D
deleted user 10898
Guest
Re: Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski
οταν μιλαει ο bob katz κατι ξερει.
σε ολα τα φορουμ, εκτος απο αυτο εδω που ξερουμε ποιο πολλα.
το "κουραστικο" (σε εισαγωγικα) για αυτον στα 707 ηταν οτι δουλευε ξεκουραστα εαν ακουγε 1db χαμηλοτερα ψηλα, μεχρι τα 20khz. αυτα για εμας και τα σπιτια μας φυσικα ειναι αχρηστα πραγματα, και φυσικα τα lipinki δεν προκειτε να κουρασουν κανεναν μας.
απλως εχει πλακα τεραστια η μαζωξη των ειδικων, που lipinski και katz ... ε τι να ξερουν....
α ο bob katz αντι να κοψει αυτο το 1db με eq πηρε αλλο ηχειο. ε οχιιιιιιι, δεν το ισοσταθμισε....
οχιιιιι
α και τι πηρε?
Revel?
αν υποψιαστωωωω οτι ειχε δικιο το stereophile..... θα πεθανωωωωωωω....
οταν μιλαει ο bob katz κατι ξερει.
σε ολα τα φορουμ, εκτος απο αυτο εδω που ξερουμε ποιο πολλα.
το "κουραστικο" (σε εισαγωγικα) για αυτον στα 707 ηταν οτι δουλευε ξεκουραστα εαν ακουγε 1db χαμηλοτερα ψηλα, μεχρι τα 20khz. αυτα για εμας και τα σπιτια μας φυσικα ειναι αχρηστα πραγματα, και φυσικα τα lipinki δεν προκειτε να κουρασουν κανεναν μας.
απλως εχει πλακα τεραστια η μαζωξη των ειδικων, που lipinski και katz ... ε τι να ξερουν....
α ο bob katz αντι να κοψει αυτο το 1db με eq πηρε αλλο ηχειο. ε οχιιιιιιι, δεν το ισοσταθμισε....
οχιιιιι
α και τι πηρε?
Revel?
αν υποψιαστωωωω οτι ειχε δικιο το stereophile..... θα πεθανωωωωωωω....
Δέν ξέρω αν έχει σημασία η ακουστική άποψη μου σε αυτό το θέμα αλλα πρόσφατα τα άκουσα στο athens pro audio.
Καταλαβαίνω φυσικά οτι ο χώρος εκεί ευνοεί στο να ακουστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια του ηχείου ετσι ώστε να μπορέσω να βγάλω ένα ασφαλές συμπέρασμα.
Στα όσα κομμάτια όμως άκουσα δέν βρήκα κάποιο ίχνος "κούρασης", παραμόρφωσης και "χροιάς".
Είδα ένα πολύ γρήγορο "παλμό", μια σαφέστατη καθαρότητα και μία άριστη καλή εικόνα.
Φυσικά για εμένα αυτό το άκουσμα δέν είναι πρωτόγνωρο.Το έχω ξαναδεί σε διάφορα ηχεία-μύθους που κυκλοφορούν στην αγορά όπως π.χ. τα kef,focal.
Πάντως χαίρομαι που πλέον αρκετός κόσμος ξεφεύγει απο την μυθολογία που κυριαρχεί αυτό το χόμπι -π.χ. πυκνωτές θαμένοι σε τάφους για καλύτερο ήχο" - και επιτέλους κοιτάει σε εταιρείες σοβαρές και με σοβαρό backround απο πίσω.
Geomiat να χαίρεσαι το νέο σου ηχειάκι!!!