Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

• Thread starter deleted user 10898
  • Ημερομηνία δημιουργίας

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.228
Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

Με βαση τα ανωτερω, αυτο που εισπρατω ειναι οτι το χειροτερο και με τεραστια διαφορα ειναι το ενεργο 50αρι της ATC. Θα χρειαστει και κανα δυο σαμπ για βοηθεια!! Το δευτερο χειροτερο ειναι το διαμαντενιο B&W802. Τα δυο οκταιντα θα σερνονται! Το Zingali με τα 2 12ιντσα ειναι μολις 3ο απο το τελος!
Οι τριαδα των νικητων. 2-3η θεση μοιραζονται το θηριο της Tanoy με το βασης Lipinsky μολις 21 κιλων με τα 2 7ιντσα μιντ. Ενω νικητης ειναι ενα πολυ μικρο ηχειο δαπεδου (Atlantic Technology) με 2 μεγαφωνα των 5,5 ιντσων!!
Τι λετε?
Ότι η τυποποιημένη απόκριση συχνότητας [geomiat] αυτ'νιά μαναχή τ'ς [/geomiat] (μετάφραση: αυτή ταύτη), είναι ανεπαρκές κριτήριο αξιολόγησης.

Reaction score
4.247

Ότι η τυποποιημένη απόκριση συχνότητας [geomiat] αυτ'νιά μαναχή τ'ς [/geomiat] (μετάφραση: αυτή ταύτη), είναι ανεπαρκές κριτήριο αξιολόγησης.
Κωστα ας τα σαπια.
Η αποκριση συχνοτητας ειναι ενα μετρησιμο μεγεθος. Μενω στο τυπικο, το μετρησιμο. Με τι γινεται η μετρηση? Γιατι να υπαρχει συγκεκριμενη αποκλιση? Πιστευεις οτι αν τα ηχεια πανε στο ιδιο ατομο με οργανο μετρησης, θα επαληθευθουν οι συγκεκριμενες μετρησεις?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.228

Βεβαίως και θα επαληθευθούν! Ουδεμία δυσπιστία προς το πρόσωπο των κατασκευαστών υπαινίχθην.

Reaction score
2.248

Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν τα μετρικά μηχανήματα.
Στο επόμενο review να στείλω τον παλμογράφο μου για ακρόαση (εγώ στην παραλία) και θα σας πω εάν μου άρεσε αυτό που άκουσα :105:

Reaction score
3.912

Δεσυαντηλύβομαι!!

Reaction score
4.247

Βεβαίως και θα επαληθευθούν! Ουδεμία δυσπιστία προς το πρόσωπο των κατασκευαστών υπαινίχθην.
Με βαση λοιπον το γεγονος οτι τα νουμερα ειναι πραγματικα, τι αλλο χρειαζεται σαν τεχνικο στοιχειο για να προσδιοριστει το ποιο ηχειο δινει βαθυτερο χαμηλο? Ας αφησουμε το θεμα το θεμα της παραμορφωσης στην ακρη (χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι σημαντικο στοιχειο)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.228

Με βαση λοιπον το γεγονος οτι τα νουμερα ειναι πραγματικα, τι αλλο χρειαζεται σαν τεχνικο στοιχειο για να προσδιοριστει το ποιο ηχειο δινει βαθυτερο χαμηλο?
Now we're talking!

Reaction score
2.248

Πάλι στα τεχνικές προδιαγραφές....

Τι έχει καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές? Ενα τριπαθ ή ένας class A ή OTL στα ίδια watt?
Ti μετρά καλά και τι ακούγεται καλύτερα?

Μία λαμπίστα 15watt του περασμένου αιώνα ή ένας solid τελευταίας γενιάς στα ίδια watt?

Ενα super ντουπερ twitter που φτάνει στα 50Khz ή μία μεμβρανούλα? Τι μετρά καλά και τι ακούγεται καλύτερα?

Τι εστί λαμπάτο!!! μπάφερ και τι δουλειά έχει στην αλυσίδα σας να βρώμίζει τις τέλειες τεχνικές προδιαγραφές σας?

Τι εστί λαμπάτο !!! CD player και τι δουλειά έχει η λάμπα στο πανάκριβο Player σας να σας βρωμίζει τον ήχο?

Τι εστί analog warmth και για ποιό λόγο υπάρχει στα λογισμικά σας? Ο ήχος είναι τέλειος!!! Τέλειες μετρήσεις!!! Μην τον βρωμίζετε βρε παιδιά..... Ακούτε ΤΕΛΕΙΑ.... Λίγη προσπάθεια θέλει να το πιστέψετε..... λίγο να σας το λένε και οι άλλοι...... :105::204:

Reaction score
848

Na επισημάνω και εγώ πως πιστεύω στα αυτιά μου και μόνο αλλά ένα ηχείο που δεν μετράει καλά μπορεί να βοηθηθεί απο το χώρο ή 1000 άλλους παράγοντες και το αποτέλεσμα να αρέσει.

Υπάρχουν πολλά υποκειμενικά κριτήρια στην υπόθεση ηχείο.

Απο την άλλη μια συσκευή που παραδίδει ηλεκτρικό σήμα είτε λέγεται πηγή,ενισχυτής ή δεν ξέρω και εγώ τι αν δεν μετράει σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει σωστά.

Εξαίρεση βέβαια αν το σύστημα που θα συνδεθεί είναι τόσο κ@λος που θα το φέρει στα ίσια.

Αν εμένα το σύστημά μου πχ τσιρίζει σαν τηγάνι και βάλω μια πηγή που δεν έχει πρίμα θα είναι "Θεϊκή αποκάλυψη".

Οσο για τα transport παραμύθι ήτανε για να πάρουμε όλοι ντάκ.

Άκου να παίξει το ίδιο και με ένα απλό cdrom!!!!!:135::135:

Ας γελάσω σατανικά.........χαχαχα........

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

Γεωργιε οι γενικευσεις αυτες δεν μας αφορουν.
προφανως εισαι της σχολης "οτι ακουγεται καλα μου κανει". δεκτον.
Εαν σε ρωτησω λοιπον, "γεωργιε να τον παρω τον ταδε λαμπατο σετ", τι θα μου απαντησεις? (κανονικη ερωτηση).

Πάλι στα τεχνικές προδιαγραφές....

Τι έχει καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές? Ενα τριπαθ ή ένας class A ή OTL στα ίδια watt?

Μία λαμπίστα 15watt του περασμένου αιώνα ή ένας solid τελευταίας γενιάς στα ίδια watt?

Ενα super ντουπερ twitter που φτάνει στα 50Khz ή μία μεμβρανούλα? Τι μετρά καλά και τι ακούγεται καλύτερα?

Τι εστί λαμπάτο!!! μπάφερ και τι δουλειά έχει στην αλυσίδα σας να βρώμίζει τις τέλειες τεχνικές προδιαγραφές σας?

Τι εστί λαμπάτο !!! CD player και τι δουλειά έχει η λάμπα στο πανάκριβο Player σας να σας βρωμίζει τον ήχο?

Τι εστί analog warmth και για ποιό λόγο υπάρχει στα λογισμικά σας? Ο ήχος είναι τέλειος!!! Τέλειες μετρήσεις!!! Μην τον βρωμίζετε βρε παιδιά..... Ακούτε ΤΕΛΕΙΑ.... Λίγη προσπάθεια θέλει να το πιστέψετε..... λίγο να σας το λένε και οι άλλοι...... :105::204:

D

deleted user 10898

Guest

Απο την άλλη μια συσκευή που παραδίδει ηλεκτρικό σήμα είτε λέγεται πηγή,ενισχυτής ή δεν ξέρω και εγώ τι αν δεν μετράει σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει σωστά.
λοιπον, ο wavac μετραει χάλια, γνωστο σε όλους. παίζει σωστά?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

όχι. (φυσικά)

αλλά αρέσει (απ'όσο λένε)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.347
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

Όχι ρε Νικ,αρεστά παίζει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813

Ειναι ο Κωστας εαρ σιγουρος οτι θα αγορασει καλα ηχεια επειδη μετρανε καλά?
ναι.

Το "γιατί" είμαι σίγουρος, είναι απλό: δε κοιτάζω τα "νούμερα" όπως ο vastsar.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813

Na επισημάνω και εγώ πως πιστεύω στα αυτιά μου και μόνο...
θα σου πω πως αυτό, είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορείς να κάνεις. (το να πιστεύεις στα αυτιά σου)

........

φυσικά, γνωρίζω πως όλος ο κόσμος λέει αυτό που λες. και σε μεγάλο βαθμό, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει (κι έχεις) δίκιο.

άντε τώρα, βγάλε άκρη! χαχαχχαχαχαχα

Reaction score
2.010
Γιατί δεν δημιουργείτε μια καινούργια κατηγορία "συμβουλές" όπου όταν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι θα μπαίνει θα ποσταρει τις μετρήσεις απο το μηχάνημα που γουστάρει, χωρίς πολλά πολλα, και μια τριμελής επιτροπή...απο τρια ατομα...αποτελούμενη απο τους Κογια, κουφού, ear, θα συνεδριάζουν (όπως στα reality) και θα απαντούν μονολεκτικά (για να κερδίζουν σε κύρος) με ένα ναι η ένα όχι, χωρίς πολλα πολλα πάλι! Καλο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

όχι. (φυσικά)

αλλά αρέσει (απ'όσο λένε)
και εμενα μου αρεσει. τι φταίει?

D

deleted user 10898

Guest

ναι.

Το "γιατί" είμαι σίγουρος, είναι απλό: δε κοιτάζω τα "νούμερα" όπως ο vastsar.
αναλυσε το, εσενα περιμενουμε...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813

Γιατί δεν δημιουργείτε μια καινούργια κατηγορία "συμβουλές" όπου όταν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι θα μπαίνει θα ποσταρει τις μετρήσεις απο το μηχάνημα που γουστάρει, χωρίς πολλά πολλα, και μια τριμελής επιτροπή...απο τρια ατομα...αποτελούμενη απο τους Κογια, κουφού, ear, θα συνεδριάζουν (όπως στα reality) και θα απαντούν μονολεκτικά (για να κερδίζουν σε κύρος) με ένα ναι η ένα όχι, χωρίς πολλα πολλα πάλι! Καλο;
καλό, αλλά δε παίζει. κανείς δεν ακούει κανέναν. οπότε, όλα δουλεύουν "ρολόϊ".

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.611
Members
38.349
Νεότερο μέλος
fidanis