JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.640
Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski
Αμαν ρε πουλάκι μου ... πως κάνεις ετσι?:142:
Αμαν ρε πουλάκι μου ... πως κάνεις ετσι?:142:
Εισαι μεγαλος και τρανος, αι λοβ γιου!!!:116::442::442::116:Αν έχετε άλλες "απόψεις", και οι μετρήσεις δεν είναι στα γούστα σας, πιθανά γιατί γουστάρετε πάνελ ή λάμπες ή κόρνες ή εμφάνιση διαστημόπλοιου, τότε τα λιπίνσκια είναι λάθος επιλογές για σας. Όπως και τα ενισχυτικά τους. Φυσικά, τα αγάλματα στο χώρο ακρόασης είναι ολ δι μάνεϊ, τι λέμε τώρα, μα για όνομα...
βάλτε μια κάβα στη ζωή σας, κι ένα ματσάκι πούρα στον υγραντήρα και ξεχάστε τις μετρήσεις. η ζωή είναι πολύ μικρή για να μη κάνετε τα γούστα σας.
Τα δύο πρώτα ζευάρια Lipinski στην Ελλάδα επωλήθησαν σε κυρίες !!!(*) Άμα βρείτε νοικοκυρά-γυναίκα και κυρά- με Lipinski σπίτι της, εγώ αρχίζω να στρώνω καλώδια ρεύματος, από σήμερα κιόλας... :105:
Κωστή να με συμπαθάς αλλά πολύ επιστημονική φαντασία το σενάριο για το ξύρισμα των B&W.Στο άλλο άκρο της κατευθυντικότητας βρίσκονται τα 802 (Ν, D, Di, DS, GTS, SLI turbo, USB, KATEE, ΣΕΛΕΤΕ ή ό,τι άλλο), και ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί διαμαρτύρονται ότι "ξυρίζουν" (τα 802). Δηλαδή, έχοντας συνηθίσει κάποιος στο άκουσμα ενός (πιο κατευθυντικού) ηχείου, που το ακούει εκτός άξονα για διαφόρους λόγους, συνηθέστεροι των οποίων είναι η χωροταξία του δωματίου και οι φυσικές του διαστάσεις σε σχέση με το ύψος των ώτων του καθημένου ακροατή, ακούει το ηχείο με κάποια πτώση στις υψηλές. Περνώντας σε ένα πολύ πιο παντοκατευθυντικό ηχείο, που του δίνει (περισσότερα) πρίμα και εκτός άξονα, (και όρθιος, και καθιστός, και στο πλάι), νιώθει το άκουσμα να τον ξενίζει, και επομένως να του ξινίζει, και τελικά το αντιλαμβάνεται ως εσφαλμένο, ή εν πάση περιπτώσει αφύσικο, κάτι που δεν ισχύει.
...
και δε με λες Χρήστο, ο Λιπίνσκης δέναι άθρωπας??Ο Lipinski ακούει τελευταία με 505 + 2 Sub γιατί έτσι τελείωσε τον τελευταίο δίσκο του, όχι γιατί τα θεωρεί καλύτερα. Το καλύτερο ηχείο που έφτιαξε ποτέ είναι το 707 Grand.
Η γνώμη μου είναι πως το L-505 είναι ιδανική λύση αν πρέπει να έχουμε ηχεία πολύ κοντά σε τοίχο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το L-707 είναι πιο ολοκληρωμένο με μεγαλύτερο ήχο.
Δηλαδίς του τέλειωσαν τα 707 και χρησιμοποιεί τα 505 τώρα για το στούντιο??
Εγώ ξερω ότι ο κανένας άθρωπας δεν επιστρέφει απε το καλύτερο στο χειρότερο, ειδικά αν ο ίδιος ΞΕΡΕΙ ποιό είναι το καλύτερο.
Αν μούλεγες ότι το έκανε για να προωθήσει κ το μικρό, το καταλαβαίνω.
Άν μούλεγες οτι οι ανάγκες του Studio καλυπτόταν απ το μικρό, το καταλαβαίνω.
Αυτό που λες, ντεν το καταλαβαίνω!!
Ά, την γνώμη σου στο τέλος, φυσικά τη δέχομαι!!
Τι δουλειά κάνουν? :145:Τα δύο πρώτα ζευάρια Lipinski στην Ελλάδα επωλήθησαν σε κυρίες !!!
Μανικιουριστρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:410::410:Τι δουλειά κάνουν? :145:
όχι. είναι γκουρού. μπουααααααααα-χαχαχαχαχαχαχακαι δε με λες Χρήστο, ο Λιπίνσκης δέναι άθρωπας??
σίγουρα δε τον νοιάζει να "προωθήσει" το "μικρό", χέστηκε.Δηλαδίς του τέλειωσαν τα 707 και χρησιμοποιεί τα 505 τώρα για το στούντιο??
Εγώ ξερω ότι ο κανένας άθρωπας δεν επιστρέφει απε το καλύτερο στο χειρότερο, ειδικά αν ο ίδιος ΞΕΡΕΙ ποιό είναι το καλύτερο.
Αν μούλεγες ότι το έκανε για να προωθήσει κ το μικρό, το καταλαβαίνω.
Άν μούλεγες οτι οι ανάγκες του Studio καλυπτόταν απ το μικρό, το καταλαβαίνω.
Αυτό που λες, ντεν το καταλαβαίνω!!
και δεν είναι οτι οι "ανάγκες του στούντιο" είναι "μικρές", άρα βάλε το "μικρό", δε πάει έτσι.
για να στο κάνω "φέτες" να το καταλάβεις. Δε τον νοιάζει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσει το γενικά - συνολικά "καλύτερο", αλλά τον νοιάζει να χρησιμοποιήσει αυτό που θα του προσφέρει ευκολότερα αυτό που θέλει εκεί που θέλει. ένα "εργαλείο" είναι, δεν είναι για διασκέδαση. πολλές φορές χρησιμοποιούν "εργαλεία" με γνωστά προβλήματα (πχ προβολικά μεσαία, λέμε τώρα) διότι μιξάρουν κάτι που θέλουν τα προβολικά μεσαία για να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους. Ξέρουν το πρόβλημα, το αγνοούν, κάνουν τη δουλειά τους, και φυσικά, στην άκρη του μυαλού τους έχουν το πρόβλημα, ώστε να το "ισοσταθμίσουν" στο τέλος.
ώστε έτσι, ε? μου φαίνεται πρέπει να αφήσω μούσι...Ά, την γνώμη σου στο τέλος, φυσικά τη δέχομαι!!
:116::116:
Καθιστός στον καναπέ, πουκάμισο με άνθη Καλιφόρνιας, τσ τσ τσ, οισωπαιδωτεικώς και αυτός...http://youtu.be/evJo5_qt6mY
χαλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..............................................:103::103::103:
άσε, χαλάει τον ήχο αυτός, βάζει ...εκουαλάιζερ! μα για όνομα!Καθιστός στον καναπέ, πουκάμισο με άνθη Καλιφόρνιας, τσ τσ τσ, οισωπαιδωτεικώς και αυτός...
Aυτό που λες έχει λίγο πλάκα, γιατί βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν το θέμα πιστεύουν το ίδιο για το ηχείο που έχουν σπίτι τους. :114:Mαλλον πρεπει να παρετε jbl κυριοι.:405:
Ολα τα πιο πανω χαρακτηριστικα που ψαχνετε θα τα βρειτε στις ακριβες σειρες της εν λογω εταιρειας!!!
Απορω γιατι παιδευεστε ακομη για ηχεια.....
Το ενα τσιριζει το αλλο μπουμπουνιζει και παει λεγοντας,το ηχο που θελετε τον εχει μονο η jbl,ευχαριστω:410: