Most visitors online was 2840 , on 14 Feb 2025
Η πρώτη παρτίδα τηλεοράσεων LG που είχε έρθει, είχε τη λειτουργία PVR. Δυστυχώς όλες οι επόμενες που ακολούθησαν δεν την έχουν. Εαν πας και αλλάξεις χώρα, ίσως παίξει δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχεις το μειονέκτημα να μην αναβαθμίζεται σωστα το μενού της..φιλε Delamostre δεν καταφερα να λειτουργησω το PVR στην 47LW5500 μου. Μπορεις να εισαι λιγο πιο αναλυτικος?? απο το manual δεν βγαζω ακρη.
Πώς μου είχε ξεφύγει αυτή η ενημέεεερωση? τρέχω να το δοκιμάαααασωEφόσον κάποια συσκευή έχει επάνω hdmi 1.4 είναι εκ προδιαγραφής αμφίδρομη(στέλνει και λαμβάνει ήχο),ανεξαρτήτως εταιρίας.
Απλά πρέπει να είναι και οι 2 συσκευές με 1.4 επάνω(πχ τηλεόραση και HTIB ή ο AVR),ενώ σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να απενεργοποιηθούν τα ηχεία της τηλεόρασης και να ενεργοποιηθεί μια λειτουργία τύπου simplink.
Ακριβως. Να προσθεσω οτι χρειαζεται και καλωδιο HDMI 1.4 που υποστηριζει μεταξυ αλλων και ARC. Το προβλημα μου εμενα τελικα δεν ειναι η LG αλλα ο ενισχυτης μου που δεν υποστηριζει ARCEφόσον κάποια συσκευή έχει επάνω hdmi 1.4 είναι εκ προδιαγραφής αμφίδρομη(στέλνει και λαμβάνει ήχο),ανεξαρτήτως εταιρίας.
Απλά πρέπει να είναι και οι 2 συσκευές με 1.4 επάνω(πχ τηλεόραση και HTIB ή ο AVR),ενώ σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να απενεργοποιηθούν τα ηχεία της τηλεόρασης και να ενεργοποιηθεί μια λειτουργία τύπου simplink.
οκ. ευχαριστω για την ενημερωση.Η πρώτη παρτίδα τηλεοράσεων LG που είχε έρθει, είχε τη λειτουργία PVR. Δυστυχώς όλες οι επόμενες που ακολούθησαν δεν την έχουν. Εαν πας και αλλάξεις χώρα, ίσως παίξει δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχεις το μειονέκτημα να μην αναβαθμίζεται σωστα το μενού της..