Καλη ταινια, καλη εικονα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.293
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Δεν μου λετε κυριοι Συντονιστες,
αυτο το νημα συμπληρωσε 200 σελιδες, (παρα μια)2000 απαντησεις και ειναι το τριτο δημοφιλεστερο του AVSite.
Δεν θα το εορτασουμε αναλογως?:126:
Ναι, θα ανάψουμε μια μεγάλη φωτιά και θα καίμε τα κουλτουρο-BluRay! :138:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

αυτο το νημα συμπληρωσε 200 σελιδες, (παρα μια)2000 απαντησεις και ειναι το τριτο δημοφιλεστερο του AVSite.
Δεν είναι κακή ιδέα...να οργανώσουμε κάνα happening?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.804

Ναι, θα ανάψουμε μια μεγάλη φωτιά και θα καίμε τα κουλτουρο-BluRay! :138:
...κι ο Καφάτος θα πέσει μέσα στη φωτιά να τα σώσει! :138:

Reaction score
402

πρωτο και δευτερο ποια ειναι;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εγώ γιατί το βλέπω πέμπτο; :121:
Εαν ηξερα πως να το δω και εγω θα σου ελεγα εαν εχεις δικαιο η οχι.
Το υπολογισα στο περιπου:120:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.908
Γιώργο, ήρθε η ώρα να μου δώσεις το κατιτί γιά τη χρήση του avatar και τα τεράστια οφέλη που αποκομίζεις. :114:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615

Δικαιούμαι κι εγώ ποσοστά, λόγω του χώρου και της προσωπικότητάς μου που σε ενέπνευσαν! :116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.908
Από ένα ευρουδάκι στον καθένα το χρόνο, καλά είναι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615

Καλά, θα αφήσω τα δισέγγονά μου να τα εισπράξουν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Με σφάζεις μάτια μου,δεν βγαίνω!!

Last edited by a moderator:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.804

Βρε σεις, σας έβαλε ο Καφάτος να γράφετε offtopic για να πάει στη τρίτη θέση το θέμα;:105:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Rio(2011)

Πανδαισια χρωματων, εξαιρετικη ποιοτητα εικονας αλλα και ηχου, ακομα και χορογραφιες που θα σας αφησουν με ανοιχτο στομα.
Η εισαγωγικη σκηνη(και τελευταια) αλλα και αυτη του καρναβαλιου...αναφορας!
Απο εκει και περα, οι συντελεστες της ταινιας αποφασισαν να κανουν ενα αφιερωμα σε ενα ειδος το οποιο εχει ηδη εκλειψει με...ευχαριστο τελος.
Οι μικροι θα ενθουσιαστουν-οπως ενθουσιαστηκαν και οι κορες μου-αλλα οι μεγαλοι...αυτη ειναι μια αλλη ιστορια.
Ιδιαιτερα οσοι εχουν αυξησει τις προσδοκιες τους μεσω των Γιαπωνεζικων anime.

Παντως, σε καθε περιπτωση, θα ηθελα να διαβασω εντυπωσεις οσων το ειδαν σε 3D...

IMDB βαθμολογια:7,1

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Να φανταστώ ότι και ο Αντρέας λείπει διακοπές κι έχει μείνει πίσω το thread?:105:

Sci-Fi ταινία μυστηρίου και όποιος αρέσκεται έστω και σε ένα από τα δύο είδη θα μείνει απολύτως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Στο γεγονός αυτό συμβάλλουν κατά πολύ τόσο οι ανατροπές όσο και το αριστουργηματικό φινάλε.

Ο στρατιώτης Jake Gyllenhaal ξυπνάει ζώντας στο σώμα ενός άγνωστου ανθρώπου τα τελευταία 8 λεπτά της ζωής του πρίν την ανατίναξη του τρένου στο οποίο επιβαίνει. Θα χρειαστεί να ζήσει τα τελευταία 8 λεπτά αρκετές φορές για να κατανοήσει τόσο τη καταστροφή που συμβαίνει όσο και το στρατιωτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει...

Η πλοκή της ταινίας παρουσιάζεται με μεγάλη μαεστρία ώστε να κρατά τον θεατή συνεχώς σε εγρήγορση αλλά και να του δίνει κομμάτι-κομμάτι τα στοιχεία του puzzle που συνθέτουν την ιστορία. Ο πρωταγωνιστής δείχνει ότι αποτελεί από τα δυνατότερα σύγχρονα χαρτιά των ωραίων του Hollywood.

Groundhog day συναντάει το Inception λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι μία ταινία αρκετά σύγχρονη και πρωτότυπη, έστω κι αν διαπραγματέυεται ένα θέμα που έχει παιχτεί αρκετά κυρίως στο παρελθόν. Μου ήταν δύσκολο μάλιστα να μη το συγκρίνω με το αρκετά κοντινό film που έπαιξε ο ίδιος πρωταγωνιστής όταν ήταν ακόμα μικρός και που έγινε γρήγορα cult(Donie Darko) που όμως για μένα είναι και ανώτερο αρκετά.

Δυνατό καλοκαιρινό χαρτί λοιπόν με πάρα πολύ καλή εικόνα σε 16:9 και εντυπωσιακό ηχητικά εφέ, μια ταινία για όλους.

imdb:7.7

Reaction score
1

Δεύτερη προτασή μου αυτή η Ιαπωνέζικη ταινία Σαμουράι, remake παλιάς κλασσικής ταινίας(που δεν έχω δεί). Σε αντίθεση βέβαια με τη προηγούμενη, η ταινία αυτή δεν αφορά όλους, ή για να το θέσω καλύτερα δεν αφορά αυτούς που μισούν τον επικό ασιατικό κινηματογράφο, γιατί όλους τους υπόλοιπους θα τους ενθουσιάσει.

Μία ομάδα από εκπαιδευμένους πολεμιστές-δολοφόνους-σαμουράι αναλαμβάνει να σκοτώσει έναν μοχθηρό σαδιστή λόρδο πρίνκαταφέρει να ανέβει στην εξουσία.

Επική, ασταμάτητη, αδίστακτη, με εκπλητκικές χορογραφίες και πολύ διασκεδαστική, αποτελεί φάρο των σύχρονων πολεμικών ταινιών με σαμουράι και άξιο απόγονο των παλαιοτέρων. Όπως καταλαβαίνεται,ετοιμαστείτε να σκουπίσετε την οθόνη σας από πολύ αίμα :107:.

Η εικόνα σε πολύ καλά επίπεδα χωρίς να είναι τίποτα το φοβερά ιδιαίτερα ενώ ο ήχος σε καλύτερη μοίρα με πολλά χορταστικά ηχητικά εφέ.

Ταινία δράσης λοιπόν, για αυτούς που αντέχουν το πολύ αίμα, και καλή σας θέαση.

imdb: 7.8

Reaction score
1

Νάτη και η καλοκαιρινή χαζομαρούλα για να μη ξεχνιόμαστε. Ειλικρινά αυτές τις ταινίες όταν τις βλέπεις με την ανάλογη διάθεση, μειωμένο δείκτη απαιτήσεων και ξέροντας τί σε περιμένει, μπορούν να αποδειχτούν αρκετά διασκεδαστικές. Πιείτε και κάνα ποτάκι πρίν, ίσως βοηθήσει.

Ταινία 80's που προσπαθεί και εν μέρει καταφέρνει να μιμηθεί τις disco flick κωμωδίες τις τότε δεκαετίας. Προσπαθεί να βγάλει γέλιο και το καταφέρνει κάποιες φορές κυρίως με τα κατορθώματα του 'παχουλού' φίλου :109:. Κατά τα άλλα χαζό σενάριο και γενικά πολύ χαζομάρα μαζεμένη, αλλά η γεύση που μου άφησε ήταν ευχάριστη. Το χαρήκαμε με τη παρέα μου αφού ειδικά το καλοκαίρι το θές και το ελαφρύ το ταινιάκη :105:.

Καλούτσικη εικόνα και ήχος που δε μου έκαναν ούτε αρνητική ούτε θετική εντύπωση.

imdb:6.6

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.293
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Δυνατό καλοκαιρινό χαρτί λοιπόν με πάρα πολύ καλή εικόνα σε 16:9 και εντυπωσιακό ηχητικά εφέ, μια ταινία για όλους.
Είχα αυξημένες προσδοκίες πριν το δω. Απογοητεύτηκα πλήρως...
Βαρετό, επαναλαμβανόμενο και ξενερουά συναισθηματισμοί. Γενικά, με απωθούν οι "ονειρικοί" κόσμοι, οπότε η ταινία δεν είχε τύχη.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά πάντως πολύ καλό.

Reaction score
1

Και μία πιό παλιά ταινία έτσι για να μή ξεχνιόμαστε. Υποψήφια για ξενόγλωσσο όσκαρ το 2004. Σουηδική.

Ο Έρικ αποβάλλεται από το σχολείο του λόγο κακής(βίαιης συμπεριφοράς). Του δίνεται μία τελευταία ευκαιρία από το σαδιστή πατέρα και την καταπιεσμένη μητέρα του να τελιώσει σε ένα ιδιωτικό σχολείο όπου οι παλιοί σπουδαστές ελέγχουν τους νεότερους...

Η ταινία επικεντρώνεται στη ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις παρουσιάζοντας διαφορετικά είδη συμπεριφορών και ανθρώπων. Μη γελιέστε όμως δε πρόκειται για κοινωνική ταινία, έχει μπόλικη ίντριγκα και βία, ψυχολογική και σωματική. Μία σχολική μαφία που φέρει στοιχεία από fight club.

Δε θα πώ παραπάνω, νομίζω ότι αξίζει το κόπο, ίσως όχι τόσο όσο δείχνει η βαθμολογία της, αλλά αρκετό ώστε να διαθέσετε ένα δίωρο.

16:9 κάδρο με μέτρια εικόνα και ήχο που δε με ενόχλησαν καθόλου κατα τα άλλα.

imdb:7.9

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.267
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti