Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Reaction score
1
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

και παλι πολυ ψηλα ειναι...:422:
Κι εγώ θα την ήθελα χαμηλότερα, π.χ. στους 80 πόντους, αλλά δεν με παίρνει με τίποτε, είναι από κάτω η plasma, που δεν φεύγει από κει με τίποτα, αποτελεί «αιτία πολέμου» κάτι τέτοιο με το έτερον ήμισυ.

Είχα σκεφτεί έναν τρόπο για να κερδίσω τους παραπάνω πόντους, να φύγει το χαμηλό έπιπλο που πατάει πάνω του η πλάσμα, και να μπει ένα ηλεκτρικό lift που θα την ανεβοκατεβάζει κατά 70 εκατοστά. Θα έμπαινε ένα μικρό επιπλάκι σε μαύρο χρώμα που θα κάλυπτε τον κάτω actuator, και πάνω στο οποίο θα στερεωνόταν το ηλεκτρικό lift. Κάτι τέτοιο θα μου έλυνε τα χέρια. Το φυλάω για αργότερα, μια και τα οικονομικά αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα στριμωγμένα.

Reaction score
1

Λοιπόν, όπως έχετε πιθανότατα καταλάβει, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, και μόλις ξανάρθαν ο Κώστας και ο Αποστόλης για να ξεκινήσει ο δεύτερος και τελικός γύρος. :116:

Τα λέμε αργότερα... :107:

Reaction score
15.543

Λογω υψους οθονης χανουμε την μαξιμουμ αντιθεση και φωτεινοτητα που μας προσφερει μια οθονη οταν ειναι ψηλα.
Επισης και την αισθηση βαθους.....
Ειναι πολυ βασικο για μαξιμουμ απεικονιση εικονας....

Τα 60-70cm απο δαπεδο ειναι μια καλη αποσταση που σε βαζει μεσα στο εργο....μιας και σε 16/9 οθονες αλλαζει το υψος εικονας κατα την θεαση διαφορετικων φορμα.

Εγω βλεπω στα 75cm καθαρη εικονα....

Reaction score
152

ο δικος μου πατος της οθονης αρχιζει στους 60 ποντους...

Reaction score
1

Το επίπεδο εξοπλισμού του Κώστα είναι πολύ υψηλό παιδιά, θαυμάστε τρόπο για να ανοίγονται τεράστιες τρύπες στους τοίχους χωρίς να πέφτει τίποτα κάτω και να λερώνεται ο χώρος. :126:

Επίσης, εδώ μπορείτε να δείτε την «αιτία του κακού», για την οποία έτρεχα να σκεπάσω τον Sharp 21000 με σεντόνια! Χρειάστηκε να κοπεί ένα μικρό κομμάτι από το μαύρο ξύλινο διακοσμητικό, γιατί έβρισκε πάνω ο πάνω actuator. Κόπηκε όμως με τροχό για μέταλλα (δεν υπήρψε διαθέσιμος άλλος), με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί στο σαλόνι ένα μικρό σύννεφο καπνού που έμενε ψηλά στο ταβάνι και κατευθυνόταν επικίνδυνα προς τον Sharp...

Εδώ μπορείτε να δείτε το πολύ λεπτό καναλάκι που τοποθετήθηκε για να κρύψει το καλώδιο τροφοδοσίας του επάνω actuator. Μόνο για ψυχολογικούς λόγους φυσικά. Τα πάντα θα σκεπαστούν αργότερα με τις κουρτίνες του μασκαρίσματος και δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα.

Επίσης φαίνεται πια πολύ έντονα η διαφορά στο χρώμα από τον τοίχο που βάφτηκε (αριστερά) με το υπόλοιπο σαλόνι στο οποίο το χρώμα είναι σε τραγική κατάσταση. Πρέπει να βαφτεί και το υπόλοιπο σαλόνι κατεπειγόντως. Τα νεύρα μου... :116:

Reaction score
1

μαυρο,ε; φφφφφανταστικε Δρακουλα;

:143::143:

Μπουχαχαχά, μήπως έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι εάν με «άφηνε» το έτερον ήμισυ, το σαλόνι μου θα ήταν το απόλυτο bat cave;! Πραγματικό φέρετρο θα θύμιζε!!! :116: :204:

Reaction score
1

Τρελαίνομαι να βγάζω φωτογραφίες τον... Μαστρο-Κώστα εν ώρα εργασίας... :116:

Ενώ το σαλόνι μου χτες το απόγευμα θύμιζε ένα μικρό εργοστάσιο... :111:

Reaction score
1

Εδώ βλέπετε τα μικρά ροδάκια που τοποθετούνται από ένα στην κάθε άκρη της πίσω μεριάς της κάθε μπάρας μασκαρίσματος. Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο... :107:

Ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τα τέσσερα μικρά ξυλάκια που τοποθετήθηκαν στις άκρες της Stewart και που πάνω τους θα κυλάνε τα ροδάκια από τις μπάρες του μασκαρίσματος. Απλό και μεγαλοφυές... :114:

Reaction score
15.543

BΟΥΤ-ΒΟΥΤ-ΒΟΥΤ..

Κωστη......ποσο παει η εργασια ..?

Reaction score
1

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πρώτες δοκιμές μασκαρίσματος της κάτω μπάρας, που έχει ανέβει και έχει μασκάρει στα 15 εκατοστά ύψος την Stewart. Απόσταση της μπάρας από την οθόνη, μόλις 2,7 εκατοστά!!! :111:

Σχεδόν το απόλυτο, αν αναλογιστείτε ότι το εξωτερικό πλαίσιο της Stewart δεν είναι φυσικά στην ίδια ευθεία με το πανί, απέχει 2,2 εκατοστά. Δηλαδή η απόσταση της μπάρας από το εξωτερικό πλαίσιο της Stewart είναι μόλις 5 χιλιοστά!!! :626:

Ο μοναδικός τρόπος για να μειωθεί και άλλο η απόσταση της μπάρας από την οθόνη, είναι ειδική κατασκευή από ξυλουργό με ένα τμήμα μόνο της μπάρας να έχει κλίση προς τα μέσα. Πολύ δύσκολα έως απίθανα πράγματα δηλαδή...

Reaction score
1.213

Συγχαρητηρια (στους επνευστες ) για την ιδεα και καλη τυχη (αν και δεν νομιζω να χρειαζεται ) στην υλοποιηση του project.
Mηπως μπορουμε να εχουμε πιο κοντινες φωτογραφιες σε μερικες λεπτομερειες (οσο περιττο και αν φανταζει ) ? Πχ τα λαμακια, την πλακα ξυλου που εχει χρησιμοποιηθει για το δεσιμο actuator-μπαρας .Αλλα και στην συνεχεια ( τις τροχαλιες , τις αποστασεις κλπ) .
Ευχαριστουμε εκ των προτερων :116:

Reaction score
19
Παναγιωτη να χαιρεσαι το νεο σου κοσμημα. Ο Κωστας φαινεται εξαιρετικα οργανωμενος και επιμελης (συστατικα του καλου τεχνιτη).

Reaction score
1

Mηπως μπορουμε να εχουμε πιο κοντινες φωτογραφιες σε μερικες λεπτομερειες (οσο περιττο και αν φανταζει ) ? Πχ τα λαμακια, την πλακα ξυλου που εχει χρησιμοποιηθει για το δεσιμο actuator-μπαρας .Αλλα και στην συνεχεια ( τις τροχαλιες , τις αποστασεις κλπ) .
Ευχαριστουμε εκ των προτερων :116:

Όλα θα γίνουν, μην ανησυχείς καθόλου, δεν νομίζω ότι θα μπορεί να υπάρξει περισσότερο αναλυτική παρουσίαση του μηχανισμού, από αυτήν εδώ. Μέχρι και τελική μέτρηση του θορύβου με ντεσιμπελόμετρο που παράγουν οι δύο μηχανισμοί στη θέση θέασης θα έχετε... :126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Παναγιωτη να χαιρεσαι το νεο σου κοσμημα. Ο Κωστας φαινεται εξαιρετικα οργανωμενος και επιμελης (συστατικα του καλου τεχνιτη).

Εκτός από αυτά τα δύο χαρακτηριστικά Στέλιο μου, ο Κώστας (αλλά και ο Αποστόλης από το λίγο που τον γνώρισα μέχρι στιγμής) είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και χρυσή ψυχή κυριολεκτικά, εγώ αυτό έχω εκτιμήσει και τον σέβομαι απεριόριστα... :107:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.237
Μπράβο σε Κώστα και Αποστόλη λοιπόν!!! Τελειώσατε; Θα δούμε κανένα βιντεάκι εν δράσει Παναγιώτη;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.057
Μπράβο σε Κώστα και Αποστόλη λοιπόν!!! Τελειώσατε; Θα δούμε κανένα βιντεάκι εν δράσει Παναγιώτη;
Δύσκολο το βλέπω να έχουν τελειώσει με τόση προσοχή στη λεπτομέρεια...

Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα για την ιδέα, την υλοποίησή της και στις ώρες που αφιέρωσε (και προβλέπω να αφιερώνει ακόμα), αλλά και στον Αποστόλη!!

Περιμένω τη συνέχεια και το τέλος του εγχειρήματος με τεράστια ανυπομονησία!!

ΥΓ: Αλήθεια, πόσες φορές πρέπει να πατήσει κανείς το "Thanks", ώστε να αντιπροσωπεύει τις προσπάθειες του Κώστα?

Βουτ, βουτ, βουτ :607::607:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.551
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Βουτ Bουτ Bουτ... :607::607:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.553