Παν... METRIC... Αριστον

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Πώς γίνεται να τα διαλέγω χωρίς να τα έχω ακούσει και χωρίς να έχω εμπειρία (π.χ. ούτε τα μαλλιά μου έχουν πέσει - ακόμα - ούτε μπορώ να κατατάξω τους ακροατές σε κατηγορίες!) κι όμως να "παίζουν" τα ρημάδια; Πρέπει να είμαι πολύ κ@λόφαρδος τελικά...

Reaction score
4.242
Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Λοιπόν στην Κεφαλλονιά μένει ένας πολύ ταλαντούχος μηχανικός.
Έχει πάρει το πάτωμα και τα μηχανικά μέρη ενός SIMCA MATRA, για όσους το θυμούνται, και του έχει φορέσει την εξωτερική εμφάνιση μιας FERRARI F40. Είναι ολόιδια αφού έχει βρει και τις ζάντες ακόμα και οι πόρτες ανοίγουν προς τα επάνω.

Λέτε να γίνει ποτέ το SIMCA, FERRARI? Από εκεί που είχε τελική 240 χ.α.ω. να πιάνει τα 350 χ.α.ω. με το κουστούμι της FERRARI?

Και ρωτάω εγώ το εξής απλό, αναφερόμενος στην εξομοίωση που κάνει η κάρτα σε άλλους προενισχυτές.

Πως είναι δυνατόν ένα κύκλωμα με ρυθμό ανόδου τα 10 V/μsec να εξομοιώσει ένα κύκλωμα με 30 V/μsec και το δυναμικό του εύρος?
Τι σημαίνει στη πράξη ρυθμός ανόδου? Δυναμικές αντιθέσεις που είναι η βάση της αναπαραγωγής.

Το να αναλύσει τις αρμονικές και να τις περιλάβει στο DSP ώστε να αποδώσει κάποιο ηχόχρωμα ναι. Αλλά μέχρι εκεί.
Μην ξεχνας Πετρο οτι στο audio τις περισσοτερες φορες οι εταιριες αυτοανακηρυσονται Ferrari απλα και μονο κοστολογοντας τα προιοντα δυσαναλογα μ αυτα που προσφερουν. Σου προσφερουν μπολικη μουρη, αξιολογη ενδεχομενως ηχητικη ποιοτητα αλλα στην ουσια αυτην την ποιοτητα ενδεχομενως την βρισκεις και σε πολυ οικονομικοτερα μοντελα.

Δεν λεω υπαρχουν και εταιριες (η μικρες βιοτεχνιες) που στο περασμα εχουν καταξιωθει εστω κι αν τα προιοντα τους ηταν επισης ακριβα (Lam, M Levinson κλπ).

Ωστοσο νομιζω οτι σχετικα συντομα θα μπορεσουμε να δουμε στην πραξη κατα ποσο η μετρικ μπορει να αναπαραγει πιστα εναν αλλο προ μεσα απο την δικη της καρτα. Ας ημαστε ανοιχτομυαλοι. Λογικο να υπαρχουν προβληματισμοι αλλα απο την στιγμη που θα μπορεσουμε να το δουμε αυτο σχετικα συντομα στην πραξη ας κανουμε υπομονη.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Βασιλη καλημερα.....το ιδιο και γω και πιστευω και αρκετοι αλλοι φιλοι θα ειναι δυσπιστοι σε αναλογα προιοντα που ξεφευγουν απο τα καθημερινα standards .....το καλο για μενα και σιγουρα και για τους υπολλοιπους φιλους που ειμασταν παρειτσα το σαββατο ειναι οτι με την ακροαση αυτη ξεπερασαμε την αναλογη δυσπιστια ,ξεπερασαμε δια της πραξης τα τετριμενα και ακουσαμε ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ειλικρινα ευχομαι να απολαυσετε και σεις την ιδια εμπειρια!!!!!!!!!!!!!!!!

Σιγουρα θα δοθει η ευκαιρια σε αρκετους.......πρεπει!!!!!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.455

Αν μπορέσεις να βρεις χρόνο για ένα τέτοιο τεστ, σου εγγυώμαι ότι θα λύσεις ΠΟΛΛΕΣ απορίες στην πράξη, ενώ θα βοηθήσεις και ΠΟΛΥ κόσμο.:615:

Κάντο, και θα γίνει χαμός!:602::626:

λάθος. για να βοηθήσει όντως πολύ κόσμο, και μάλιστα τον κόσμο του πικάπ (όλοι είναι φίλοι μας, τους αγαπάμε με τα μειονεκτήματά τους:105:) πρέπει να κάνει (κι εσύ μπορείς να το κάνεις νέε μου) το εξής:

να πάει (ή να πας) σε 5-6 σπίτια που έχουν κορυφαίο πικάπ, και να αναλάβει η μέτρικ τη ρια και το στάδιο προ. (ε, νταξ, θα "αναλάβει" και το ντακ του ψηφιακού μέρους του συστήματος, αλλά αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας στους πικαπάκηδες).

αν και στα 5-6 συστήματα που θα πάει (ή θα πας), η μέτρικ καταφέρει να βγάλει καλύτερο ήχο αντικαθιστώντας την υπάρχουσα ρία και τον υπάρχον προ, τότε μιλάμε για επανάσταση στο χώρο μας!

(και πάλι, έχω ένα άγχος, τι να σου πω.....:135::143::138:)

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν θεωρώ οτι η κάρτα αυτή είναι ένα όπλο, ένα εργαλείο και όχι ένα μαραφέτι για το ράφι.
αυτός ο χαρακτηρισμός (όπλο) είναι δικός μου, παλιοκλέφταρε! :105::105::105:

να τον χρησιμοποιείς συνέχεια, διότι όταν κάποιος λέει τη μέτρικ "κάρτα", πρώτον την προσβάλλει, δεύτερον βγάζω σπυργιά...:138::137::138:

Πραγματικά προτείνω σε οποιονδήποτε ψάχνεται να ακολουθήσει τον τρόπο σκέψης που επιβάλει αυτή η κάρτα.Στα χρήματα που πουλάει την όλη φιλοσοφία της είναι πρόκληση αν όχι μονόδρομος για οποιονδήποτε ψαγμένο.
είναι και "πρόκληση" και "μονόδρομος" για όλους. αλλά αυτό θα αργήσει να το καταλάβει ο κόσμος. δε πειράζει, εδώ θα είμαστε...

Και ρωτάω εγώ το εξής απλό, αναφερόμενος στην εξομοίωση που κάνει η κάρτα σε άλλους προενισχυτές.

Πως είναι δυνατόν ένα κύκλωμα με ρυθμό ανόδου τα 10 V/μsec να εξομοιώσει ένα κύκλωμα με 30 V/μsec και το δυναμικό του εύρος?
απέδειξέ μου ότι χρειάζονται πάνω από 10 V/μsec για τη μουσική (ακουστό φάσμα).

διότι, εγώ μπορώ να σου αποδείξω ότι αρκούν τα μισά...

επ'ευκαιρίας, το "όπλο" δε κάνει "εξομοίωση προενισχυτών", αλλά αυτό είναι άσχετο.

τέλος, αντιπαρέρχομαι τα σχόλια περί δυναμικού εύρους, διότι όταν σε μια συζήτηση περί δυναμικού εύρους κάποιος αναφέρει τη λέξη "μέτρικ", όλοι βαράν προ-σχή.:116::116::116:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ακολουθούν μερικές γενικές παρατηρήσεις, ΞΕΧΩΡΕΣ από τη δυνατότητα της Metric να αποδώσει, ρεαλιστικά ή όχι, την ηχητική υπογραφή ενός συγκεκριμένου μηχανήματος, του οποίου το προφίλ παραμορφώσεων έχει αποτυπωθεί μέσω αναλυτικών μετρήσεων τόσο στατικών όσο και δυναμικών (μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα), και το οποίο έχουμε προσπαθήσει να "αντιγράψουμε" μέσα από τη δημιουργία μιας custom αλυσίδας επεξεργασίας, αποτελούμενης από πρωταρχικές διεργασίες dsp (ΜΗΝ τη μπερδεύετε με τα διάφορα Characters - προκατασκευασμένους processing graphs - που προσφέρονται έτοιμα μαζί με το πακέτο +DSP).

...

Τι σημαίνει στη πράξη ρυθμός ανόδου? Δυναμικές αντιθέσεις που είναι η βάση της αναπαραγωγής.

Το να αναλύσει τις αρμονικές και να τις περιλάβει στο DSP ώστε να αποδώσει κάποιο ηχόχρωμα ναι. Αλλά μέχρι εκεί.
Πέτρο, μια και χρησιμοποίησες τον όρο "στην πράξη", σε ρωτώ το εξής συγκεκριμένο:
Ποιός είναι ο απαραίτητος ρυθμός ανόδου στην πράξη για έναν προενισχυτή που θα δουλέψει σε audio συχνότητες;
Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη.

EDIT: Με πρόλαβε ο γιατρός.

Λοιπόν στην Κεφαλλονιά μένει ένας πολύ ταλαντούχος μηχανικός.
Έχει πάρει το πάτωμα και τα μηχανικά μέρη ενός SIMCA MATRA, για όσους το θυμούνται, και του έχει φορέσει την εξωτερική εμφάνιση μιας FERRARI F40. Είναι ολόιδια αφού έχει βρει και τις ζάντες ακόμα και οι πόρτες ανοίγουν προς τα επάνω.

Λέτε να γίνει ποτέ το SIMCA, FERRARI? Από εκεί που είχε τελική 240 χ.α.ω. να πιάνει τα 350 χ.α.ω. με το κουστούμι της FERRARI?
...
Γιατί, θα πλησιάσει έστω τα 240 χ.α.ω. στην Κεφαλλονιά;:114:

Γενικά μιλώντας, όταν κρίνουμε συσκευές με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, καλό είναι να γνωρίζουμε ποιά από αυτά παίζουν ποιό ρόλο, πότε, αλλά και πού...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.455
Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

Πώς γίνεται να τα διαλέγω χωρίς να τα έχω ακούσει και χωρίς να έχω εμπειρία (π.χ. ούτε τα μαλλιά μου έχουν πέσει - ακόμα - ούτε μπορώ να κατατάξω τους ακροατές σε κατηγορίες!) κι όμως να "παίζουν" τα ρημάδια; Πρέπει να είμαι πολύ κ@λόφαρδος τελικά...
κοίταξε αγόρι μου, εσύ δεν είσαι κ@λόφαρδος, είσαι κουφός, σαν εμένα δηλαδή, οπότε τι να πας να ακούσεις, και τι εμπειρίες να έχεις κακομοίρη μου? :138::137:

μέσα στη δυστυχία σου, αγοράζεις "γουρούνι στο σακί", σαν εμένα δηλαδή, χωρίς να το ακούσεις πριν (αδιανόητο στους ευγενείς κύκλους του χάλι έντ), χωρίς ούτε να θες να το ακούσεις (έως και αιρετικό στους ευγενείς κύκλους του χάλι έντ), διότι είσαι κουφός, παραδέξου το να τελειώνουμε....:138::137:

εγώ βέβαια, έχω προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. εκτός από κουφός, έχω και φαλάκρα. κράφλιασα με το έντ, αυτό, το χάλι....:138::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.455

Πέτρο, μια και χρησιμοποίησες τον όρο "στην πράξη", σε ρωτώ το εξής συγκεκριμένο:
Ποιός είναι ο απαραίτητος ρυθμός ανόδου στην πράξη για έναν προενισχυτή που θα δουλέψει σε audio συχνότητες;
Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη.
την ίδια ακριβώς συγκεκριμένη ερώτηση, έκανα πριν από σένα, σε πρόλαβα αχαϊρευτε, και περιμένεις κ μέτρικ τρομάρα σου.... :138::137::138::137:

Reaction score
2.248

λάθος. για να βοηθήσει όντως πολύ κόσμο, και μάλιστα τον κόσμο του πικάπ (όλοι είναι φίλοι μας, τους αγαπάμε με τα μειονεκτήματά τους:105:) πρέπει να κάνει (κι εσύ μπορείς να το κάνεις νέε μου) το εξής:

να πάει (ή να πας) σε 5-6 σπίτια που έχουν κορυφαίο πικάπ, και να αναλάβει η μέτρικ τη ρια και το στάδιο προ. (ε, νταξ, θα "αναλάβει" και το ντακ του ψηφιακού μέρους του συστήματος, αλλά αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας στους πικαπάκηδες).
Αγαπητέ φίλε Κώστα καταρχήν ευχαριστούμε για την βοήθεια !!!
Χωρίς να θέλω να απαντήσω εκ μέρους των πικαπάκιδων (αλλά θα το κάνω), απλά και προς πληροφορία θα πω ότι λέξεις όπως "εξομοίωση" και "προσομοίωση" δεν υπάρχουν στο λεξικό μας. :105:

Εάν μπορείς να γίνεις πιο σαφής ώς προς το τι εστί "προσομοίωση" θα το εκτιμούσα διότι τον μόνο προσομοιωτή που γνωρίζω είναι το flight simulator.:138:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

είναι και "πρόκληση" και "μονόδρομος" για όλους. αλλά αυτό θα αργήσει να το καταλάβει ο κόσμος. δε πειράζει, εδώ θα είμαστε...

Τα παραπάνω φυσικά τα αναφέρω διότι πολλές φορές στον τεχνολογικό τομέα οι τεχνοκράτες χανόμεστε και θολώνουμε στην μαγεία της επιστήμης και της τεχνολογίας οδηγώντας μή εξειδικευμένους χρήστες σε αυτές τις επιλογές.

[/B]:116:
Πίστεψε με έστω και μία φορά.Αν τη δώσω αυτή την κάρτα σε 5 άτομα που γνωρίζω θα μου τη φέρουν στο κεφάλι.Και θα έχουν και δίκαιο παρ ότι φυσικά θα τους αρέσει ο ήχος της...:103:

Γι αυτό η αγορά έχει διακριτά προιόντα και όχι ένα για όλους.Απο plug and play μέχρι DIY.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.455

Αγαπητέ φίλε Κώστα καταρχήν ευχαριστούμε για την βοήθεια !!!
παρακαλώ, δε κάνει τίποτα...

Χωρίς να θέλω να απαντήσω εκ μέρους των πικαπάκιδων (αλλά θα το κάνω), απλά και προς πληροφορία θα πω ότι λέξεις όπως "εξομοίωση" και "προσομοίωση" δεν υπάρχουν στο λεξικό μας. :105:
1η παρατήρηση: περίεργο λεξικό έχετε...:138::137:
2η παρατήρηση: δε χρησιμοποίησα τέτοιες λέξεις. είπα να "αναλάβει" η μέτρικ τη ρία. Δε "προσομοιώνει", ενεργεί. Εκτελεί άψογα την ρία ισοστάθμιση, σε ψηφιακό επίπεδο. Πρωτόγνωρα ίσως, άψογα δε. Το "άψογα", είναι κάτι που το χρησιμοποιείς πολύ συχνά όταν αναφέρεσαι σε αυτά που κάνει η μέτρικ. θινκ εμπάουτ ιτ.:144::144:

Εάν μπορείς να γίνεις πιο σαφής ώς προς το τι εστί "προσομοίωση" θα το εκτιμούσα διότι τον μόνο προσομοιωτή που γνωρίζω είναι το flight simulator.:138:
προσωπικά, ούτε το flight simulator δε γνωρίζω, οπότε τι να σε πω... :138::137:

ΥΓ1 τα προρυθμισμένα DSP της μέτρικ που αφορούν παραμορφώσεις λυχνιών, δεν είναι "κακέκτυπη αντιγραφή" κάποιων συγκεκριμένων προενισχυτικών βαθμίδων του εμπορίου. Είναι μαθηματικά αναλυμένες γνωστές παραμορφώσεις γνωστών λυχνιών, που υλοποιούνται από αλγόριθμους επεξεργασίας (δις ιζ ντι-ες-πι). Με τους ίδιους αλγόριθμους επεξεργασίας, υλοποιούνται τα φίλτρα κρος, όπως και η ισοστάθμιση χώρου. Είναι λοιπόν μαθηματικά (διόλου απλά). Σε αυτά τα μαθηματικά, ή αν θες αλλιώς στην δημιουργία και επεξεργασία αλγορίθμων, αυτός ο παπάρας ο Buchalter είναι χαρισματικός, είναι ευφυία, τι να κάνουμε, τα του Καίσαρος ...στον κουφού.:138::137:

τα σύκα σύκα..

η σκάφη σκάφη...

κλπ κλπ κλπ :138::137:

ΥΓ2 είμαι έτοιμος να βάλω και στοίχημα, πως η dsp-άτη μορφή των παραμορφώσεων λυχνίας της μέτρικ, ακούγεται καλύτερα από οποιαδήποτε υλοποίηση με τις συγκεκριμένες λυχνίες για τις οποίες έχει έτοιμα dsp η μέτρικ. διότι θα προσθέτει αρμονικές παραμορφώσεις, χωρίς να προσθέτει θόρυβο, κωδωνισμό και τα υπόλοιπα "γνωστά κακά" των λυχνιακών υλοποιήσεων με τα όποια τροφοδοτικά τους, τα όποια πυκνωτίδια τους και τα όποια καλώδιά τους, των οποίων το τελικό άκουσμα εμπεριέχει μια τυχαιότητα που φτάνει στα όρια του πρόστυχου.... :138::137:

Reaction score
777

ΥΓ2 είμαι έτοιμος να βάλω και στοίχημα, πως η dsp-άτη μορφή των παραμορφώσεων λυχνίας της μέτρικ, ακούγεται καλύτερα από οποιαδήποτε υλοποίηση με τις συγκεκριμένες λυχνίες για τις οποίες έχει έτοιμα dsp η μέτρικ. διότι θα προσθέτει αρμονικές παραμορφώσεις, χωρίς να προσθέτει θόρυβο, κωδωνισμό και τα υπόλοιπα "γνωστά κακά" των λυχνιακών υλοποιήσεων με τα όποια τροφοδοτικά τους, τα όποια πυκνωτίδια τους και τα όποια καλώδιά τους, των οποίων το τελικό άκουσμα εμπεριέχει μια τυχαιότητα που φτάνει στα όρια του πρόστυχου.... :138::137:[/QUOTE]

Μα έτσι ακριβώς!!!!Αυτή την πρόστυχη τυχαιότητα αδυνατεί να αντιγράψει ο άνθρωπος!!!!Αυτό ξηγούμε τόσες φορές...
Και αυτή καλώς ή κακώς σε κάποιους αρέσει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.080
Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

Ώρα είναι να μας βγεις και εσύ με κληρονομικό χάρισμα...:103:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.455
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Μα έτσι ακριβώς!!!!Αυτή την πρόστυχη τυχαιότητα αδυνατεί να αντιγράψει ο άνθρωπος!!!!Αυτό ξηγούμε τόσες φορές...
Και αυτή καλώς ή κακώς σε κάποιους αρέσει.
είναι παράλογο αυτό που λες. Δεν θέλει κανένας να αντιγράψει μια "πρόστυχη τυχαιότητα", κανένας δε προσπάθησε, αλλά αν προσπαθούσε, μάλλον θα τα κατάφερνε (με κανα ράντομ αλγόριθμο, τη μια να κόβει πρίμα και την άλλη μεσαία, κλπ κλπ κλπ) αλλά θα σου έσπαγε τα νεύρα με τη μία!

"αρέσει" η παραμόρφωση της λυχνίας (διαφορές μεταξύ άρτιας και περιττής αρμονικής παραμόρφωσης στο ανθρώπινο αυτί).

"αρέσει" το συχνοτικό εύρος μιας λυχνίας (ε, κόψε κάτι ρε μεγάλε, αυτό κουράζει...).

Δεν αρέσει η τυχαιότητα του αποτελέσματος των καλωδίων ρεύματος και των καλωδίων διασύνδεσης, όπως και των πυκνωτιδίων και του θορύβου λυχνιακών υλοποιήσεων.

τώρα, αμα είσαι μαζόχας, ε, νταξ, δικαίωμά σου.

Reaction score
2.248

Το ότι κατόρθωσε και οδήγησε τον krell fpb 400cx καλύτερα από τον πανάκριβο mod wright, "αντιγράφοντας" συγχρόνως και τον ηχητικό χαρακτήρα του, μόνο κατόρθωμα δεν μπορεί να είναι.
Είναι κατά πολύ κάτι παραπάνω και δεδομένου της τιμής της, μόνο ακριβή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για αυτά που προσφέρει.

Reaction score
777

Το ότι κατόρθωσε και οδήγησε τον krell fpb 400cx καλύτερα από τον πανάκριβο mod wright, "αντιγράφοντας" συγχρόνως και τον ηχητικό χαρακτήρα του, μόνο κατόρθωμα δεν μπορεί να είναι.
Είναι κατά πολύ κάτι παραπάνω και δεδομένου της τιμής της, μόνο ακριβή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για αυτά που προσφέρει.
Να σου πώ την αλήθεια δέν είδα κάπου να αντέγραψε.
Απλά είδα οτι έσκισε τον κρέλ ενώ ο modwright δέν το έκανε.

Βάλαμε κάποια dsp με τον Ανέστη αλλα δέν μου φάνηκε να προσεγγίζει τον ήχο του modwright.

Φυσικά επιμένω να μήν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να έχει αυτό το μηχάνημα και να θέλει να αντιγράψει κάτι.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.080

Και μια virtual γκόμενα είναι καλύτερη από μια πραγματική...
Γλυτώνεις τη μουρμούρα και τα δώρα.:105:

Όσο για το ρυθμό ανόδου ισχύει ότι και στην ισχύ...
Όσο περισσότερη τόσο καλύτερα.
Τουλάχιστον η επιτόπου αλλαγή τελεστικών και βαθμίδων αυτό μου έχει δείξει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.455

Το ότι κατόρθωσε και οδήγησε τον krell fpb 400cx καλύτερα από τον πανάκριβο mod wright, "αντιγράφοντας" συγχρόνως και τον ηχητικό χαρακτήρα του, ...
ποιος σας είπε ρε παιδιά ότι "αντέγραψε" τον "ηχητικό χαρακτήρα" του mod wright? Θα με τρελάνετε?

(όχι πως δε μπορεί να το κάνει, όλα τα μπορεί, όλα τα σφάζει - όλα τα μαχαιρώνει το "όπλο", αλλά σιγά μην έκατσε ο χρήστος να φτιάξει dsp εκεί επιτόπου με λουπ του μοντ κ τα λοιπά κόλπα, εδώ ούτε dsp για διόρθωση χώρου δεν πρόκαμε να φτιάξει...)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.455

το ότι οδήγησε τον κρελ "καλύτερα", σημαίνει ότι τα αναλογικά στάδια εξόδου του "κεντάν" και είναι και "γομάρια-κτήνη-θηρία-τέρατα κλπ κλπ κλπ". Α, ξέχασα, έχουν και μετασχηματιστές line level... άρα δε παίζουν καλά...

Reaction score
2.248

ποιος σας είπε ρε παιδιά ότι "αντέγραψε" τον "ηχητικό χαρακτήρα" του mod wright? Θα με τρελάνετε?
Συγγνώμη, αλλά κατάλαβα ότι το έκανε κατά τα λεγόμενα του VASTAR. Τελικά λάθος.... ΜΠΟΡΕΙ και να το κάνει.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι σαν προ έπαιξε καλύτερα από τον mod wright.... ή ΟΧΙ?

Ερώτηση: Σαν DAC, έπαιξε καλύτερα από το AMR CD77 ή ΟΧΙ?

Πολύ σημαντικές απαντήσεις από τους φίλους που παρευρέθησαν στην ακρόαση......

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.080

το ότι οδήγησε τον κρελ "καλύτερα", σημαίνει ότι τα αναλογικά στάδια εξόδου του "κεντάν" και είναι και "γομάρια-κτήνη-θηρία-τέρατα κλπ κλπ κλπ". Α, ξέχασα, έχουν και μετασχηματιστές line level... άρα δε παίζουν καλά...
Ναι...
όλα αυτά έχοντας μια γραμμή τροφοδοσίας 12 Volts για όλα τα στάδια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic