Sonos

sps

Reaction score
554
Εννοώ,
ARC ULTRA (C) Five (FL +FR) ERA300 (SL+SR)
και SUB. Με πλήρη έλεγχο έντασης από το τηλεκοντρόλ της τηλεόραση και συγχρονισμένο ήχο.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.461
Ω, σούπερ!
Επειδή ενδιαφέρει αρκετούς, πεσ μας αν θες τα βασικά βήματα.
Με το τελευταίο app υποθέτω, σωστά; Android ή iOS;

Ndis

Titika
Reaction score
4.805
Το setup που περιγράφεις, με βάση τουλάχιστον οσα έχω διαβάσει μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα επρεπε να λειτουργει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.535
To atmos που πάει; Είναι κάπως χλομό να βγαίνει από την Arc. Με ERA300 θα δούλευε το "LCR"; Kαι το atmos από τα ERA300;

Timaras

Reaction score
2.144
Το calibration?Ισχυει αυτό που έκανες με την επίσημη εφαρμογή ή κάνεις άλλο μέσα από αυτήν?

sps

Reaction score
554
Ω, σούπερ!
Επειδή ενδιαφέρει αρκετούς, πεσ μας αν θες τα βασικά βήματα.
Με το τελευταίο app υποθέτω, σωστά; Android ή iOS;
[/QUO
Δεν πρέπει να είναι σετ από το app της SonoS τα ηχεία για να τα κανει σετ ή SonoSequencr,
αναγνωρίζει τα ηχεία που είναι στο δίκτυο σου διαθέσιμα και τα ονομάζεις για τις θέσεις τους.
και είναι νομίζω μόνο iOS.
Το setup που περιγράφεις, με βάση τουλάχιστον οσα έχω διαβάσει μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα έπρεπε να λειτουργεί.
Κι όμως λειτουργεί η εφαρμογή δεν είναι official, η SonoS η δεν την ενδιαφέρει κατι τέτοιο η δεν την συμφέρει

Last edited:

sps

Reaction score
554
To atmos που πάει; Είναι κάπως χλομό να βγαίνει από την Arc. Με ERA300 θα δούλευε το "LCR"; Kαι το atmos από τα ERA300;
δεν ξερω για ATMOS ακόμα !!!
Το calibration?Ισχυει αυτό που έκανες με την επίσημη εφαρμογή ή κάνεις άλλο μέσα από αυτήν?
δεν υπάρχει calibration όταν σπας το σετ που είχε το app της SonoS για να τα αναγνωρίσει η SonoSequencr,
το calibration χάνεται, εχει Eq καινούργια εφαρμογή αρκετά αναλυτικά (ΟΧΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ)

Last edited:

Reaction score
167
Από την Arc βγαίνουν τα height channels. Η SonoSequencr μόνο αριστερό και δεξί μπροστά διαχωρίζει επιπλέον. Οπότε το "ιδανικό" σε ένα τέτοιο settup είναι Era 100 ή Five μπροστά για αριστερό και δεξί. Εδώ ένα βίντεο για όποιον θέλει να δει τις δυνατότητες:

Timaras

Reaction score
2.144
Εγώ πάλι νομίζω ότι το πιο ευχάριστο αποτέλεσμα για να συνοδεύσεις μια μεγάλη τηλεόραση ή και μια ικανοποιητική σε μέγεθος οθονη είναι 4 ή 5 ερα 300 συν τα σαμπς.

Ούτε το σαλόνι σου θα χαλάσεις και θα τα ψιλολεει το σύστημα κιολας.

Ενδιαφέρον!

Ερώτηση..

Πρέπει να υπάρχει και σ' αυτήν την εφαρμογή arc ντε και καλά?

Reaction score
5.553
Θα το καταλάβεις από τους πανηγυρισμούς εδώ αν και όταν συμβεί να μη χρειάζεται πλέον Arc.

Προφανώς μόνο αν βγάλει η Sonos κάνα ξεχωριστό κουτάκι διαχείρισης, όπου θα κουμπώνουν ασύρματα τα ηχεία, όπως συμβαίνει τώρα με την Arc.

sps

Reaction score
554
Εγώ πάλι νομίζω ότι το πιο ευχάριστο αποτέλεσμα για να συνοδεύσεις μια μεγάλη τηλεόραση ή και μια ικανοποιητική σε μέγεθος οθονη είναι 4 ή 5 ερα 300 συν τα σαμπς.

Πρέπει να υπάρχει και σ' αυτήν την εφαρμογή arc ντε και καλά?
Ξεχνάτε ότι κάποιο ηχείο πρέπει να κατεβάζει HDMI από την τηλεόραση και κατά συνέπεια από το player Blu-ray ή ότι άλλο είναι αυτό τον ήχο σε ψηφιακό format είτε ATMOS είτε DTS και να αναλαμβάνει την αποκωδικοποίηση και την διασπορά σε διάφορα μεγάφωνα. Αυτό κάνει τώρα η ARC

Timaras

Reaction score
2.144
Ξεχνάτε ότι κάποιο ηχείο πρέπει να κατεβάζει HDMI από την τηλεόραση και κατά συνέπεια από το player Blu-ray ή ότι άλλο είναι αυτό τον ήχο σε ψηφιακό format είτε ATMOS είτε DTS και να αναλαμβάνει την αποκωδικοποίηση και την διασπορά σε διάφορα μεγάφωνα. Αυτό κάνει τώρα η ARC
Σωστό.
Το ξεχνάω όντως!

Ευσεβείς πόθοι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.340
Νεότερο μέλος
loukas21