- Reaction score
- 777
[YOUTUBE]VakLQp3gKPU[/YOUTUBE]
Εγώ θα ήθελα να μάθω κάτι περισσότερο για αυτό :616:.....Οι διαφορές αυτές ήταν έντονα αισθητές ακούγοντας pink noise σε όλο το φάσμα ανάμεσα στα δύο ηχεία.
...
O ρόζ θόρυβος περιλαμβάνει ολόκληρο το συχνοτικό φάσμα , πλήρες. Είναι πολύ εύκολο να ακούσεις διαφορές αν υπάρχουν , ακόμα και αν είναι πολύ μικρές.Εγώ θα ήθελα να μάθω κάτι περισσότερο για αυτό :616:
Δηλαδή παίξατε pink noise και ακούσατε με το αυτί, βύθισμα στους 160hz ?
Ακόμη, σωστό νομίζω θα ήταν, να γράψετε και το τρόπο μέτρησης, το μικρόφωνο, αποστάσεις, στάθμες κτλ
Έτσι από περιέργεια, μήπως μετρήσατε επίπεδο στάθμης θορύβου ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ambient_noise_level
(αυτό το λέω σε περίπτωση που 'πέρναγε' κανένα -παπί- απέξω...
Έχει τεράστια διαφορά η ακρόαση ενός μηχανήματος με την τελική αγορά του.Το οτι ακούσαμε ένα καλό dac δέν συνεπάγεται την αγορά του έστω και αν έχουμε τα λεφτά στην άκρη.
Θέλει αρκετό ψάξιμο και σύγκριση.
Ειδικά όταν το σύστημα είναι βασισμένο σε λαμπάτες υλοποιήσεις που αυτομάτως καρφώνουν το "γλυκό" άκουσμα που ψάχνει ο ιδιοκτήτης.
Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρος οτι αν του καρφώσω ένα ας πούμε bufallo δέν θα ακούσει ένα αντίστοιχο άρτιο αποτέλεσμα?Και δηλαδή τί?Θα πρέπει να πάρει ένα μπάφαλο που έχει και τη μισή τιμή έτσι στα γρήγορα?
Το θέμα καμια φορά δέν είναι τί είναι το τεχνικά σωστό αλλα και τί μας αρέσει σε αυτά τα συστήματα.
Το σίγουρο πάντως είναι οτι ο Βλάσης το ψάχνει το θέμα.Αυτός θα επιλέξει το βέλτιστο που του αρέσει και σίγουρα μετά απο αρκετό χρόνο.Ειδικά αυτή την εποχή που τα πράματα είναι εύκολα αν έχεις χρήμα και δύσκολα αν θές να αποκτήσεις χρήμα.
Βλέπω αρκετό κόσμο γύρω μου να βιάζεται να αγοράσει την ώρα που η αγορά κρατιέται με νύχια και με δόντια να κρατήσει κάποιο κατώτερο πλαφόν στις τιμές.Φυσικά δέν αναφέρομαι στον Βλάση αλλα σε οποιονδήποτε βιάζεται.
Πάντα φιλικά προς όλους και ειδικά προς τον ίδιο μου τον εαυτό.
:444:Κοιτα τρελλο αγορι........μπορει πραγματι να μου ακουγεται για την ωρα δυσκολο ,ποιο δυσκολο ομως ξερεις ποιο ηταν ? να πιστεψω σε αυτην την μηχανη...........και τωρα πιστευω....πολυ μαλιστα......αυτο για μενα λεει πολλα ....για τα εως τωρα δεδομενα μου!!!!!!!!!!!
όχι δέν είμαι κατά της αναβάθμισης.Είμαι κατά της άμεσης αναβάθμισης.απο το λεγομενα του βλαση του αρεσε και παρα πολυ μαλιστα.
βλεπεις το τεχνικα σωστο εχει το συνηθειο να αρεση κιολας κατα εναν περιεργο τροπο.
το buffalo δεν καταλαβαινω που κολαη.
αν και θα ηταν υποβαθμιση στο συγκεκριμενο συστημα αν υποθεσουμε οτι ηταν αναβαθμιση γιατι οχι;
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%F4%E7%F2-%E1%EA%EF%DE%F2&p=973766#post973766
Με μόνη διαφορά ότι ακόμα και τώρα,πολλοί εξακολουθούν να συμπεριφέρονται ως ΄΄Λουδοβίκοι των...Ανωγείων΄΄ σε ό,τι αφορά τις τιμές που αξιώνουν.Ειδικά αυτή την εποχή που τα πράματα είναι εύκολα αν έχεις χρήμα και δύσκολα αν θές να αποκτήσεις χρήμα.
Βλέπω αρκετό κόσμο γύρω μου να βιάζεται να αγοράσει την ώρα που η αγορά κρατιέται με νύχια και με δόντια να κρατήσει κάποιο κατώτερο πλαφόν στις τιμές.Φυσικά δέν αναφέρομαι στον Βλάση αλλα σε οποιονδήποτε βιάζεται.
Πάντα φιλικά προς όλους και ειδικά προς τον ίδιο μου τον εαυτό.
Δέστο και ως ευκαιρία ν'αλλάξεις την...υπογραφή σου.Από το "...KRELLΑΘΗΚΑ τελείως..." στο "...METRIΘΗΚΑ τελείως μου φαίνεται!!!".:142:Κοιτα τρελλο αγορι........μπορει πραγματι να μου ακουγεται για την ωρα δυσκολο ,ποιο δυσκολο ομως ξερεις ποιο ηταν ? να πιστεψω σε αυτην την μηχανη...........και τωρα πιστευω....πολυ μαλιστα......αυτο για μενα λεει πολλα ....για τα εως τωρα δεδομενα μου!!!!!!!!!!!
Εγραψεεεεεεεεεες!!!!!!!Δέστο και ως ευκαιρία ν'αλλάξεις την...υπογραφή σου.Από το "...KRELLΑΘΗΚΑ τελείως..." στο "...METRIΘΗΚΑ τελείως μου φαίνεται!!!".:142:
Με το <<Cry me a river>> (της Krall ήταν η εκτέλεση αν δεν κάνω λάθος) δοκιμάσατε τα δυναμικά?:103:[YOUTUBE]VakLQp3gKPU[/YOUTUBE]
Με το <<Cry me a river>> (της Krall ήταν η εκτέλεση αν δεν κάνω λάθος) δοκιμάσατε τα δυναμικά?:103:
Ηταν ενα απο τα κομματια που ακουσαμε βρε Πετρο...........
Με την Καραγκουνα σε Gold Limited Edition καναμε τις μετρησεις και ειδικα στο δευτερο γυρισμα εκει που ακουγοντε τα βελασματα με το echo στην πλαγια!!!!!!!!!!!!!!
Με το <<Cry me a river>> (της Krall ήταν η εκτέλεση αν δεν κάνω λάθος) δοκιμάσατε τα δυναμικά?:103:
Τουλάχιστον θα έπρεπε να είχατε αυτήν την εκτέλεση...
Τ
α τον αλήτη...πλάκα κάνει.και έλεγα να δημιουργήσουμε λίγο τζέρτζελο...να μαλώσουμε βρε παιδί μου πώς το λέμε!!!Λες να σοβαρολογώ λέγοντας πως με την Krall τεστάρατε τα δυναμικά?
Ζητώ συγνώμη αν αυτό βγήκε με τον τρόπο που το έγραψα.
Γι αυτό ανέφερα πολύ σωστά οτι η αγορά προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια ένα κατώτερο πλαφόν.Δηλαδή να κρατήσει τις τιμές ετσι ώστε να μήν υποδιπλασιαστούν ετσι ώστε να υπάρχει ισορροπία της αγοράς.http://www.avsite.gr/vb/showthread....%F4%E7%F2-%E1%EA%EF%DE%F2&p=973766#post973766
Με μόνη διαφορά ότι ακόμα και τώρα,πολλοί εξακολουθούν να συμπεριφέρονται ως ΄΄Λουδοβίκοι των...Ανωγείων΄΄ σε ό,τι αφορά τις τιμές που αξιώνουν.
Έξι λέξεις που δίνουν την ουσία...:612:...
...Όχι σε ήχο.Σε άλλα προιόντα...
oχι (ευτυχως)2 ερωτησεις:
Childern of Sanchez ακουσατε;
Tαινια με τον 83 ειδατε;:405:
Να ένα ποστ που πέρασε "απαρατήρητο". Το κράτησα όμως, και περίμενα... :125::125:Ας αναλογιστούμε γιά λίγο την υπόθεση της χαϊενδικής Comedia dell'Arte:Οι κατασκευαστές κόπτονται γιά την ομοιομορφία απόκρισης καναλιών των μηχανημάτων.Οι δοκιμαστές / χρήστες κόπτονται γιά τις χροιές,τις δυναμικές αντιθέσεις,τις διαστάσεις και την οξύτητα απεικόνισης των στερεοφωνικών ειδώλων.Και όλα αυτά ενώ πολλά συστήματα είναι εγκατεστημένα εντός χώρων που παρουσιάζουν Ακουστικές ασυμμετρίες...