Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.869
Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Μηπως να βλεπαμε και σε τι απαντησα?
Γιατί ρε συ Βλάση, τι νόημα έχει; Αν θεωρείς ότι δικαίως κάτι σε ώθησε στην ειρωνεία (εμένα προσωπικά μου αρέσει), πρέπει υποχρεωτικά να δεχτείς ότι το ίδιο δικαίωμα κρίσης έχουν και τα υπόλοιπα μέλη, και όχι να δίνεις συμβουλές κατευνασμού πνευμάτων (μπλιαχ). :126:

...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΜΗ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ...

Σε ολα τα forum τα views ειναι υπερπολλαπλασια των post.Ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.

Προσωπικα(αν και η συμμετοχη μου ειναι μικρη):
-Δεν ποσταρω οταν δεν γνωριζω κατι
-Δεν εχω παντα χρονο να ποσταρω.

Παρ'ολα αυτα διακρινεται μια αγενεια πολλες φορες, που θα μπορουσε ευκολα να αποφευχθει, αν σκεφτομασταν πως μιλαγαμε σε ζωντανο ανθρωπο πανω απο ενα τραπεζι με δυο καφεδες.

My 7 drachmas (επικαιρος :105: )
Άγγελε, μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις ενα - δυο, όσο το δυνατόν πιο πρόσφατα, παραδείγματα;

Τα πράγματα δεν είναι πάντα ούτε τόσο απλά, ούτε τόσο αθώα, όσο ενδεχομένως φαίνονται με την πρώτη ματιά...:144:

Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες, και σκέψου το λίγο...

Ενδέχεται π.χ. να δεις ξεκάθαρα, ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι τόσο προβλέψιμοι, ώστε αν τους "πατήσεις τα κατάλληλα κουμπάκια", αδυνατούν να καλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις και τα "κρυφά" τους ("ο κόσμος το 'χει ΤΟΥΜΠΑΝΟ κι αυτοί κρυφό καμάρι" :204::204:) κίνητρα...

Απλά, προς μεγάλη τους απογοήτευση, η προσπάθεια "ν' ανέβει ο τζίρος" σε διπλανό "μαγαζί", μέσω συστηματικού trolling και προσπάθειας "μπαχαλοποίησης" των εδώ thread αλλά και δυναμιτισμού της κατάστασης γενικότερα, πέφτει στο κενό...

Ας πρόσεχαν...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ...

... Σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;:116:

Μαστίγιο δε χρειάζομαι, ενα - δυο μαϊμούδες δε θα 'ναι και τόσο δύσκολο να βρω, γιατί να μην κάνω το θηριοδαμαστή;:135::143:

Ακόμα και κουκούτσι μυαλό να μην έχω, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το σκεφτώ...:204:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Reaction score
777
Re: ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ...

Η μηπως το σεχ πουλαει χαι εντ, ακριβως με τον ιδιο τροπο που το σεχ πουλαει αυτοκινητα,τρακτερ,πιστωτικες καρτες και αφρολουτρα?:118:
Θέλω να σου πώ ψέμματα αλλα δέν μπορώ.Οπότε η απάντηση είναι ΝΑΙ!!!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Don't let me be misunderstood...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα παραπάνω... σταλινικά :)116:), έχουν να κάνουν μόνο με το κακό παρελθόν...(ελπίζω)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.350
Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

δε θα έγραφα σε αυτό το θρεντ, αλλά ................
..............................
...........................
χαλάρωση γενικά, αλλά και λίγη αυτοσυγκράτηση εκεί που πρέπει, δε κάνει κακό.

RESPECT τελος, μ ενα post τα ειπες ολα.
Σωστος!!
(δεν κανω πλακα)

ολα χρειαζονται !!:119:

Reaction score
4
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Nα το κανω ποιο απλα....το συγκεκριμενο φορουμ ιδρυθηκε απο φιλους......για φιλους.....οπου κανενας δεν ειχε να χωρησει τιποτα με κανεναν και αυτο συνεχιζει να υπαρχει....κανενας εδω μεσα δεν ειναι εχθρος η αντιδικος με κανεναν,πιστεψτε με ......

Αν καποιες φορες ερθουν σε ρηξη καποιοι με καποιους για χ-ψ θεματα ε μην μου πειτε οτι αυτα δεν τα αντιμετωπιζουμε και στην καθημερινη μας ζωη/

Μην μου πειτε μονο εξω κραταμε σε ψηλα επιπεδα τις ευαισθησιες μας ενω εδω μεσα οχι?

Θελω επισης να πω οτι οτι κανενας δεν μου ειπε να ανοιξω αυτο το θεμα....το εκανα μονος ...ορμωμενος απο την αποχη πολλων ας πουμε απλα παρατηρητων οι οποιοι θα μπορουσαν να ειναι ενεργα μελη και φυσικα περεακι μας!!!!!

Δεν υπαρχουν μονο 10 ατομα που γνωριζουν.....ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε αυτον τον ιστοτοπο........
Ε ρωτήστε τότε γιατί ο Κύριος Νίκος μου την λέει με κάθε ευκαιρία .Διαφορετικά να κάνετε το site private club μόνο για προνομιούχα μελή.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Ε ρωτήστε τότε γιατί ο Κύριος Νίκος μου την λέει με κάθε ευκαιρία .
Σου την λέω μόνο οταν οι τρόποι σου είναι απαράδεκτοι.
Εκεί που χρειάστηκες βοήθεια στο audio , δεν νομίζω να έχεις παράπονο.

D

Deleted member 23222

Guest

Έγραψα και πριν ότι και οι συντονιστές είναι άνθρωποι,με ότι αυτό συνεπάγεται...
Επίσης ασπάζομαι την άποψη του ear ότι όποιος δεν έχει κάτι να πει,καλυτερα να μη το λέει...
Επίσης σέβομαι την άποψη που διατυπώθηκε,ότι κάποιοι που μοχθούν και παίρνουν τα πράγματα απάνω τους στα δύσκολα,τα παίρνουν στο κρανίο με τις όποιες προσπάθειες trolling,ηθελημένου ή όχι...
Αλλά εκεί φαίνεται και η εμπειρία καθώς και η ικανότητα να ρεγουλάρεις τα πράγματα και να αξιολογείς σκοπιμότητες...
Προσωπικά και το τονίζω,θεωρώ προτιμότερο να σβηστεί κάποιο post,παρά να "κοσμούν" αντιπαραθέσεις και προσβολές ες αεί, όντως αξιόλογα threads.
Δυστυχώς η γνώση από μόνη της δεν επαρκεί πάντα...χρειάζεται και προσπάθεια να γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί όλοι...

Reaction score
249

Δυστυχώς η γνώση από μόνη της δεν επαρκεί πάντα...χρειάζεται και προσπάθεια να γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί όλοι...
+++++

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.732
Απάντηση: Iαπωνία η...απονία

Originally Posted by VLASSIS-S
αριστερες ασυναρτησιες με δοση πνευματος ικανο να ταρακουνησει επιδοξους αντικομφορμιστες.
Μηπως να βλεπαμε και σε τι απαντησα?
Γιατί ρε συ Βλάση, τι νόημα έχει; Αν θεωρείς ότι δικαίως κάτι σε ώθησε στην ειρωνεία (εμένα προσωπικά μου αρέσει), πρέπει υποχρεωτικά να δεχτείς ότι το ίδιο δικαίωμα κρίσης έχουν και τα υπόλοιπα μέλη, και όχι να δίνεις συμβουλές κατευνασμού πνευμάτων (μπλιαχ). :126:
Η εκταμίευση ποσού που αντιστοιχεί σε πολυτελή οχήματα γιά ηχεία όπως το επίμαχο δίχως μελέτη καταρχάς του σχετικού συντελεστή ΄΄Q΄΄ γιά τους θεμελιώδεις(με έμφαση στον χαμηλότερο συχνοτικά) ρυθμούς ταλάντωσης του χώρου ακρόασης και της απόκρισης του συστήματος ηχεία-χώρος εντός της ΄΄Ζώνης Πίεσης΄΄ συγκαταλέγεται στις...ουτοπιστικές σκέψεις υψηλής πιστότητας.:126:
Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η τάση του ΄΄χαϊενδικού νεοπλουτισμού΄΄ όταν η συμβίωση με αντικείμενα του πόθου δεν ευοδώνεται,να επεμβαίνει τροποποιώντας ή αλλάζοντας σαν πουκάμισα τα εκάστοτε μηχανήματα δίχως να επιδεικνύει ισοδύναμο ζήλο γιά τις συνθήκες του χώρου ακρόασης και την ορθή τοποθέτηση,είτε επειδή δεν τους δίνει την πρέπουσα σημασία,είτε επειδή κωλύεται από ζητήματα άσχετα με την υψηλή πιστότητα(ο προσδιορισμός των τελευταίων αφήνεται στην οξυδέρκεια και την...προσωπική εμπειρία των αναγνωστών).
Παρατηρούμε λοιπόν μέσω ΄΄ακίνδυνων΄΄ και ιλαρών εκ πρώτης όψεως θεμάτων,διάφορα κομμάτια από το παζλ χαϊενδικών ΄΄τεράτων΄΄ να μπαίνουν προοδευτικά στη θέση τους.Η κατοχή μιάς πανάκριβης συσκευής δίχως ο κάτοχος να γνωρίσει ποτέ την πραγματική της απόδοση αποτελεί κάτι χειρότερο από ανοησία.Πρόκειται γιά τη λεγόμενη ουτοπιστική...Ζμπατάλη:)142:) πόρων υψηλής πιστότητας.
Επειδή δεν έχω να ντραπώ γιά κάποιο από τα γραφόμενά μου,διατυπώνεται η απορία:
Γιά ποιόν ακριβώς λόγο ένα μήνυμα απαντητικό σε άλλους,στηριγμένο σε επιστημονικά δεδομένα και σειρά προσωπικών βιωμάτων-χωρίς φυσικά να φωτογραφίζει συγκεκριμένο πρόσωπο- ενόχλησε κάποιον τρίτο σε βαθμό απώλειας του ΄΄φλέγματος΄΄ που ο ίδιος συνιστά;:126:

Όσοι κρίνουν το σχόλιο ΄΄άδικο΄΄,δεν μένει παρά να εντρυφήσουν στις επιστημονικές Αρχές που διέπουν την υψηλή πιστότητα και ν'αναθεωρήσουν παγιωμένες συμπεριφορές.Μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν με αυτό τον τρόπο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.731

...να εντρυφήσουν στις επιστημονικές Αρχές που διέπουν την υψηλή πιστότητα και ν'αναθεωρήσουν παγιωμένες συμπεριφορές.
καλά, τώρα σοβαρά μιλάς? ρε μπας κι ήρθες από τον Άρη? Μήπως έχεις πράσινες κεραίες στο κεφάλι σου? Μα για όνομα...

Φίλε μου, υψηλή πιστότητα δε σημαίνει να "εντρυφείς στις επιστημονικές αρχές που τη διέπουν", δηλαδή να διαβάζεις και να μαθαίνεις. Υψηλή πιστότητα σημαίνει να αγοράζεις ακριβά μηχανήματα. Αν αγοράζεις πολύ ακριβά μηχανήματα, τότε ξεπερνάς την υψηλή πιστότητα, και φτάνεις στο χάι έντ! Αν αγοράζεις σκανδαλιστικά αισχρά ακριβά μηχανήματα που δε μπορεί να αγοράσει κανένας άλλος, τότε έφτασες επιτέλους στο ούλτρα χάι έντ. Μια κάβα, είναι πάντα χρήσιμη.

Πόσες φορές πρέπει να στα πω για να τα καταλάβεις?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.085

Γιά ποιόν ακριβώς λόγο ένα μήνυμα απαντητικό σε άλλους,στηριγμένο σε επιστημονικά δεδομένα και σειρά προσωπικών βιωμάτων-χωρίς φυσικά να φωτογραφίζει συγκεκριμένο πρόσωπο- ενόχλησε κάποιον τρίτο σε βαθμό απώλειας του ΄΄φλέγματος΄΄ που ο ίδιος συνιστά;:126:
Διότι είναι ένας ξιπασμένος ανάγωγος με λεφτά.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
ετσι ετσι. θα το γυρισουμε στο φτωχοι εναντιον πλουσιοι. το λαντα τωρα δικαιωνεται.

η λεξη ξιπασμενος ειναι το αντιστοιχο του σνομπ?

οι ταξικες διαφορες ειναι ξεκαθαρες. οπως και τα βιωματα.

η επιστημονικη καταρτιση του καθενος εδω μεσα ειναι κατα δηλωση.
εχει καταθεσει κανεις τα πτυχια του και δεν το ξερω?

συζητηση δεν γινεται. καταγραφη αποψεων γινεται.
ο γραπτος λογος ειναι και δυσκολος αλλα και υπουλος.
μαγνητιζει και αποπροσανατολιζει.
η γινεται αποκρουστικος.

προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με την κατηγορια.
την γουσταρω. διαβαζω σχεδον ολα τα ποστς. και γραφω και εγω οτι γουσταρω.

νο προμπλεμ απο εμενα. (οχι πως εχει σημασια αλλα ετσι για να λεμε).

Reaction score
19
νο προμπλεμ απο εμενα.
(οχι πως εχει σημασια αλλα ετσι για να λεμε).
:142:

Ντιτό!

Για τα υπόλοιπα που έγραψες (και ξανά-"έγραψες"): τού θάμπς άπ!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Iαπωνία η...απονία

Διότι είναι ένας ξιπασμένος ανάγωγος με λεφτά.
Άρα ο οποισδήποτε έχει βγάλει ένα πόρισμα ανεξαρτήτως επιστημονικής ορθότητας αυτού είναι ανάγωγος με λεφτά?
Και ο κάραβελ?Και αυτός ανάγωγος με λεφτά?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
παντως ηθελα να γραψω για την περιπτωση του ΚΩΣΤΑΥΤΙΑ. Ο τυπος αυτος ειναι εντελως κολλημενος η κατασταλαγμενος, ομως καταγραφει την αποψη του χωρις να προσβαλλει ποτε κανεναν.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.314
Members
38.298