Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Θα σε παρακαλούσα για ένα μονάχα πράγμα: να συνεχίσεις αυτό το νήμα, χωρίς να ανοίξεις καινούριο θέμα δηλαδή, για να μείνουν όλες οι πληροφορίες που αφορούν τους μηχανισμούς που κατασκευάζει ο Κώστας συγκεντρωμένες εδώ.
Εννοειτε πως ανοιγεις θεμα εχωντας και πλουσιο φωτορεπορταζ Γιαννη μου...
Βρε παιδιά και σ'αυτό διαφωνείτε !!!!!:142:

Reaction score
15.543
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

οχι βρε ...απλα δεν διαβασα το μηνυμα...:116:

σαφως και ας μεινει στο ιδιο θεμα...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.275
Εγώ ψηφίζω και νέο θέμα, με όλη τη διαδικασία upgrade του HT.

Πούρα και σαμπάνιες!

Reaction score
15.543

Εγώ ψηφίζω και νέο θέμα, με όλη τη διαδικασία upgrade του HT.

Πούρα και σαμπάνιες!
μα και εγω καπως ετσι το βλεπω .....+1 ψηφω ακομα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.275
Τα μωρά με τα πούρα θα τα φέρεις μαζί?

Γιατί η άλλη γλύφει τη μασχάλη της?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Επειδή το δικό μου project θα ήταν μισό αν επρόκειτο μόνο για γκρέμισμα και καινούρια οθόνη, νομίζω ότι πρέπει να μείνει εδώ. Εξαιτίας του masking θα ξεφύγει αρκετά.

Όσο για το φωτορεπορτάζ, λόγω του ότι θα πάρει χρόνο από την έναρξή του, μέχρι το τέλος, δεν ξέρω αν προτιμάτε να ανεβάζω τις φωτό, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, οπότε και θα κουράσει, ή όταν ολοκληρωθεί. Κάτι σαν το project του φίλου mamilia, που μου φάνηκε πιο μαζεμένο.

Reaction score
15.543

Επειδή το δικό μου project θα ήταν μισό αν επρόκειτο μόνο για γκρέμισμα και καινούρια οθόνη, νομίζω ότι πρέπει να μείνει εδώ. Εξαιτίας του masking θα ξεφύγει αρκετά.

Όσο για το φωτορεπορτάζ, λόγω του ότι θα πάρει χρόνο από την έναρξή του, μέχρι το τέλος, δεν ξέρω αν προτιμάτε να ανεβάζω τις φωτό, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, οπότε και θα κουράσει, ή όταν ολοκληρωθεί. Κάτι σαν το project του φίλου mamilia, που μου φάνηκε πιο μαζεμένο.
Οπως επιθυμεις εσυ Γιαννη μου......εμενα δεν με κουραζουν αυτα..

Εξαλλου τις σαμπανιες και τα πουρα δεν τα γλυτωνεις....:116:
Ηδη τις σαμπανιες τις εχω βαλει να δροσιστουν...
Στα πουρα εχει τον λογο ο Zizik...

Απλα εχε το νου σου στους ψευτοτοιχους....

Reaction score
1

Γιάννη, εγώ εξέφρασα απλά την προσωπική μου άποψη, με την οποία συμφωνεί και ο Κώστας (BOYT). Φυσικά και εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις, αν θέλεις να ανοίξεις νέο θέμα θα είναι απολύτως σεβαστό από εμένα. :107:

Απλά σκέφτηκα ως εξής: ο Κώστας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με άλλη εγκατάσταση εκτός από την δική σου μέχρι να ολοκληρωθεί, δεν παίζει δηλαδή η πιθανότητα να τρέχει και δεύτερο project ταυτόχρονα από κάποιον άλλον για να μπερδευτεί η κατάσταση εδώ. :126:

Οπότε, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, το παρόν θέμα σου ανήκει ολοκληρωτικά για να το συνεχίσεις, και έχει τραβήξει αναμφισβήτητα την προσοχή των μελών, νομίζω ότι φαίνεται καθαρά από τις θεάσεις που έχει ήδη πετύχει. Κατά την άποψή μου λοιπόν, πολύ καλό θα ήταν να μας ενημερώνεις με φωτογραφικό υλικό και σχόλια για την πρόοδο των εργασιών με το που γίνονται αυτές. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να βλέπουμε βήμα βήμα το πώς ακριβώς χτίζεται και ολοκληρώνεται το όλο project... :107:

Reaction score
152

αυτη η μπηχτη για μενα ειναι;:136:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Πάνο, όπως είπα και πιο πάνω, η πρόθεσή μου ήταν το θέμα να μείνει εδώ.

Όσο για το ότι μου ανήκει το θέμα, μέχρι να ολοκληρωθεί, νομίζω ότι ανήκει ολοκληρωτικά στον Κώστα. Εσύ, εγώ και όποιος άλλος μετά από εμάς,είμαστε απλά φιλοξενούμενοι.

Βουτ, βουτ, βουτ!!!

Reaction score
1

Όσο για το ότι μου ανήκει το θέμα, μέχρι να ολοκληρωθεί, νομίζω ότι ανήκει ολοκληρωτικά στον Κώστα. Εσύ, εγώ και όποιος άλλος μετά από εμάς,είμαστε απλά φιλοξενούμενοι.

Βουτ, βουτ, βουτ!!!

Εννοείται ότι ανήκει στον Κώστα. :107:

Με το «σου ανήκει ολοκληρωτικά», εννοούσα φυσικά με την έννοια της σειράς φίλτατε, ξεκίνησε ο Κώστας, συνέχισα εγώ και τώρα είναι η σειρά σου! :126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062

Επειδή έχω πάρει σειρά για το masking, ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:
Την Παρασκευή ξεκινάει το γκρέμισμα, ώστε να μεγαλώσει ο τοίχος που θα μπει η νέα οθόνη. Η συνολική διαδικασία όμως θα διαρκέσει αρκετά μέχρι το τέλος της, πιθανόν και μετά το τέλος Ιουνίου. Προτείνετε να ανεβάζω την υλοποίηση σταδιακά (αυτό λέγεται και μαρτύριο της σταγόνας :116:), ή να παρουσιάσω όλη τη διαδικασία αφού θα έχει τελειώσει?

Reaction score
15.543

Mαρεσουν τα μαρτυρια της σταγονας.....

καλη αρχη Γιαννη μου και καλα τελειωματα....
......πω το βλεπεις...θα περασεις την ταξη... :118:

Reaction score
152

εγω σας το εχω εφαρμοσει.....:116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062

Mαρεσουν τα μαρτυρια της σταγονας.....

καλη αρχη Γιαννη μου και καλα τελειωματα....
......πω το βλεπεις...θα περασεις την ταξη... :118:
Μέχρι στιγμής φαίνεται πως, οριακά έστω, θα πάρω απολυτήριο.........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.341
Νεότερο μέλος
kostasmi80