- Reaction score
- 145.551
Απάντηση: Στην γωνια του antkots
μ'αρέσει να μου μιλάς πρόστυχα...:138::137::136:...Γλυκυ μου εαρ...
μ'αρέσει να μου μιλάς πρόστυχα...:138::137::136:...Γλυκυ μου εαρ...
Και το καπακι !!!!!!!!!!!!!!!:135::135::135:Στο τέλος θα αφήσεις το ταμπελάκι μόνο που θα λέει Technics :138:
Εδω εχασες επειδοδιο Βλασακο μου,και το καπακι αλλαξα και τα ποδαρακια αλλαξα και ολη την απο κατω βαση που ειναι απο ειδικο καουτσουκ πηρα γιατι εαν ειδες ο Παπακωστας την εκοψε για να περασει ο sme (πανακριβο ανταλλακτικο 120ε ειχε),επιπλεον αγορασα και τον διακοπτη και το γατζακι που συγκρατει τον βραχιονα (αχρειαστα να ειναι) και ενα 1210μκ2 ,μαλλον, περιμενω καινουργιο σφραγισμενο,το οποιο θα μπει στην αποθηκη.Και το καπακι !!!!!!!!!!!!!!!:135::135::135:
Αστα βρε Γιαννακη,η απογοητευση μου ειναι μεγαλη,αλλα τι να κανω ?ωωω ρε μαγκα...
ουτε στις αργιες , ουτε στις εθνικες εορτες δεν μπορουμε ν ακουσουμε απο τα πικαπια μας...
πολεμο μας κανουν...:116::116:
Τι εχουμε το Σαββατο βρε Γιωργη?..και μη λησμονείς το Σάββατο!!!
Γιωργο μου σορυ!!:444:Κολωνάκι, μαύροι δίσκοι...άντε κσεχασιάρη....:109:
εχεις δικιο βρε Μανο.Φιλτατε Αντωνη
Σταματα να εκτιθεσαι ποσταροντας ημερομηνιες
"Αν ειναι ναρθει θε ναρθει,αλλιως θα προσπερασει"
Εκθετεις και την εισαγωγικη εταιρεια με τις συνεχεις αναβολες(εκθετεις.....τροπος του λεγειν):108: :114:
Μην κανεις ανακοινωσεις, πες καλυτερα "οταν θα την εχω"....:116:....... δεν εχω κεφαλη,κατα πασα πιθανοτητα θα την εχω η αυριο η τεταρτη.
Λεμε τωρα,μην βαρας και εσυ βρε Κωστη...:117:Μην κανεις ανακοινωσεις, πες καλυτερα "οταν θα την εχω"....:116: