Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Εντάξει, δεν θα τη δει! :116:
Από ένα ξερό "μην τη δεις", σκέφτηκα να το φέρω λίγο πιο διπλωματικά :116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

The Man from Nowhere(2010)

Ψαχνω απεγνωσμενα μηπως και βρω καμια μετρια Κορεατικη ταινια αλλα η τυχη δεν ειναι με το μερος μου.
Και οχι μονο αυτο.
Τουτη δω πιστευω πως θα ικανοποιησει ολες τις "τασεις" ενθεν του site καθως ειναι μεν ταινια δρασης
αλλα απο την αλλη δεν απευθυνεται και σε IQ πυγμαιων του Ανω Βολτα:121::137:

Η ερωτηση εαν ειναι καλη η εικονα σε μια Κορεατικη παραγωγη καταντα ρητορικη
και κουραστικη συγχρονως και θαρρω πως πρεπει να μην κοπιαζω καθε φορα
αναφεροντας σας το μεγαλειο της εικονας.
Οπως και ο ηχος αλλα και το soundtrack

IMDB βαθμολογια:7,8

Πολυ καλη!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Morning Glory (2010)

Μια νεαρή παραγωγός προσλαμβάνεται σε ενα " τελειωμένο " πρωινάδικο οπου και καλείται να συνεργαστεί με εναν δύστροπο πολυβραβευμένο δημοσιαγράφο, τον οποίο προηγουμένως εξανάγκασε να συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκπομπή.
Κλασσική αμερικάνικηταινία της οποίας το τέλος μπορεί και να έχετε ήδη σκεφτεί.
Δίκαιη η μέχρι τώρα βαθμολογία του 6.6 που του δίνουν
http://www.imdb.com/title/tt1126618/

οπου το μονο που το σωζει είναι το καστ , στο οποίο πρωταγωνιστούν ο
Harrison Ford, Diane Keaton και η γνωστή απο το Sherlock Holmes, Rachel McAdams.

Attachments

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

The Man from Nowhere(2010)

Ψαχνω απεγνωσμενα μηπως και βρω καμια μετρια Κορεατικη ταινια αλλα η τυχη δεν ειναι με το μερος μου.
Και οχι μονο αυτο.
Τουτη δω πιστευω πως θα ικανοποιησει ολες τις "τασεις" ενθεν του site καθως ειναι μεν ταινια δρασης
αλλα απο την αλλη δεν απευθυνεται και σε IQ πυγμαιων του Ανω Βολτα:121::137:

Η ερωτηση εαν ειναι καλη η εικονα σε μια Κορεατικη παραγωγη καταντα ρητορικη
και κουραστικη συγχρονως και θαρρω πως πρεπει να μην κοπιαζω καθε φορα
αναφεροντας σας το μεγαλειο της εικονας.
Οπως και ο ηχος αλλα και το soundtrack

IMDB βαθμολογια:7,8

Πολυ καλη!

Την έχω παραγγείλει όντας σίγουρος ότι είναι καλή!

Αλλά Ανδρέα, όλοι οι πυγμαίοι του Ανω Βολτα έχουν χαμηλό IQ? :138:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αφού παίζει ο Won Bin θα είναι καλή... :142:
Μονο καποιος με πληρη αγνοια του Κορεατικου κινηματογραφου θα εγραφε το παραπανω σχολια....:121::136:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.680

Μονο καποιος με πληρη αγνοια του Κορεατικου κινηματογραφου θα εγραφε το παραπανω σχολια....:121::136:
Μα σε όλες οι ίδιοι δεν παίζουν; :136::142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Des hommes et des dieux(2010)

Η γαλλικη αυτη παραγωγη του 2010, που αφορα ενα πραγματικο γεγονος, ισως
και να σας αναγκασει να τα βαλετε με την τυχη σας που σας επετρεψε να την προτιμησετε
για θεαση.
Ειναι τοσο αργη που κουραζει και τον πλεον φανατικο σινεφιλ θεατη με την απουσια
διαλογων και την αφοσιωση στην απλη μοναστικη ζωη καθως η εικονα
βρισκεται στην θεση του αφηγητη.

Αυτη ειναι η πρωτη εκτιμηση.
Ομως τα βαρετα θεμελια δινουν την θεση τους σε ενα ενδιαφερον οικοδομημα
με ρετιρε την συγκλονιστικη σκηνη με την υποκρουση απο την "Λιμνη των Κυκνων"
(πολυ της μοδας τωρα τελευταια:121:) σε αναπαρασταση του Μυστικου(η τελευταιου, εαν προτιματε) Δειπνου.
Ολα αυτα θα μπορουσαν να ειναι και προφητικα απο την στιγμη που η ευρυτερη
περιοχη "πηρε φωτια" και εναν απο τους παραγοντες να παραμενει ο Θρησκευτικος
φανατισμος.

Η εικονα του Blu Ray ειναι αρκετα καλη , ιδιαιτερα στα σημεια που ο σκηνοθετης
"φωτογραφιζει" το φυσικο πανοραμα της Β.Αφρικης
Ο ηχος θα μπορουσε να ειναι τυπικος, αλλα δωστε μια ισιατερη εμφαση στα
υπεροχα χορωδιακα μερη αλλα και στην σκηνη με το ελικοπτερο...

Διακρισεις (δεν ξερω γιατι αλλα
εχουν περασει μονο ενα μικρο αριθμο των διακρισεων)

IMDB βαθμολογια:7,5

Reaction score
1
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Crimson Tide (1995)

M' αρέσουν οι ταινίες με θέμα τα υποβρύχια.Στενές επαφές, ένταση, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, δυνατοί χαρακτήρες...μιά από τις καλύτερες ταινίες του είδους είναι και το Crimson Tide σε παραγωγή του μαιτρ του είδους Bruckheimer και σκηνοθεσία του Tony Scott !...
Στο καστ δύο από τους καλύτερους πρωταγωνιστές που έχει ο παγκόσμιος κινηματογράφος Hackman και Washinghton με Β ρόλους σε μετέπειτα πρωταγωνιστές όπως ο Mortensen και το γλυκό δένει !
Οι χαρακτήρες του κυβερνήτη και του ύπαρχου σε ένα πυρηνικό υποβρύχιο έρχονται σε σύγκρουση όταν έρχεται εντολή πυροδότησης των πυρηνικών όπλων.Ο ένας στρατόκα*λος και πορωμένος με τη δουλειά του θέλει να τα ρίξει και να φύγει, και ο άλλος μορφωμένος και καλλιεργημένος θέλει να εξετάσει όλες τις πιθανότητες...και γίνεται της κακομοίρας !

Εικόνα πραγματικά αψεγάδιαστη, ενώ η DTS HD-MASTER μπάντα αποδίδει τους ήχους του υποβρυχίου και τη μουσική εξαιρετικά !

IMBD 7.2/10 http://www.imdb.com/title/tt0112740/

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

in a better world(2010)

"Τι λες, σου αρεσε περισσοτερο απο τον Κυνοδοντα?"
"Ω ναι, αυτη αξιζε να παγει το Οσκαγ.Ο Κυνοδοντας ηταν...sick"

Ενταξει με την συζυγο δεν εχουμε και τις απολυτες συμφωνιες, ειδικα στο θεμα
ταινιων.
Και μπορει εμενα να μου αρεσε ο Κυνοδοντας αλλα δεν μπορω να πω πως λυπαμαι
που τουτη η Δανεζικη εκπροσωπευση κερδισε τελικα το Οσκαρ Καλυτερης Ξενης Ταινιας.

Παραλληλες, η σχεδον παραλληλες, ιστοριες σε Αφρικη και Δανια, με απιστευτη
φωτογραφια που κοβει ανασες, πολυ καλη μουσικη επενδυση και....
Ηθελα να ηξερα ποσο καιρο εψαχναν για να βρουν τον ενα απο τους δυο μικρους
(Κριστιαν)?
Τι ερμηνεια ηταν αυτη?
Πως μπορει ενα παιδι σε αυτη την ηλικια να παιξει ετσι?
Οι δυο ωρες θα περασουν διχως να τις καταλαβετε αρκει να μην ανηκετε στην συνομοταξια
των xfaderoσωτηρηδων(δεν το λεω υποτιμητικα, απλα η ταινια δεν ειναι για αυτους)

Η HD εικονα ειναι ωραιοτατη με πλουσια κοντινα πλανα αλλα και αντιθεσεις χρωματων
Ο ηχος ικανοποιητικος στα σημεια που ξεφευγει απο την χρηση του κεντρικου.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:7,7

Απαραιτητη για τους φιλους του ποιοτικου κινηματογραφου

Reaction score
1

ΓΟΥΑΟΥΟΥΟΥ. Νομίζω ότι αυτη η ταινία δε μπορεί παρά να προκαλέσει αντιδράσεις εντυπωσιασμού και να αποδείξει ότι καμιά φορά μόνο τα εφέ κάνουν μια ταινία να αξίζει με το παραππανω τη θέασή της.

Απίστευτη εικόνα(ειδικά όταν το κάδρο γυρίζει σε 16:9), απίστευτος ήχος να τρέμουν τα πατώματα, απίστευτα εφέ να σου πέφτουν τα σαγόνια. Ειλικρινά καιρό έχω να πάθω τέτοιο σόκ με τις επιδόσεις μιας ταινίας σε αυτούς τους τομείς. Είδα βέβαια full Bluray σε 7.1 ήχο με το αντίστοιχο ηχοσύστημα.

Κατά τα άλλα δε μπορώ να συγκρίνω με το πρωτότυπο αφού δε το έχω δεί αλλά μου άρεσε πολύ αυτό το κλίμα που θύμιζε λίγο 80s, arcade καταστάσεις. Βέβαια έχει υποστεί δυνατό face lift το στύλ, όμως είναι γεμάτο έντονα χρώματα, neon φώτα και διαστημογκόμενες. Μου έφερε στο μυαλό από Blade Runner μέχρι ένα κάρο άλλες scifi των 80s. Ο Jeff Bridges καλός είναι αλλά δε δίνει κάνα ρεσιτάλ αφού δε το επιτρέπει ο ρόλος. Η μουσική ταιριάζει απόλυτα με κυριάρχο τον ηλεκτρονικό ήχο και το bit.

Τελοσπάντων, ώς ταινία μπορεί να μη λέει και πολλά αφού και το θέμα σχέσης ανθρώπου-μηχανής το έχουν θίξει πολύυυυ καλύτερα άλλες ταινίες, αλλά με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τη προτίνω σ όλους τους a/v fans

imdb: 7.2

Reaction score
39

ΓΟΥΑΟΥΟΥΟΥ. Νομίζω ότι αυτη η ταινία δε μπορεί παρά να προκαλέσει αντιδράσεις εντυπωσιασμού και να αποδείξει ότι καμιά φορά μόνο τα εφέ κάνουν μια ταινία να αξίζει με το παραππανω τη θέασή της.

Απίστευτη εικόνα(ειδικά όταν το κάδρο γυρίζει σε 16:9), απίστευτος ήχος να τρέμουν τα πατώματα, απίστευτα εφέ να σου πέφτουν τα σαγόνια. Ειλικρινά καιρό έχω να πάθω τέτοιο σόκ με τις επιδόσεις μιας ταινίας σε αυτούς τους τομείς. Είδα βέβαια full Bluray σε 7.1 ήχο με το αντίστοιχο ηχοσύστημα.

Κατά τα άλλα δε μπορώ να συγκρίνω με το πρωτότυπο αφού δε το έχω δεί αλλά μου άρεσε πολύ αυτό το κλίμα που θύμιζε λίγο 80s, arcade καταστάσεις. Βέβαια έχει υποστεί δυνατό face lift το στύλ, όμως είναι γεμάτο έντονα χρώματα, neon φώτα και διαστημογκόμενες. Μου έφερε στο μυαλό από Blade Runner μέχρι ένα κάρο άλλες scifi των 80s. Ο Jeff Bridges καλός είναι αλλά δε δίνει κάνα ρεσιτάλ αφού δε το επιτρέπει ο ρόλος. Η μουσική ταιριάζει απόλυτα με κυριάρχο τον ηλεκτρονικό ήχο και το bit.

Τελοσπάντων, ώς ταινία μπορεί αν μη λέει και πολλά αφού και το θέμα σχέσης ανθρώπου-μηχανής το έχουν θίξει πολύυυυ καλύτερα άλλες ταινίες, αλλά με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τη προτίνω σ όλους τους a/v fans

imdb: 7.2
Ρε παιδιά μία ερώτηση επειδή δεν το χω πολυψάξει. Το Legacy είναι remake του παλιού Tron του 1982 ή κάτι σαν συνέχεια; Με λίγα λόγια αν είναι remake, προτιμώ να δω το νέο με τα φρέσκα εφέ κτλ και να μη χάσω τα στοιχεία της έκπληξης από την πλοκή του έργου. Σε διαφορετική περίπτωση θα δω πρώτα το παλιό.. :114:

Reaction score
59

Συνεχεια ειναι μανο !

δες το παλιο πρωτα να δεις και τα εφφε της εποχης !!!

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Ρε παιδιά μία ερώτηση επειδή δεν το χω πολυψάξει. Το Legacy είναι remake του παλιού Tron του 1982 ή κάτι σαν συνέχεια; Με λίγα λόγια αν είναι remake, προτιμώ να δω το νέο με τα φρέσκα εφέ κτλ και να μη χάσω τα στοιχεία της έκπληξης από την πλοκή του έργου. Σε διαφορετική περίπτωση θα δω πρώτα το παλιό.. :114:
Όπως είπε και ο Δημήτρης το παλιό είναι prequel. Με το να το δεις δεν κερδίζεις απλά τη συνέχεια της πλοκής, είναι μια εξαιρετική ταινία από μόνο του. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί σταθμό για το scifi. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η 1η έχει φτωχά εφέ για σημερινά δεδομένα, ενώ η 2η χάνει λίγο από πρωτοτυπία και υπόθεση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι για τη συνέχεια επέστρεψαν μετά από 28 χρόνια οι δύο πρωταγωνιστές της πρώτης, Bridges και Boxleitner.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Συνεχεια ειναι μανο !

Όπως είπε και ο Δημήτρης το παλιό είναι prequel. Με το να το δεις δεν κερδίζεις απλά τη συνέχεια της πλοκής, είναι μια εξαιρετική ταινία από μόνο του. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί σταθμό για το scifi. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η 1η έχει φτωχά εφέ για σημερινά δεδομένα, ενώ η 2η χάνει λίγο από πρωτοτυπία και υπόθεση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι για τη συνέχεια επέστρεψαν μετά από 28 χρόνια οι δύο πρωταγωνιστές της πρώτης, Bridges και Boxleitner.
Ευχαριστώ παίδες!! :615: Ξεκινάμε με το παλιό λοιπόν

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

TRON: Legacy 2010 1080p Blu-ray US AVC DTS-HD MA 7.1

Θα συμφωνησω σε ολα με το φιλο Νερωνα :107:

Video: MPEG-4 AVC Video / 24283 kbps / 1080p / 23.976 fps
Audio: English / DTS-HD Master Audio / 7.1 / 48 kHz / 5731 kbps / 24-bit

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

The Tourist(2010)

Τι εγινε βρε παιδια?
Τουλαχιστον τα λεγομενα "εμπορικα" τα αφηνω για σας.
Κανεις δεν συγκινηθηκε?:121:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.582
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Tί να πούμε βρε Αντρέα?

Νερόβραστη ταινία.... Αν και φαν και των δύο, από την Τζολί θαύμασα τις τουαλέτες και την .... κορμοστασιά. :136:
Ο Ντεπ είναι ο μόνος που σώζει την κατάσταση, αλλά με ερμηνεία που απέχει πολύ από τα καλύτερά του.

Η εικόνα καλή, αλλά μέχρι εκεί. Και ηχητικά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κορυφαία.

Απλά, ένα καλό ντοκυμαντέρ για τη Βενετία (πολύ όμορφα τα εναέρια πλάνα της) και του ξενοδοχείου Ντανιέλλι....:122:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.582
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Συνεχεια ειναι μανο !

Έβαλα το Tron Legacy στο .... ψυγείο, για να δω το πρώτο μέρος.

Συνηθισμένος ίσως από τα κορυφαία γραφικά του σήμερα, αυτά που υπήρχαν σχεδόν 30 χρόνια πριν, επιεικώς ξενίζουν.
Μια καλή εισαγωγή για το Legacy, που βλέπεται σχεδόν ευχάριστα, σαν εισαγωγή για το κυρίως πιάτο.

Στα υπ' όψιν ότι, τουλάχιστον εμένα, τα χρώματα και τα γραφικά μου κούρασαν τα μάτια.
Όσο για το ηχητικό κομμάτι, ξεχάστε τα περιφερειακά σας ηχεία. Δεν χρειάστηκαν....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.680

The Tourist(2010)

Τι εγινε βρε παιδια?
Τουλαχιστον τα λεγομενα "εμπορικα" τα αφηνω για σας.
Κανεις δεν συγκινηθηκε?:121:
Το περίμενα χάλια καθώς δεν είμαι λάτρης των ταινιών του Johnny Depp. Αποδείχτηκε μέτριο προς καλό. Μου άρεσε η αψεγάδιαστη υπερβολή που συνόδευε τη Jolie σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, όπως και η έκφραση της δήθεν απορίας του Depp.

Από εικόνα θαμπώνεσαι από τα όμορφα πλάνα της Βενετίας, από ήχο μέσος όρος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis