kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
83
Όχι απλώς δύο φράσεων, δύο αντιφατικών φράσεων στο ίδιο μήνυμα. Το καλύτερο καλώδιο είναι το μη καλώδιο. Αυτό είναι θεμελιώδης γνώση στον Ηλεκτρισμό. Αν μιλάμε για hi-fi δηλαδή, διότι, ως γνωστόν, το high end δεν έχει σχέση με τον Ηλεκτρισμό, είναι κάτι άλλο.
Αντιφατικές φράσεις στο ίδιο μήνυμα. Μάλιστα.
Ημιμαθής κι εγώ λοιπόν, τελικά είμαστε πάααααααρα πολλοί εδώ μέσα. :D :hi:

Αλήθεια, το high end, που υπόκειται?
Σε άλλο σύμπαν και σε άλλους νόμους από τους γνωστούς της Φυσικής? :drinks: :)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.041
Μρε Μαλιμπορε ποσες φορες πρεπει να σε πω οτι τα θκαμ ηχεια πεζνε σα μεγαλα BBC LS3/5A;)
τι δεν καταλαβενς γρανιτενιο χαμηλο γλυκυτατες μεσαιες αερινα υψηλα χαιδευουν τα αυτια;)
Αφου σε ειπα οτι τα εχω σιαξι εγω τα ηχεια να πεζνε οπως θελω εγω:smile:
Ακομα να το καταλαβς θα σε ξαναδιαγραψω με φαινεται σε εχω και βοηθο τρομαρα μου:prankster::lol:
ΟΥΣΤ προβοκατορα:gamer::p:banned::beach:

Reaction score
3.417
Μρε Μαλιμπορε ποσες φορες πρεπει να σε πω οτι τα θκαμ ηχεια πεζνε σα μεγαλα BBC LS3/5A;)
τι δεν καταλαβενς γρανιτενιο χαμηλο γλυκυτατες μεσαιες αερινα υψηλα χαιδευουν τα αυτια;)
Αφου σε ειπα οτι τα εχω σιαξι εγω τα ηχεια να πεζνε οπως θελω εγω:smile:
Ακομα να το καταλαβς θα σε ξαναδιαγραψω με φαινεται σε εχω και βοηθο τρομαρα μου:prankster::lol:
ΟΥΣΤ προβοκατορα:gamer::p:banned::beach:
Και που το βρήκε το γρανιτένιο χαμηλό το LS3/5A κ.Χρηστο;
Αμ οι εγγραφές; Πως περιέχουν γλυκύτατες μεσαίες;Μήπως είναι private pressings;

Reaction score
4.255
Θανασάκη,
άσε τον wnet, τον έχω αναλάβει εγώ. Είναι στη φάση της αναβάθμισης σε χαϊεντά. Απλά τον πάω με το μαλακό, ένα ένα βήμα.
:smoke:

Reaction score
83
Σημερα εντελως κατα τυχη (εχω και αετισιο ματι) επιβεβαιωθηκα περι καλωδιων και θυματων
Σε μαγαζι hifi επεσε το ματι μου εντελως τυχαια σε ενα τιμολογιο αγορας που το ειχε πανω στο γραφειο
Ε λοιπον καλωδιο ρευματος πασιγνωστης μαρκας στον χωρο το highend h hifi oπως θελετε πειτε το , 1μιση μετρο με τιμη λιανικης...... 255 ευρω ...κρατηθειτε.......................................................................................................................................
αγορα 21 ευρω συν φπα
ειχε και rca αλλα δεν ηθελα να καρφωθω οτι κοιταω το τιμολογιο
Παρτε κανα καλωδιο ακομα να ακουσετε διαφορες :lolsign: :lolsign: :lolsign:
Εεεε ρε πλάκα που έχετε!!!!!!!!
Πότε θα καταλάβετε ωρέ, ότι ένας Ολυμπιακός, δεν θα πειστεί ποτέ από έναν Παναθηναικό, να γίνει και αυτός Παναθηναικός??? :D

Reaction score
4.255
Εεεε ρε πλάκα που έχετε!!!!!!!!
Πότε θα καταλάβετε ωρέ, ότι ένας Ολυμπιακός, δεν θα πειστεί ποτέ από έναν Παναθηναικό, να γίνει και αυτός Παναθηναικός??? :D
Με ανώμαλους δεν μιλάμε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.572
Members
38.345
Νεότερο μέλος
fotisd