Most visitors online was 2987 , on 10 Mar 2025
αυτήν τη ρημάδα ξεκίνησα, αλλά με πρόδωσε η άτιμη η τρόμπα....Μακράν το πιο φυσικό άκουσμα που έχω ακούσει σε μη εξειδικευμένο χώρο (αυτό της έκθεσης).
Μου έκανε επίσης εντύπωση το μέγεθος της εικόνας τους σε ακρόαση (πολύ) κοντινού πεδίου.
Βέβαια, για περαιτέρω εκτιμήσεις, απαιτείται προσεκτική πολύωρη ακρόαση.
Ύσαι εισοπαιδοτικώς.Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
- Τα ηχεία είναι μόνιτορ δηλ. χωρίς μουσικότητα.
Άρα, αν σου αρέσουν, είσαι άσχετος και σίγουρα χωρίς εμπειρίες ζωντανής μουσικής.- Οι ενισχυτές που δίνει ο κατασκευαστής είναι διακοπτικοί - γνωστοί και ως "ψηφιακοί" στους "ψαγμένους" κύκλους. Εδώ κι αν χάνεται η μουσικότητα και το συναίσθημα...
Άρα και ο κατασκευαστής άσχετος.- Στην έκθεση τα "κατέβασαν" με την Metric. Ως γνωστόν, η συσκευή αυτή είναι επαγγελματική, δηλ. προορίζεται για την παραγωγή μουσικής και όχι για την αναπαραγωγή της.
Άρα και ο αντιπρόσωπος άσχετος.
Άντε γιατί κάτι τέτοια γράφετε και έχει φύγει ο "καλός" ο κόσμος από τις κατηγορίες...
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
- Τα ηχεία είναι μόνιτορ δηλ. χωρίς μουσικότητα.
Άρα, αν σου αρέσουν, είσαι άσχετος και σίγουρα χωρίς εμπειρίες ζωντανής μουσικής.
Αρτι αφιχθείς απο μέγαρο είμαι, για να προσέχουμε λίγο νηαρέ, για να προσέχουμε...
Αυτό που θα ήταν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ από τις απλές εντυπώσεις σου από το σετ των Lipinski, θα ήταν το να καταγράψεις τα ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ που ενδεχομένως άντλησες από όλη αυτή την εμπειρία.:144:...όταν μου περάσει, τότε θα γράψω.
Πάντως την κολπική μαρμαρυγή την χτύπησα!
Φταίχτης ένας παληο Πωλονοαμερικάνος κατασκευαστής κ ένας παλαιοροκάς αντιπρόσωπος!!
Είμαι μικρός ακόμη για διδάγματα:111:
Εξάλλουνες, ο διδακτισμός εμπεριέχει αποστροφή για τον αναγνώσκοντα.
Θα γράψω 5 πραγματάκια -αυτή τη βδομάδα- κ ας βγάλει όστις επιθυμεί τα συμπεράσματά του!
1. Ηχολήπτης ή Mastering Engineer;αααχχ βρε παιδια και λετε να εχουμε ανοιχτο μυαλο και δεν βαζετε ουτε λιγααακι νερο στο κρασι σας.
ποιος ηχοληπτης κορυφης αλλαξε τα λιπινσκι επειδη ηταν κουραστικα μετα απο πολυωρη ακροαση?
πηρε μαλιστα κατι που θεωρησε ποιο ΜΟΥΣΙΚΟ?
ποιοι σε ποιο φορουμ του την ειπαν επειδη ειπε ΜΟΥΣΙΚΟ?
τι εννοουσε μουσικο?
τι χρώμα κάλτσες φοράει ο λιπίνσκι τα σάββατα το πρωί όταν πίνει καφέ?ποιον ενισχυτη προτεινε ο lipinski εκτος απο τους δικους του?
απο ποια ηχεια ακουει ο ιδιος ο Lipinski και γιατι?
Θα χαρώ πολύ αν γράψεις τα όσα γνωρίζεις σχετικά με τα παραπάνω, αλλά θα εκτιμήσω πολύ περισσότερο το να καταθέσεις εδώ όσα ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ άντλησες ΕΣΥ από τις εμπειρίες σου που έχουν να κάνουν με τα παρακάτω:ποιον ενισχυτη προτεινε ο lipinski εκτος απο τους δικους του?
απο ποια ηχεια ακουει ο ιδιος ο Lipinski και γιατι?
ποιος εδω θα μου πει ποσο ρολο παιζει ο χωρος στην athensproaudio και ποσο τα lipinski?
ποιος θα μου πει πως μετραγε ο χωρος που εστησε το demo στην εκθεση?