Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Αντώνη, η κεφαλή θα χρειασθεί τουλάχιστον 100 ώρες για να έρθει η ''ανάρτηση'' της.
Μέχρι τότε θέλει προσοχή να μην βάλεις πολύ βάρος. Χρησιμοποίησε το ελάχιστο που δηλώνει ο κατασκευαστής.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα (το ξέρω ότι όλους μας πιάνει ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία) αλλά σε αυτό το αρχικό στάδιο το πολύ βάρος μπορεί να κάνει κακό.

Επίσης όταν στρώσει με το καλό, θέλει πάλι ρύθμιση. Οπότε μην πολυ-ασχολείσαι τώρα, μιά και η τωρινή της ρύθμιση δεν θα είναι η τελική.

Ένα άλλο θέμα είναι το antiskating να είναι σωστό γιατί αν είναι αρκετά λάθος και ''τραβάει'' συνεχώς προς μία πλευρά, μπορεί μακροπρόθεσμα να βλάψει την κεφαλή.
Καλησπερα Μιχαλη,ο κατασκευαστης της δινει βαρος αναγνωσης 1.8-2.0 γραμ.Εμεις ειμαστε στα 1.95 γραμ περιπου,και εχουμε το antiskating στο 2,ειναι οκ?ποια η γνωμη σου?

Reaction score
371
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Αντώνη εγώ θα την άφηνα στα 1,80γραμ. (ίσως και 1,70) μέχρι να στρώσει. Γενικά οι καινούργιες κεφαλές θέλουν λίγο προσοχή στην αρχή. Μετά τις 100 ώρες μπορείς να παίξεις με το βάρος για να δεις τι σου κάθεται καλύτερα.

Το antiskating πρέπει να είναι θεωρητικά όσο και το βάρος ανάγνωσης ή λίγο λιγότερο. Επειδή κάποιοι βραχίονες δεν είναι ακριβείς στις ενδείξεις τους, χρειάζεται ρύθμιση με ειδικό δίσκο (είναι πολύ εύκολο). Από εμπειρία όμως οι SME γενικά δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Γενικά μην αγχώνεσαι, άκου μουσική και η κεφαλή θα στρώσει χωρίς να το καταλάβεις.
Τα πικάπ όπως βλεπεις γενικά έχουν τα θεματάκια τους που θέλουν προσοχή. Όπως όμως διαπίστωσες και εσύ και ο μπατζανάκης σου παίζουν καλά τα άτιμα.
Και το ΜΚΙΙ είναι πολύ καλή βάση για να χτίσεις.

Είσαι στο σωστό δρόμο, προχώρα άφοβα.........

Reaction score
460

Αντώνη εγώ θα την άφηνα στα 1,80γραμ. (ίσως και 1,70) μέχρι να στρώσει. Γενικά οι καινούργιες κεφαλές θέλουν λίγο προσοχή στην αρχή. Μετά τις 100 ώρες μπορείς να παίξεις με το βάρος για να δεις τι σου κάθεται καλύτερα.

Το antiskating πρέπει να είναι θεωρητικά όσο και το βάρος ανάγνωσης ή λίγο λιγότερο. Επειδή κάποιοι βραχίονες δεν είναι ακριβείς στις ενδείξεις τους, χρειάζεται ρύθμιση με ειδικό δίσκο (είναι πολύ εύκολο). Από εμπειρία όμως οι SME γενικά δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Γενικά μην αγχώνεσαι, άκου μουσική και η κεφαλή θα στρώσει χωρίς να το καταλάβεις.
Τα πικάπ όπως βλεπεις γενικά έχουν τα θεματάκια τους που θέλουν προσοχή. Όπως όμως διαπίστωσες και εσύ και ο μπατζανάκης σου παίζουν καλά τα άτιμα.
Και το ΜΚΙΙ είναι πολύ καλή βάση για να χτίσεις.

Είσαι στο σωστό δρόμο, προχώρα άφοβα.........
Να εισαι καλα φιλε μου,σε ευχαριστω πολυ!Θα κανονισουμε ακροαση,το εχουμε πει τοσες φορες και δεν εχουμε αξιωθει!Μενουμε και διπλα παναθεμα μας.

Reaction score
1.685

Το κυκλωματακι του εξωτερικου τροφοδοτικου, ανοιγμενο για να μπει διακοπτης on/off

Reaction score
1.685

Λεπτομερεια του καλωδιου τροφοδοσιας..

Φωτο απο την πλακετα του SL και το που συνδεεται δεν υπαρχει ( μην μας παρουν και την δουλεια ) :116:

Reaction score
1.685

Αποψη των καλωδιων ενος φιλου κατασκευαστη..

Του ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΑΚΑΚΗ..

Reaction score
1.685

Μερος του συστηματος οπως ειναι τωρα..

Για μπουγαδα κανεις...?

Reaction score
460

Το ερμαφροδητο ΜΚ2 παιζει ανωτερα σε ολα τα επιπεδα (αν και αστρωτο,κεφαλη κλπ) απο το esoteric.
Σε δεκα τεστ Α-Β με τα ιδια κομματια(σε σιντι και βινυλλιο) και ιδιες ακριβως σταθμες (οπου Α το σιντι οπου Β το ΜΚ2)- (ισοσταθμισα τις εισοδους του κρελ) ΤΟ ΜΚ2 ηταν παντου καλυτερο!!!!!Και δεν μιλαω με ενθουσιασμο πρωταρη(οπου χαιρεται με το καινουργιο του αποκτημα),ομιλω αντικειμενικα και χωρις παρωπιδες!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θυμασε τι σουλεγα, καποια στιγμη θα ξεθαψω κανα βυνιλιο να ερθω να ακουσουμε, γραψε πρωτα 100 ωρες , και εδω ειμαστε.....+ κατι ακομα απο κοντα.....................

Reaction score
460

θυμασε τι σουλεγα, καποια στιγμη θα ξεθαψω κανα βυνιλιο να ερθω να ακουσουμε, γραψε πρωτα 100 ωρες , και εδω ειμαστε.....+ κατι ακομα απο κοντα.....................
Μεσα Αργυρακο μου:444:

Reaction score
460

Θα ηθελα να ευχαριστησω παλι τον ΚΑΛΟ ΜΟΥ πλεον φιλο Κωστα Παππα που πραγματικα χωρις την ευγενικη και αγωγγιστη συνεισφορα του στο ολο θεμα (τροποποιηση του μκ2) δεν θα υπηρχε αυτο που σας παρουσιασαμε!!
Παραλληλα δεν θα ειχα στησει αυτο το υπεροχο αναλογικο συστημα,και θα ημουν ακομη στο αβεβαιο ψαξιμο.Κωστη μου σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!
Επιπλεον θα πρεπει να ευχαριστησω τον Χρηστο (ΚΑΡΑΒΕΛ) για την ευγενικη του αποδοχη να ασχοληθει με το θεμα μου.
Ειχα και εχω κατ ιδιαν συζητησεις οι οποιες εναι επικοδομητικες και με βοηθησαν παρα πολυ σε καποιες καιριες και σοβαρες αποφασεις οσο αφορα το θεμα μκ2.
Επισεις τον ευχαριστω πολυ διοτι χωρις αυτον δεν θα ειχα το εξωτερικο τροφοδοτικο.
Ο Χρηστος μου το παρηγγειλε και ο ιδιος εκανε ολες τις συζητησεις με τους Αγγλους!!
Χρηστακο να εισαι καλα και σε ευχαριστω πολυ για ακομη μια φορα.
Παιδια,Κωστα και Χρηστο σας ειμαι υποχρεος!!
Να ειστε παντα καλα!!

Reaction score
460

Θα ενημερωνω συνεχεια την σελιδα αυτη για καθε διαφοροποιηση του συστηματος.

Reaction score
6.803

Καλημερα Αλεξ,η διαφορα με την αλλαγη του βραχιονα ηταν (θετικα) δραματικη!!
Τωρα η διαφορα ντενον με benz ειναι μερα νυχτα,την τοποθετηση του εξ.τροφοδοτικου δεν μπορω να την αξιολογησω γιατι τοποθετηθηκε μαζι με την benz.
Η γενικη ομως αλλαγη εφερε ενα απροσμενα θετικο αποτελεσμα και με αποζημιωσε στο ακεραιο.
Οταν στρωσει το ολο συστημα θα επανελθω προς την αξιολογηση του,που πιστευω επειτα απο το καταλληλο στρωσιμο ολων των νεων παρεμβασεων που εκανα,θα ειναι ακομη καλυτερο!!
Παντως δεν μπορουμε να μιλαμε πλεον για το μκ2 γιατι δεν ειναι μκ2, επειτα απο τοσες τροποποιησεις-παρεμβασεις σχεδον σε ολα τα σημεια.
Είναι ένα μκ2 τροπέτο:105:

Θα ηθελα να ευχαριστησω παλι τον ΚΑΛΟ ΜΟΥ πλεον φιλο Κωστα Παππα που πραγματικα χωρις την ευγενικη και αγωγγιστη συνεισφορα του στο ολο θεμα (τροποποιηση του μκ2) δεν θα υπηρχε αυτο που σας παρουσιασαμε!!
Παραλληλα δεν θα ειχα στησει αυτο το υπεροχο αναλογικο συστημα,και θα ημουν ακομη στο αβεβαιο ψαξιμο.Κωστη μου σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!
Επιπλεον θα πρεπει να ευχαριστησω τον Χρηστο (ΚΑΡΑΒΕΛ) για την ευγενικη του αποδοχη να ασχοληθει με το θεμα μου.
Ειχα και εχω κατ ιδιαν συζητησεις οι οποιες εναι επικοδομητικες και με βοηθησαν παρα πολυ σε καποιες καιριες και σοβαρες αποφασεις οσο αφορα το θεμα μκ2.
Επισεις τον ευχαριστω πολυ διοτι χωρις αυτον δεν θα ειχα το εξωτερικο τροφοδοτικο.
Ο Χρηστος μου το παρηγγειλε και ο ιδιος εκανε ολες τις συζητησεις με τους Αγγλους!!
Χρηστακο να εισαι καλα και σε ευχαριστω πολυ για ακομη μια φορα.
Παιδια,Κωστα και Χρηστο σας ειμαι υποχρεος!!
Να ειστε παντα καλα!!
Ειλικρινά και χωρίς να σας γνωρίζω προσωπικά είναι αυτό που λένε ότι
κάποιοι άνθρωποι σε κερδίζουν πραγματικά.
Μπράβο και στους τρεις σας και ιδιαίτερα στον Καράβελο
που λόγω της αποχής μας έχει λείψει λιγάκι παραπάνω!!

Reaction score
460

Είναι ένα μκ2 τροπέτο:105:

Ειλικρινά και χωρίς να σας γνωρίζω προσωπικά είναι αυτό που λένε ότι
κάποιοι άνθρωποι σε κερδίζουν πραγματικά.
Μπράβο και στους τρεις σας και ιδιαίτερα στον Καράβελο
που λόγω της αποχής μας έχει λείψει λιγάκι παραπάνω!!
Να εισαι καλα,τον Χρηστο τον εχω "φαει"να ξαναδωσει τα φωτα του με την γραφη του αλλα ειναι σφοδρα απογοητευμενος με την συμπεριφορα καποιων και δεν...ας ελπισουμε στο μελλον να ξαναειναι στην παρεα μας.
Ειναι ενας ευγενεστατος και ευαισθητος ανθρωπος ο οποιος μονο θετικη αυρα μπορει να παραγει.Κριμα που δεν ειναι κοντα μας!!!

Reaction score
1.815

Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια στον Κώστα και τον Καράβελλο!

Είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά τον Κώστα και τον Αντώνη και θα ήθελα να πω χωρίς υπερβολή οτι ο Κώστας είναι από τους πλέον σοβαρότερους ανθρώπους, που ασχολούντε με τον ήχο. Μια ολιγόλεπτη κουβέντα μαζί του με έκανε να νιώσω οικείος απέναντί του, με την ευγένια και το ήθος που τον διακρίνει. Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που θα πει πάντα αυτό που συμβαίνει και θα διορθώσει από μόνος του, πολλά από τα ευτράπελλα που θα διακρίνει.

Ο Caravelle (κατά κόσμον Χρήστος) από την άλλη, με έχει καταστεναχωρήσει. Κι αυτό γιατί θεωρώ οτι λείπει αφάνταστα από την παρέα του AVSite! Η έλλειψη Καράβελλα είναι αναντικατάστατη γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους, που με το πάθος του για τον ήχο και την ευγένιά του, πουσάρει όλους εμας για να ανακαλύψουμε πράγματα, που μας ήταν τόσο καιρό άγνωστα. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά κάποιων απέναντι στο πρόσωπό του και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να του ζητήσουν δημόσια συγνώμη, για όλα αυτά που είπαν.
Κατ' εμέ πάντως, πέρα από την ατυχή κατάληξη της απουσίας του, έδωσαν την ευκαιρία στο φίλο Caravelle να τους δείξει με τη στάση της αποχώρησής του, πόσο μεγάλη αξία είναι για τον άντρα που φοράει παντελόνια, να τα τιμά!

Συγνώμη Αντώνη για το off-topic μου...
Συγχαρητήρια να δώσω και σε σένα, που με την υπομονή αλλά και την επιμονή σου, κατάφερες να φέρεις το σύστημα στα μέτρα σου και μετά από τόσο πολύ κόπο να απολαμβάνεις τα μέγιστα.
Καλές ακροάσεις από το υπέροχο αναλογικό σου Technics!!!!!!

Reaction score
460

Σταματη σε ευχαριστω πολυ,να εισαι καλα.

Reaction score
3.899

Antouan με φαίνεται ότι το αρχικό σου επίθετο πρέπει να ήταν: Κοτσωνάτος, αλλιώς δεν εξηγείται το ποστάρισμα στις 6 το πρωί ρε φίλε!!!

Πολύ γούσταρα το όλο θέμα και την εξέλιξη του βέβαια με την βοήθεια παπά, διάκου και Χρηστάρα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan