Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Νομίζω βρε παιδιά οτι αυτός ο iron ρίχνει την χειροβομβίδα του και απλά κάθεται και γελάει με αυτά που γράφουμε και το πώς τα γράφουμε...

Δέν εξηγείται αλλιώς...και φυσικά δέν έχει νόημα.
Χαχαχαχα γεια σου ρε Αλεξ

Reaction score
19
Βρε αγόρι...
Βρε αγόρι...
Και ποιος σου είπε εσένα ότι μπορείς να προτείνεις σε κάποιων χρήστη τι να κάνει?
Υπάρχουν κανόνες, όπως σε κάθε φόρουμ, που όσοι δέχονται να έχουν μια πορεία –υποτίθεται, ε?- τους διάβασαν και συμφώνησαν κατά την εγγραφή τους.
Από ‘κεί και πέρα υπάρχει και κατηγορία με προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ όπου όλα τα μέλη μπορούν να προτείνουν...
βλέπω από 100-200 που γράφετε να μένετε 50-100
Ουδείς αναντικατάστατος...
να βρείτε διαδικασίες δίκαιες και να καταργήσετε του σερίφηδες γιατί μόνο κακό κάνετε στο site
Αναμένουμε τις προτάσεις σου με ενδιαφέρον...
είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε ένα ιντερνετικο χώρο όπου οι ιδρυτές του για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να πουλάνε τσαμπουκά και να υποδεικνύουν συμπεριφορές σε +φορουμιστες όταν διαφωνούν η έχουν διαφορετικού άποψη...
Είναι και η πρώτη φορά που συναντάς κάτι τέτοιο στην... Ζωή, γενικώς???
Κανείς δεν πρέπει να νιώθει υποχρέωση να παραμείνει κάπου που δεν του αρέσει/εκφράζει...
Συμπεριφέρονται σαν θεοί αλλά θεοί δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.
Νομίζεις πως δεν το γνωρίζουν???
Και όσοι έτσι κάνουν, πρώτοι αυτοί χάνουν...
Θα γίνει όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας.
Αμήν, αλλά... βάλε κάτι παραπάνω...
Ενα μεγαλύτερο... βάθος χρόνου...
Δεν καταλαβαίνω πως στους κανόνες λέτε δεν απαιτούμε ενώ εσείς απαιτείτε?
Το (ξανα)είπαμε, ας το (ξανα)ξαναπούμε: οι κανόνες δεν υποχρεώνουν κανένα να παραμείνει σε μέρος που δεν του αρέσει/εκφράζει.
Και με τους κανόνες έχει συμφωνήσει ως προϋπόθεση για την παραμονή του...
Αλλοιώς...

Reaction score
4
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Βρε αγόρι...
Βρε αγόρι...

Υπάρχουν κανόνες, όπως σε κάθε φόρουμ, που όσοι δέχονται να έχουν μια πορεία –υποτίθεται, ε?- τους διάβασαν και συμφώνησαν κατά την εγγραφή τους.
Από ‘κεί και πέρα υπάρχει και κατηγορία με προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ όπου όλα τα μέλη μπορούν να προτείνουν...

Ουδείς αναντικατάστατος...

Αναμένουμε τις προτάσεις σου με ενδιαφέρον...

Είναι και η πρώτη φορά που συναντάς κάτι τέτοιο στην... Ζωή, γενικώς???
Κανείς δεν πρέπει να νιώθει υποχρέωση να παραμείνει κάπου που δεν του αρέσει/εκφράζει...

Νομίζεις πως δεν το γνωρίζουν???
Και όσοι έτσι κάνουν, πρώτοι αυτοί χάνουν...

Αμήν, αλλά... βάλε κάτι παραπάνω...
Ενα μεγαλύτερο... βάθος χρόνου...

Το (ξανα)είπαμε, ας το (ξανα)ξαναπούμε: οι κανόνες δεν υποχρεώνουν κανένα να παραμείνει σε μέρος που δεν του αρέσει/εκφράζει.
Και με τους κανόνες έχει συμφωνήσει ως προϋπόθεση για την παραμονή του...
Αλλοιώς...
Πάμε ξανά βρε αγόρι.....βρε τρελό αγόρι να λες :103:

Οι κανόνες φτιάχνονται για αυτούς που δεν τους τηρούν πρώτοι οι γνωστοί συντονησταδες. οχι όλοι αλλά αυτοί με την μύγα. Προσωπικά δεν τηρώ κανόνες που δεν τηρούν οι ίδιοι γιατί αυτό είναι κοροϊδία και προσβολή της νοημοσύνης μας για όποιων σκέπτεται τουλάχιστον.

Το ουδις αναντικατάστατος είναι εντελώς άκυρο σε αυτήν την περίπτωση των Sites όπου κάθε χρήστης μπορεί να κάνει δυσφήμηση του χώρου.Κατά την γνώμη μου και για τις δουλειές είναι άκυρο γιατί αν δεν υπήρχαν τα κορόιδα τα οποία θα καλύψουν το πρόβλημα που θα δημιουργήσει η απόλυση κάποιού.Το σωστό είναι να αφήσεις το πρόβλημα να σκάσει γιατί μονό έτσι θα μάθουν τα αφεντικά οτι είναι λάθος να θεωρούμε τους ανθρώπους αναλώσιμους λες και παίζουμε παιχνίδι σε PC. Αλλά δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει φιλαράκι.

Προτάσεις από εμένα δεν θα έχετε παρά μόνο κρητική μπας και προβληματιστεί καμιά ψύχη. Μπορεί στο παρελθών η περιθωριοποίηση μελών από συντονιστές και τους υποστηρικτές τους να έχουν φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα της αποχώρησης του μέλους. Κάτι που δεν γίνεται πάντα όπως βλέπεις.

Ναι φιλαράκι πρώτη φορά έχω δει τέτοια μούργα μαζεμένη σε ενα χώρο μιλάω για ακραίους τους οποίους ξέρετε και δίνετε και χώρο να γράφουν τις αρλούμπες τους. Σιγά τώρα το είχατε κάνει θέμα όλοι ξέρουμε οτι οι Ελληνες είμαστε τα χειρότερα λαμογια πάνω στην γη και πολύ φασίστες σαν λαός.Το γράφει η ιστορία το γραφούν τα βιβλία το γράφει στο avsite ε τι άλλο να πω?

Με εξοργίζει αφάνταστα που έχετε βάλει 10 κανόνες και θεωρείτε οτι έχετε γράψει τις 10 εντολές.Ρε πάτε καλά ?οι κανόνες αυτοί είναι άκυροι νομικά και το ξέρετε ειδικά σε αίθουσα δικαστηρίου οπότε μην απαιτείτε αλλά αναθεωρήστε τις λάθος απόψεις σας και μην το παίζετε παντογνώστες θεοί γιατί οι καιροί θα σας ξεπεράσουν και θα ξεχαστείτε όπως ξεχάστηκαν οι παλιές θρησκείες.
Κανόνες να διαβάζετε όσοι νιώθετε φυλακισμένοι μέσα στον χώρο που και καλά μας φιλοξενεί.Ρε ξυπνήστε εμείς σας χαρίζουμε προσοχή ανοίξτε τα μάτια σας.

Reaction score
1.825

το πρόβλημα δεν είναι το πόσοι γράφουν, αλλά το τι γράφουν αυτοί που γράφουν!

Reaction score
80

Αφού δεν σου αρέσει το site,οι συντονιστές του,οι κανόνες του κ.α. και δεν θέλεις να κανείς προτάσεις για την βελτίωση του, γιατί γραφείς ακόμα εδώ;

Reaction score
4

το πρόβλημα δεν είναι το πόσοι γράφουν, αλλά το τι γράφουν αυτοί που γράφουν!
Αν το πρόβλημα ήταν ποιοτικό θα είχαν κάνει κάτι ! Εγω νομίζω οτι τους ενδιαφέρει το αντίθετο απο αυτό που λες δηλαδή γιατί γράφουν μόνο μια χούφτα άτομα απο τις χιλιάδες στο site ΟΕΟ

Προφανώς τους αρέσουν όσα γράφονται για το ΕΘΝΟΣ τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τα γεμάτα ανθρωπιά και συμπόνια μηνύματα συμπαράστασης.

θέλεις να γίνεις ποιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε σε τι αναφέρεσαι ?

Reaction score
4

Αφού δεν σου αρέσει το site,οι συντονιστές του,οι κανόνες του κ.α. και δεν θέλεις να κανείς προτάσεις για την βελτίωση του, γιατί γραφείς ακόμα εδώ;
Λογαριασμό θα σου δώσω ? έτσι γουστάρω και γράφω.

Μέσα απο την τριβή βρίσκεται λύση οχι με την αποχή αλλα προφανώς δεν γνωρίζεις απο τέτοιες διαδικασίες.Δεν με πειράζει προσωπικά έχει πλάκα να διαβάζω τέτοια σχόλια.

Μπορείς να γράφεις με τον τρόπο που σου λέει ο κάθε ένας και να νιώθεις καλά με αυτό τι να πω βίτσια είναι αυτά :103:

Reaction score
80

Λογαριασμό θα σου δώσω ? έτσι γουστάρω και γράφω.

Μέσα απο την τριβή βρίσκεται λύση οχι με την αποχή αλλα προφανώς δεν γνωρίζεις απο τέτοιες διαδικασίες.Δεν με πειράζει προσωπικά έχει πλάκα να διαβάζω τέτοια σχόλια.

Μπορείς να γράφεις με τον τρόπο που σου λέει ο κάθε ένας και να νιώθεις καλά με αυτό τι να πω βίτσια είναι αυτά :103:
Το τι γνωρίζω το ξέρω καλά και δεν σου επιτρέπω τέτοια σχόλια, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν άλλο.

Reaction score
4

Το τι γνωρίζω το ξέρω καλά και δεν σου επιτρέπω τέτοια σχόλια, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν άλλο.
Καλά αφού δεν μου επιτρέπεις πάσο.
Εσύ ρώτησες απλά δεν σου άρεσε η απάντηση ε ??? κρίμα που δεν έχεις να πεις τπτ άλλο.

Άκου δεν σου επιτρέπω !! Ποιος είστε κύριε ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Alastor μαζέψου.
Αρκετές χαζομάρες έγραψες.

Reaction score
4

Alastor μαζέψου.
Αρκετές χαζομάρες έγραψες.
Χαζομάρες ε ? Νικολακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ !!!

Να σε banaρουν γιατί μιλάς ασκημα με Κ κεφαλαίο. Μάνο τότε θα ησυχάσω.

Reaction score
19
Οι κανόνες φτιάχνονται για αυτούς που δεν τους τηρούν πρώτοι οι γνωστοί συντονησταδες. οχι όλοι αλλά αυτοί με την μύγα.
Ωραία, ανθρώπινα όντα (όχι ο Πάπας, ούτε ο Θεός) έγραψαν κάποιους κανόνες...
Προσωπικά δεν τηρώ κανόνες που δεν τηρούν οι ίδιοι...
Μου θυμίζει τις 4 επικινδυνότερες λέξεις: το ίδιο κάνουν όλοι...
Οπως ξέρουμε όλοι πως δεν κάνουν όλοι το ίδιο, ναι???
Το να πεις σε ένα νομοθέτη πως παραβιάζει τους κανόνες που έγραψε είναι από δικαίωμα έως και υποχρέωση.
Το να κάνεις το ίδιο με αυτόν είναι... απλή αντιγραφή του ίδιου λάθους...
... γιατί αυτό είναι κοροϊδία και προσβολή της νοημοσύνης μας για όποιων σκέπτεται τουλάχιστον.
Οι ίδιοι προσβάλλουν και μειώνουν με τις πράξεις τους τον εαυτό τους και όχι εμένα που είμαι εντάξει...
Το ουδις αναντικατάστατος είναι εντελώς άκυρο σε αυτήν την περίπτωση των Sites όπου κάθε χρήστης μπορεί να κάνει δυσφήμηση του χώρου.Κατά την γνώμη μου και για τις δουλειές είναι άκυρο γιατί αν δεν υπήρχαν τα κορόιδα τα οποία θα καλύψουν το πρόβλημα που θα δημιουργήσει η απόλυση κάποιού.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Βοήθα με.
Το σωστό είναι να αφήσεις το πρόβλημα να σκάσει γιατί μονό έτσι θα μάθουν τα αφεντικά οτι είναι λάθος να θεωρούμε τους ανθρώπους αναλώσιμους λες και παίζουμε παιχνίδι σε PC.
Πολλές φορές, όντως και δυστυχώς, φτάνουν τα πράγματα στην έκρηξη.
Για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου προσπαθώ να μην πετάω αμέσως το σπίρτο.
Προσπαθώ να κάνω ένα διάλογο, όπως κάνουμε τώρα.
Και, ναι, δεν είναι πάντα και όλοι συζητήσιμοι...
Αλλά δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει φιλαράκι.
Τέτοια συμπεριφορά έχω δει και ζήσει κάμποσες φορές μέχρι τώρα.
Ξέρω πως θα υπάρξουν κι άλλες ακόμα.
Και για μένα που έτσι ένιωσα κάποιοι άλλοι ήταν μια χαρά και βολεύτηκαν...
Εγώ έφυγα, αυτοί έμειναν. Δεν το μετάνιωσα, όσα καλά κι αν έκαψα...
Προτάσεις από εμένα δεν θα έχετε παρά μόνο κρητική μπας και προβληματιστεί καμιά ψύχη.
Από μένα καλοδεχούμενες όλες οι κριτικές. Και θα προβληματιστώ όπου κατανοώ και βλέπω στοιχεία και σκεπτικό...
Μπορεί στο παρελθών η περιθωριοποίηση μελών από συντονιστές και τους υποστηρικτές τους να έχουν φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα της αποχώρησης του μέλους.
Να σου πω και τα χειρότερα: γονείς σκοτώνουν τα παιδιά τους και τα παιδιά σκοτώνουν γονείς κι αδέρφια...
Μάλλον είναι στα γονίδιά μας... Κι όποιος αντέξει...
Κάποιοι θα γίνουν καλύτεροι από αυτό που γεννήθηκαν και κάποιοι άλλοι θα ξεχάσουν και τα βασικά που έμαθαν στο... δημοτικό...
Κάτι που δεν γίνεται πάντα όπως βλέπεις.
Και καθείς εφ’ ω ετάχθη...
Ναι φιλαράκι πρώτη φορά έχω δει τέτοια... ... ... ... τι άλλο να πω?
Αυτό το μεταφράζω πως κάπου αλλού, και σε κάμποσα άλλα σάητ, μάλιστα, έχεις βρει καλύτερα από εδώ...
Σωστά το μεταφράζω???...
Γιατί αν το μεταφράζω σωστά...
Βρε αγόρι (τρελό, αφού το θες)... Ελεος, βρε!!!...
Με εξοργίζει αφάνταστα που έχετε βάλει 10 κανόνες και θεωρείτε οτι έχετε γράψει τις 10 εντολές.Ρε πάτε καλά ?οι κανόνες αυτοί είναι άκυροι νομικά και το ξέρετε ειδικά σε αίθουσα δικαστηρίου οπότε μην απαιτείτε αλλά αναθεωρήστε τις λάθος απόψεις σας και μην το παίζετε παντογνώστες θεοί γιατί οι καιροί θα σας ξεπεράσουν και θα ξεχαστείτε όπως ξεχάστηκαν οι παλιές θρησκείες.
Κανόνες να διαβάζετε όσοι νιώθετε φυλακισμένοι μέσα στον χώρο που και καλά μας φιλοξενεί.Ρε ξυπνήστε εμείς σας χαρίζουμε προσοχή ανοίξτε τα μάτια σας.
Αυτή την παράγραφο θεωρώ πως την έχω απαντήσει στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Reaction score
80

Εσύ ποιος είσαι;
Ο υπερασπιστής των αδικημένων;
Ο διάσωστης του avsite?

Που είναι οι προτάσεις σου για την κατηγορία; Διότι το νήμα ανοίχθηκε για αυτή την κατηγορία και όχι για όλο το forum

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Βρε Αλλαστορα.....τι συμβαινει βρε πρωι πρωι....δηλαδη βρε φιλαρακι προς τι αυτη η επιθεση προς πολλους?
Υπαρχει λογος βρε αγορι?
Προσπαθω να μεινω ηρεμος...ειλικρινα ....πιστευω οτι μπορεις και πολυ καλλιτερα μιας και δεν νομιζω οτι χρειαζοντε ολες αυτες οι τσιτες και οι κοντρες δια του πληκτρολογιου!!!!

Προσπαθησε να καταλαβεις οτι κανενας δεν εχει με κανεναν τιποτα να χωρισει.....επισης μην ξεχνας οτι υπαρχουν καποιοι κανονες που πρεπει να εφαρμοζοντε για την ομαλη διεξαγωγη αυτων των ιντερνετικων συζητησεων...και οι συντονιστες προσπαθουν να κανουν σωστα αυτο που εχουν αναλαβει!
Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να προσφερεις αρκετα εδω μεσα....μεινε σε αυτο ...κανε μου την χαρη βρε φιλαρακι!!!!

Με ειλικρινη φιλικη διαθεση!!
Βλασης.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ο χρήστης AlastorTHX θα ξεκουραστεί μία εβδομάδα, να χαλαρώσει και να αποφασίσει αν μπορεί να ξεπεράστει/διαχειριστεί το "άχτι" που έχει με συγκεκριμένα άτομα της διαχειριστικής ομάδας και να συμμετέχει κανονικά στο forum.

Λάβετε υπόψην ότι ο Alastor δεν μπορεί πλέον να απαντήσει στα σχόλιά σας, οπότε πάμε παρακάτω.

Reaction score
19
Μπράβο!
3 μηνύματα (δικό μου, ekos, vlasis) καταχωρημένα την ίδια ακριβώς ώρα, 11:33... :111:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.721
Όπως θα δήλωνε και ο Ιάπωνας πυρηνικός επιστήμων Yahara Dan:΄΄Ώρα γιά break΄΄...

[youtube]8ytDDpD5sRU[/youtube][youtube]28fLgfZnMMw[/youtube]

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Aντε λοιπόν να κάνουμαι καινουργια αρχή
χωρίς τον κάθε κύριο τσαρουχη να γαιληωπιή τα περί ωρθογραφίας του γράφωντως
και τον κάθε κίροιο θεό και οσυς θα ίθελαν αν ίμε εκτός

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Aντε λοιπόν να κάνουμαι καινουργια αρχή
χωρίς τον κάθε κύριο τσαρουχη να γαιληωπιή τα περί ωρθογραφίας του γράφωντως
και τον κάθε κίροιο θεό και οσυς θα ίθελαν αν ίμε εκτός
Τελικά ορισμένοι χαίρονται πολύ με την αυτο-γελοιοποίηση τους...

Reaction score
19
Τελικά ορισμένοι χαίρονται πολύ με την αυτο-γελοιοποίηση τους...
Η αχαριστία είναι κατά πολύ χειρότερη από την αυτο-γελοιοποίηση...
Δικαίωμα του κάθε ενός να κοπανά τον εαυτό του.
Οταν όμως κοπανά άδικα άλλους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.309
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Monarchix