρνιτούρα παγωτό καιμάκι από τη "Στάνη" (του Πειραιά).
Μήπως να παίρνω κι εγώ σειρά?:137:
Χτύπα Σταμάτιε κανένα armboard SME cut για το technics να έχεις έτοιμο επειδή βλέπω μεγάλη ζήτηση σε λίγο και θα ψάχνεις :138:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.966
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89