Στην γωνια του antkots

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Δεν τσακωνομαστε................................μιλαμε ερωτικα..........................
μονο λιγακι δυνατα λογω εντασης ηχειων :120:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.922
Παντως ασχετο αλλα οι Μπενζ ειναι πολυ πολυ χαλια πακεταρισμενες στο κουτι τους με μεγαλο φοβο να σπασει το στελεχος...

Κουρεας here speaking...:116::116::116:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909

Αντε Αντουάν καλορίζικα και καλοάκουστα τα νεα παιγνιδια.
Καμιά φωτό δεν παίζ?:116:

Reaction score
3.899

Ωχ!!!

Έτρεχε 2,5 μήνες με τον Παντέλο κ τώρα ανακάλυψε ότι ξέχασε να πληρώσει τη ΔΕΗ!

Reaction score
2.248

Αστα αυτά doctor με τον Παντέλο.....
Λουκούμι σου ήρθε. :205:

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον :126:
Καλοάκουστη !!!!!

Reaction score
3.899

Θένκς Γώγο!!

Καινούργιο γκομενάκι και βρίσκεται σε ξένα χέρια γμτ μου!!

Αρχιμανδρίτικα...

Καλά τι πάθαν αφνοί?

Αντουάν κ Άλεξ παρέλαβαν ΤΑ μωρά και τόριξαν ...στη μούγκα!!!

Πέσαν αναίσθητοι ή τους κάνουν νάζια τα κοριτσάκια??

Reaction score
2.248

Το δικά μου τα μωρά πότε θα έρθουν ??
Γκαστρωμένος 10μηνών είμαι:617:

Reaction score
1.685

Το δικά μου τα μωρά πότε θα έρθουν ??
Γκαστρωμένος 10μηνών είμαι:617:
Γρινιαρη....αφου ξερεις οτι το καλο πραμα αργει...:116:

Reaction score
6
Καλο στρωσιμοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

καλα θα παιξει σιγουρα και ελπιζουμε να σου κανει ο χαρακτηρας της μπουμπους:102::103:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280

Aντώνη αν σε προσέβαλα ζητώ συγγνώμη :120:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Πστ!!

Μη τσακώνεστε βρέ μουστόγρηες μέσα στο ξένο σπίτι!!

MIA XAΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ:116:

ΠΟΙΕΣ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΕΣ:410::613::617:

Reaction score
460

Καλημερα σε ολους!Λοιπον ας πουμε δυο λογια για το ολο εγχειρημα,φωτογραφιες θα ανεβασει ο Πατηρ Κωστας.
Επειτα απο παραμονη 2.5 μηνων οι κεφαλες ηρθαν,την glider την κρατησε ο Γιωργος (καλοριζικη Γιωργο και χαιρομαι παρα πολυ για το νεο σου σουπερ αποκτημα).
Ηρθε ο Κωστης και ξεκινησαμε την τοποθετηση του εξωτερικου τροφοδοτικου,το μηχανημα αυτο παρακαμπτει και την τροφοδοσια του ενσωματωμενου τροφοδοτικου του μκ2 αλλα και θετει και τον "στρογγυλο"διακοπτη εκινησης εκτος λειτουργειας,ετσι το ον-οφ πλεον γινεται μεσω του διακοπτη του εξ.τροφοδοτικου ο οποιος τοποθετηθηκε απο εμας (δεν ειχε,εμενε συνεχεια ον).
Ανοιχθηκε η lp-s με ευλαβεια και τοποθετηθηκε επανω στον sme.
Με την βοηθεια της ζυγαριας(εχω προμηθευτει της progect) ρυθμιστηκε το βαρος στα 1.90 γραμ περιπου.
Ο Κωστας ξεκινησε να ρυθμιζει με κομψες κινησεις το αζιμουθιο, και την γωνια αναγνωσης.

Reaction score
460

Εν συνεχεια λοιπον ξεκινησαν οι ακροασεις,η πρωτη εικονα που σχηματισα στο μυαλο μου οταν ξεκινησε η βελονα να διαβαζει τον δισκο ηταν η απογοητευση.
Ο ηχος ειχε ασαφεια εικονας,χωρις αναλυση,μηδενικα πριμα,ο "διαχωρισμος"που ειναι"?λεω!!
Εκει ξεκινα και το βασανο των ρυθμισεων.
Ο ηχος αλλαζε με την καθε μικρορυθμιση της γωνιας αναγνωσης,παραλληλα με την ρυθμιση (της γωνιας αναγνωσης) παιξαμε και με το βαρος της κεφαλης διοτι οσο "μπρουμουτιζαμε"τον βραχιονα ειχαμε υψηλες αλλα παραλληλα ειχαμε και απωλεια χαμηλων.
Σε καποια στιγμη η ανυψωση του βραχιονα ελαβε τελος γιατι εβρισκε "ο βραχιονας"επανω στην ελαστικη βαση "ξεκουρασης" του μπρατσου και δεν μπορουσε να αναγνώσει τους απλους δισκους,τους 180γρ μπορουσε γιατι ειναι πιο χονδροι(μιλαμε οτι παιζαμε με ακριβεια εκατοστου του χιλιοστου)!!Περιεργο λεμε....Ο Κωστας ανετρεξε στο εγχειριδιο και ειδαμε οτι με ενα κλειδακι αλεν απιστευτα μικρης διατομης ρυθμιζεις το υψος της ελαστικης βασης καθ υψος, η προσβαση για την ρυθμιση αυτη ηταν μεσω μιας οπης που ηταν επανω στο λαστιχακι (εαν δεν το διαβαζαμε στο εγχειριδιο ουτε καν θα το ξεραμε).
Εγεινε λοιπον η "βυθιση" της ελαστικης βασης και πηγαμε σε ενα υψος της ταξης των 191 χιλιοστων.
Εκει επαιξε ικανοποιητικα αλλα οχι σωστα.
Εγκαταλειψαμε τις οποιες ρυθμισεις γιατι ειχε παει αργα και ειμαστε ψιλοκουρασμενοι.
Την επομενη μερα εβαλα τον δισκο να παιζει μονος του(απο νωρις) διοτι και ο Κωστας και ο Γιωργος (geovaz) μου ειπαν οτι η κεφαλη θελει στρωσιμο.
Κατα τις 6 το απογευμα ξεκινησα την ακροαση μονος μου,και διαπιστωσα οτι ο ηχος ηταν πολυ τσιριχτος!
Επαιξα με την γωνια αναγνωσης κρατωντας σημειωσεις του πως παιζει σε καθε μετακινηση της γωνιας αναγνωσης της κεφαλης.
Με την βοηθεια παχυμετρου κατεληξα (προς το παρων) οτι το ιδανικο υψος ειναι στα 180 χιλιοστα.
Ο ηχος οσο παιρνουσε η ωρα ολο και εφτιαχνε,που μεχρι και τις 9 το βραδυ ειχε απογειωθει!!!!!
Απιστευτα πραγματα υπεροχες χροιες εκτενη και αναλυτικοτατα μεσουψηλα και φοβερα δυναμικα.
Πραγματικα εχω εκπλαγει με την διαφοροποιηση του εχθες και του σημερα!!
ΦΟΒΕΡΟς ηχος,οσο περνουσε η ωρα εφτιαχνε....παρα πολυ...απιστευτα!!
Ο ηχος στο μεγαλειο του.
Ηρθε και ο μπατζανακης μου (ο ψηφιοφρικουλας iozan) και με τυφλο τεστ κατεληξε οτι το πικαπ επαιξε καλυτερα απο το esoteric
Αυτο διαπιστωθηκε και απο κατι συμφορουμιτες μας(o Σιμος απο τον οποιο ζητησα να γραψει εντυπωσεις) που ηρθαν να παρουν καποια καλωδια που πουλουσα,το πικαπ μου ειπαν (και συμφωνουσα και εγω) ειχε μεγαλυτερο ογκο και ηταν πιο μελωδικο.
Η δε σκηνικη παρουσια ηταν τεραστια.
ΩΡΑΙΟΣ ηχος πραγματικα!
Δεν μπορω να απαντησω ομως στην υποτιθεμενη ερωτηση,τελικα το μκ2 τι κανει?
Δεν μπορω να ξερω γιατι θα επρεπε να εχω ακριβως διπλα ενα αλλο πλατω με τα ιδια συνοδα και να κανω Α-Β.
Απο την στιγμη που δεν δυναμαι να το κανω δεν μπορω να εχω αποψη,ισως καποιος με μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα στο ακουσμα του μκ2-benz-sme και σε συνδυασμο και αλλων πλατω να μπορει να τοποθετηθει στο θεμα,εγω αδυνατω!!
Παντως ξερω να πω οτι αυτο που ακουω το βρισκω της αρεσκειας μου και νιωθω οτι οι κοποι και τα χρηματα μου δεν πηγαν χαμενα!
Βεβαια ακομη εχουμε μπροστα μας καμια 50αρια ωρες στρωσιματος της κεφαλης (πανω απο 40 λεει το εγχειριδιο του κατασκευαστη),των καλωδιων του πλατω προς το phono,και των ενισχυτικων,παραλληλα δε δεν τελειωσαν και οι ρυθμισεις του βραχιονα.
Πιστευω οτι εχω ακομη πολυ δρομο μπροστα μου μεχρι να παρω το 100% των δυνατοτητων του συστηματος (καθαρα απο θεμα ρυθμισων πιο πολυ θα ελεγα).
Η κεφαλη κανονικα θελει παλμογραφο για να στηθει σωστα,κατα πασα πιθανοτητα θα προμηθευτω εναν για να ολοκληρωσω το θεμα ρυθμισεων,γιατι απο οτι καταλαβαινω ειναι αρκετα εως πολυ δυσκολο να κανεις τις ρυθμισεις με το αυτι και το ματι.
Αυτα προς το παρων,ο Κωστης μπορει να ανεβασει τις φωτο για να δειτε βημα βημα την επεμβαση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καντες 100 αερα, και θα με δεις τι θα παιζει τοτε

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.922
Αντωνη μηπως πρεπει να στρωσει λιγο η κεφαλη??

Κι εμενα ετσι επαιζαν , και η Κοετσου ειδικα, ακομη στρωνει δηλαδη, μαλλον καμια 50-100 ωρες τις εχει ανετα, θα αλλαξει πολυ ακομα ο ηχος πιστευω...ακομη δεν ακουσες τιποτα.

Reaction score
460

Καλημερα Αργυρη,καλημερα Γιαννη,σιγουρα πρεπει να στρωσει.
Το μανιουαλ της κεφαλης λεει τουλαχιστον 40-50 ωρες,αλλα και παλι εχει αρχισει να δειχνει τις ικανοτητες και τις προθεσεις της.
Πιστευω οτι στις 100 ωρες θα απογειωθει.Ειδωμεν!!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Πράγματι, είναι τρομερές οι διαφορές μετά απο στρώσιμο κεφαλών...
Επίσης μπορεί να παρατηρήσεις ηλεκτρικές κενώσεις εξαιτίας συσώρευσης φορτίων...στην αρχή.Μετά θα σταματήσει!

Αντώνη, τελικά η αλλαγή άξιζε?Παίζει καλύτερα σε σχέση με τον μαμά βραχίονα του mk2?

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Πράγματι, είναι τρομερές οι διαφορές μετά απο στρώσιμο κεφαλών...
Επίσης μπορεί να παρατηρήσεις ηλεκτρικές κενώσεις εξαιτίας συσώρευσης φορτίων...στην αρχή.Μετά θα σταματήσει!

Αντώνη, τελικά η αλλαγή άξιζε?Παίζει καλύτερα σε σχέση με τον μαμά βραχίονα του mk2?
Καλημερα Αλεξ,η διαφορα με την αλλαγη του βραχιονα ηταν (θετικα) δραματικη!!
Τωρα η διαφορα ντενον με benz ειναι μερα νυχτα,την τοποθετηση του εξ.τροφοδοτικου δεν μπορω να την αξιολογησω γιατι τοποθετηθηκε μαζι με την benz.
Η γενικη ομως αλλαγη εφερε ενα απροσμενα θετικο αποτελεσμα και με αποζημιωσε στο ακεραιο.
Οταν στρωσει το ολο συστημα θα επανελθω προς την αξιολογηση του,που πιστευω επειτα απο το καταλληλο στρωσιμο ολων των νεων παρεμβασεων που εκανα,θα ειναι ακομη καλυτερο!!
Παντως δεν μπορουμε να μιλαμε πλεον για το μκ2 γιατι δεν ειναι μκ2, επειτα απο τοσες τροποποιησεις-παρεμβασεις σχεδον σε ολα τα σημεια.

Reaction score
371
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Αντώνη, η κεφαλή θα χρειασθεί τουλάχιστον 100 ώρες για να έρθει η ''ανάρτηση'' της.
Μέχρι τότε θέλει προσοχή να μην βάλεις πολύ βάρος. Χρησιμοποίησε το ελάχιστο που δηλώνει ο κατασκευαστής.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα (το ξέρω ότι όλους μας πιάνει ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία) αλλά σε αυτό το αρχικό στάδιο το πολύ βάρος μπορεί να κάνει κακό.

Επίσης όταν στρώσει με το καλό, θέλει πάλι ρύθμιση. Οπότε μην πολυ-ασχολείσαι τώρα, μιά και η τωρινή της ρύθμιση δεν θα είναι η τελική.

Ένα άλλο θέμα είναι το antiskating να είναι σωστό γιατί αν είναι αρκετά λάθος και ''τραβάει'' συνεχώς προς μία πλευρά, μπορεί μακροπρόθεσμα να βλάψει την κεφαλή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan