LG LW5500 6500.3D TV'sμε παθητική τεχνολογία!

Reaction score
1.815
Απάντηση: LG LW5500 6500.3D TV'sμε παθητική τεχνολογία!

στο ps3 τελικα επαιξε. απλα εφτεγε το hdmi , αλλαξα με αλλο και επαιξε και η επιλογη 3D μου την εβγαλε αυτοματα η tv.

To προβλημα ομως παραμενει στον υπολογιστη, και με το ΤΜΤ 5 και με το powerdvd 11 , ξεκινανε και παιζουν τα blueray αλλα οχι σε 3D. ενεργοποιω το 3D απο τα προγραμματα και παλι η εικονα δεν ειναι 3D αλλα της βαζει σαν κοκκινο περιγραμμα γυρω γυρω, σαν το παλιο 3D με τα γυαλια πρασινο-κοκκινο. Επισης δοκιμαζω και παταω το κουμπι 3D απο την tv και διαλεγω την τελευταια επιλογη δεξια αλλα και παλι τιποτα.
Να πω οτι εχω περασμενους τους τελεταιους drivers της ΑΤΙ.
H συγκεκριμένη εγγραφή της ταινίας έχει πρόβλημα.
Η LG πάντως, εντόπισε το κακογραμμένο υλικό και αναβάθμισε με νεο firmware τις Blu-Ray συσκευές της για να μπορούν να το αναπαράγουν.
Από το pc σου, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις νέα αναβάθμιση από την ΑΤΙ...:138:

Αυτές οι εταιρίες ταινιών, μάλλον θα πρέπει να είναι προσεκτικότερες, με το format εγγραφής τους...:613:

Reaction score
205

οχι δεν ειναι προβλημα του συγκεκριμενου, μου το κανει κανει το ιδιο και σε αλλο blueray δισκακι. τι μπορει να φταιει? δεν ξερω πως πρεπει να ειναι οι ρυθμισεις για το 3D στην tv οταν παιζει απο υπολογιστη

Reaction score
172

Πηγα χτες και ειδα την 5500 και πραγματικα ενω μεχρι τωρα ποτε μου δεν ηθελα να βαλω στο σπιτι μου 3D εχω αρχισει και το ψαχνω. Πολυ ομορφη εικονα και ξεκουραστη. Μιλαω για την 46''αρα. Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι αν η θεση θεασης ειναι ψηλα (ορθιος) θαμπωνει. Και ψαξε ψαξε ειδα πως οτι θελει ο καθενας πουλαει (αυτο ειναι αλλη ιστορια).

Γενικα ομως επαθα ενα σοκ με αυτο που ειδα αφου καθησα στο πλαισιο καμια ωριτσα :612:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.322

Έκατσες μια ώρα και έγραψες μονο 3 αράδες;
Μολόγα τα όλααααααααααααααααα!!

Reaction score
0

Καλημερα σε ολους. Χτες παρελαβα την LG 47LW5500 και εχω μια λεξη να πω. Ουααουυυ..!!! τελικα απορω πως εβλεπα τοσο καιρο με την καμμενη 32αρα SAMSUNG μου. Ειμαι πολύ ικανοποιημενος από την αγορα. Η εικονα είναι τελεια (για τα δικα μου standard). Εβαλα χτες μια ταινια να δοκιμασω (720p/BDRip) και πραγματικα εμεινα με το στομα ανοικτο. Και το 3D της είναι εξαιρετικο δοκιμαζοντας το 3D BlueRay που ειχε μεσα. Για το μονο που ειχα ενδοιασμους πριν την αγορασω ηταν το τηλεοπτικο αλλα αποδειχτηκε ότι απλα δεν μασαει…Σειρα εχει τωρα να παιξω λιγο με το smart κομματι και με τις ρυθμησεις εικονας για να βρω αυτό το τελειο αν και out of the box και με το standsrd preset στην εικονα πραγματικα είναι απολαυστικη. To Cinema preset το βρηκα λιγο σκοτεινο για τα γουστα μου. Οσοι ειστε σκεπτικοι προχωρατε αφοβα.

Reaction score
0

Σχετικα με τα παραπανω εχω και μια απορια σχετικα με το Καναλι Επιστροφης Ηχου, αν μπορει καποιος χριστιανός να βοηθησει. Εχω συνδεσει την LG 47LW5500 με καλωδιο HDMI 1.4 (που υποστηριζει 3D, Ethernet channel και Audio Return Channel - ARC) με το 3D Home Theater επισης LG (HX995DF) αλλα δεν μπορω να ακουσω τον ηχο της τηλεορασης από τα ηχεια του Home Theater όταν βλεπω τα ψηφιακα καναλια. Το HDMI καλωδιο το εχω συνδεσει σωστα στην τηλεοραση στην θυρα HDMI 1 (ARC). Εχω μια οπτικη ινα αλλα θα προτιμουσα να χρησιμοποιησω το ARC εάν είναι δυνατον. Τι κανω λαθος ρε παιδια???

Reaction score
16

Μήπως δεν το υποστηρίζει το Home Theater που έχεις;;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.322

Koίτα στην σελιδα 73 του μανιουαλ γιατί μάλλον χρειάζεται να απενεργοποιήσεις τα ηχεία της τηλεόρασης.

Reaction score
0

δεν νομιζω να παιζει ρολο. το θεμα ειναι να εχει καναλι επιστροφης η τηλεοραση και το αναλογο καλωδιο φυσικα ωστε να μπορει να σπρωξει ηχο προς το home theater

Reaction score
172

Καλοθεατη amanwithaplan.

Οταν μπορεσεις θελω να μου πεις δυο πραγματα. Αν μπορει να στριμαρει βιντεο που να βλεπετε φυσικα απο καποιο σαιτ και πως ειναι η θεαση αρχειου 3D Side by Side.

Reaction score
0

ευχαριστω πολυ. ως Wi FI Ready η τηλεοραση θελει το usb WiFi ανταπτορα που δεν περιλαμβανεται στην συσκευασια και εχει εξαφανιστει απο οσα μαγαζια εχω ρωτησει. Δανειστικα λοιπον ενα 10 μετρο utp καλωδιο (ειναι στην αλλη ακρη η μπριζα) και την εριξα επανω στο ρουτερακι μου για να κανω το update και στην συνεχεια εβαλα να δω απο YouTube HD trailers ταινιων και απο κανα 2 apps τησ LG που στριμαρουν εκπομπες με αυτοκινητα και αθλητικα και εδειχνε ικανοποιητικα. Αν γνωριζεισ καποιο site Που στριμαρει HD με καλη ποιοτητα (οχι σαν uTube) πεσ μου να δοκιμασω. το αλλο δεν το εχω δοκιμασει ακομα..

Reaction score
0

τελικα δεν καταφερα να στειλω ηχο απο την τηλεοραση στο Home Theater μεσω ARC. ισωσ εχει δικιο ο noble και δεν το υποστηριζει το Home Theater μου. διαβασα και το manual σεταρα και το simplelink αλλα τιποτα. στο τελος βαρεθηκα και κουμπωσα μια οπτικη ινα και εκανα την δουλεια μου. αι σιχτηρ...
αν καποιος εχει καμια ιδεα ειναι ευπροσδεκτος.

Reaction score
5

Από θέμα στάθμης μαύρου, πρακτικά σε θέαση mkv πχ. φαινεται αισθητα? ξέρω από τα review την τιμή του μαύρου αλλά πρακτικά πώς είναι?Μιλάω πάντα για 2D

Reaction score
0

Οhhh Yes!!!!!!!!
Μπορείς να αντιγράψεις ΜΟΝΟ από τον ψηφιακό της δέκτη, χαλαρά.....:616:
Θα πρέπει να πάς στα menu της τηλεόρασης, όταν είσαι σε κάποιο ψηφιακό κανάλι. Εκεί ακριβώς σου ανοίγει λίστα με το τι θες να εγγράψεις, ποια ώρα, ποια μέρα, ποιό μήνα και πόσα κανάλια μέσα στη διάρκεια 30 ημερών......:111:

Εάν κάνεις τα παραπάνω χακιεριάσματα που αναφέρει αυτός, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι στο επόμενο firmware update που θα λάβει η τηλεόραση, να μπορείς να εγκαθιστάς τα applications της Αγγλίας και όχι της Ελλάδος, που πίστεψέ με θα είναι πάρα πολλά, ακόμη και ταινίες 3D καθώς και παιχνίδια 3D στα ελληνικά (ή με ελληνικούς υπότιτλους..):116:
φιλε Delamostre δεν καταφερα να λειτουργησω το PVR στην 47LW5500 μου. Μπορεις να εισαι λιγο πιο αναλυτικος?? απο το manual δεν βγαζω ακρη.

Reaction score
0
Τελικά μάλλον δεν παίζει pvr στην χώρα μας, τουλάχιστον χωρίς παρέμβαση. Αλλά από ότι διαβάζω κιόλας μπορείς να γράφεις μονό ότι βλέπεις που ειναι λίγο άκυρο. Δεν μπορείς ούτε να αλλάξεις input κατά την διάρκεια εγγραφής.

Sent from my SGS II using Tapatalk

Reaction score
0

τελικα δεν καταφερα να στειλω ηχο απο την τηλεοραση στο Home Theater μεσω ARC. ισωσ εχει δικιο ο noble και δεν το υποστηριζει το Home Theater μου. διαβασα και το manual σεταρα και το simplelink αλλα τιποτα. στο τελος βαρεθηκα και κουμπωσα μια οπτικη ινα και εκανα την δουλεια μου. αι σιχτηρ...
αν καποιος εχει καμια ιδεα ειναι ευπροσδεκτος.
από τα λίγα που γνωρίζω και διαβάζω τουλάχιστον όσο αφορά της συσκευές-τηλεοράσεις της LG δεν υποστηρίζει έξοδο ήχου μέσω HDMI. Τα HDMI είναι μόνο input (ενώ στα HT είναι μόνο output).Για έξοδο ήχου μόνο από την οπτική ίνα (τηλεόραση->HT).Το simplink σου δίνει την δυνατότητα με ένα τ/χ να χειριστείς και τις 2 συσκευές της LG.Αρκεί η σύνδεση να έχει γίνει στο HDMI 1.Για αυτό και στα τ/χ που υποστηρίζουν simplink υπάρχουν σημαδεμένα με σχετικό περίγραμμα τα αντίστοιχα κουμπιά.

Τελικά μάλλον δεν παίζει pvr στην χώρα μας, τουλάχιστον χωρίς παρέμβαση. Αλλά από ότι διαβάζω κιόλας μπορείς να γράφεις μονό ότι βλέπεις που ειναι λίγο άκυρο. Δεν μπορείς ούτε να αλλάξεις input κατά την διάρκεια εγγραφής.
όντως το PVR για την Ελλάδα είναι "κλειστό"/"απενεργοποιημένο" κλπ. Δεν θυμάμαι πού, διάβασα ότι κάποιοι άλλαξαν την χώρα για παράδειγμα σε Ολλανδία και η συγκεκριμένη επιλογή "ξεκλείδωσε".

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.322

από τα λίγα που γνωρίζω και διαβάζω τουλάχιστον όσο αφορά της συσκευές-τηλεοράσεις της LG δεν υποστηρίζει έξοδο ήχου μέσω HDMI. Τα HDMI είναι μόνο input (ενώ στα HT είναι μόνο output)
Eφόσον κάποια συσκευή έχει επάνω hdmi 1.4 είναι εκ προδιαγραφής αμφίδρομη(στέλνει και λαμβάνει ήχο),ανεξαρτήτως εταιρίας.
Απλά πρέπει να είναι και οι 2 συσκευές με 1.4 επάνω(πχ τηλεόραση και HTIB ή ο AVR),ενώ σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να απενεργοποιηθούν τα ηχεία της τηλεόρασης και να ενεργοποιηθεί μια λειτουργία τύπου simplink.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.428
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot