Παν... METRIC... Αριστον

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.380
Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

παντως το καλο με τα τρακτερ ειναι οτι πανε παντου
οι πορσε,φεραρι κλπ μπαινουν στα χωραφια;
Ίσως το πιστότερο αυτoκινητιστικό(και όχι...αυτιστικό:126:) αντίστοιχο της metric: H πάλαι ποτέ Lamborghini LM007 (Cheetah):612:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Ίσως το πιστότερο αυτoκινητιστικό(και όχι...αυτιστικό:126:)...
Το σωστό "αυτοκινητικό" χαλάει το...λογοπαίγνιο, εκτός αν επικαλεστούμε...ποιητική αδεία :116:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

[/IMG]

Μάλλον η καλύτερη μεταφορά της Metric είναι η παραπάνω. Με 580 άλογα και τετρακίνηση διάφοροι κουνιούνται δίπλα του αν δεν ξέρουν, μετα όλοι κάνουν στην άκρη ειδικά σε δύκολους δρόμους.

Πάντως για την ιστορία ο λόγος που η Metric έχει αυτά τα υλικά είναι αποτέλεσμα χρονοβόρου έρευνας. Τα πρώτότυπα ήταν μια χλιδάτη κάρτα με χοντρή πρόσοψη που έβγαινε έξω κλπ

Όμως ήταν 4 κιλά βαρύτερη !!

Επειδή είναι η καλύτερη on-location λύση για recording, δεκάδες beta-users διαμαρτυρήθηκαν. Τότε βρήκαν αυτό το υλικό που και με μαχαίρι και με πέτρα να το χαράξεις δεν παθαίνει τίποτα και.... είναι πανάλαφρη.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.472

οι απαιτήσεις της μέτρικ για μακ ικανοποιούνται από κάτι πολύ μικρό, οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.

από την άλλη, κάποιο εμιουλέιτορ θα βρεθεί ώστε να επικοινωνήσει και με πι-σί.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

οι απαιτήσεις της μέτρικ για μακ ικανοποιούνται από κάτι πολύ μικρό, οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.

από την άλλη, κάποιο εμιουλέιτορ θα βρεθεί ώστε να επικοινωνήσει και με πι-σί.
Δεν υπάρχει πιθανότητα καμμία.
Πρίν 4-5 χρόνια έπεσε το θέμα αν θα βγάλουν driver για PC. Είχαν ήδη προχωρήσει τόσο πολύ στο Mac (80 bit code) + bugs , που έπρεπε να γράφουν 3 χρόνια κώδικα για να φτάσουν στο ίδιο σημείο.
Αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος στο Mac και καλά έκαναν όπως φαίνεται απο το που διοχέτευσαν την ενέργεια τους.

Είναι τόσο φτηνό πλέον και καλύτερο το Mac που δεν έχει νόημα η συζήτηση. Επίσης κάποιοι πελάτες την τρέχουν σε Hackintosh.

Ο μόνος τρόπος να πάιξει με PC είναι να έχεις Mac και να τρέχεις μαζί Windows στο Parallel (εγώ τρέχω windows 7).
Αυτό βλέπει 2 κανάλια core audio απο το Mac και έτσι μπορεί οποιαδήποτε εφαρμογή PC να χρησιμοποιεί ένα ζεύγος IN-OUT απο την Metric για recording - playback (χωρίς κονσόλα βέβαια στην πραγματικότητα η κονσόλα τρέχει την ίδια στιγμή σε Mac).

'Ετσι κάνεις και σύγκριση Amarra - Foobar real time

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

'Ετσι κάνεις και σύγκριση Amarra - Foobar real time
χμ...αυτό πραγματικά δέν ξέρω αν και πώς θα δουλέψει.Δηλαδή το foobar να περνάει μέσα απο windows και μετά μέσω προγράμματος απο mac?Λίγο περίεργο ακούγεται.

Επειδή λοιπόν είναι περίεργο το τέστ γίνεται καλύτερα με ξεχωριστό pc.Δέν είναι δα και τόσο δύσκολο.

Επίσης...πραγματικά βρε παιδιά.Τί μανία είναι αυτή με τα μήλα.Εντάξει δέ λέω.Για επαγγελματίες κάθε είδους δέν.Αλλα για ένα home user δέν υπάρχει ανταγωνισμός.Ένα χρόνο το έχω και ούτε καν έχει "βήξει".

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

χμ...αυτό πραγματικά δέν ξέρω αν και πώς θα δουλέψει.Δηλαδή το foobar να περνάει μέσα απο windows και μετά μέσω προγράμματος απο mac?Λίγο περίεργο ακούγεται.
Οχι, απλώς Amarra και Foobar παίζουν απο τον ίδιο converter και αν στείλεις το Amarra σε άλλη έξοδο κάνεις εύκολα A-B

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.472

βασικά, ένα μακ μίνι, ή οτιδήποτε πιτσιρικοειδές, αρκεί για να κάνεις το σετάρισμα της μέτρικ και να έχεις διαθέσιμη (αν θες) την κονσόλα της μέτρικ.

αυτό δε σε υποχρεώνει να "ταίσεις" τις ψηφιακές εισόδους της μέτρικ από μακ.

δηλαδή, εγώ ας πούμε που έχω ένα πι-σί με την λινξ, με 8 ψηφιακές εξόδους της λινξ θα μπορούσα να "ταίζω" την μέτρικ, και το μακ μίνι θα έχει ουσιαστικά μηδενική χρήση πέραν του αρχικού σεταρίσματος. Ακόμα κ με ένα "δανεικό" μακ θα μπορούσα να κάνω το αρχικό σετάρισμα, και μετά να μην έχω καν μακ.

χρήστο κάνω κάπου λάθος?

(βέβαια, όλα αυτά είναι εντελώς υποθετικά, διότι στην πράξη βρίσκεις μακ φτηνά. ταυτόχρονα, ενώ ναι, δε θα μπουν στη διαδικασία να "γράψουν κώδικα" για πι-σί, θα μπορούσαν να "μεταφράσουν" τον υπάρχων κώδικα σε πισί, μέσω διαδικασίας αυτοματοποιημένης -σόφτγουερ- χωρίς έξτρα δουλειά. εκτός αυτού, ακόμα και με εμιουλέιτορ μέσα στα win 7 θα μπορούσε να δει η μέτρικ αυτό που "θέλει" για να επικοινωνήσει στη "δικιά της γλώσσα")

Επίσης, περιμένω από τον Άλεξ να δοκιμάσει ό,τι κυκλοφορεί, έτσι για να μας φύγει η "περιέργεια".
Νομίζω πάντως, ότι ακόμα και αυτό, ή αυτό, σε Win XP, αρκεί.

Reaction score
1.815

βασικά, ένα μακ μίνι, ή οτιδήποτε πιτσιρικοειδές, αρκεί για να κάνεις το σετάρισμα της μέτρικ και να έχεις διαθέσιμη (αν θες) την κονσόλα της μέτρικ.

δηλαδή, εγώ ας πούμε που έχω ένα πι-σί με την λινξ, με 8 ψηφιακές εξόδους της λινξ θα μπορούσα να "ταίζω" την μέτρικ, και το μακ μίνι θα έχει ουσιαστικά μηδενική χρήση πέραν του αρχικού σεταρίσματος. Ακόμα κ με ένα "δανεικό" μακ θα μπορούσα να κάνω το αρχικό σετάρισμα, και μετά να μην έχω καν μακ.

χρήστο κάνω κάπου λάθος?

(βέβαια, όλα αυτά είναι εντελώς υποθετικά, διότι στην πράξη βρίσκεις μακ φτηνά. ταυτόχρονα, ενώ ναι, δε θα μπουν στη διαδικασία να "γράψουν κώδικα" για πι-σί, θα μπορούσαν να "μεταφράσουν" τον υπάρχων κώδικα σε πισί, μέσω διαδικασίας αυτοματοποιημένης -σόφτγουερ- χωρίς έξτρα δουλειά. εκτός αυτού, ακόμα και με εμιουλέιτορ μέσα στα win 7 θα μπορούσε να δει η μέτρικ αυτό που "θέλει" για να επικοινωνήσει στη "δικιά της γλώσσα")
κάνεις λάθος στο να χρησιμοποιείς pc αν έχεις mac mini! :105:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

χρήστο κάνω κάπου λάθος?

Αφού η κάρτα δουλέυει και stand alone όλα αυτά τα σενάρια είναι εφικτά. Απλώς αφού θα έχεις ένα Mac παίζεις και απο Mac.
Επίσης δεν σε φαντάζομαι ειδικά εσένα να την σετάρεις μια φορά και να την αφήνεις , να την κοιτάς !!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Επίσης δεν σε φαντάζομαι ειδικά εσένα να την σετάρεις μια φορά και να την αφήνεις , να την κοιτάς !!

Καμια 700αρια μνημες θα εχει και θα παιζει ο Κωστακης Χρηστο.......................ξερεις για τι χαιφιντελιστικη ανωμαλαρα μιλας!!!!!!!!:107::107:

Ακου μια φορα και να την αφησει.............:140::140::140::135::135::135::204::204::204::410::410::410:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αφού η κάρτα δουλέυει και stand alone όλα αυτά τα σενάρια είναι εφικτά. Απλώς αφού θα έχεις ένα Mac παίζεις και απο Mac.
Καμια 700αρια μνημες θα εχει και θα παιζει ο Κωστακης Χρηστο.......................ξερεις για τι χαιφιντελιστικη ανωμαλαρα μιλας!!!!!!!!:107::107:

Ακου μια φορα και να την αφησει.............:140::140::140::135::135::135::204::204::204::410::410::410:

Σε πήρανε χαμπάρι γιατρέεεεεεε!!!!:135::143::135:

(Πάντως εγώ αγόρασα Mac mini...:120:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.472

Αυτό είναι γεγονός. Θα με βλέπει να την πλησιάζω και θα βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που τη φτιάξανε, θα φτύσει αίμα όταν την αγοράσω. (πρόσεξες; δεν λέω "αν" την αγοράσω, λέω "όταν"... κάτσε πρώτα να μαζέψω ένα 7-χίλιαρο για διαχυτές και μπασπαγίδες, και μετά έρχεται η σειρά της, μέχρι τότε, να ...περιμένει! φέρστ θινκς φερστ. άλλωστε, η όλη μελέτη στο χώρο μου και οι μετρήσεις, δεν έγιναν για να λέμε ότι έγιναν, έγιναν ώστε να καταλήξουμε σε τι ακριβώς διαχυτικές διατάξεις χρειάζεται ο χώρος, και σε ποιες ακριβώς υλοποιήσεις "ηχητικής φροντίδας" θα προβώ. και θα το κάνω, πριν ο,τιδήποτε άλλο. ούτε "μπανάνα" ούτε "σπίκον" δεν αγοράζω για το στέρεο, αν δε υλοποιηθούν αυτά πρώτα, όχι μέτρικ... έτσι όπως είναι ο χώρος μου τώρα, δηλαδή πάνω-κάτω όπως ένας "απλά" προσεγμένος χώρος μέσου χαλιεντά, ακόμα και το μπέρι υπερβολή είναι... τζάμπα σπαταλάμε σάλιο..)

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

... κάτσε πρώτα να μαζέψω ένα 7-χίλιαρο για διαχυτές και μπασπαγίδες, και μετά έρχεται η σειρά της, μέχρι τότε, να ...περιμένει!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ??

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
"EARάρχηση" προτεραιοτήτων...

Αυτό είναι γεγονός. Θα με βλέπει να την πλησιάζω και θα βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που τη φτιάξανε, θα φτύσει αίμα όταν την αγοράσω. (πρόσεξες; δεν λέω "αν" την αγοράσω, λέω "όταν"... κάτσε πρώτα να μαζέψω ένα 7-χίλιαρο για διαχυτές και μπασπαγίδες, και μετά έρχεται η σειρά της, μέχρι τότε, να ...περιμένει! φέρστ θινκς φερστ. άλλωστε, η όλη μελέτη στο χώρο μου και οι μετρήσεις, δεν έγιναν για να λέμε ότι έγιναν, έγιναν ώστε να καταλήξουμε σε τι ακριβώς διαχυτικές διατάξεις χρειάζεται ο χώρος, και σε ποιες ακριβώς υλοποιήσεις "ηχητικής φροντίδας" θα προβώ. και θα το κάνω, πριν ο,τιδήποτε άλλο. ούτε "μπανάνα" ούτε "σπίκον" δεν αγοράζω για το στέρεο, αν δε υλοποιηθούν αυτά πρώτα, όχι μέτρικ... έτσι όπως είναι ο χώρος μου τώρα, δηλαδή πάνω-κάτω όπως ένας "απλά" προσεγμένος χώρος μέσου χαλιεντά, ακόμα και το μπέρι υπερβολή είναι... τζάμπα σπαταλάμε σάλιο..)
:446:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.472

επίσης, μέτρικ χωρίς ρολόι, εγώ δεν θα πάρω, ευχαριστώ. (όχι σα κάτι άλλους)...

προσωπικά, και πείτε με λάθος, πείτε με βλαμμένο, ειλικρινά αδιαφορώ, όταν παραγγείλω τη μέτρικ, θα την παραγγείλω πακέτο με ρολογάκι. σκέτη, μόνη της, στο σπίτι μου δεν εισέρχεται. πέριοντ. :116::135::136::138::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.472

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ??
σου απαντώ με 1 λέξη μόνο: δίπολα. :144::145::138:

(100 κυβικά ο χώρος "ακροάσεων", και χαλί δε βάζω κάτω..)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

επίσης, μέτρικ χωρίς ρολόι, εγώ δεν θα πάρω, ευχαριστώ. (όχι σα κάτι άλλους)...

προσωπικά, και πείτε με λάθος, πείτε με βλαμμένο, ειλικρινά αδιαφορώ, όταν παραγγείλω τη μέτρικ, θα την παραγγείλω πακέτο με ρολογάκι. σκέτη, μόνη της, στο σπίτι μου δεν εισέρχεται. πέριοντ. :116::135::136::138::137:
Στην γιορτη σου τρελλιατρε θα σου φερω ενα παλιο Seico του πατηρ μου με μπαρσελλε ατσαλενιο (εκει να δεις χροιες)να το ταιριαξεις με την Metric ..................κλαιω:204::204::204:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic