Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Reaction score
19
Τελικά,
η τέχνη μιμείται την ζωή ή η ζωή την τέχνη?
η κότα έκανε τ'αυγό ή το αυγό την κότα?
όλα είναι μαύρο-άσπρο ή όλα είναι ασπρόμαυρα?
είν' το ποτήρ' μισάδγειο μην είν' μισογεμάτο?
Ναζί κανείς ίνα μη ζει?

ΥΓ: :138: :140: :135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.869
Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Μπρρρρρρρρρρ...
Δεν έχεις δίκιο. Φαντάσου να πετάει και κανα γερμανικό μπινελίκι όταν τα παίρνει στο κράνος.
I like it a lot λέμε. :137:

...

Reaction score
19
Καλά, ας μην το πσάχνουμε άλλο.
Το βρήκα!
ή στραβός είνο γιαλός ή στραβά ρμενίζουμε!
Σωστααά? :138:

Reaction score
250
Απάντηση: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Part II:

............
...........
{Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Νικόλας Β. Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Ο Βασίλης είναι σοφότερος όλων.
}
...

Σιγά μην είναι...
Ένας καθηγητάκος της πλάκας :)204:) είναι, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει με τους μαθητές του αποκλειστικά σε καφετέριες και ούτε καν τους έχει μιλήσει ποτέ για το CERN.
(Αμφιβάλλω αν το ξέρει κιόλας, ο ΑΣΧΕΤΟΣ...):135:

.........
Τι λες ρε πανάθεμά σε !!!!!!!:141:
Θα σε διαβάσει κανένας "άσχετος" και θα πιστέψει ότι γυρνάω στις καφετέριες με τους μαθητές μου....Τέλος πάντων...Όταν επιστρέψω σε περίπου 20 μέρες από το CERN θα σε καλέσω να δεις κάτι αρκετά ενδιαφέρον που μόλις βρω χρόνο θα το παρουσιάσω και εδώ! Για να αποδείξουμε ότι δεν θεωρητικολογούμε απλά! Αντιθέτως ασχολούμαστε στο πεδίο της πράξης με το αντικείμενο, με τρόπο που μάλλον έχει ενδιαφέρον..

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.805
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Ας πω κι εγώ την άποψή μου. Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι νέος στο site και νέος στον χώρο του ήχου.

Ο λόγος που η συμμετοχή μου είναι περιορισμένη είναι επειδή οι περισσότερες έννοιες γύρω από τις οποίες περιστρέφεται η πλειονότητα των θεμάτων, μου είναι θεωρητικά και πρακτικά άγνωστες. Οι γνώσεις μου περί ηλεκτρολογίας είναι μηδαμινές (παράδειγμα άγνωστης έννοιας: πυκνωτής και χωρητικότητα πυκνωτή, τάξεις ενισχυτών κτλ), οι γνώσεις μου περί φυσικής είναι μηδαμινές (παράδειγμα άγνωστης έννοιας: το σύνολο των δυνάμεων που ασκούνται στον βραχίονα, στην κεφαλή κτλ κατά την περιστρόφή του δίσκου - είμαι και πικαπάκιας, που λέει και ο Vlassis, τρομάρα μου) και γενικά οι γνώσεις μου στην ενότητα του Audio, Hi Fi, είναι ελάχιστες. Συνεπώς, καθίσταται δύσκολη η παρακολούθηση των περισσότερων θεμάτων, πόσω μάλλον η συμμετοχή σε αυτά! Για παράδειγμα, το πρόσφατο θέμα γύρω από την ψηφιακή RΙIA δεν μπορώ ούτε καν να το παρακαλουθήσω (προσπάθησα, αλλά τα παράτησα από ένα σημείο και μετά), διότι δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα συζητάνε. Το ίδιο και για το θέμα του Βασίλη Τσαντουλή περί του παράγοντος που επιρρεάζει το τελικό ηχιτικό αποτέλεσμα στις συσκευές αναπαρωγής ψηφιακού ήχου. Με άλλα λόγια, το forum είναι ανωτέρου (advanced) επιπέδου για τις δικές μου γνώσεις.

Θα μου πει κάποιος "Δεν φταίει το forum, ούτε αυτοί που έχουν γνώσεις και γράφουν βάσει αυτών, επειδή εσύ είσαι άσχετος". Καμία αντίρρηση. Όμως, το να γίνω σχετικός απαιτεί χρόνο και κόπο. Χρόνο και κόπο που πρέπει να αφιερώσω στο διάβασμα και στην κατανόηση όλων αυτών των εννοιών που αναλύονται και χρησιμοποιούνται από τους γνώστες*. Χρόνος, που για κάποιους εκ των συχνών συμμετέχοντων, μεταφράζεται σε χρόνια σπουδών και εμπειριών (εργασιακών ή/και προσωπικών) κατά τη διάρκεια της ζωή τους (εκτός και αν τις γνώσεις τους, π.χ. ο CostasEAR ή ο GeoVaz ή ο Costas Coyias και τόσοι άλλοι τις απέκτησαν εν μία νυκτοί). Για μένα όμως, αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει (για πολλούς και διάφορους λόγους). Οπότε, είτε "προσπερνάω" ότι δεν καταλαβαίνω, είτε προσπαθώ να ανατρέχω σε πηγές πληροφόρησης για να συμπληρώσω τα κενά μου. Αυτή η διαδικασία όμως θέλει το χρόνο της και το κάθε θέμα του forum δεν "κάθεται να περιμένει" τον wizzy και τον κάθε wizzy. Οι γνώστες παραθέτουν τις απόψεις τους, οι συζητήσεις γίνονται γόνιμες, τα προβλήματα λύνονται, αλλά κάποιοι (σαν εμένα) "μένουν πίσω" προσπαθώντας να καταλάβουν τις βασικές έννοιες.

Θεωρώ ότι με το πλήρωμα (όποτε και να έρθει αυτό) του χρόνου, θα αποκτήσω την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση (μέσω απόκτησης γνώσεων) για να μπορώ να συμμετάσχω πιο ενεργά και κυρίως πιο ουσιατικά στο forum. Μέχρι τότε, θα μου επιτρέψετε να συμμετέχω αραιά με απλές (απλοϊκές στα μάτια κάποιων) ερωτήσεις και προσφορά γνώσεων μέσω της πρακτικής εμπειρίας που με τον καιρό θα αποκτάω.

Wizzy

* Δεν ήμουν ποτέ υποστηρικτής της "μασημένης τροφής". Κοινώς, δεν διανοούμαι να ανοίξω ένα θέμα και να ρωτήσω "Παιδιά, τι είναι ο πυκνωτής" ή να μπω στο θέμα που άνοιξε ο vet για την ψηφιακή RIIA και να ρωτήσω "τι είναι η RIIA" και να περιμένω κάποιος να μου τα πει κουκιά καθαρισμένα. Η πιο πιθανή απάντηση που θα προκαλέσω είναι κάτι σε ύφος "Ξέρεις, πάρε ένα, δύο, τρία links, διάβασε, μάθε και μετά έλα με απορίες". Απάντηση στην οποία δεν έχω κάποια αντίρρηση, αλλά καταλήγει στη συνέχεια του post μου περί διαθέσιμου χρόνου.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
λιγο πιο σεμνοι, λιγο πιο ηπιοι σε χαρακτηρισμους και διακοσμητικα επιθετα, λιγοτερο επικριτικοι, λιγοτερο επιδειξιομανεις, λιγοτερο απολυτοι.

περισοτερο ενωτικοι, περισοτερο κοσμιοι, περισοτερο διαλακτικοι.

περισοτερη εξωστρεφεια, λιγοτερη εσωστρεφεια.

εξαλειψη στρουθοκαμηλισμου.

περισοτερα ον τοπικ, λιγοτερα οφφ τοπικ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Mετα απο οσα διαβασα δεν σας κρυβω οτι αισθανομαι μεγαλη λυπη.........

ο λογος?

Ο λογος ειναι οτι ειμαι σιγουρος 1000 τα εκατο οτι αν στην audio κατηγορια ανοιξω ενα θεμα με τους 20 καλλιτερους και ποιο αχλαδατους σε σχημα κωλους του πλανητη η συμμετοχη σας τσογλανια του κερατα θα βαρεσει κοκκινο..........και η παρθενα απο τα αυτια Μαριγω θα γραψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελετε να το δοκιμασουμε????????????

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.072
Θα διαφωνήσω στην προτίμηση στους αχλαδάτους κώλους. Στο πιό στρογγυλό γίνεται? :107:

Εκτός αυτού, οι κώλοι δεν έχουν θεωρία από πίσω! Αλλα τώρα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Θα διαφωνήσω στην προτίμηση στους αχλαδάτους κώλους. Στο πιό στρογγυλό γίνεται? :107:

Εκτός αυτού, οι κώλοι δεν έχουν θεωρία από πίσω! Αλλα τώρα...

Αυτο θα γινει σε αλλο thread κυριε ΕΠΙΤΙΜΕ!!!!!!!!!!!!!:137::137:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
CERN, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ (ΜΟΥΣΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΦΟΥΑΓΙΕ (ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)...

Τι λες ρε πανάθεμά σε !!!!!!!:141:
Θα σε διαβάσει κανένας "άσχετος" και θα πιστέψει ότι γυρνάω στις καφετέριες με τους μαθητές μου....Τέλος πάντων...Όταν επιστρέψω σε περίπου 20 μέρες από το CERN θα σε καλέσω να δεις κάτι αρκετά ενδιαφέρον που μόλις βρω χρόνο θα το παρουσιάσω και εδώ! Για να αποδείξουμε ότι δεν θεωρητικολογούμε απλά! Αντιθέτως ασχολούμαστε στο πεδίο της πράξης με το αντικείμενο, με τρόπο που μάλλον έχει ενδιαφέρον..

Σε μια χώρα όπου, δυστυχώς, έχει γίνει σύστημα (όχι για πολύ ακόμα, ελπίζω...) ο ωχαδερφισμός και η λογική της ήσσονος προσπάθειας, παραδείγματα ανθρώπων που "τρέχουν" για το λειτούργημά τους πέραν του τυπικού ωραρίου και των συμβατικών υποχρεώσεων, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να γίνονται γνωστά.

ΕΜΠΝΕΟΥΝ!

Και μιλάω με απόλυτη επίγνωση του τι λέω.

Συνεπώς, είναι, κάποιες φορές, αναγκαίο να υιοθετηθούν μερικές κάπως "ανορθόδοξες" τακτικές προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, μια και αν περιμέναμε π.χ. από εσένα, τότε, με δεδομένη τη σεμνότητα που σε χαρακτηρίζει, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ...:114:
(χωρίς ...ιώτα):116:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.805
λιγο πιο σεμνοι, λιγο πιο ηπιοι σε χαρακτηρισμους και διακοσμητικα επιθετα, λιγοτερο επικριτικοι, λιγοτερο επιδειξιομανεις, λιγοτερο απολυτοι.

περισσοτερο ενωτικοι, περισοτερο κοσμιοι, περισσοτερο διαλακτικοι.

περισσοτερη εξωστρεφεια, λιγοτερη εσωστρεφεια.

περισοτερα ον τοπικ, λιγοτερα οφφ τοπικ.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο - ειδικά με τις 3 πρώτες προτάσεις. Παρόλο το νεαρό της παρουσίας μου στο forum, έγινα μάρτυρας διαδικτυακών καβγάδων, κλίσεων και αντεκλίσεων - σε κάποιο σημείο στοίχισαν την αποχώρηση (?) ενός μέλους του forum. Ας βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας, ας κρατήσουμε ήπιους τόνους και νομίζω ότι το θετικό αποτέλεσμα (=αύξηση συμμετοχής στα threads) δεν θα αργήσει να φανεί.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.085

αριστερες ασυναρτησιες με δοση πνευματος ικανο να ταρακουνησει επιδοξους αντικομφορμιστες.
...

Reaction score
16.522

Μπρρρρρρρρρρ...
Εσεις Κογια,ημιθεε....με φοβαστε?:111:

.....κατι κανω λαθος...:121:

αν στην audio κατηγορια ανοιξω ενα θεμα με τους 20 καλλιτερους και ποιο αχλαδατους σε σχημα κωλους του πλανητη η συμμετοχη σας τσογλανια του κερατα θα βαρεσει κοκκινο..........και η παρθενα απο τα αυτια Μαριγω θα γραψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα μας...:137:

Υπαρχει ενα θεμα στον πλανητη οπου μπορουμε να συμμετεχουμε διχως...αναστολες.Ασυστολα,απεριοριστα,ανενοχλητα,φανατικα,με ιδεες,αποψεις,ανταλλαγη εμπειριων,φαντασιωσεων....,ομως σε ΑΛΛΟ Φορουμ!

Η μηπως το σεχ πουλαει χαι εντ, ακριβως με τον ιδιο τροπο που το σεχ πουλαει αυτοκινητα,τρακτερ,πιστωτικες καρτες και αφρολουτρα?:118:

Reaction score
19
λιγο πιο σεμνοι, λιγο πιο ηπιοι σε χαρακτηρισμους και διακοσμητικα επιθετα,

λιγοτερο επικριτικοι, λιγοτερο επιδειξιομανεις, λιγοτερο απολυτοι.

περισοτερο ενωτικοι, περισοτερο κοσμιοι, περισοτερο διαλακτικοι.

περισοτερη εξωστρεφεια, λιγοτερη εσωστρεφεια.

Κι εγώ μαζί σου.

Reaction score
7

Σε ολα τα forum τα views ειναι υπερπολλαπλασια των post.Ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.

Προσωπικα(αν και η συμμετοχη μου ειναι μικρη):
-Δεν ποσταρω οταν δεν γνωριζω κατι
-Δεν εχω παντα χρονο να ποσταρω.

Παρ'ολα αυτα διακρινεται μια αγενεια πολλες φορες, που θα μπορουσε ευκολα να αποφευχθει, αν σκεφτομασταν πως μιλαγαμε σε ζωντανο ανθρωπο πανω απο ενα τραπεζι με δυο καφεδες.

My 7 drachmas (επικαιρος :105: )

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Originally Posted by VLASSIS-S
αριστερες ασυναρτησιες με δοση πνευματος ικανο να ταρακουνησει επιδοξους αντικομφορμιστες.

Μηπως να βλεπαμε και σε τι απαντησα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Περαν τωρα της πλακας.....μπορει καποιες φορες ειτε εγω ,ειτε εσυ,ειτε ο αλλος για χ-ψ λογους που ο καθενας μας βιωνει σε καθημερινη βαση με τα τοσα προβληματα να ξεφυγει,να ειρωνευτει,να μιζεριασει λεκτικα,να προσβαλλει....σιγουρα το καθε φορουμ απευθυνεται σε ανθρωπους γνωστες και μη ,αποκαλειται διαδικτυακη κοινοτητα με σκοπο την ενημερωση ,την πληροφορηση,την οπτικοακουστικη προβολη.....

Δεν κανουμε login σε εναν χωρο που δεν μας εκφραζει.....κανουμε εκει οπου αυτο που ζηταμε μπορουμε να το βρουμε τεκμηριωμενο,χωρις απλες γενικοτητες....πολλες φορες ομως η τεκμηριωση μπορει να προβληματισει,να στεναχωρησει ,να πικρανει...και αυτο γιατι πολλα θεματα εχουν να κανουν ακομα και με την αλλαγη της δικης μας σε καποια μας πιστευω νοοτροπιας ,σε καποια παγιωμενα status που μεχρι τωρα ασπαζομαστε και φυσικα αποδεχομαστε ως λογικα,ως σωστα και μετρημενα....

Ο καποιος που ξερει κατι παραπανω ειναι και αυτος ανθρωπος,μελος,γονιος με τα ιδια με ολους μας προβληματα οπου δυστυχως τον ακολουθουν ακομα και εδω που γραφει για να ξεσκασει......δεν γραφει ως ηγετης-παντογνωστης-αρχων.....γραφει κατι που γνωριζει,που εχει μελετησει(εκτος απο τους χαζοξερολες φυσικα Ελληναρες)και σιγουρα καποια στιγμη μπορει να ξεφυγει,να υπερβαλλει.....ε και?δεν νομιζω ποια να ειμαστε τοσο χαζοευαισθητοι που δεν αντεχουμε και λιγο τσαμπουκαλικι,λιγο κοντρα γαμω την αντριλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχετε χωνεψει--ακομα και οι ποιο αρνητικοι--οτι εχουμε ενα γαματο χομπι το οποιο μπορει και σε ταξιδευει ειτε μεσω του ηχου,ειτε μεσω συχνοτητων,ειτε μεσω ακουστικης ?
Και γκομενα να ειναι καποια στιγμη στα κανει σουτζουκια Ημαθιας και πολλες φορες λες ...αι σιχτηρ....γιατι?γιατι δεν μπορεις την γκομενα να την φερεις εκει που θελεις...

Τις μηχανες ομως ειτε με τιουναρισμα,ειτε με ακροασεις ,ειτε με ενημερωση μπορεις να παιξεις μαζι τους και φυσικα να σε κανουν συμμετοχο στο μουσικο ταξιδι......και νομιζω οτι ολοι μας το καταλαβαινουμε αυτο...............την γνωση ομως που απαιτειται για το fine tuning την εχουν καποιοι απο εμας σε μεγαλυτερο βαθμο γιατι ειτε ξοδεψαν χρονο,ειτε πειραματιστηκαν,ειτε εσπασαν το κεφαλι τους σε πειραματισμους και τωρα πολλοι απο εμας τα βρισκουμε στο πιατο αβασανιστα και ετοιμα...ας μην βιαζομαστε λοιπον να κρεμαμε ταμπελες ,ας μην τρεφουμε κακιες και χαζοεγωισμους προς αυτους .....επιτρεψτε μου αυτο να το πιστευω!!!!!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.729

Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν ξεχνα να υπενθυμίζει συνεχώς στους παροικούντες ότι όποιος ξοδεύει από κάποιο ποσό και πάνω είναι ηλίθιος και θύμα(από τους πιο ήπιους χαρακτηρισμούς). Όχι με ευγενικό τρόπο, όχι με υπονοούμενα αλλά με χαρακτηρισμούς, με τους συντονιστές να σιγοντάρουν και μάλιστα να χαρακτηρίζουν πολλές φορές και οι ίδιοι.
Για μένα λέει.
Δε μου λες Κόγια, στο 'πα ή δε στο 'πα ότι είμαι πιο κακός από εσένα;
ΑΡΠΑ ΤΗ!
:618:

RDoherty φυλάξου!
ΕΡΧΟΜΑΙ!
Μπρρρρρρρρρρ...
ορίστε! κοιτάξτε επίπεδο! τα έχουν υσωπαιδόσι ώλλα...

δε θα έγραφα σε αυτό το θρεντ, αλλά ρε γαμ@τι μου αυτό το παλικάρι, το βλασούκο, μες στην καρδιά μου το έχω, και τελικά δε μπορώ να μη γράψω 2-3 αράδες σε αυτό το θέμα που ξεκίνησε, ακόμα κι αν έχει άδικο όπως λέει ο bro, αλλά ίσως, ίσως λέω, βαθιά μέσα μας, εκεί που δεν επικρατεί η λογική αλλά το συναίσθημα, πολλοί να αναγνωρίζουμε για ποιο πράμα μιλάει.

Θα ήθελα να ξεκινήσω με τον κουφό του φόρουμ μας, και δε μιλάω για τον σκαλούμπακα (λόγω ηλικίας) αλλά για τον Κου-Φού.

Αυτό το παλικάρι ρε παιδιά, είναι χαρισματικό, τι να λέμε τώρα... πέραν των γνώσεων που έχει και μοιράζεται μαζί μας, βρίσκει σα το σέρλοκ χολμς τα καλύτερα των καλύτερων, τον "αφρό", και μας ενημερώνει για αυτή και μόνο την ύπαρξή τους, μας έχει ανοίξει τα μάτια (εντελώς όμως) άπειρες φορές. Έχει εξηγήσει, έχει βοηθήσει, έχει παρουσιάσει, έχει έχει έχει...

και μπείτε στα παπούτσια του, έστω για μια στιγμή, προσπαθήστε το δηλαδή. Μπαίνει κι ανοίγει ένα θέμα που σχεδόν κανείς δεν έχει άποψη, κανείς δε μπορεί να "συμμετέχει" ουσιαστικά, να προσφέρει κάτι παραπάνω στη συζήτηση, πέραν του να του πει ένα "νά'σαι καλά ρε παλικάρι", ένα "μπράβο", το οποίο δεν είναι άχρηστο, ίσα-ίσα, η "ηθική επιβράβευση" είναι το μόνο που ίσως να περιμένει το παλικάρι. Και μπαίνει σε αυτό το "θέμα διαμάντι" (γιατί πολλά "θέματα" είναι "πατάτες", κακά τα ψέμματα) ο οποιοσδήποτε "τρολ" και κάνει αυτό που ξέρει να κάνει, δηλαδή "τρολλλάρει" απίστευτα. Του γ@μει το θρεντ. Λέει παπαριές, λέει ασυναρτησίες, λέει τα αντίθετα έτσι για να τα λέει, χωρίς νόημα, και τελικά, ένα ωραίο θρετ "στολίδι" καταλήγει να είναι ένας κουβάς με σκουπίδια.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι λογικό ο ΚουΦός να "τα πάρει", είναι ρε παιδιά και λογικό και αναμενόμενο. Κι όλοι σας, στην ίδια κατάσταση, θα είχατε την ίδια αντίδραση. Είναι λογικό και αναμενόμενο όπως είπα. Ο ΚουΦός δε, τυγχάνει και "διαχειριστής", οπότε θα μπορούσε να σβήσει τα ποστς του τρολ, να μην "χαλάσει τη ζαχαρένια του" που λέμε. Όμως, εδώ στο φόρουμ μας, τέτοια πρακτική δεν παίζει, δεν είναι αποδεκτή. Όλα τα ποστ παραμένουν στη θέση τους και η σβήστρα είναι άγνωστη (σε αντίθεση με άλλες "παραλίες"). Κι αυτό το εκτιμούμε όλοι, σωστά? Δε μας αρέσει η σβήστρα, για αυτό είμαι βέβαιος, καθώς έχει πέσει πολύ "θάψιμο" για παραδίπλα "παραλίες", όπου όλοι οι διαχειριστές έχουν τη σβήστρα μονίμως στο χέρι, έτοιμη για άμεση δράση. Και πάμε στο αποτέλεσμα:

Ο ΚουΦός τα "χώνει" στο τρολ. Τα χώνει "γερά", αυτό είναι αλήθεια. Ε, ποιος θα τολμήσει να "την πει" στον ΚουΦό? Και λέω ποιος θα τολμήσει, όχι γιατί δεν έχουμε "άντρες-μάγκες" εδώ μέσα, αλλά γιατί έχουμε "άντρες που τιμούν τα μπατζάκια που φοράνε" οι οποίοι καταλαβαίνουν κι εκτιμούν την προσφορά του Κουφού, καταλαβαίνουν τι "τραβάει" ο Κουφός με το τρολ, και ουσιαστικά κι αντικειμενικά του συμπαραστέκονται, επειδή έτσι είναι το ηθικά σωστό για αυτούς.

Στη συνέχεια, μπαίνει ο "νέοπας" και βλέπει ένα ΚουΦό να "τα χώνει" στο τρολ, αλλά επειδή είναι "νέοπας" κι "άσχετος", δε καταλαβαίνει καν οτι ο τρολ είναι τρολ, και αυτό που εισπράττει είναι πως "αμαν, αμα γράψω τίποτα εδώ, θα με πάρουν με τις πέτρες..."

Οπότε, τρόπον τινα, "φοβάται". Και ... δε γράφει. Ωιμέ τι συμφορά!

Ας μη γράψει ρε παιδιά, ποιο το πρόβλημα? Αν όντως τον ενδιαφέρει το "σπορ", θα διαβάσει κι άλλα θρεντς, θα μάθει, και όταν χρειαστεί κάτι, θα ρωτήσει. Κι όταν ρωτήσει, να δείτε που εκεί θα είναι ο ΚουΦός, να του απαντήσει! Για ποιο λόγο δηλαδή να δώσουμε τόση αξία στο αν θα γράψει ο κάθε "νέοπας" ή "τρολ" ένα ποστ? Για ποιο λόγο να είναι επιθυμητή η συμμετοχή 100-άδων μελών σε κάθε θρεντ? Για ποιο λόγο να μην θέλουμε καθαρά θρεντς για να "κοσμούν" τις κατηγορίες και να είναι χρήσιμα στο ψάξιμο? Για ποιο λόγο θα πρέπει κάθε θρεντ να φτάνει 78 σελίδες με εκατοντάδες άχρηστα ποστ? Για να έχουμε "συμμετοχές"?

κι ενώ (το υπογράμμισα) ο Κουφός θα είναι εκεί, να του απαντήσει του νέοπα, αυτοί που κατηγορούν τη συμπεριφορά του κάθε ΚουΦού, ποτέ δεν είναι εκεί, να απαντήσουν και να βοηθήσουν. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δε λέω πως εγώ ξεφεύγω, στο ίδιο τσουβάλι βράζουμε. Συχνά προσπερνώ θρεντς που δεν απαντώ σε νέοπες, νομίζω όμως πως προσφέρω πέραν του δέοντος, εκεί που ίσως άλλοι δε μπορούν. Αλλά που και που, απαντώ και σε κανα νέοπα που ψάχνει καβλώδιο, ή ηχείο με 100 ευρώ ή πικάπ με 200 ευρώ. ΑΠΑΝΤΩ. Πόσοι άραγε από αυτούς που επικρίνουν τον Κόγια, τον Άλεξ και τον Κου-Φού απαντούν? εδώ σας θέλω πουλάκια μου, η αλήθεια είναι πικρή...

Προσωπικά, θα προτιμούσα ακόμα λιγότερη συμμετοχή, κι εκ μέρους μου δηλαδή, που (κακώς) κάνω μπόλικο χαβαλέ, σε θρεντ πχ του Άλεξ του Ζαπάντη, στα οποία ουσιαστικά κάνω αυτό που κατηγορώ: ρίχνω το επίπεδο. Έτσι είναι. Δυστυχώς. Είπαμε, στο ίδιο τσουβάλι είμαστε όλοι...

Όμως, εδώ, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω μια πτυχή του φόρουμ μας πολύ σημαντική, που αποτελεί ίσως θεμέλιο στοιχείο της αναντίρρητα μεγάλης επιτυχίας που έχει αυτό το φόρουμ: το χαβαλέ, την καλή παρέα, την εκτόνωση. Παιδιά, κακά τα ψέμματα, περνάμε τα χίλια μύρια στη ζωή μας, τι ΔΝΤ θέλετε, τι απολύσεις θέλετε, τι ψάχνεις... Νομίζω πως ο χαβαλές κι η παρέα, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που ζμπρώχνουν τα μέλη στη συμμετοχή, κι έχουμε τόσο πραγματικά μεγάλη συμμετοχή σε αυτό το άχαρο τεχνικής φύσεως αντικείμενο του audio-video. Το να θες να κάνεις λίγο χαβαλέ με το βλασούκο και να πειράξεις τον τινταλίδη ή τον καραβέλο, είναι βασικό στοιχείο για να συμμετέχεις, και για να πάει λίγο καλύτερα η μέρα σου, να ξεφύγεις. Να πρήξεις και να βρίσεις τον Άλεξ και τον Κόγια, να δεις πόσο τυφλός είναι ο Καφάτος και πόσο κουφός είναι ο Κου-Φού, που ακούει από πι-σί (μα για όνομα....). Πόσο άχρηστος είναι ο κοτσίδης, που ούτε μια αν-φας φωτό δε μπορεί να βγάλει με την κόμπακτ του! Να τα βάλεις με τον κουφό σκαλούμπακα, αλλά και με τον άλλο βινιλιοφρίκουλα τον Λου-Σου (λεξοτανίλ-στεντόν). Βρε νταξ, βλακείες γράφονται. ε, και? μα για όνομα! δε πέθανε και κανένας, δεν είναι επέμβαση ανοιχτής καρδιάς! χόμπι είναι, χαλαρώστε βρε!

Κι είναι απλό βλασούκο μου, θες συμμετοχές; βάλε κανα κορμί δίμετρο, κάνε λίγο χαβαλέ, τι νομίζεις, δε "ταιριάζει" με το χάλι έντ? εδώ οι πίπες κι οι κάβες "ταιριάζουν", οι κορμάρες οι αληθινές χαλιεντούδες δε θα ταριάξουν? Δε βλέπεις τι γίνεται στις εκθέσεις? αμ πως!

Χαλαρώστε λίγο, αυτό έχω να προτείνω. Οπότε, καταλήγω: χαλάρωση γενικά, αλλά και λίγη αυτοσυγκράτηση εκεί που πρέπει, δε κάνει κακό.

Reaction score
249

Σε ολα τα forum τα views ειναι υπερπολλαπλασια των post.Ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.

Προσωπικα(αν και η συμμετοχη μου ειναι μικρη):

-Δεν εχω παντα χρονο να ποσταρω.

+

Παρ'ολα αυτα διακρινεται μια αγενεια πολλες φορες, που θα μπορουσε ευκολα να αποφευχθει, αν σκεφτομασταν πως μιλαγαμε σε ζωντανο ανθρωπο πανω απο ενα τραπεζι με δυο καφεδες.

)
+++

πιο πολυ εντοπιζω το προβλημα στους συντονιστες
καποιοι ειναι συμπαθεις και καποιοι οχι
(με βαση το γραπτο λογο οχι σαν ανθρωποι)

υγ. τα σχολια στο ποστ που αναφερει ο caravelle ειναι εντελως απαραδεκτα
δεν εξεταζω ποιος εχει δικιο
υγ.2 στον κ.Τσαντουλη
προτεινω να μην αλλαξει τον τροπο του

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.314