Sonos

sps

Reaction score
550
Εννοώ,
ARC ULTRA (C) Five (FL +FR) ERA300 (SL+SR)
και SUB. Με πλήρη έλεγχο έντασης από το τηλεκοντρόλ της τηλεόραση και συγχρονισμένο ήχο.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.457
Ω, σούπερ!
Επειδή ενδιαφέρει αρκετούς, πεσ μας αν θες τα βασικά βήματα.
Με το τελευταίο app υποθέτω, σωστά; Android ή iOS;

Ndis

Titika
Reaction score
4.804
Το setup που περιγράφεις, με βάση τουλάχιστον οσα έχω διαβάσει μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα επρεπε να λειτουργει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.522
To atmos που πάει; Είναι κάπως χλομό να βγαίνει από την Arc. Με ERA300 θα δούλευε το "LCR"; Kαι το atmos από τα ERA300;

Timaras

Reaction score
2.144
Το calibration?Ισχυει αυτό που έκανες με την επίσημη εφαρμογή ή κάνεις άλλο μέσα από αυτήν?

sps

Reaction score
550
Ω, σούπερ!
Επειδή ενδιαφέρει αρκετούς, πεσ μας αν θες τα βασικά βήματα.
Με το τελευταίο app υποθέτω, σωστά; Android ή iOS;
[/QUO
Δεν πρέπει να είναι σετ από το app της SonoS τα ηχεία για να τα κανει σετ ή SonoSequencr,
αναγνωρίζει τα ηχεία που είναι στο δίκτυο σου διαθέσιμα και τα ονομάζεις για τις θέσεις τους.
και είναι νομίζω μόνο iOS.
Το setup που περιγράφεις, με βάση τουλάχιστον οσα έχω διαβάσει μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα έπρεπε να λειτουργεί.
Κι όμως λειτουργεί η εφαρμογή δεν είναι official, η SonoS η δεν την ενδιαφέρει κατι τέτοιο η δεν την συμφέρει

Last edited:

sps

Reaction score
550
To atmos που πάει; Είναι κάπως χλομό να βγαίνει από την Arc. Με ERA300 θα δούλευε το "LCR"; Kαι το atmos από τα ERA300;
δεν ξερω για ATMOS ακόμα !!!
Το calibration?Ισχυει αυτό που έκανες με την επίσημη εφαρμογή ή κάνεις άλλο μέσα από αυτήν?
δεν υπάρχει calibration όταν σπας το σετ που είχε το app της SonoS για να τα αναγνωρίσει η SonoSequencr,
το calibration χάνεται, εχει Eq καινούργια εφαρμογή αρκετά αναλυτικά (ΟΧΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.550
Members
38.340
Νεότερο μέλος
loukas21