Γκαπ! Γκουπ!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.685
Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Δεν καταλαβες καθολου καλα, στο οποιοδηποτε επωνυμο φορουμ ανοιχτηκε ενα θεμα το οποιο σχολιαζει ενα αοριστο γεγονος καποιου αοριστου φορουμ χωρις να αναφερει κανενα ονομα πουθενα.

Οι συσχετισμοι ανηκουν σε αυτον που θελει να συσχετισει για δικους του λογους τα γεγονοτα...

Πασα ομοιοτητα με προσωπα και πραγματα ειναι εντελως τυχαια...εκτος αν αναγραφεται καπου επισημα απο τον αρθρογραφο σχετικο link η παραπομπη....

Οποτε λογοι εχθρικοτητας δεν συντρεχουν βασει αοριστων φανταστικων υποθεσεων σε ουδετερο site το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τα γεγονοτα...

- edit -

PS.
Τα "μαργαριταρια" πιστευω οτι οφειλουν να σχολιαζονται...αοριστως και υποθετικως...
Επισης δεν βλεπω πουθενα καμια παρελθοντα συμπεριφορα να επαναλαμβανεται και μαλιστα απο εμενα τον ιδιο...
Εαν αναζητατε να κατασκευασετε μια τετοια, δεν θα βρειτε το εδαφος στην πλατη μου.

Reaction score
1.685

Λοιπον το θεμα ληγει εδω, τιποτα δεν αδειοδοτει κανεναν σε παρομοιες συμπεριφορες καφενειου.
Ισως με αυτον τον τροπο να δινει τροφη σχολιασμου καπου αλλου (και οχι αδικα).

Θα παρακαλουσα γενικα, αλλα και εσενα ιδιαιτερα teachertza την επομενη φορα που θα χρειαστει να εκτοξευσεις κατι να μην χρησιμοποιεις ως ελατηριο την ιδιοτητα που κατεχω σε αλλο φορουμ, ακριβως οπως αδιαφορω-αγνοω εγω για την δικη σου οταν συνομιλουμε σε ενα τριτο και ουδετερο χωρο ανεξαρτητο των αλλων.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Απορω πως τα καταφερνουμε και μαμαμε ολα τα θεματα αλες τσουζαμεν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903

Απορω πως τα καταφερνουμε και μαμαμε ολα τα θεματα αλες τσουζαμεν.
α, είναι πολύ εύκολο, μόνο ένα ποστ σα το παρακάτω, αρκεί: (άλλωστε, η "αρχή" είναι το ήμισυ του "παντός".)
Μαλλον θα ηπια πολυ αυτες τις μερες, δεν εξηγειται αλλιως !! :111:
:126:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Βρε τι εγινε παλι ρε γαμω το κερατο μου?????

Βρε Αλεξη γιατι βρε φιλε πουσαρεις τοσο την κατασταση ?
Εδω θεωρω οτι εισαι λαθος.....προσπαθω να καταλαβω γιατι φορτωσες η μαλλον γιατι ενοχληθηκες απο αυτο που εγραψε ο Κωστας......
να μας πειτε και εμας που ειμαστε αποξω...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

off topic

Κάποτε είχαμε το serial Pleo vs Bhutia.
Τώρα έχουμε το "οι μεν εναντίον των δε " που τυγχάνουν να είναι και μεν

Τσαρουχονικόλαε,πράξε τα δέοντα όπως την παλιά καλή εποχή να "ξεβρωμίσει "το τόπικ.
Και σε μερικά ακόμα της ψηφιακής κατηγορίας επίσης .Υπάρχουν "ψήγματα"

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Αγνε μου κυνιατρε..............μην γίνεσαι κοτσομπόλης .
Πάρε με τηλ να στα πω ολα με το νι και με το σίγμα :121::105::105:

Reaction score
3.967

Άηντε μην τα πάρω καμμιά νύχτα και μπουκάρω όξω...
...άντε γιατί η τεστοστερόνη ρέει ποταμοειδώς εντός μου...
..θα τα κάνω όλα χωράφι νάμ'''

(ΑΝΤΡΑΣ, ΕΤΣΙ?)

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΙΧ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

γκουχ..........επιτρέπεται ;

Reaction score
460

Πολυ ωραια εικονα!!!!:122:Χαιρομαι να διαβαζω τα οσα γραφετε......oπως τα γραφετε.....
Βρε Alex zapantis εαν εχεις καποιο προσωπικο θεμα με τον Κωστα Παππα γιατι δεν του στελνεις ενα π.μ και να τα χωσεις επι προσωπικου?
Ειμαστε (καποιοι) υποχρεωμενοι να παρακολουθουμε το υφος γραφης σου,οταν απευθυνεσαι στον Κωστα?
Ριξτε τους τονους για να μπορουμε (οι μη συμετεχοντες λογω αγνοιας)να μαθαινουμε απο εσας πραγματα που δεν γνωριζουμε και μας κανουν καλυτερους,και σαν ανθρωπους και σαν χομπιστες.
Παντα φιλικα προς ολους τους συμετεχοντες.
Υ.Γ- H τοποθετηση του Aλεξανδρου (teachertza)) ειναι ευγενικη και μετρημενη,τοποθετηθηκε χωρις να προσβαλει και κατεθεσε την αποψη του με σωστο τροπο!!Ειναι δυσκολο αυτο για καποιους?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Δεν καταλαβες καθολου καλα, στο οποιοδηποτε επωνυμο φορουμ ανοιχτηκε ενα θεμα το οποιο σχολιαζει ενα αοριστο γεγονος καποιου αοριστου φορουμ χωρις να αναφερει κανενα ονομα πουθενα.
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα...
Δηλαδή γι αυτό κάνατε ας πούμε... forum και συμμετέχετε σε αυτό; Για να σχολιάζετε άλλα forums και τα μέλη τους; Εσύ αισθάνεσαι ευχάριστα που "συντονίζεις" αυτήν την υπερπαραγωγή μικροπρέπειας;

Κατά τα άλλα, παρακαλώ για λίγη ηρεμία γιατί δεν θα ήθελα να προβώ σε κινήσεις "διαχειριστικού" χαρακτήρα. Μεγάλα (έως πολύ μεγάλα) παιδιά είμαστε.

...

Reaction score
3.967

Αναμένω εντυπώσεις-προβληματισμούς απο τον Vet.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΚΑΙ ΤΡΟΛ...

Τι έγινε, δόθηκε "φύλλο πορείας" για να κάνουμε άλλο ένα μπάχαλο στο avsite μπας και ανεβάσουμε λίγο το τζίρο στο μαγαζάκι μας;
δηλαδησ?

Βρε τι εγινε παλι ρε γαμω το κερατο μου?????

Βρε Αλεξη γιατι βρε φιλε πουσαρεις τοσο την κατασταση ?
Εδω θεωρω οτι εισαι λαθος.....προσπαθω να καταλαβω γιατι φορτωσες η μαλλον γιατι ενοχληθηκες απο αυτο που εγραψε ο Κωστας......
Δηλαδή μας λες ότι δεν έχεις "πάρει πρέφα" τι γίνεται;
Βρε συ, μας δουλεύεις;:114:

Ιδού τι συμβαίνει:
- Το μαγαζί του αφεντικού δεν έχει κίνηση.
- Το αφεντικό και ορισμένοι υπάλληλοι ξεκινούν τις προκλήσεις (εντός του μαγαζιού τους) μπας και τσιμπήσει κανείς, αρχίσουν οι κόντρες, και ανέβει λίγο ο τζίρος.
- Το αποτέλεσμα; Τζίφος.
Μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα διαβάζουν.
- Τι κάνουν λοιπόν;
Ξεκινούν το trollάρισμα σε thread του avsite με σκοπό:

α. Να καταστρέψουν τα thread. Ακόμα και (ή ίσως ιδίως) αυτά που εκ των πραγμάτων δεν τους ενδιαφέρουν.
Παράδειγμα 1
Παν... METRIC... Αριστον
Παράδειγμα 2
Ψηφιακή Riaa
Παράδειγμα 3 (παλαιότερο, όχι τόσο σχετικό, αλλά ενδεικτικό της νοοτροπίας τους)
Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

β. Να ξεκινήσουν ένα ping pong αντεγκλήσεων μεταξύ των δύο forum μπας και καταφέρουν να ανεβάσουν επιτέλους την επισκεψιμότητα στο μαγαζί τους.

Μετά από αυτά, ανακύπτει φυσιολογικά το ακόλουθο ερώτημα:
"Καλά ρε Αλέξη, αφού έχεις καταλάβει πού αποσκοπούν, γιατί στο διάολο τους κάνεις τη χάρη και τσιμπάς;"

Ε λοιπόν, αυτό που με εξοργίζει στην παραπάνω στάση δεν είναι τόσο οι χαρακτηρισμοί και οι ειρωνείες επιπέδου νηπιαγωγείου που γράφονται στο συγκεκριμένο μαγαζί (πολλές εκ των οποίων έχουν ως στόχο εμένα*), αλλά η συνειδητή προσπάθεια μπαχαλοποίησης κάθε πράγματος που "δε γουστάρουμε".

Γι' αυτό λοιπόν αντέδρασα τόσο έντονα στο δικό σου thread:
Ψηφιακή Riaa

Γι' αυτό ζήτησα να μη σβηστεί ούτε ένα post από αυτό το thread**:
Ένα σύστημα με ''ηχητική άποψη''…

Λες να έπραξα έτσι επειδή έχω καμια ιδιαίτερη καψούρα για την Ψηφιακή Riaa;
Απλά, με ενόχλησε βαθύτατα η "επιδρομή των βαρβάρων" σε ένα thread το οποίο αρκετά μέλη σου είχαν ζητήσει να ξεκινήσεις, συνεπώς υπήρχε κόσμος που περίμενε να μάθει και δυο πράγματα από τους πειραματισμούς σου.
Το αν εμένα με "έκαιγε" το συγκεκριμένο θέμα ή όχι είναι αδιάφορο.

Ή μήπως λες να "υπερασπίστηκα τη... χαϊεντοσύνη" των Tidal και του rack του Sirius ως... "συνεπής χαϊεντάς";:114:

Γι' αυτό τέλος αντιδρώ έτσι εδώ όπου η μοναδική συμβολή του "φωστήρα" σε όσα έγραψε ο Χρήστος (ChrisHat) εδώ είναι, αντί να ζητήσει περισσότερες διευκρινήσεις ή να καταθέσει μια τεκμηριωμένη ανταπάντηση, να αναρωτηθεί "μεγαλοφώνως" (μετά φυσικά από σχετική έμμεση σπόντα από το αφεντικό) αν ο Χρήστος ή και ο Malcourt είναι "άσχετοι" ή "ηλίθιοι".

Τώρα, αν μου ζητήσεις να σου δώσω και τα αντίστοιχα link, λυπάμαι αλλά θα σε απογοητεύσω, μια και:
1. Σιγά μην τους κάνω και διαφήμιση (και ο Αλέξανδρος - Teachertza μάλλον λάθος έκανε που παρέθεσε link)
2. Σε ορισμένα μέρη τα γραπτά δε... μένουν, οπότε δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που ζητάς.

Από την άλλη, ομολογώ ότι μερικούς ανθρώπους πρέπει να τους βλέπουμε και με λίγη κατανόηση...
Δεν πρέπει να είναι και τόσο εύκολο να "βαράς προσοχές" εκεί που σε "έφτυναν":

Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων
(Σελίδες 42-50)

Αλλά και εδώ:
RACKS....στο σαλονι μας.....

Σε κάλυψα;

* Καλά μιλάμε, οι δικαιολογίες περί του "εντελώς τυχαίου κάθε ομοιότητας με πραγματικά πρόσωπα και πράγματα" και περί "ανωνυμίας - αοριστίας" (Πού; Στο χωριό του ελληνικού audio!:405:) απευθύνονται σε άτομα με IQ χαμηλότερο από αυτών που τις επικαλούνται...

** Η παρέμβασή μου εκεί ίσως να εξηγεί γιατί δε ζήτησα να διαγραφούν τα πειστήρια μιας δικής μου κακής συμπεριφοράς σε ένα άλλο thread, παρ'όλο που μου το είχε προτείνει ο Niklaus.
Ξεκινούμε να απαιτούμε πράγματα από τον εαυτό μας προτού τα ζητήσουμε απ' τους άλλους...

Reaction score
1.685

Μανο (58) και Νικο Τσαρουχα, εχετε ΠΜ...

Ζαπαντη, εξακολουθεις να υπερβαινεις καποια ορια και δημιουργεις εντυπωσεις απο εκει που δεν υπαρχουν.

Μερικα απο τα ποστ που αναφερεις προυπηρχαν της αναμιξης μου στο forum που τοσο σας ενοχλει, οποτε καθε συγκριση η συσχετιση ειναι ατοπη.

Αν κατι σε ενοχλει μπορεις να μου στειλεις ενα ΠΜ και να λυσουμε οποιες σου αποριες...

PS.
Αν και ειπα οτι το θεμα για μενα εχει ληξει καποιοι δεν μπορουν να το καταλαβουν...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
"ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ"

...
Βρε Alex zapantis εαν εχεις καποιο προσωπικο θεμα με τον Κωστα Παππα γιατι δεν του στελνεις ενα π.μ και να τα χωσεις επι προσωπικου?
...
Όπως πρέπει να κατέστη φανερό από το τελευταίο μου post, δεν υπάρχει κανένα προσωπικό θέμα.
Το πρόβλημά μου δεν είναι με πρόσωπα αλλά με συμπεριφορές π.χ. trolling.

Και θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι το σε "θάβει" κάποιος κάπου αλλού και να έρχεται μετά εδώ και να το παίζει "θιγμένη παρθένα" μόνο δείγμα ευθύτητας δεν είναι...

Κατά τα άλλα, πίστεψέ με, δε μισώ κανέναν και τις περισσότερες καταστάσεις τις αντιμετωπίζω με θυμηδία η οποία άντε να φτάσει σε ενόχληση.

Στο κάτω κάτω δε χαρακτήρισα εγώ κάποιον ως "κομπλεξικό εγωιστή"...
(πω-πω, μέχρι και οι χαρακτηρισμοί είναι ίδιοι με αυτούς του αφεντικού:405:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και γνωρίζουν και κρίση έχουν.

Ασε το θέμα του όποιου " trolling " να το διαχειριστεί η διαχείριση του site αν και εφ'οσον κρίνει απαραίτητο.Οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν ούτε καταλαβαίνουν και σίγουρα δεν ενδιαφέρονται.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις "δυσανάλογες".Αστο να κλείσει......................

Reaction score
1.685
Απάντηση: "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ"

..
Στο κάτω κάτω δε χαρακτήρισα εγώ κάποιον ως "κομπλεξικό εγωιστή"...
(πω-πω, μέχρι και οι χαρακτηρισμοί είναι ίδιοι με αυτούς του αφεντικού:405:)
Για μια ακομη φορα "υπερασπιζεσαι καποιον"?
Δεν ειδα πουθενα να αναφερομαι σε σενα προσωπικα οταν ανεφερα οτι καποιοι ομιλουν περιπου ετσι..

PS.
Για να τελειωνει αυτη η ιστορια, σταματηστε να πυροβολειτε τον πιανιστα επειδη δεν σας αρεσει ο συνθετης...

Ηρεμηστε, να ηρεμησουμε ολοι διοτι ειναι και ακομψο αλλα και ανουσιο αυτο που γινεται...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Η "Ταχυπαλμια " έχει μετατραπεί σε κοιλιακή μαρμαρυγή.Κατόπιν αυτής επέρχεται συνήθως θάνατος .
Κάποιος ας κάνει ηλεκτροσόκ να σώσουμε τον Lipinski :110:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
"ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ"

...
Ζαπαντη, εξακολουθεις να υπερβαινεις καποια ορια και δημιουργεις εντυπωσεις απο εκει που δεν υπαρχουν.

...
Αυτό άστο καλύτερα να το κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν...

...
Μερικα απο τα ποστ που αναφερεις προυπηρχαν της αναμιξης μου στο forum που τοσο σας ενοχλει, οποτε καθε συγκριση η συσχετιση ειναι ατοπη.
...
Ποιο forum "μας" ενοχλεί;
Αυτό, την ύπαρξη του οποίου διαφήμισε ο ίδιος ο Νίκος Τσαρουχάς;

Ποιοί είμαστε "εμείς";
Από πού κι ως πού να με ενοχλεί εμένα η ύπαρξη του forum σας από τη στιγμή που αποφασίσετε να ασχολείστε μόνο με "τα του οίκου σας";

Βρε άνθρωπε, με είδες ποτέ να σχολιάσω εδώ αυτά που γράφετε εσείς εκεί λέγοντας αν τα θεωρώ "σοφίες" ή "χαζομάρες";

Με είδες να "επιτεθώ" εδώ σε (νέο) μέλος σας ο οποίος, πώς να το πω, έχει αρκετά κενά στις "γνώσεις" του και που, εν μέσω ειρωνειών, μου έδινε εκεί συμβουλές περί επιστημονικής βιβλιογραφίας :)111:) με την ενθάρρυνσή σας;

Απλά, και η υπομονή έχει τα όριά της...

...
Αν κατι σε ενοχλει μπορεις να μου στειλεις ενα ΠΜ και να λυσουμε οποιες σου αποριες...
Ό,τι έχω να πω το λέω δημοσίως...

...

PS.
Αν και ειπα οτι το θεμα για μενα εχει ληξει καποιοι δεν μπορουν να το καταλαβουν...
Εε ναι, αλλά για δες:
1. post #256 Ώρα 00:18 - "Σφύριγμα Λήξης"

Και ακολουθούν:
2. post #258 Ώρα 00:37
3. post #261 Ώρα 01:58
4. post #263 Ώρα 02:13
5. post #265 Ώρα 02:35
6. post #267 Ώρα 02:45
7. post #270 Ώρα 03:11
8. post #271 Ώρα 03:56 - "Οριστικό Σφύριγμα Λήξης"

Πω-πω ρε παιδάκι μου, δεν έχω ξαναδεί τέταρτο διαιτητή να "κρατάει" 3 ώρες και 38 λεπτά παράταση.:405:

Όσο γι' αυτό:

Οι συσχετισμοι ανηκουν σε αυτον που θελει να συσχετισει για δικους του λογους τα γεγονοτα...

Πασα ομοιοτητα με προσωπα και πραγματα ειναι εντελως τυχαια...εκτος αν αναγραφεται καπου επισημα απο τον αρθρογραφο σχετικο link η παραπομπη....

Οποτε λογοι εχθρικοτητας δεν συντρεχουν βασει αοριστων φανταστικων υποθεσεων σε ουδετερο site το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τα γεγονοτα...

- edit -

PS.
Τα "μαργαριταρια" πιστευω οτι οφειλουν να σχολιαζονται...αοριστως και υποθετικως...
Επισης δεν βλεπω πουθενα καμια παρελθοντα συμπεριφορα να επαναλαμβανεται και μαλιστα απο εμενα τον ιδιο...
Εαν αναζητατε να κατασκευασετε μια τετοια, δεν θα βρειτε το εδαφος στην πλατη μου.
Πώς θα σου φαινόταν άραγε αν αποφάσιζα τώρα ("ανώνυμα" και καλά) να ασχοληθώ εγώ με τα μαργαριτάρια που αμόλησες εσύ στο παρόν thread, συνοδεύοντας μάλιστα την επισήμανση και το σχολιασμό τους από τους κατάλληλους (με στόχο "αόριστο και υποθετικό" και καλά) χαρακτηρισμούς;

Ξεκινώντας π.χ. απ' αυτό:

...
PS.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef