Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Reaction score
1
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Χαχαχα. Μου εχει περισσεψει κομματι και θα το φερω. Εμενα με ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα αφου απο αποψη κοστους ειναι ακριβως το ιδιο. Βεβαια στο τομεα χνουδι το βελουδο ισως να υστερει.

Χμμμμμ, δεν γνωρίζω πώς ακριβώς κυμαίνονται οι τιμές στα υφάσματα αυτή τη στιγμή, βλέπεις έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ. Στη Κυψέλη πάντως, στο κατάστημα όπου αγόρασα το μαύρο βελούδο που χρησιμοποίησα στο ρολό για το μασκάρισμα, το συγκεκριμένο που αγόρασα ήταν το απολύτως φτηνότερο. Είχε τρία ή τέσσερα άλλα μαύρα βελούδα που κόστιζαν μέχρι και τριπλάσια τιμή από το συγκεκριμένο... :431:

Reaction score
62

Τι να σου πω Παναγιώτη το πρώτο που αγόρασα για την μάσκα ήταν το ύφασμα . Στο μαγαζί μου είπαν ότι το δίνουν το συγκεκριμένο σε στούντιο για φωτογραφίσεις. Είναι ειδικό μαύρο ύφασμα. Έδωσα πολύ έμφαση στην επιλογή του κατάλληλου υφάσματος. Το έψαξα μέχρι και στο εξωτερικό.
Επειδή η επιλογή του υφάσματος είναι καταλυτική για το τελικό αποτέλεσμα μπορούμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό στα λεφτά που διαθέτουμε.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.950

Λοιπόν βρήκα το σκαρίφημα από το masking που ήθελα να κάνω.
Ένας άξονας, όχι απαραίτητα παχύς, στο πλάτος της οθόνης και κάτι.
Σε κάθε άκρη του από τη μια πλευρά του τυλίγεται μια πετονιά, ενώ ταυτόχρονα λίγο πιο δίπλα ξετυλίγεται μια άλλη.
Και στις δύο πετονιές κρέμεται από μια λεπτή φέτα ξύλο επενδυμένο με μαύρο ύφασμα.
Έστω βελούδο!
Όταν γυρνάει ο άξονας η μια φέτα ανεβαίνει και ταυτόχρονα η άλλη κατεβαίνει.
Η κίνηση με ένα μικρό μοτεράκι με δύο τερματικά διακοπτάκια για να ρυθμίζουμε που θα σταματάει.

Ίσως κάποτε να το κάνω κι εγώ.
Την έχω σχεδιάσει ώστε να μπαίνει σε οθόνη 16:9 ώστε να την μετατρέπει σε 2.35:1

Reaction score
62

Μιχάλη υλοποίησε το και μόνο το αποτέλεσμα στην εικόνα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Reaction score
62

Έχω σχεδιάσει πολλά masking system και τα έχω χωρίσει σε δυο κατηγορίες 1/με ένα μοτέρ 2/ με δυο μοτέρ. Το συγκεκριμένο που υλοποίησα είχε το μεγάλο αβαντάζ του πολλαπλού masking και της έτοιμης σχεδίασης του μοτέρ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.950

Μιχάλη υλοποίησε το και μόνο το αποτέλεσμα στην εικόνα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.
Μόλις βρω χρόνο και διάθεση θα το κάνω.
Όταν κάποια στιγμή είχα λίγο χρόνο και διάθεση είχα φτιάξει την Hiend σούβλα μου :137: :137:

Reaction score
62

Μόλις βρω χρόνο και διάθεση θα το κάνω.
Όταν κάποια στιγμή είχα λίγο χρόνο και διάθεση είχα φτιάξει την Hiend σούβλα μου :137: :137:
Respect!!!
Εχω να κανω μια προταση τωρα που ερχεται το πασχα:
Να κανουμε μια αναλυτικη παρουσιαση του δικου μου masking system και να οργανωσουμε ενα μεγαλο φαγοποτι με την δικη σου hi end σουβλα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.182

Ενα μεγάλο μπράβο και από εμένα!

Reaction score
152

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.006
Re: Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Όπως λέει κι ο Zizik: Βουτ, Βουτ, Βουτ!!!:602:

Κώστα δεν παίζεσαι!! Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια!!

Μερικά σχόλια: περιμένατε να λείπω για να ανάψετε φωτιές! Και με το που μπήκα σήμερα, μου βγήκαν τα μάτια! Σα δε ντρέπεστε!
Κώστα, σκέψου σοβαρά να εκμεταλευτείς την ιδέα σου, και οπωσδήποτε να την κατοχυρώσεις!

Και μια ερώτηση: τέλη Ιουνίου δεν πιστεύω να λείπεις? Παίρνω σειρά!! :114:

Και πάλι :624:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.182

Πού είσαι βρε Δημήτρη μου, μας έλειψες πολύ...
Μη νομίζεις, σας παρακολουθώ τακτικά, απλά αυτόν τον καιρό δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση για ενεργό συμμετοχή. Ετοιμάζω πάντως το επόμενό μου πρότζεκτ, που είναι (τι άλλο;) θερινό home-cinema.
Καλή συνέχεια! :123:

το παιζει Καραμανλης.....
εχει κατσει πισω και δε μιλαει...
Δε μου λες, εγώ σ'έβριξα; :137:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Κώστα, σκέψου σοβαρά να εκμεταλλευτείς την ιδέα σου, και οπωσδήποτε να την κατοχυρώσεις!
Πολύ σωστά. Παιδιά, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο μηχανισμός, αναλόγως βεβαίως και του εκάστοτε setup, έχει πάνω του πολλές «πατέντες» του Κώστα, που μονάχα ο ίδιος γνωρίζει τα μυστικά τους. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο –έως και αδύνατον– για τον οποιονδήποτε από εμάς να τοποθετήσει μόνος του τον μηχανισμό και να λειτουργήσει άψογα, χωρίς τη βοήθεια και επέμβαση του Κώστα. Εκτός βέβαια, και αν «πιάνουν πολύ» τα χέρια του.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Κώστας ουσιαστικά θα πρέπει να τοποθετεί τον μηχανισμό σε όποιον το επιθυμεί, είναι ευνόητο ότι πρέπει να αμείβεται για την εργασία του, τίποτα στις μέρες μας δεν είναι δωρεάν, πόσο μάλιστα μια τέτοια εξειδικευμένη εργασία σε τόσο μεγάλο βαθμό...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Κώστας ουσιαστικά θα πρέπει να τοποθετεί τον μηχανισμό σε όποιον το επιθυμεί, είναι ευνόητο ότι πρέπει να αμείβεται για την εργασία του, τίποτα στις μέρες μας δεν είναι δωρεάν, πόσο μάλιστα μια τέτοια εξειδικευμένη εργασία σε τόσο μεγάλο βαθμό...
Ετσι ακριβως!:444:

Reaction score
1

Λοιπόν κύριοι, ο κύβος ερρίφθη! Ο Κώστας είναι εδώ στον χώρο μου, και σχεδιάζουμε «επί χάρτου» το πώς ακριβώς θα στηθεί ο μηχανισμός στον χώρο μου. :126:

Ήδη όμως, ο Κώστας υπέστη την πρώτη του ήττα! Μαύρο βελούδο vs μαύρο ύφασμα, σημειώσατε 1! Δεν χρειάστηκαν καν ιδιαίτερες συγκρίσεις, καθώς με την πρώτη ματιά σε φως ημέρας το μαύρο βελούδο μου κατατρόπωσε το μαύρο ύφασμα του Κώστα, τόσο σε χρωματισμό μαύρου (δηλαδή πόσο «μαύρο» δείχνει), όσο και στο πόσο φως αντανακλούσε.

Επίσης, συγκρίναμε βελούδο με βελούδο, δηλαδή το μαύρο βελούδο που είχα χρησιμοποιήσει στο πρώτο μου μασκάρισμα, εναντίον του μαύρου βελούδου του πλαισίου της Stewart, όπου φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο το βελούδο της Stewart επικράτησε κατά ένα μικρό κλικ (λογικό, μια και τα υλικά της Stewart θεωρούνται τα απολύτως κορυφαία).

Σε αυτό το θέμα θα σας ενημερώνουμε τακτικά για το πώς προχωράνε οι εργασίες σχεδιασμού και εγκατάστασης. Μείνετε συντονισμένοι!... :107:

Reaction score
62

Οι bookmakers έριξαν την απόδοση στο 1,10 για το μαύρο βελούδο . . .:623:

Reaction score
62

Και οι ξύλινες τάβλες από Μαόνι . . . :138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ