Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.058
Re: Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Εχετε παθει μια τροχαλιο φοβια. . .
Καλέ κύριε, εγώ δεν έχω τροχαλιοφοβία........... Να το κοιτάξω, ή είμαι καλά? :136::138:

Στις πόσες rpm δουλεύει το μυαλό σου?

Βουτ, βουτ, βουτ !!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.551
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Μάλιστα χτύπησα στον γείτονα για να τσεκάρω κατά πόσο ακούγεται στο διαμέρισμά του ο μηχανισμός όταν δουλεύει, αλλά δυστυχώς δεν τον βρήκα.
Την κοπάνησε γιατί δεν άντεχε το θόρυβο! :405:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.058
Ψάχνει να βρει το δορυφορικό πιάτο! :410:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Ψάχνει να βρει το δορυφορικό πιάτο! :410:

:116:

Όσοι παίζετε με HTPC σαν πηγή και πρόγραμμα αναπαραγωγής το Powerdvd10 θα έχετε/ω άλλο ένα μικρό πρόβλημα: όλα τα κουμπιά ελέγχου του προγράμματος, δηλαδή play, pause, stop, next chapter κτλ., βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης, και απλώς τα «τρώει η μαύρη μαρμάγκα» από τη στιγμή που έχετε μασκάρει την οθόνη σε 2,35 ή 2,40:1! :137:

Πολύ καλή λύση: χρησιμοποιείτε το Media Center των Windows 7 Ultimate που συνεργάζεται άψογα με το Powerdvd10 και παίζετε αποκλειστικά με το τηλεχειριστήριο του HTPC στο χέρι, ξεχνώντας φυσικά εντελώς το ποντίκι. Εάν βέβαια το HTPC σας δεν διαθέτει τηλεχειρισμό, την... κάτσατε την βάρκα... :411:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.344

HTPC,η απόλυτη λύση..
:405:

Reaction score
1

HTPC,η απόλυτη λύση..
:405:
Εννοείται ότι τα HTPC είναι η απόλυτη λύση, δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αυτό είναι άγνωστη λέξη. :107:

Π.χ., μπορεί να αλλάξει κάποιος εύκολα πρόγραμμα αναπαραγωγής και να φύγει από το Powerdvd και να πάει στο ΤΜΤ5 για να μετακινεί τους υπότιτλους...:126:

Reaction score
1

Εάν βέβαια το HTPC σας δεν διαθέτει τηλεχειρισμό, την... κάτσατε την βάρκα... :411:

Άκυρον παιδιά, δικό μου λάθος, μπούρδα έγραψα, είχα ξεχάσει το διπλό κλικ μέσα στο Powerdvd 10! :120:

Όταν θέλετε λοιπόν με το Powerdvd να κάνετε pause, next chapter κτλ. με την οθόνη μασκαρισμένη, διπλό αριστερό κλικ μέσα στην οθόνη, μικραίνει το παράθυρο του Powerdvd, και μετά ξανά διπλό αριστερό κλικ και μεγαλώνει ξανά πιάνοντας όλη την οθόνη. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά λοιπόν... :107:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.551

Να δω τι θα γράψει ο Στριφτός τώρα! :107:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.237
Βρε Παναγιώτη απορώ τι βρίσκεις στο power dvd! Ξεκίνα να ασχολείσαι λίγο με το media player classic hc. Μέχρι και τηλεχειρισμό απο android κινητό υποστηρίζει!

Reaction score
1

Μα τι να γράψει Γιώργο μου ο Στριφτός;! :118:

Θα μου συγκρίνει μήπως τώρα ένα οποιοδήποτε κ@λ@ Blu-ray player, ας είναι και το ακριβότερο του πλανήτη, με ένα καλοκουρδισμένο και άψογα στημένο HTPC; :204:

Το HTPC μπορείς να το στήσεις όπως γουστάρεις, από το μικρότερο ομορφούλικο κουτάκι μέχρι το μεγαλύτερο τέρας που βάζει ο νους σου. Μπορείς να του βάλεις μέσα από έναν μέχρι δέκα σκληρούς δίσκους. Μπορείς να το κάνεις από εντελώς αθόρυβο μέχρι να κάνει σαν κομπρεσέρ αν αυτό θέλεις. Το HTPC θα σου παίξει ότι αρχείο υπάρχει και δεν υπάρχει στον πλανήτη με το ανάλογο πρόγραμμα, θα σου παίξει τηλεόραση ή δορυφορικά κανάλια, θα σερφάρεις στο Διαδίκτυο σε κάδρο 100+ ιντσών αν γουστάρεις, θα σου μετατρέψει ότι αρχείο μπορείς να φανταστείς σε οτιδήποτε άλλο θελήσεις, θα σου φτιάξει τα Blu-ray σου όπως γουστάρεις και θα σου τα κάψει κιόλας!

Μήπως ξέρεις κανένα κ@λ@ Blu-ray player που να μπορεί να τα κάνει όλα αυτα;! :118:

Reaction score
1

Βρε Παναγιώτη απορώ τι βρίσκεις στο power dvd! Ξεκίνα να ασχολείσαι λίγο με το media player classic hc. Μέχρι και τηλεχειρισμό απο android κινητό υποστηρίζει!

Η δύναμη της συνήθειας τίποτα παραπάνω. Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, από την έκδοση 7.3 και μετά. Απλώς κόλλησα με δαύτο που λέμε. Τώρα όμως που βγήκε το 11 και πάλι δεν έχει τη δυνατότητα να μετακινεί τους υπότιτλους, η αλήθεια είναι ότι εκνευρίστηκα πολύ! :141:

Είμαι έτοιμος λοιπόν να το παρατήσω για το ΤΜΤ5. Απλά βαριέμαι να ξανακάνω όλες μου τις ρυθμίσεις από την αρχή... :116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.344

Eίναι γκουμούστες :136:

Τέλος με το off topic.
Περιτό φυσικά να πώ ότι :111: με το όλο concept..

Reaction score
1

Και τα βάσανά μου συνεχίζονται. Αλλά τουλάχιστον αξίζει τον κόπο. Χτες βράδυ λοιπόν, αποφασίσαμε έκτακτα να αρχίσουμε να βάφουμε όλο το σαλόνι! :116:

Έτσι λοιπόν, πρωί πρωί έγινε το «έλα να δεις» στο σαλόνι. Πρώτα από όλα βεβαίως σκεπάστηκε πολύ προσεκτικά η Stewart και οι μηχανισμοί του μασκαρίσματος. Γιατί αν έβλεπα ίχνος άσπρης μπογιάς πάνω στην Stewart... :205:

Ο χώρος ήταν σε τραγική κυριολεκτικά κατάσταση, μια και είχε να βαφτεί πολλά χρόνια. Επιτέλους μετά από ένα χέρι αστάρι και ένα χέρι λευκό χρώμα αρχίζει επιτέλους να ασπρίζει, αλλά δεν το βλέπω να γλιτώνουμε με λιγότερα από τρία χέρια χρώμα...

Reaction score
1

Ο Sharp 21000 βεβαίως κατέβηκε από το ταβάνι και τον έβαλα προσωρινά πάνω στις πλυμένες και φρεσκοσιδερωμένες κουρτίνες για τα μασκαρίσματα. Αν το έβλεπε αυτό το έτερον ήμισυ, θα με έπαιρνε κυριολεκτικά στο κυνήγι... :137:

Ο προβολέας είχε μαζέψει αρκετή σκόνη στους τελευταίους μήνες που έχει ταβανωθεί. Λύσιμο λοιπόν από την βάση της Vogels και μικρορυθμίσεις και σφιξίματα στη βάση, γιατί είχε την τάση ο Sharp να γέρνει ελαφρά προς τα πάνω με το πέρασμα του χρόνου. Τον ρύθμιζα κανονικά μέσα στο κάδρο της Stewart, αλλά μετά από μερικές μέρες η εικόνα έβγαινε 2-3 εκατοστά πάνω από το κάδρο της οθόνης... :121:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.237
Βρε τι κάνει ένα μασκάρισμα!!!:116:
Ελπίζω να μην αναγκαστείς να αλλάξεις κι έπιπλα!!!

Reaction score
152

σε βλεπω να φωναζεις τον Γ.Λιανο,να "μπαινεις στο κλιμα" και να αλλαζεις κουφωματα μετα τα βαψιματα....:114::114::114:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.551

Αν το έβλεπε αυτό το έτερον ήμισυ, θα με έπαιρνε κυριολεκτικά στο κυνήγι... :137:

Ελπίζω να μην αλλάξει σύζυγο...το έτερον ήμισυ του! :405:

Reaction score
1

Τώρα που το είπες, και ο τριθέσιος καναπές μου θέλει επισκευή, αλλά όπως λένε οι παλιοί... «δεν υπάρχει σάλιο»! :116:

Reaction score
1

σε βλεπω να φωναζεις τον Γ.Λιανο,να "μπαινεις στο κλιμα" και να αλλαζεις κουφωματα μετα τα βαψιματα....:114::114:
Μπα, δεν παίζει αυτό, με νοίκι είμαι, δεν είναι δικό μου. Και να φανταστείς ότι είμαι 24 συνεχόμενα χρόνια εδώ μέσα. Θα το είχα αγοράσει τουλάχιστον δύο φορές με τα νοίκια που έχω πληρώσει μέχρι τώρα! :623:

Εννοείται βεβαίως ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω, ακόμα και τοίχους να γκρεμίσω η σπιτονοικοκυρά μου δεν πρόκειται να μου πει τίποτα... :116:

Reaction score
1

Ελπίζω να μην αλλάξει σύζυγο...το έτερον ήμισυ του! :405:

Μπουχαχά, μάλλον αυτήν βλέπω να... «με αλλάζει»! :116:

Έχει γυαλίσει σου λέω το μάτι της επικίνδυνα... :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.553
Members
38.340