απλά πράγματα

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: απλά πράγματα

αντωνη ( antkots ) έχεις ακούσει στο σύστημα σου class d και είσαι τόσο κάθετος αναφορικά με τις ηχητικές τους επιδόσεις ?
σχετικά με το κόστος τώρα , πίστεψε με και το ξέρεις και εσύ ότι έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται εγκλήματα σε συστήματα με κόστος άνω των 100 χιλιάδων ευρώ
τουλάχιστον ακουστικά το σύστημα με τον ροτελ στο τελικό στάδιο δεν ήταν ούτε προβολικό ούτε το χαμηλό μπουμαριζε ούτε εκνευριστικό σε οποιαδήποτε στάθμη ( και μιλάμε για db μαζοχισμού )
και έπαιζε ΟΛΑ τα είδη της μουσικής
από THE THE μέχρι pasodoble της δεκαετίας του 20

Reaction score
140

Οι αλλαγες και οι τραμπες στοιχιζουν.
πόσο μάλλον σε εμάς που ζούμε στην επαρχία
ΑΛΛΑ
τον ροτελ τον άκουσα στον χώρο μου και τον πήρα επιτόπου

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Κατά κάποιο τρόπο, ναι. Είναι ένας αρκετά καλός ενισχυτής, με μπόλικη ισχύ σε πολύ καλή τιμή.
Με δεδομένα τα ηχεία του Αντώνη ήταν μία άριστη επιλογή. Προφανώς δεν είναι ο καλύτερος ενισχυτής του πλανήτη, ούτε καν ο καλύτερος Class D και σίγουρα δεν είναι το "τέλος του δρόμου" (αν υπάρχει).
Και τον 2200 αν τον αλλάξει με Omega Monos θα ακούει ακόμα καλύτερα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι είναι κακός ενισχυτής ο 2200; Εκεί άραγε θα βγει κανείς να πει ότι τελικά η ισχύς μετράει; Ή όλοι θα εξηγήσουν την καλύτερη απόδοση των Monos στα "πιο προσεγμένα υλικά";

Επίσης αν έβαζε τον Krell Evo 900 και του άρεσε περισσότερο θα λέγαμε ότι "να είδες, δεν παίζει καλά η X τοπολογία που χρησιμοποιεί η Classe";

Γιατί αν ο Rotel δεν ήταν Class D όλοι θα λέγανε "ε, που πας τώρα με έναν ταπεινό Rotelako σε αυτό το σύστημα", ενώ τώρα όλοι λένε "είδες, δεν παίζουν οι Class D"! Ο ορισμός της προκατάληψης.

Kαι η πλάκα είναι ότι ο άνθρωπος δεν είπε καν ότι δεν του άρεσε ο Rotel ή ότι μετάνοιωσε που τον αγόρασε ή οτιδήποτε άλλο...
Είπε απλά ότι στο συγκεκριμένο σύστημα, με B&W ηχεία και Classe προ, έβαλε τον αντίστοιχο ομόσταυλο τελικό και το αποτέλεσμα του άρεσε καλύτερα σε σχέση με τον έναν άλλο, "άσχετο" τελικό (που τυχαίνει να είναι και κατά πολύ φθηνότερος από τον καινούργιο)... No shit, Sherlock, που λένε!

Η Jeff Rowland πριν βάλει ICEpower έπαιζε με chip amps...
Όταν μαθεύτηκε ότι επρόκειτο στην ουσία για chip amps δεν μπορούσαν πλέον να δικαιολογήσουν το υπερβολικό ταμπελάκι και αναγκάστηκαν να "ανανεώσουν τη γκάμα τους".

Μετά έβαλαν ICEpower.
Όταν μαθεύτηκε ότι χρησιμοποιούν έτοιμες πλακέτες ICEpower δεν μπορούσαν πλέον να δικαιολογήσουν το υπερβολικό ταμπελάκι και αναγκάστηκαν να "ανανεώσουν τη γκάμα τους".

Όταν μάθουμε τι περιέχουν μέσα τα τρέχοντα μοντέλα (βαριέμαι και δεν έχω και λόγο να το ψάξω, κάποια στιγμή θα το δούμε), το ξανασυζητάμε.

Και τα Soulution, που είναι τα αγαπημένα μου ηλεκτρονικά, την τελευταία φορά που τα άκουσα σε έκθεση δε μου άρεσαν. Να χάλασαν ξαφνικά; Δε νομίζω.
Στις εκθέσεις πάμε για οφθαλμόλουτρο και χαβαλέ, όχι για να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με την απόδοση των προϊόντων.
Αλλο πραγμα εννοω Κωστα,λεω οτι αναλογα με το συστημα του καθενως(που ηδη εχει) πρεπει να επιλεγουμε τις αλλαγες η τις προσθηκες που θα κανουμε.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση του Αντωνη ο ροτελ ηταν καμενο χαρτι εξ αρχης,ασχετως χρηματων.
Τωρα για το ποιος η τι ειναι καλυτερος ενισχυτης απο αυτους που αναφερεις ειναι μεγαλη κουβεντα.
Δεν μιλαμε για τετοιου ειδους θηρια βρε Κωστα αλλα πιστευω οτι ο classe που πηρε ο Αντωνης θα του κατσει πολυ καλυτερα απο τον ροτελ.
Θα μας πει και ο ιδιος τις εντυπωσεις του οταν στρωσουν τα μηχανηματα,πιστευω οτι θα εκπλαγει με αυτα που θα ακουσει.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: απλά πράγματα

πόσο μάλλον σε εμάς που ζούμε στην επαρχία
ΑΛΛΑ
τον ροτελ τον άκουσα στον χώρο μου και τον πήρα επιτόπου
Στο ξαναλεω Αντωνη,οταν στρωσουν τα ενισχυτικα θα ακουσεις αλλα πραγματα και θα εμφανιστουν πτυχες του συστηματος σου που ουτε καν θα τις φανταζοσουν.
Καλες ακροασεις φιλαρακο μου και συγχαρητηρια για τις επιλογες σου.
Οι κοποι σου και τα χρηματα σου τωρα θα δειξουν οτι επιασαν τοπο.

Reaction score
1.614

Αρκεί να το ξέρει η τσέπη του κατόχου.
Γιατί ,φίλε Αντώνη, συχνά πυκνά η έλλειψη πόρων γίνεται πηγή δυστυχίας .

Εφικτό αλλά δύσκολο να γίνει σωστά.Θέλει εργαλεία
Metric halo ULN-8

Δεν εννοώ ενεργή βρε! Υποθέτω ότι το 802 θα δέχεται διενίσχυση με ξεχωριστό κλάδο για το χαμηλό, αλλά με παθητικό διαχωρισμό. Εκτός αν έχω καταλάβει τόσα χρόνια λάθος το λόγο ύπαρξης ακροδεκτών διενίσχυσης (που δεν αποκλείεται...)

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: απλά πράγματα

αντωνη ( antkots ) έχεις ακούσει στο σύστημα σου class d και είσαι τόσο κάθετος αναφορικά με τις ηχητικές τους επιδόσεις ?
σχετικά με το κόστος τώρα , πίστεψε με και το ξέρεις και εσύ ότι έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται εγκλήματα σε συστήματα με κόστος άνω των 100 χιλιάδων ευρώ
τουλάχιστον ακουστικά το σύστημα με τον ροτελ στο τελικό στάδιο δεν ήταν ούτε προβολικό ούτε το χαμηλό μπουμαριζε ούτε εκνευριστικό σε οποιαδήποτε στάθμη ( και μιλάμε για db μαζοχισμού )
και έπαιζε ΟΛΑ τα είδη της μουσικής
από THE THE μέχρι pasodoble της δεκαετίας του 20
Στο δικο μου συστημα δεν εχω ακουσει,αλλωστε δεν νομιζω να υπαρχει ενισχυτης class d που να μπορει να οδηγησει ρελιστικα τα δικα μου ηχεια μιας και ακουω σε ιδιαιτερα υψηλες εντασεις,αλλα εχω ακουσει αρκετους σε διαφορα καταστηματα παλαιοτερα και οταν καναμε αντιπαραθεση με καποιον αναλογικο καλο και ισχυρο μου εβγαζαν καποιες αδυναμιες.
Και καλυτερα να μην παμε στους ψηφιακους που εχουν μεσα τα σαμπ και καποια πανακριβα ηχεια επιπεδου ATC (ACTIVE) γιατι τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα.
Εχω κακη εμπειρια απο τετοια.

Reaction score
15.543
Απάντηση: απλά πράγματα

Eπειδη μου αρεσει το avatar σου....εχωντας ωραιες αναμνησεις..:116:

....καλοριζικα και καλοακουστα....!!!!

η αναβαθμιση ειναι μεγαλη ηχητικα και οικονομικα...βεβαιως βεβαιως...
..τα watt βεβαια ουδεις εμισησε...!!!

.....για το θεμα εμφανισης δεν το συζηταμε....απλα δεν υπαρχει...:444:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Άμα ακούς για Matching, να αλλάζεις πεζοδρόμιο!
bre μιχαλη , αν δεν ήταν θέμα matching γιατί έχεις αλλάξει μέσα σε 10 χρόνια εβδομήντα συσκευές επιπέδου αναφοράς και καμιά δεκαριά ζευγάρια ηχεία :126:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.568
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

η classe ως γνωστόν ανήκει στην b&w , τα ενισχυτικά είναι κουρδισμένα για να γοητεύουν την σειρα 800
Και η Rotel ανήκει στην B&W.

Ενημερωτικά μόνο, έτσι? :114:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

Και η Rotel ανήκει στην B&W.

Ενημερωτικά μόνο, έτσι? :114:
ναι μεν αλλά,
ο συγκεκριμένος rotel που συζητάμε ( rb-1092 ) φοράει τα B&O 1000ASP modules και ένα παλμοτροφοδοτικο οπότε δεν εμπίπτει στην κλασσική ηχητική ταυτότητα των rotel

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.568
Ναι, τέτοιους χρησιμοποιώ.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.568
Να έβρισκα τις βασούλες γιά τα 805 μου...

Reaction score
15.543
Απάντηση: απλά πράγματα

Αντωνη......αβυσος το αυτια του καθενος ως προς ην ευαισθησια τους ...

Νομιζω οτι και η ηχητικη διαφορα του dac με το cd player που εκανες αυτο δειχνει.......

....οπως επισης και η εν λογω αναβαθμιση....

Συμφωνεις η διαφωνεις....:118:

Reaction score
1.996
Απάντηση: Re: Απάντηση: απλά πράγματα

bre μιχαλη , αν δεν ήταν θέμα matching γιατί έχεις αλλάξει μέσα σε 10 χρόνια εβδομήντα συσκευές επιπέδου αναφοράς και καμιά δεκαριά ζευγάρια ηχεία :126:
Ωραια ιστοριούλα, πιασάρικη για πολλούς, αλλά έχω αλλάξει 3 ηχεία σε 10 χρόνια. Και αν το θες το καθένα ήταν πιο ολοκληρωμένο από το προηγούμενο . Καμία σχέση λοιπόν με ιστορίες περί matching...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89