LG LW5500 6500.3D TV'sμε παθητική τεχνολογία!

Reaction score
911
Απάντηση: LG LW5500 6500.3D TV'sμε παθητική τεχνολογία!

Η 5500 στελνει κανονικα ηχο στον ενισχυτη απο την HDMI, πρεπει να το δηλωσεις απο το μενου και σου κλεινει τα ηχεια της τηλεορασης

Reaction score
1.815

φιλε Delamostre δεν καταφερα να λειτουργησω το PVR στην 47LW5500 μου. Μπορεις να εισαι λιγο πιο αναλυτικος?? απο το manual δεν βγαζω ακρη.
Η πρώτη παρτίδα τηλεοράσεων LG που είχε έρθει, είχε τη λειτουργία PVR. Δυστυχώς όλες οι επόμενες που ακολούθησαν δεν την έχουν. Εαν πας και αλλάξεις χώρα, ίσως παίξει δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχεις το μειονέκτημα να μην αναβαθμίζεται σωστα το μενού της..

Reaction score
0

Eφόσον κάποια συσκευή έχει επάνω hdmi 1.4 είναι εκ προδιαγραφής αμφίδρομη(στέλνει και λαμβάνει ήχο),ανεξαρτήτως εταιρίας.
Απλά πρέπει να είναι και οι 2 συσκευές με 1.4 επάνω(πχ τηλεόραση και HTIB ή ο AVR),ενώ σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να απενεργοποιηθούν τα ηχεία της τηλεόρασης και να ενεργοποιηθεί μια λειτουργία τύπου simplink.
Πώς μου είχε ξεφύγει αυτή η ενημέεεερωση? τρέχω να το δοκιμάαααασω :) ευχαριστώ

Reaction score
0

Eφόσον κάποια συσκευή έχει επάνω hdmi 1.4 είναι εκ προδιαγραφής αμφίδρομη(στέλνει και λαμβάνει ήχο),ανεξαρτήτως εταιρίας.
Απλά πρέπει να είναι και οι 2 συσκευές με 1.4 επάνω(πχ τηλεόραση και HTIB ή ο AVR),ενώ σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να απενεργοποιηθούν τα ηχεία της τηλεόρασης και να ενεργοποιηθεί μια λειτουργία τύπου simplink.
Ακριβως. Να προσθεσω οτι χρειαζεται και καλωδιο HDMI 1.4 που υποστηριζει μεταξυ αλλων και ARC. Το προβλημα μου εμενα τελικα δεν ειναι η LG αλλα ο ενισχυτης μου που δεν υποστηριζει ARC

Reaction score
0

Η πρώτη παρτίδα τηλεοράσεων LG που είχε έρθει, είχε τη λειτουργία PVR. Δυστυχώς όλες οι επόμενες που ακολούθησαν δεν την έχουν. Εαν πας και αλλάξεις χώρα, ίσως παίξει δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχεις το μειονέκτημα να μην αναβαθμίζεται σωστα το μενού της..
οκ. ευχαριστω για την ενημερωση.

Reaction score
172

Την ξαναειδα και μου αρεσε πολυ. Μαλιστα η τιμη της 47αρας τωρα πια ειναι γυρω στο 1000ρικο

Reaction score
2

Χαίρεται, χρόνια πολλά.
Σκέφτομαι να πάρω τη 42lw5500 αλλά έχω προβληματιστεί με τα όσα έχω διαβάσει σε διάφορα
forums σχετικά με το Input lag.Υπάρχει κάποιος που να έχει δει με τα μάτια του το συγκεκριμένο πρόβλημα σε σύνδεση πχ με Playstation 3.Για ένα Online fps game οπως το mw3 είναι τελικά απαγορευτική?
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
2

Καλημέρα,σε ευχαριστώ για την απάντηση.Θα ήθελα κάποιον που να το έχει δοκιμάσει
ώστε να μην το ρισκάρω.Στα καταστήματα δεν έχεις κ πολλές επιλογές δυστυχώς και στο
youtube δεν κυκλοφορεί κανένα βιντεο με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.386
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa