Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Reaction score
1.651
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..........

:114:

Πάντως ειλικρινά εγώ δεν ήξερα ότι αυτά τα μπισκότα λέγονται πτιφουρ!

Σωνομαι ακόμα...:114:
Είσαι στο σωστό site! :204:

Reaction score
2.004
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..........

Είσαι στο σωστό site! :204:
Φαντάζομαι δεν έχει "μπει" κάτω κάτω στα "πολιτικά" για αυτο το λες...:114:

Reaction score
4
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Η λεξη -καψουρα-απευθυνεται στους καψουρηδες του ειδους.....με τα παρελκομενα της!!
...
Όπως φαίνεται δεν είμαστε όλοι καψούρηδες.. ή μάλλον είμαστε αλλά για διαφορετικό πράγμα. Αυτός και ο λόγος που γράφει κάποιος εδώ ή δεν γράφει κάποιος εδώ !)

Στο θέμα 'γνώση' υπάρχει μπόλικη* αλλά είναι σε θέματα που δεν είναι 'ενεργά' οπότε είναι λογικό να διαβάζεις και να μην γράφεις.

Πρέπει όμως, να τα διαβάσεις για να τα μάθεις και όχι να ψάχνεις να αγοράσεις καλώδια... - ούτε να κουβεντιάσεις για τις ακουστικές σου εμπειρείς και τα μηχανήματα που ορκίζεσαι ότι σου έδειξαν το σωστό**- ενάντια στην ακουστική ! (είδαμε παράδειγμα).
Αναφέρομαι στα θεωρητικά του Bhutia και στα τεχνικά του Κόγια. (υπάρχουν κιάλλοι βέβαια αλλά βάζω τους καθηγητές πρώτα)

Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται για να εξοπλιστεί μόνος του και να το ψάξει ;)

Τα "περισσότερα" θέματα γράφονται για το τι πήρε ο καθένας και πόσο γα my !
..μετά βγαίνει ο άλλος και του λέει "κλ@νει τα... του δικού μου" και "που ξέρεις εσύ?" κτλ... και νάσου τα μηνύματα....
Βλέπουμε όμως και θέματα που είναι φαντάσματα μέχρι που ο Μύστης εμφανίζει :109:
Μέχρι τότε άπειρα μηνύματα για το αν υπάρχει καν και μετά την γνώση σιγηή ... :105:
όπως και άλλα ανάλογα θέματα που ξέρετε.

Αυτοί είναι οι κυριώτεροι λόγοι που "Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα.............. ..." :137:

Για το θέμα 'χαρακτήρα' των χρηστών θα γράψω αργότερα...
:414:

* (Αφού γίνονται παράπονα να δώσω και εγώ ένα. Έπεσα πάνω σε αυτό και δεν μου άρεσε... Μήπως πρέπει να γραφτεί κάτι πέρα από την δουλειά του stepnwolf ... ? )

** για κανά 6μήνο

Reaction score
6
Τι το ψάχνετε; Πολλοί είναι και γράφουν μια χούφτα, ίσως γιατί φταίει η χούφτα κάποιων και τους έχουν γράψει πολλοί.
Βρίσκεις άκρη με το internet;

Αφού ο ποιητής το έχει πει ξεκάθαρα. Δώστε βάση:

[YOUTUBE]yuW2ObkntzI&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

:427:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472
Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Ώταν μαιγαλόσο θαίλο να γήνο κι εγό IRON. Αίτσυ θα μαθένο από τα λάθει μου. :116:

...
Εγό πάλυ, ώταν μαιγαλόσο θαίλο να γήνο ι Τζέσυκκα Ράμπητ.-:138:

Reaction score
0

Ορίστε, μπαίνω και εγώ στην παρέα, με το δεύτερο μόλις μηνυμά μου και θέλω να προσθέσω πως ελπίζω να σταματήσει η καταστροφή σε αυτήν την "λαμπάτη" χώρα. Ευχαριστώ!! Ευχαριστώ!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

2-3 μήνες...:138:
Νομιζω Πηνελοπιπιτσα μου οτι κατι προς Ζιζελ θα σου πηγαινε καλλιτερα βρε κοπελλαρα μου!!!!!!!!!!!!!:105::107::107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βρε αγραμματε το κοπελλι ειναι αγορι στα νησιωτικα:402:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Καταγγελια
...............βρε κοπελλαρα μου!!!!!!!!!!!!!
οι εγκαθετοι της συντονιστικης κανουν διορθωσεις εκ των υστερων για να εκθετουν τα απλα ,πλην τιμια , μελη.:114::114::114:
Ακους Βλαση.....?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Εγω δεν ξερω τι κανει το edit....μου εχει χαλασει και διορθωνει μονο του!!!!!!
Ακους εκει................:114::114:

Reaction score
4

Συγνώμη αλλά δημόσια κουβέντα είναι όταν από τα 22.000 μέλη μιλάνε μόνο οι 100 άντε 200 ?
Αυτό λέγετε σουρεαλισμός θέατρο του παραλόγου κτλ.

Όσο πιστεύεται χωρίς κάποια διαδικασία quality ότι έχετε το ποιο καλό site στον χώρο του audio απλά μας διασκεδάζετε.

Το να είμαστε λίγο ποιο ταπεινοί δίνει αξίες όχι το αντίθετο.

Απλό παράδειγμα

Καλά είμαι ο ποιο καλός τεχνικός που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα και όσοι λέτε το αντίθετο απλά δεν ξέρετε τι λέτε.

Ρε πάμε καλά ?

Reaction score
4

Αρχικό μήνυμα απο Costas Coyias
Μπρρρρρρρρρρ...
Εσεις Κογια,ημιθεε....με φοβαστε?

.....κατι κανω λαθος...

αν στην audio κατηγορια ανοιξω ενα θεμα με τους 20 καλλιτερους και ποιο αχλαδατους σε σχημα κωλους του πλανητη η συμμετοχη σας τσογλανια του κερατα θα βαρεσει κοκκινο..........και η παρθενα απο τα αυτια Μαριγω θα γραψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα μας...

Υπαρχει ενα θεμα στον πλανητη οπου μπορουμε να συμμετεχουμε διχως...αναστολες.Ασυστολα,απεριοριστα,ανενοχλητα, φανατικα,με ιδεες,αποψεις,ανταλλαγη εμπειριων,φαντασιωσεων....,ομως σε ΑΛΛΟ Φορουμ!

Η μηπως το σεχ πουλαει χαι εντ, ακριβως με τον ιδιο τροπο που το σεχ πουλαει αυτοκινητα,τρακτερ,πιστωτικες καρτες και αφρολουτρα?

:103: πολύ σε πάω εσένα και ας είσαι μια άγνωστη .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.725
Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Εγω δεν ξερω τι κανει το edit....μου εχει χαλασει και διορθωνει μονο του!!!!!!
Ακους εκει................:114::114:
[youtube]ivLzaD7kL7s[/youtube]
:142:

Reaction score
4

Κάνεις μεγάλο λάθος. Απορώ ποιός σου είπε τέτοια πράγματα... Βρίσκεσαι σε έναν χώρο όπου αυτός που αποφασίζει για το ποιός είναι σωστός και ποιός λάθος, ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, δεν είναι ούτε ο "κόσμος", ούτε εσύ. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι φροντίζουν για την λειτουργία του χώρου, όπως πχ ο Νίκος ο Αρβανιτάκης. Στην περίπτωση λοιπόν και δεν συμφωνείς με την κρίση του, μας αδειάζεις την γωνιά. Τόσο απλά.
...
Για κάτσε τώρα γιατί είχα να μπω μέρες και έχασα αυτήν την απάντηση.

Και ποιος σου είπε εσένα ότι μπορείς να προτείνεις σε κάποιων χρήστη τι να κάνει ?Ρε πάτε καλά εδώ μέσα ? βαλτέ μυαλό διαφορετικά σας βλέπω από 100-200 που γράφετε να μένετε 50-100.

Αν σας ενδιαφέρει το site όπως διαλαλείτε να βρείτε διαδικασίες δίκαιες και να καταργήσετε του σερίφηδες γιατί μόνο κακό κάνετε στο site.

Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε ένα ιντερνετικο χώρο όπου οι ιδρυτές του για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να πουλάνε τσαμπουκά και να υποδεικνύουν συμπεριφορές σε +φορουμιστες όταν διαφωνούν η έχουν διαφορετικού άποψη με αποτέλεσμα να κάνουν την παρέα τους όλο και ποιο μικρή.

Πραγματικά είστε στον σωστό δρόμο για να κάνετε το site private club τι περιμένετε ?

Ντροπή σας μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα.

Reaction score
4

Αγαπητε Νικο σεβαστα οσα γραφεις αλλα και σεβαστα και οσων διαφωνουν μ' εμενα, μ' εσενα και μ' οποιονδηποτε εδω μεσα.
Αυτο ομως που δεν ειναι σεβαστο, ειναι η ειρωνεια, απο οπου και αν προερχεται.
Γιατι ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι, με αλλη προσωπικοτητα ο καθενας μας.
Αλλος που θα ακουσει την γνωμη μου οσο δικιο και να εχω θα πει οτι λεω σαχλαμαρες. Σεβαστο, τι πρεπει να κανω να αρχισω να τον ταπεινωνω; Τι θα κερδισω;
Και ενα τελευταιο, αν δεν παθεις ο ιδιος, δεν μαθαινεις συνηθως απο τους αλλους.
Φιλικα Σακης.
Συμπεριφέρονται σαν θεοί αλλά θεοί δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Φσσστ μποινγκ!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χο

Αυτή η χιλιοβιασμένη έννοια του σεβασμού των επιλογών του άλλου και της αποδοχή της διαφορετικότητας, που όλοι την χρησιμοποιούμε θεωρητικά, να δω πότε θα γίνει πράξη.
Εκεί θα συντελεστεί ένα τεράστιο βήμα της κοινωνίας μας προς τα εμπρός.
Θα γίνει όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χο

Το τεράστιο βήμα της κοινωνίας προς τα εμπρός, δεν πρόκειται να έρθει διαιωνίζοντας την αξίωση του κάθε ανισόρροπου για σεβασμό. Αυτό ακριβώς μας έχει καταστρέψει ως έθνος. Σήμερα δεν υπάρχει ούτε μισός Έλληνας που να είναι σε θέση να πει εκεί το μαγικό: "δεν το γνωρίζω". Κάνε ένα θέμα και ρώτα για διαστημικά λεωφορεία. Θα δεις ότι θα σου απαντήσουν καμιά 30αριά. Το βήμα προς τα εμπρός λοιπόν θα έρθει μόνον όταν ο κάθε ένας από εμάς υπερασπίζεται την "άποψή του" επειδή αυτή έχει κάποιο αντίκρυσμα και όχι γιατί απλά είναι η δική του επιλογή ή η δική του θεωρία.

...
Όποιος απαιτεί τον σεβασμό και δεν είναι άξιος για να τον κερδίσει Νίκο είναι χαμένος.Δεν καταλαβαίνω πως στους κανόνες λέτε δεν απαιτούμε ενώ εσείς απαιτείτε ?

Αν αυτό δεν είναι αστείο για να μην πω τίποτα ποιο βαρύ τι είναι ?

Reaction score
4

Δυστυχώς δεν θα σου κάνω την χάρι αυτή
Ο λόγος που έγραφα κάποτε στον χώρο ήταν πραγματικά η ανταλλαγή απόψεων
και η γνώση κατι που δεν βρήκα στον χώρο αυτό
Δυστυχώς αυτό που με κάνει να βολτάρω όπως γράφεις είναι
το οτι έχω χρόνο κάποιες στιγμές να το κάνω γιά πλάκα...
με ενδιαφέρει βέβαια απο περιέργεια και μόνο η διαστρέβλωση που κάνεται στα πάντα περί ΧΑΛΙ ΦΙΝΤΕΛΙΤΥ γιά δικού σας λόγους μάλλον...
ή....
λογω άγνοιας ίσως....
που δεν το πιστεύω!!!!
εξαπατώντας πολλά μέλη
με αποτέλεσμα την μη συμμετοχή τουυς στον χώρο
δυστυχώς σας εχουν πάρει μυρωδιά .....
αντί να κάνω εγώ long out καλύτερα θα ήταν............να γινει εξοδος
απο πολλούς εδώ μέσα
Μακάρι ρε Βλάση παλικαρά μου να ήσουν παραδείγματα προς μίμηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90