Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Reaction score
4
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Σου την λέω μόνο οταν οι τρόποι σου είναι απαράδεκτοι.
Εκεί που χρειάστηκες βοήθεια στο audio , δεν νομίζω να έχεις παράπονο.
Μακάρι να ήταν έτσι Νίκο.Μου την λες όπου διαφωνείς αυτό με ενοχλεί.Π.Χ. σε ένα από τα τελευταία μου ποστ που δεν εκφράστηκα ανάρμοστα μου την είπες πάλι.Για να σου θυμίσω ήταν το σχόλιο για την TV.

Νικο για να ξέρεις παραπονέθηκα μόνο όπου θεώρησα οτι με αδίκησες στα θέματα audio για ποιο λόγο να τσακωθούμε ? στα κοινωνικά όμως ?

Το ίδιο θα σου πω και εγώ στο audio δεν νομίζω να έχεις παράπονο κύριος ο Alastor.

Μακάρι να με καταλάβαινες ρε Νίκο....λες και έχω όρεξη να τσακωνόμαστε....τεσ πα συμπέρασμα δεν θα βγει καλή καρδιά

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Iαπωνία η...απονία

Άρα ο οποισδήποτε έχει βγάλει ένα πόρισμα ανεξαρτήτως επιστημονικής ορθότητας αυτού είναι ανάγωγος με λεφτά?
Και ο κάραβελ?Και αυτός ανάγωγος με λεφτά?

όχι. ανάγωγος με λεφτά είναι αυτός που δε προσεγγίζει και επιστημονικά το θέμα. Το προσεγγίζει μόνο ως σόπινγκ θέραπι. Το ύψος του ποσού που δαπανείται, είναι άσχετο. Αν το προσεγγίσει και "εντρυφώντας στις επιστημονικές αρχές" που λέει ο μπούτιας, όσα και να δαπανήσει, όσο σκανδαλιστικά πολλά και να είναι, πάλι λίγα θα είναι και δε θα είναι απλά ένας "ανάγωγος με λεφτά".

οκ μάναμ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.729
Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

παντως ηθελα να γραψω για την περιπτωση του ΚΩΣΤΑΥΤΙΑ. Ο τυπος αυτος ειναι εντελως κολλημενος η κατασταλαγμενος, ομως καταγραφει την αποψη του χωρις να προσβαλλει ποτε κανεναν.
ξέρεις κάτι αγαπητέ? Για να επιτύχω αυτό που λες, πραγματικά προσπαθώ πολύ. Ταυτόχρονα όμως, ειλικρινά δηλαδή, μου λείπει πολύ ο RDoherty και χαίρομαι όταν βλέπω κάποιον να "ταρακουνάει" τα νερά, να μπήγει το καρφί στο κόκκαλο. Νομίζω, πως είναι καλό αυτό να γίνεται. Απλά, πολύς κόσμος το παίρνει στραβά, ξέρω. Δε θα έπρεπε όμως, διότι οι προθέσεις, δεν είναι κακές. Το αντίθετο μάλιστα. Και αυτό, οφείλεις να το εκτιμήσεις.:126:

Και να σου πω και κάτι άλλο. Ο Κόγιας θα μπορούσε να είναι πολύ πιο "ευχάριστος", μπιλιβ μι. Δε το επιλέγει όμως, συνειδητά. Ο δρόμος που ακολουθεί, είναι πιο δύσκολος από το δρόμο του "ευχάριστου". Προσωπικά, τον χαίρομαι. Όπως χαίρομαι και τον RDoherty. Που αμα του γράψω μια βλακεία, θα μου δώσει πρώτα να καταλάβω πως λέω βλακεία, θα το χωνέψω αυτό δηλαδή, δε θα υπάρχει καμιά αμφιβολία περι τούτου. Μετά, θα μου δείξει και τον ορθό δρόμο.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Iαπωνία η...απονία

όχι. ανάγωγος με λεφτά είναι αυτός που δε προσεγγίζει και επιστημονικά το θέμα. Το προσεγγίζει μόνο ως σόπινγκ θέραπι. Το ύψος του ποσού που δαπανείται, είναι άσχετο. Αν το προσεγγίσει και "εντρυφώντας στις επιστημονικές αρχές" που λέει ο μπούτιας, όσα και να δαπανήσει, όσο σκανδαλιστικά πολλά και να είναι, πάλι λίγα θα είναι και δε θα είναι απλά ένας "ανάγωγος με λεφτά".

οκ μάναμ?
Δεν αντιλέγω σίγουρα..

Απλά νομίζω οτι πολλές φορές σε αυτό το σάιτ κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Οποιαδήποτε φιλοσοφία-πρακτική ξεφεύγει απο τα καθιερωμένα την βαπτίζουμε ως "πρόσοψη απο χοντρό αλουμίνιο" κ.τ.λ. λές και όοοοοολοι όσοι αγοράζουν χαι έντ θέλουν ντε και καλά να επιδείξουν τον πλούτο τους.

Reaction score
199

Φιλε Νικο Τσαρουχα.

Γιατι θα πρεπει να ακουσει καποιος τα γκαζια της αρκουδας;
Δεν το καταλαβαινω και ουτε προκειται να το καταλαβω ποτε.
Δεν εινει ο καθενας ελευθερος να εχει την δικια του αποψη;
Καταργηθηκε η ελευθερια λογου και δεν το ξερουμε;
Δηλαδη εσυ πιστευεις πως με τα γκαζια της αρκουδας θα προστατευσεις τους υπολοιπους αναγνωστες του φορουμ;
Ηρεμος και κοσμιος τροπος δεν υπαρχει;
Ολα τα μυαλα δεν ειναι ιδια, ουτε οι αποψεις, ουτε η κριτικη ικανοτητα, ουτε οι ψυχες των ανθρωπων.
Τωρα στο οτι εγραψες ( χωρις παρεξηγηση, δεν ξερετε τι σας γινεται) αυτη η φραση δηλωνει οτι δεν μπορεις να δεχθεις την αλλη αποψη και ας ειναι λαθος αυτη.

Φιλικα Σακης.

Reaction score
4

Ωπα Αλλαστορακο....μου το κανεις μονοπρακτο το εργο και δυστυχως δεν ειναι.....κανενας συντονιστης δεν εχει με καποιον να χωρησει κατι......μπορει ομως ο καποιος ,καπου να εχει σφαλλει η να εχει ξεπερασει ορισμενες φορες τα ορια ....εκει ναι...πρεπει να επεμβει ο συντονιστης ,πρεπει να βαλλει μια ταξη ωστε να αποφευχθουν δυσαρεστες η προσβλητικες για αλλους καταστασεις και πιστεψε με ειναι πολυ ευκολο να δημιουργηθουν παρεξηγησεις...

Στραβωνεις χωρις ουσιαστικο λογο βρε λεβεντη μου....και το ξερεις γαμωτο....
Ωραια ...εφαγα και γω ποιο παλια ενα infraction γιατι εφταιγα...ε και ?

Σαμπως δεν τρωμε στην ζωη μας καθημερινα ενα σωρο infractions και παρολα αυτα συνεχιζουμε να παλευουμε για αυτην?

Λες να το εφαγα γιατι δεν με γουσταρει καποιος συντονιστης?

Οχι βρε φιλε.....εκανα και γω μια μαλακιτσα....και παλι ομως εδω ειμαι και το καλαμπουριζουμε παρεα.....δεν εγινα ομως εχθρος με αυτον που μου το εριξε......αφου εφταιξα...

Χαλαρα βρε παιδακια......αυτη η κουφαλα ο Στροςς Καν ειπε οτι θελει να μας παρει και τα βρακια μας.......και μεις χαλιομαστε με ας πουμε με πληγωμενους εγωισμους?
Συμφωνώ μαζί σου 100% δεν παραπονέθηκα πότε όταν παραφέρθηκα τις πρώτες φορές που με κόψατε και καλά κάνατε.Άλλα το τελευταίο δωράκι από τον Νικο ήταν άδικο .Για αυτό φωνάζω και δεν θα σταματήσω να φωνάζω μέχρι να ζητήσει συγνώμη.

Έχω μάθει στην ζωή να ζήτω συγνώμη όπου πρέπει και το έχω κάνει και με το Νίκο όταν παραφέρθηκα.Δεν μπορώ να πω το ιδιο και για το Νίκο όμως.Και επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά σταματήστε να προσπαθείτε να μου πείτε ότι είμαι τρελός και αν σας ενδιαφέρει πραγματικά για το τι πιστεύουν τα μέλη σας και ενδιαφέρεστε ΨΑΞΤΕ το.Ούτε ζήτησα να τον κρεμάσετε σε καμιά πλατεία ούτε δημοσιά να ζητήσει συγνώμη άλλα μια παραδοχή οτι έκανε λάθος και αυτός .ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ πιστεύω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Iαπωνία η...απονία

...λές και όοοοοολοι όσοι αγοράζουν χαι έντ θέλουν ντε και καλά να επιδείξουν τον πλούτο τους.
όχι, δεν είναι έτσι. Δεν επιδιώκουν να επιδείξουν τον πλούτο τους, αλλά χωρίς να το θέλουν, μόνο αυτό καταφέρνουν. Διότι, προσπερνάνε σφυρίζοντας αδιάφορα, άλλες παραμέτρους, πολύ σημαντικότερες. Κι αυτό δε γίνεται για κανένα άλλο λόγο, παρα μόνο από άγνοια ή από άρνηση να ακολουθήσουν και αυτό που λέει ο μπούτχιας. Άρα, καταφέρνουν μια τρύπα στο νερό. Άρα, δίνουν "έναυσμα" για καυστικά σχόλια. πχ, μπορεί να έχω λάντα, και να θέλω το καλύτερο δυνατό κράτημα σε στροφές, και να πάρω λάστιχα από φόρμουλα 1 και να τα προσαρμόσω στο λάντα. Τα λάστιχα αυτά κοστίζουν το καθένα 5 λάντα. Ναι, καταφέρνω να έχω καλύτερο κράτημα. Ναι, είμαι βλαξ, θα έπρεπε να πάρω ένα ιμπρέζα με λιγότερα χρήματα. πλάκα δεν έχει?

Reaction score
4

Ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για την διαγραφή της απάντησης μου στον Zizik.Οποίος πρόλαβε να το διαβάσει ξέρει ότι ήταν αλήθεια άλλα μην μας λέει ότι κάνει και ignore γιατί όλοι γνωρίζουν.

Λογοκρισία κύριοι αυτά είναι και σε ανώτερα.Ούτε χούντα να είχαμε.

Άσχημο πράγμα αυτό παιδιά να το προσέξετε.Όπως επησης να μην αναρωτιέστε μετά από τέτοιες κινήσεις γιατί ο κόσμος δεν εκφράζετε .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Συμφωνώ μαζί σου 100% δεν παραπονέθηκα πότε όταν παραφέρθηκα τις πρώτες φορές που με κόψατε και καλά κάνατε.Άλλα το τελευταίο δωράκι από τον Νικο ήταν άδικο .Για αυτό φωνάζω και δεν θα σταματήσω να φωνάζω μέχρι να ζητήσει συγνώμη.

Πόσα θες να μας τρελλάνεις?
Είπες καθαρά οτι όλοι λένε ''βλακείες'' και επέμεινες μέχρι τέλους.
Τώρα θες και τα ρέστα?

Reaction score
4

Πόσα θες να μας τρελλάνεις?
Είπες καθαρά οτι όλοι λένε ''βλακείες'' και επέμεινες μέχρι τέλους.
Τώρα θες και τα ρέστα?
Και εσύ το είπες μετά σε έμενα αν θυμάσαι άλλα δεν κόλλησα.Ούτε σε τιμώρησα και να μπορούσα δεν θα το έκανα για κάτι τέτοιο.Και μην μου πεις ότι δεν εξάντλησες την εξουσία που σου έχουν δώσει εδώ μέσα για την εν λόγο περίπτωση.

Και παρεμπίπτοντος δεν παρεξηγήθηκε ο άνθρωπος που είπα ότι έγραφε βλακείες και παρεξηγήθηκες εσύ ?

Εξήγησε το μου ρε εσύ Νίκο γιατί σχολιάζεις ότι θέλεις μόνο ?

Τέλος πάντων προσωπικά έχω ξενερώσει με αυτά και αυτά με τον χώρο σας και είμαι εξερευνητικά ενοχλημένος από την αυθαίρετη παρέμβαση σου στο θέμα.Καταλαβαίνω βέβαια ότι οι προηγούμενες αντιπαραθέσεις μας σε έχουν κάνει κάπως απόλυτο προς το πρόσωπο μου άλλα ευτυχώς δεν κάνω και εγώ το ίδιο.Εκτός και αν εκλαμβάνεις το παράπονο μου ως αντιπάθεια.Γιατί αν δεν λυθεί το θέμα δεν θα σταματήσω να παραπονιέμαι.

Αυτό είναι που μας κάνει και διαφέρουμε Νίκο.Τώρα ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος ας το κρίνει ο κόσμος.Και αυτό γιατί απλά και οι δυο είμαστε ισχυρογνώμονες και δεν κάνουμε εύκολα πίσω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Τέλος πάντων προσωπικά έχω ξενερώσει με αυτά και αυτά με τον χώρο σας και είμαι εξερευνητικά ενοχλημένος από την αυθαίρετη παρέμβαση σου στο θέμα.
Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι λες...

Γιατί αν δεν λυθεί το θέμα δεν θα σταματήσω να παραπονιέμαι.
:443:

Reaction score
4

Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι λες...

:443:
Να πάλι το κάνεις αφού είναι πασιφανές τι εννοώ....Καταλαβαίνεις και πολύ καλά....Μονο χαζός δεν μου έχεις δείξει οτι είσαι.Τεσπα όπως αγαπάς.

:443: = ???? δεν με αγαπάς ποια χαχαχαχαχαχαχαχα δεν πειράζει η αγάπη είναι για λίγους και οι περισσότεροι δεν την έχουν νιώσει ποτέ πως είναι όποτε ξανά χαχαχαχααα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.732
Απάντηση:

Η βασική διαφορά ανάμεσα σ'έναν καταρτισμένο σχετικά με το χόμπυ του μερακλή κι έναν ΄΄αστοιχείωτο΄΄ που διαθέτουν και οι δύο πολλά λεφτά γιά ξόδεμα,δεν είναι ούτε ΄΄ταξική΄΄ ούτε ΄΄πτυχιακή΄΄.Βρίσκεται στο ότι ο πρώτος θα προσπαθήσει να σκεφτεί σαν να μην διαθέτει πολλά προτού αποφασίσει πού να τα εκταμιεύσει...:126:

Reaction score
4

... ....η καψουρα μας παραμενει.
-
Παρακαλώ ορίστε αυτό, ώστε να προβώ σε απάντηση.. :616:

Ποια είναι η "καψούρα" ? ..που είναι και "μας" ? ..γιατί να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι για όλους η ίδια :137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Παρακαλώ ορίστε αυτό, ώστε να προβώ σε απάντηση.. :616:

Ποια είναι η "καψούρα" ? ..που είναι και "μας" ? ..γιατί να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι για όλους η ίδια :137:
Η λεξη -καψουρα-απευθυνεται στους καψουρηδες του ειδους.....με τα παρελκομενα της!!
Για τους μη ...θα ανοιξω αλλο thread ....μην και τυχον εχουμε παρεξηγησεις!!
Για το αν ειναι για ολους ιδια......ας αποφασισει ο καθενας ...ποσο την εχει!!!!!!!!!:203:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Νομίζω οτι ο χώρος είναι ανιαρός
δεν προσφέρει κάτι στην ιδέα περί υψηλης πιστότητας με γνώμες άσχετων
αλλά αντίθετα την θάβει
και δυστυχώς το εχουν καταλάβει οι πάντες

Reaction score
16.522
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

ειλικρινά δηλαδή, μου λείπει πολύ ο RDoherty

Γιατι δεν τον επισκεπτεσαι?:116:

Ειδατε ποσο απλο ειναι το χαι εντ?

Μετα απο τοσες σελιδες επεξηγηματικων....εγω μονο RDoherty καταλαβα!:109:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Νομίζω οτι ο χώρος είναι ανιαρός
δεν προσφέρει κάτι στην ιδέα περί υψηλης πιστότητας με γνώμες άσχετων
αλλά αντίθετα την θάβει
και δυστυχώς το εχουν καταλάβει οι πάντες

Εσυ την θαβεις φιλε......και μαλλον αυτο εχεις αναγκη!
Αυτο θα ελεγα οτι σε ικανοποιει περισσοτερο μην εχοντας τιποτε ουσιαστικο να προσφερεις παρα μονο εξυπναδες σαν αυτην σου την τοποθετηση!!!

Γιατι γραφεις ακομα και βολταρεις εδω μεσα βρε Iron?
ε?

Αφου σου ξυνιζει ο χωρος και τα μελη του γιατι δεν κανεις ενα αντρικιο Log Out και να πας σε αλλο τσαρδι να τους πεις την αποψη σου!!αυτην περι της δικης σου υψιλης πιστοτητας!

Αφου για σενα ειναι τοσο ανιαρος αυτος ο ιστοτοπος και δεν σε εκφραζει γιατι εχεις ξοδεψει τοση φαια ουσια για να γραψεις 497 μηνυματα....για υποδειξεις -συμβουλες-γνωση?

Να σου πω εγω φιλε.....παπαρια ......ιντερνετικες χαζομαγκιες πισω απο ενα πληκτρολογιο και μια οθονη ...μια ανουσια προσφορα απο την μερια σου εχοντας--και καλα-- πεσει στον βωμο της υψιλης πιστοτητας την οποια ειμαι σιγουρος οτι ακομα την ψαχνεις ως εννοια στον Google!!!

Aντε αγορι μου .........επανω δεξια γραφει log out .....θελει αρετη και τολμη η ελευθερια ελεγαν...εδω απλα πατας το κουμπακι και λυτρωνεσαι απο αυτον τον ανιαρο χωρο.....!!!!
Και εμεις φυσικα...........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.869
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Τώρα ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος ας το κρίνει ο κόσμος.
Κάνεις μεγάλο λάθος. Απορώ ποιός σου είπε τέτοια πράγματα... Βρίσκεσαι σε έναν χώρο όπου αυτός που αποφασίζει για το ποιός είναι σωστός και ποιός λάθος, ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, δεν είναι ούτε ο "κόσμος", ούτε εσύ. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι φροντίζουν για την λειτουργία του χώρου, όπως πχ ο Νίκος ο Αρβανιτάκης. Στην περίπτωση λοιπόν και δεν συμφωνείς με την κρίση του, μας αδειάζεις την γωνιά. Τόσο απλά.

Φιλε Νικο Τσαρουχα.

Γιατι θα πρεπει να ακουσει καποιος τα γκαζια της αρκουδας;
Δεν το καταλαβαινω και ουτε προκειται να το καταλαβω ποτε.
Δεν εινει ο καθενας ελευθερος να εχει την δικια του αποψη;
Καταργηθηκε η ελευθερια λογου και δεν το ξερουμε;
Δηλαδη εσυ πιστευεις πως με τα γκαζια της αρκουδας θα προστατευσεις τους υπολοιπους αναγνωστες του φορουμ;
Ηρεμος και κοσμιος τροπος δεν υπαρχει;
Ολα τα μυαλα δεν ειναι ιδια, ουτε οι αποψεις, ουτε η κριτικη ικανοτητα, ουτε οι ψυχες των ανθρωπων.
Τωρα στο οτι εγραψες ( χωρις παρεξηγηση, δεν ξερετε τι σας γινεται) αυτη η φραση δηλωνει οτι δεν μπορεις να δεχθεις την αλλη αποψη και ας ειναι λαθος αυτη.

Φιλικα Σακης.
Αγαπητέ Σάκη, αφ' ενός τα γκάζια της αρκούδας είναι ένας άκρως εκπαιδευτικός τρόπος επισήμανσης λαθών για τον ανεπίδεκτο, αφ' ετέρου είναι μια ειλικρινέστατη στάση με περίσσεια ευθύτητας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης ενός κολλημένου. Όταν δείχνεις σε κάποιον το φεγγάρι και αυτός κοιτάει το δάχτυλο, η κουβέντα δεν έχει νόημα. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να "δεχθείς" την άποψη του άλλου εάν αυτή είναι μια μπαρούφα ολκής. Δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις εδώ, συζητάμε γραπτά. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να δεχτείς μια κοτσάνα ως "άποψη". Το δημοκρατικό δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης, δεν συνεπάγεται την υποχρέωση σεβασμού σε όσα λέγονται. Προσωπικά προτιμώ να γίνομαι κακός παρά να κάνω τον κινέζο για να λέω ότι εδώ γράφουν όλοι. Όχι να μην γράφουν όλοι. Αυτό που ορισμένοι δεν κατανοούν, είναι ότι κανείς εκ των ιθυνόντων δεν καίγεται για την παρουσία τους. Δηλαδή γιατί να καώ για την παρουσία ενός κλειδωμένου τιμονιού που ακούει μουσική σε έναν παντελώς ακανόνιστο και ακατάλληλο χώρο και διαδίδει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Αυτός ο άνθρωπος μέσα στην άγνοιά του, κατηγορεί όσους του λένε την πικρή αλήθεια για το σύστημα - χώρο του, δυσαρεστείται από την κριτική που του ασκούν και ταυτόχρονα είναι τόσο αδαής που θεωρεί τον εαυτό του γνώστη έναντι όσων τον επικρίνουν. Να τον κάνω τι αυτόν; Που θα μας φανεί χρήσιμος και γιατί να σεβαστώ την άποψή του; Για να λεώ ότι είμαι δημοκρατικός; Είναι εντελώς γελοίο. Ακόμη πιο γελοίο βέβαια είναι να έρχεται αυτός το συμπαθής ασχετίδης και να μας λέει την άποψή του για το φόρουμ. Πραγματικά είναι να κατουριέσαι στα γέλια.

...

Reaction score
199
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..........

Αγαπητε Νικο σεβαστα οσα γραφεις αλλα και σεβαστα και οσων διαφωνουν μ' εμενα, μ' εσενα και μ' οποιονδηποτε εδω μεσα.
Αυτο ομως που δεν ειναι σεβαστο, ειναι η ειρωνεια, απο οπου και αν προερχεται.
Γιατι ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι, με αλλη προσωπικοτητα ο καθενας μας.
Αλλος που θα ακουσει την γνωμη μου οσο δικιο και να εχω θα πει οτι λεω σαχλαμαρες. Σεβαστο, τι πρεπει να κανω να αρχισω να τον ταπεινωνω; Τι θα κερδισω;
Και ενα τελευταιο, αν δεν παθεις ο ιδιος, δεν μαθαινεις συνηθως απο τους αλλους.
Φιλικα Σακης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.314
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90