- Reaction score
- 103.596
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking
:204:
:204:
Dear John Markou: Δυστυχώς η νέα μου θέση δεν μου επιτρέπει να απαντήσω καθώς πρέπει.
Dear John rose: Θα είμαι πάντα δίπλα σας, απλά μέλη αυτού του ιστοτόπου. Με συμβουλές, προσήνεια, και φιλικό ύφος.
Και, αν χρειαστεί, με τη βίτσα.
Αν ο ποιμήν δεν βρίσκεται κοντά στο ποίμνιό του, αν ο λοχαγός δεν βρίσκεται κοντά στο λόχο του...κτλ.
Dear John Markou: Δυστυχώς η νέα μου θέση δεν μου επιτρέπει να απαντήσω καθώς πρέπει.
Υπάρχει και η λύση της παραίτησης....:405:
Άσε που είναι κρίμα να μην επιστραφούν και τα blu!!!Το ΄Εργο Ζωής το οποίο έχεις ξεκινήσει, θα είναι κρίμα να παραμείνει ανολοκλήρωτο...
:444:Γιαννη μου θα σου προτεινα,μιας και εχεις πινελο και ρολο,να κανεις και ολο τον χωρο ενα χερακι σε γκριζακι....:403:
1. :121:Αγαπητέ τεως συμφορουμίτη , και νυν συντονιστά , ξεκαβάλα απο το καλάμι , γιατί κοντεύει να σπάσει και να σου μπει , στον κώλο.
Τα απλά μέλη τρομάρα σου γράφουν , για να μπορείς μετά εσυ να το παίζεις με άνεση Συντονιστάς
Αμα ξεκαβαλήσεις , πέρνα μαύρε καμιά βόλτα απο δώθενες , να δείς και να ακούσεις τι εστί βερύκοκο.
Οσο για τα υπόλοιπα , α ρε ταλαίπωρε επίτιμε!!!!! δεν ξέρεις μαύρε τι εχεις να τραβήξεις
Κοιμίσου :εσυ τον ύπνο του δικαίου.