απλά πράγματα

Reaction score
140
Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Δεν νοιωθεις επιτελους αντρακλας?
μα ναι βέβαια είχα καιρό που άκουγα μόνο αυτά

με τον classe τα έκοψα :136:

Last edited by a moderator:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.434
Απάντηση: απλά πράγματα

Aυτες οι πρωτες μερες, βδομαδες, μετα απο μια νεα "προσθηκη" ειναι εκπληκτικες.
Δεν χορταινεις να ξανακους την δισκοθηκη σου.

Καλοριζικα!.... συνονοματε......

Reaction score
460

Καλοριζικα Αντωνη!!
Ομορφα εργαλεια,σωστη επιλογη!
Την αποψη μου για τον ροτελ στη ειχα πει και τηλ,εαν θυμασαι.
Τωρα πιστευω οτι ακους μουσικη.
Να εισαι γερος και καλες ακροασεις.

Reaction score
140

Καλοριζικα Αντωνη!!
Ομορφα εργαλεια,σωστη επιλογη!
Την αποψη μου για τον ροτελ στη ειχα πει και τηλ,εαν θυμασαι.
Τωρα πιστευω οτι ακους μουσικη.
Να εισαι γερος και καλες ακροασεις.
merci antoine :137:
βρε μην φαγώνεστε με τον rotel είναι πολύ καλό ενισχυτικό ,

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

merci antoine :137:
βρε μην φαγώνεστε με τον rotel είναι πολύ καλό ενισχυτικό ,
Άντε καλέ, αφού είναι "ψηφιακός"! Άσε να βγάλουν το άχτι τους τώρα που τον άλλαξες (με τελείως διαφορετικής κατηγορίας μηχάνημα). :611:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Άντε καλέ, αφού είναι "ψηφιακός"! Άσε να βγάλουν το άχτι τους τώρα που τον άλλαξες (με τελείως διαφορετικής κατηγορίας μηχάνημα). :611:
Για να τον αλλαξει ο Αντωνης κατι καταλαβε Κωστη μου.
Δεν ειμαι κατα των ψηφιακων (πολυ) αλλα τα αυτου ειδους ψηφιακα εχουν πολυ δρομο μπροστα τους ειδικα οταν εχουν να οδηγησουν ιδιαιτερα φορτια,σαν τα ηχεια του Αντωνη ας πουμε.
Του ειχα πει τοτε του Αντωνη οτι εαν αλλαξει τον ροτελ θα ακουσει αλλα....πραγματα!!!
Ας μας πει ο ιδιος τι ακουει τωρα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
αληθεια δεν μας εχει πει αν σου λειπουν τα 100000 βαττ του ψηφιακου.
για λεγε....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Δεν ειμαι κατα των ψηφιακων (πολυ) αλλα τα αυτου ειδους ψηφιακα εχουν πολυ δρομο μπροστα τους ειδικα οταν εχουν να οδηγησουν ιδιαιτερα φορτια,σαν τα ηχεια του Αντωνη ας πουμε.
Του ειχα πει τοτε του Αντωνη οτι εαν αλλαξει τον ροτελ θα ακουσει αλλα....πραγματα!!!
Οι ενστάσεις μου είναι δύο:
α) Τον Rotel θα τον θεωρήσουμε ότι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων των Class D; Όλοι παίζουν το ίδιο δλδ;
β) Στα χρήματα που κοστίζει ο Rotel τι εναλλακτική υπήρχε για τον Αντώνη εκτός Class D η οποία να παίζει καλύτερα με τα ηχεία του;

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

αντωνη δεν ξέρω αν πρόσεξες παραπάνω το σχόλιο μου περί κουρδίσματος
η classe ως γνωστόν ανήκει στην b&w , τα ενισχυτικά είναι κουρδισμένα για να γοητεύουν την σειρα 800
γιαυτό και δεν θα βρούμε πολλούς που να παίζουν με classe και ηχεία πχ sonus faber ,focal ,dynaudio κτλ
τα 1000asp δεν είναι αυτής της φιλοσοφίας ενισχυτικά , πρώτα από όλα αν τα ακούσεις με μικρο ηχείο θα γελάς μιας και δεν είναι φουσκωμένα στην μπασσο-μεσαια περιοχή εκεί στους 50-120 κύκλους ( το ξέρω γιατί πριν είχα τα 805s με πολλούς συνδυασμούς ανάμεσα τους και class d )
το θέμα matching είναι πολύ σοβαρό με τα class d και για τα ηχεια αλλα και για τα συνοδα πριν το τελικό στάδιο ( πηγη προ κτλ )

Reaction score
140
αληθεια δεν μας εχει πει αν σου λειπουν τα 100000 βαττ του ψηφιακου.
για λεγε....
έχω την υποψία μέσω ακουστικής εκτίμησης το εξής
βέβαια θα έπρεπε να μετρηθεί αυτό αλλά πες οτι έχω καλό αυτί :144:
όταν το πρόγραμμα περιέχει συχνότητες πέριξ το κάτω όριο του ηχείου (34hz ) ο ροτελ ήταν καλύτερος και πιο σαφής και με περισσότερο έλεγχο και πιο εκτεταμένος

τώρα ο τρανζιστορατος classe όντας πιο φουσκωμένος είναι πιο απολαυστικός στην μεσαία περιοχή

γιαυτο επιμένω στα περί κουρδίσματος

Reaction score
1.999

Άμα ακούς για Matching, να αλλάζεις πεζοδρόμιο!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Οι ενστάσεις μου είναι δύο:
α) Τον Rotel θα τον θεωρήσουμε ότι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων των Class D; Όλοι παίζουν το ίδιο δλδ;
β) Στα χρήματα που κοστίζει ο Rotel τι εναλλακτική υπήρχε για τον Αντώνη εκτός Class D η οποία να παίζει καλύτερα με τα ηχεία του;
Ενδεχωμενος τιποτα,αλλα δεν ειναι λυση για τα 802 ο ροτελ.
Δηλ επειδη ειναι φθηνος και δεν υπαρχει τιποτα αλλο στα χρηματα του ενδεικνυται?
Ειμαι απλα αλλης θεωριας περι στησιματος ενος συστηματος υψηλου επιπεδου,δε θα εκανα ποτε μου μια μεσοβεζικη λυση λογω χρηματων...
Απλα θα περιμενα να αποκτησω το καταληλο χρηματικο ποσο και επειτα θα αγοραζα αυτο που οχι μονο με ικανοποιει αλλα και να οδηγει σωστα τα ηχεια μου.
Το καθε ηχειο θελει και τα αναλογα συνοδα,παντα κατα την αποψη μου.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: απλά πράγματα

όταν το πρόγραμμα περιέχει συχνότητες πέριξ το κάτω όριο του ηχείου (34hz ) ο ροτελ ήταν καλύτερος και πιο σαφής και με περισσότερο έλεγχο και πιο εκτεταμένος

τώρα ο τρανζιστορατος classe όντας πιο φουσκωμένος είναι πιο απολαυστικός στην μεσαία περιοχή

Κατσε να στρωσουν τα εργαλεια και δεν θα πιστευεις τι ακους.

Reaction score
1.614

Δοκίμασες διενίσχυση με το ροτελ στον κλάδο των χαμηλών; (υποθέτω ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο ε;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τα παραπάνω μου θυμίζουν την κουβέντα περί Sambre και άλλων dac και ποιό παίζει καλύτερα.
Τα κάθε είδους φουσκωματάκια είναι τελικά ευπρόσδεκτα,ευφωνικότερα των "ξερών " αναλυτικών.
Μέχρι να καταπιαστεί κανάς Weis και να το κουρδίσει "σωστά ".

Reaction score
460

Για να μην παρεξηγηθω παντα αναφερομαι στα ειδη υπαρχων μηχανηματα που εχεις καποιος.
Για την περιπτωση του Αντωνη ο ροτελ ειναι λιγος,εως ανυπαρκτος.
Εαν αποφασιζε να παρει αλλα ηχεια (πιο ευκολα)τοτε θα συζηταγα την υπαρξη του ψηφιακου ροτελ.
Παντως η jeff rowland το ξαναγυρησε στο αναλογικο!!
Οσο για τα class d εχω να ρωτησω κατι.....σε ποιον αρεσαν τα mark levinson no 53 (οι μονομπλοκ) που απαιζαν στην εκθεση με τα jbl everest και τα 9900?
Εμενα παντως επειδη ξερω πως παιζουν δεν μου αρεσαν.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το καθε ηχειο θελει και τα αναλογα συνοδα,παντα κατα την αποψη μου.
Αρκεί να το ξέρει η τσέπη του κατόχου.
Γιατί ,φίλε Αντώνη, συχνά πυκνά η έλλειψη πόρων γίνεται πηγή δυστυχίας .

Δοκίμασες διενίσχυση με το ροτελ στον κλάδο των χαμηλών; (υποθέτω ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο ε;)
Εφικτό αλλά δύσκολο να γίνει σωστά.Θέλει εργαλεία
Metric halo ULN-8

Reaction score
140
Τα παραπάνω μου θυμίζουν την κουβέντα περί Sambre και άλλων dac και ποιό παίζει καλύτερα.
Τα κάθε είδους φουσκωματάκια είναι τελικά ευπρόσδεκτα,ευφωνικότερα των "ξερών " αναλυτικών.
Μέχρι να καταπιαστεί κανάς Weis και να το κουρδίσει "σωστά ".
καλά πας , αλλά ο μπαρμπα weiss είπαμε δεν ακούει , μόνο βιδώνει-κολλάει :142:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Ενδεχωμενος τιποτα,αλλα δεν ειναι λυση για τα 802 ο ροτελ.
Δηλ επειδη ειναι φθηνος και δεν υπαρχει τιποτα αλλο στα χρηματα του ενδεικνυται?
Κατά κάποιο τρόπο, ναι. Είναι ένας αρκετά καλός ενισχυτής, με μπόλικη ισχύ σε πολύ καλή τιμή.
Με δεδομένα τα ηχεία του Αντώνη ήταν μία άριστη επιλογή. Προφανώς δεν είναι ο καλύτερος ενισχυτής του πλανήτη, ούτε καν ο καλύτερος Class D και σίγουρα δεν είναι το "τέλος του δρόμου" (αν υπάρχει).
Και τον 2200 αν τον αλλάξει με Omega Monos θα ακούει ακόμα καλύτερα. Αυτό τι σημαίνει;
Ότι είναι κακός ενισχυτής ο 2200;
Ότι δεν έπρεπε να ψωνίσει τίποτα μέχρι να πάρει τα Monos;
Α! Εκεί άραγε θα βγει κανείς να πει ότι τελικά η παραπάνω ισχύς μετράει; Ή μήπως όλοι θα εξηγήσουν την καλύτερη απόδοση των Monos με βάση τα "πιο προσεγμένα υλικά";

Επίσης αν έβαζε τον Krell Evo 900 και του άρεσε περισσότερο θα λέγαμε ότι "να είδες, δεν παίζει καλά η X τοπολογία που χρησιμοποιεί η Classe";

Γιατί αν ο Rotel δεν ήταν Class D όλοι θα λέγανε "ε, που πας τώρα με έναν ταπεινό Rotelako σε αυτό το σύστημα", ενώ τώρα όλοι λένε "είδες, δεν παίζουν οι Class D"! Ο ορισμός της προκατάληψης.

Kαι η πλάκα είναι ότι ο άνθρωπος δεν είπε καν ότι δεν του άρεσε ο Rotel ή ότι μετάνοιωσε που τον αγόρασε ή οτιδήποτε άλλο...
Είπε απλά ότι στο συγκεκριμένο σύστημα, με B&W ηχεία και Classe προ, έβαλε τον αντίστοιχο ομόσταυλο τελικό και το αποτέλεσμα του άρεσε καλύτερα σε σχέση με τον έναν άλλο, "άσχετο" τελικό (που τυχαίνει να είναι και κατά πολύ φθηνότερος από τον καινούργιο)... No shit, Sherlock, που λένε!

Παντως η jeff rowland το ξαναγυρησε στο αναλογικο!!.
Η Jeff Rowland πριν βάλει ICEpower έπαιζε με chip amps...
Όταν μαθεύτηκε ότι επρόκειτο στην ουσία για chip amps δεν μπορούσαν πλέον να δικαιολογήσουν το υπερβολικό ταμπελάκι και αναγκάστηκαν να "ανανεώσουν τη γκάμα τους".

Μετά έβαλαν ICEpower.
Όταν μαθεύτηκε ότι χρησιμοποιούν έτοιμες πλακέτες ICEpower δεν μπορούσαν πλέον να δικαιολογήσουν το υπερβολικό ταμπελάκι και αναγκάστηκαν να "ανανεώσουν τη γκάμα τους".

Όταν μάθουμε τι περιέχουν μέσα τα τρέχοντα μοντέλα (βαριέμαι και δεν έχω και λόγο να το ψάξω, κάποια στιγμή θα το δούμε), το ξανασυζητάμε.

Οσο για τα class d εχω να ρωτησω κατι.....σε ποιον αρεσαν τα mark levinson no 53 (οι μονομπλοκ) που απαιζαν στην εκθεση με τα jbl everest και τα 9900?
Εμενα παντως επειδη ξερω πως παιζουν δεν μου αρεσαν.
Και τα Soulution, που είναι τα αγαπημένα μου ηλεκτρονικά, την τελευταία φορά που τα άκουσα σε έκθεση δε μου άρεσαν. Να χάλασαν ξαφνικά; Δε νομίζω.
Στις εκθέσεις πάμε για οφθαλμόλουτρο και χαβαλέ, όχι για να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με την απόδοση των προϊόντων.

Reaction score
460

Αρκεί να το ξέρει η τσέπη του κατόχου.
Γιατί ,φίλε Αντώνη, συχνά πυκνά η έλλειψη πόρων γίνεται πηγή δυστυχίας .

Εφικτό αλλά δύσκολο να γίνει σωστά.Θέλει εργαλεία
Metric halo ULN-8
Πιστευω να σε καλυψα στην συγκεκριμενη αποψη σου στο ποστ Νο 112.
Εχω τοποθετηθει Μανο μου και παλαιοτερα περι οικονομικων θεματων,οι μεσοβεζικες λυσεις καταντουν πιο χρηματοβορες στην πορεια.
Προτιμω να μεινω αρκετο χρονικο διαστημα χωρις να "κλεισει" η αλυσιδα του συστηματος μου,παρα να παρω κατι ευκαιριακα για να καλυψω τις αναγκες μου.
Το θεμα ειναι οτι οταν παρεις κατι μεσοβεζικο,μετα προσπαθεις να πεισεις τον ευατο σου οτι δεν εκανες μια βιαστικη και κακη αγορα,και οτι αυτο που πηρες ειναι σουπερ!!
Οταν ομως ερθει η πληρωση του χρονου και παρεις το σωστο μηχανημα τοτε καταλαβαινεις την λανθασμενη αγορα σου.
Οποιος θελει να στησει ενα καλο συστημα (κατα τα προτυπα του) πρεπει να οπλιστει με αρκετη υπομονη,και να βαλει στοχους.
Οι αλλαγες και οι τραμπες στοιχιζουν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell