Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
0
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Κάθε Σαββάτο στο Maya Maya είμαι, με Κωστόπουλο και Πάζη :116: ποτάκι 10 ευρά, της κακομοίρας λέμε !
που είναι πάλι αυτό το maya melissa??? :138:.....έχω εντοπίσει ένα παρακμιακό που σπάζουν και πιάτα.....:135:

Reaction score
0

μεσοπροθεσμα γλεντακια βλεπω τρελλο αγορι ετσι?????/
..αν δεν μπορείς να το αποφύγεις...τουλάχιστον απόλαυσε το....
:142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

Θα βάλω κάτω το laptop και θα το πατάω.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.267

Άραγε είναι το κόστος του (ηχο)συστήματος που προσδιορίζει τη θέρμη μας ως...΄΄επαναστάτες΄΄;:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

baza allover

Reaction score
1

μεσοπροθεσμα γλεντακια βλεπω τρελλο αγορι ετσι?????/
Δεν με αγγίζουν αυτά αγαπητέ και συμπαθέστατε συμφορουμίτη :107: Οι πολιτικοί κάνουν τη δουλειά τους κι εγώ τη δικιά μου, ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΕΛΩ, φτωχός ήμουν πάντα έτσι κι αλλιώς, με ότι έχω περνάω :116:

Reaction score
1

που είναι πάλι αυτό το maya melissa??? :138:.....έχω εντοπίσει ένα παρακμιακό που σπάζουν και πιάτα.....:135:
Περιστέρι μεριά :116: και είναι ακόμα πιο παρακμιακό, ο μπράβος στη πόρτα έχει και σουγιαδιά στα μούτρα, αλλά καλό παδί και φιλαράκι να πούμε, παλιός και σταθερός πελάτης ο Μητσάρας...:116:

Reaction score
1

..αν δεν μπορείς να το αποφύγεις...τουλάχιστον απόλαυσε το....
:142:
Σ' όποιον αρέσουμε καλή μου...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε :126:

Reaction score
1

Σκοτίνιασε...ώρα να πάρει φωτιά το προβόλι, σήμερα το πρόγραμμα έχει την ταινιάρα LE MANS με τον άρχοντα Steve McQuin και στα καπάκια ξαναμανά Battle Los Angeles :410:

Reaction score
0

Περιστέρι μεριά :116: και είναι ακόμα πιο παρακμιακό, ο μπράβος στη πόρτα έχει και σουγιαδιά στα μούτρα, αλλά καλό παδί και φιλαράκι να πούμε, παλιός και σταθερός πελάτης ο Μητσάρας...:116:
εδώ που ζω το μαγαζί που έχει χαβαλέ είναι το "αμπάρες":135:...δεν έχω πάει ακόμη, αλλά λένε ότι έχει πολύ γέλιο...:138:

Reaction score
0

Σ' όποιον αρέσουμε καλή μου...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε :126:
MadPax για εσένα..:138:

[YOUTUBE]T0-6ZS338NI[/YOUTUBE]

Reaction score
1

εδώ που ζω το μαγαζί που έχει χαβαλέ είναι το "αμπάρες":135:...δεν έχω πάει ακόμη, αλλά λένε ότι έχει πολύ γέλιο...:138:
Αν ανέβεις θα σε πάω στο Παπαράτσι :116: έχω ζήσει μεγάλες στιγμές εκεί μέσα...εκεί να δείς γέλιο :116: Θα έχει και Μπεζαντάκου στο επόμενο πρόγραμμα...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445

Ρε γαμώτο, δε μ' αρέσουν οι FHD led τηλεοράσεις.:116:

Χάζευα σ΄ένα κατάστημα την προβολή μιας ταινίας batman και ξενέρωσα γιατί μου δημιουργήθηκε μια αίσθηση ότι έβλεπα ντοκυμαντερ. Έλειπε αυτή η κινηματογραφική μαγεία από την εικόνα. :116:
Λεω βλακείες ε?:121:

Reaction score
1

MadPax για εσένα..:138:
Αρχοντας ο μεγάλος !!!!!! αν και εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το "Ξυπνάω κομμάτια σε ξένα κρεβάτια" και το "Ηρθε ο καιρός να ξαναγίνω όπως παλιά, τότε που ήμουνα παντού και πουθενά" :116:

Reaction score
0

Αν ανέβεις θα σε πάω στο Παπαράτσι :116: έχω ζήσει μεγάλες στιγμές εκεί μέσα...εκεί να δείς γέλιο :116: Θα έχει και Μπεζαντάκου στο επόμενο πρόγραμμα...
...αααα...κάτι τέτοια ποιοτικά προγράμματα έχουν ενδιαφέρον......μέσα λοιπόν...:116:

...έχει και καντίνα απέξω όπως ο ζυγός στη θεσσαλονίκη???:142:

Reaction score
1

Ρε γαμώτο, δε μ' αρέσουν οι FHD led τηλεοράσεις.:116:

Χάζευα σ΄ένα κατάστημα την προβολή μιας ταινίας batman και ξενέρωσα γιατί μου δημιουργήθηκε μια αίσθηση ότι έβλεπα ντοκυμαντερ. Έλειπε αυτή η κινηματογραφική μαγεία από την εικόνα.
Λεω βλακείες ε?:121:

Κλαίω !!!!! :204: Οπως λέει και ο Ζώρζ Μαζωνάκης "Like Here No Where" στο μέγιστο άσμα "Summer in Greece"...αφού σΕ έχω εξηγήσει τι χρειάζεσαι και αυτό λέγεται Epson :116:

Reaction score
0

Αρχοντας ο μεγάλος !!!!!! αν και εμένα μ' αρέσει πιο πολύ το "Ξυπνάω κομμάτια σε ξένα κρεβάτια" και το "Ηρθε ο καιρός να ξαναγίνω όπως παλιά, τότε που ήμουνα παντού και πουθενά" :116:
..σου αφιέρωσα αυτό γιατί κολλάει με το γενικό κλίμα....:126:

Reaction score
1

...αααα...κάτι τέτοια ποιοτικά προγράμματα έχουν ενδιαφέρον......μέσα λοιπόν...:116:

...έχει και καντίνα απέξω όπως ο ζυγός στη θεσσαλονίκη???:142:

3-4 καντίνες σε απόσταση διακοσίων μέτρων :116:

Ανεπανάληπτη μαγαζάρα ο Ζυγός λέμε ! Το τίμησα το Μάϊο που ήμουν επάνω, όλα τα λεφτά ο τυφλός κιθαρίστας, απίστευτο χιούμορ ο άνθρωπος παρά το πρόβλημά του !

Reaction score
1

..σου αφιέρωσα αυτό γιατί κολλάει με το γενικό κλίμα....:126:
Λες και δεν το κατάλαβα !!! :137: απλά..."Πουλάω τρέλλα, κι όποιος θέλει αγοράζει, πουλάω τρέλλα δε χρωστάω σε κανένα" :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.577
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan