LG LW5500 6500.3D TV'sμε παθητική τεχνολογία!

Reaction score
1.815
Απάντηση: LG LW5500 6500.3D TV'sμε παθητική τεχνολογία!

:118: αφορα και την 950 ???
Θα σε στεναχωρήσω για μια φορά ακόμη....:110:
Η δικιά σου δε "φοράει" το Νetcast 2 αλλά το Netcast 1..
Μπορείς όμως να έχεις άλλες εφαρμογές σε βασική μορφή όμως.
Το σίγουρο πάντως είναι οτι η TV σου μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα την παραλάβεις, θα είναι και αναβαθμισμένη με το νέο firmware update... οπότε ΞΑΣΟΥ!!:138:

Reaction score
59

Το σίγουρο πάντως είναι οτι η TV σου μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα την παραλάβεις, θα είναι και αναβαθμισμένη με το νέο firmware update... οπότε ΞΑΣΟΥ!!:138:
:108: Yπαρχει τροπος να μπει το netcast 2 ?
Eχω δει στο site της lg ενα εξωτερικο μηχανακι που κανει αναβαθμιση. Ειναι γι αυτο ?

Reaction score
1.815

:108: Yπαρχει τροπος να μπει το netcast 2 ?
Eχω δει στο site της lg ενα εξωτερικο μηχανακι που κανει αναβαθμιση. Ειναι γι αυτο ?
Ohhhhh YESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:444:

To συγκεκριμένο μηχάνημα, μπορεί να μπει σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μάρκα τηλεόρασης, ακόμα και σε ...CRT και η τηλεόραση μετατρέπεται σε SMART TV με όλα τα προνόμια του Netcast 2!!!

...ρε τη φουκαριάρα την αντίπαλη ομάδα! Έχει στηρίξει όλη της την καμπάνια σε μια δυνατότητα που ούτως ή άλλως γίνεται από ένα μικρό φθηνό μηχάνημα και σε οποιαδήποτε τηλεόραση!!:143::135:

Μπρεεεε συ! Γατέις το καλά κουζουλέ εεεεε κουζουλέ!!!!

Reaction score
59

οοοοοοοοοοοοο !!!!

Σταματη !!!!

Για πες για πες υπαρχει διαθεσιμο ελλαδα ?

πανω κατω ποσο παει ??

WANT !!!!!! ( Που λεει και ο zizikakis ):107:

Reaction score
1.815

Λυσσάξατε και οι δυό σας!!!
Θέλετε αποκάλυψη! Θα την έχετε!

Λοιπόν.. αυτό είναι το "θαυματουργό" μηχάνημα που μετατρέπει οποιαδήποτε τηλεόραση με HDMI είσοδο σε ...SMART TV!!!

To γκατζετάκι έρχεται το Σεπτέμβριο και η τιμή του θα είναι ανταγωνιστικότατη (για να μην πω οτι θα σηκώσει "σκόνη από ...χώμα")
Ουσιαστικά είναι κάτι σαν το western digital αλλά με τις απίστευτες δυνατότητες του Netcast 2 της LG.
Δηλαδή:
  • Θα είναι ένα ολοκληρωμένο media player με ότι αυτό συνεπάγεται!
  • Θα μπορεί να συνδεθεί στο internet και να έχει πλήρες και ελεύθερο browser, ότι δηλαδή ισχύει και στις νέες τηλεοράσεις της LG με δυνατότητα Smart TV (παίζει και flash)
  • Σύνδεση Wi-Fi
  • DLNA με δυνατότητα αυτόματου κατεβάσματος τίτλων και φωτογραφιών των ταινιών που παίζουμε (οn the fly), καθώς και το καστ των ηθοποιών που συμετέχουν στην ταινία!
  • Ότι application υπάρχει στο Netcast-2, θα μπορεί να μπει και να λειτουργήσει!
  • Πάρα πολύ απλή χρήση με τηλεκοντρόλ, καθώς και μοναδική διάταξη για να μην μπερδεύεται ο θεατής με τις πολλαπλές του λειτουργείες!
  • Ουσιαστικά, άπειρος αριθμός εφαρμογών που θα εγκαθίσταντε, σε αντίθεση με τις ανταγωνίστριες εταιρίες που αν και θέλουν να λέγοντε "Smart TV's", ε ν τούτοις εγκαθιστούν "κάποιο" αριθμό εφαρμογών και μετά ζητούν να σβήσουμε τις προηγούμενες γιατί έχουν ...μπουκώσει!
  • Ραντευού το Σεπτέμβρη θα κάνουν όσοι ενδιαφέροντε να μετατρέψουν την απλή, ανούσια τηλεόρασή τους σε κέντρο πληροφόρησης, παιχνιδιού και θέασης ταινιών (για το τελευταίο έχω πολλά να σας πω, αλλά όσο και να με προκαλέσετε δε θα αποκαλύψω τίποτα!)
:116::116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.314

:607::607:

και θέασης ταινιών
Ψυχανεμίζομαι
.
.
.
.

.
.
άσε δεν λέω τίποτα.:116:

Reaction score
1.815

Μην πεις γιατι...:205:

Reaction score
59

OOOOOOOOO YES !!!!!! :107:

Προπαραγγελιές δεχεσαι σταματη ? :128: Εχεις 2 ηδη μια εμενα και μια του zizikaki !!

Reaction score
1.815

Έχετε και οι δυο σας το προνόμιο να μένετε σε εξοχικά μέρη και να αναπνέετε καθαρό αέρα!
Μ' αυτά και μ' αυτά, έχοντας και μια νταμιτζάνα ρακί, κάνετε ένα παρεάκι μούρλια!!!

Γιατί φαγωθήκατε να αποξενωθείτε από τα "εγκόσμια" και να την "πέσετε" στο ιντερνέτι, γράφοντας σε μια νοητή γραφομηχανή?
Άντε πήγαινε στο φίλο μου "ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕΝΟ", να πιείς μια ρακί με συκωτάκι σαβόρε και να φχαριστηθείς, αγναντεύοντας το Ηράκλειο από ψηλα!!! Άντεεεεεεεε:613:

ps: Επειδή είστε καλά παιδιά και οι δυο τα πρώτα που θα έρθουν θα είναι δικά σας!:126:

Reaction score
59

χεχε !!! Οταν κατηφορησεις ηρακλειο σταματη θα παμε να "διαιτηθουμε ελαφρως" στις ταβερνες !!

ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΣΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ !!! :107:

Reaction score
0

φιλε Delamostre ποιες φορανε το Netcast 1 και ποιες το Netcast 2?? η lw5500 και η lw650s (μια απο τις δυο θελω να παρω) φορανε το Netcast 2??

Reaction score
1

Λέγετε ρε αλητάμπουρες τι άλλο κάνει το μηχανηματάκι στην TV μας ; :116::116: καθάρματα και τα δύο, ψυχοβγάλτες :142: θέλω κι εγώ ένα...

LG TV rulzzzzz λέμε !

Reaction score
1.815

φιλε Delamostre ποιες φορανε το Netcast 1 και ποιες το Netcast 2?? η lw5500 και η lw650s (μια απο τις δυο θελω να παρω) φορανε το Netcast 2??
Και οι δυο υποψήφιες τηλεοράσεις που έχεις επιλέξει, φοράνε το νεο Netcast 2.
Ομοίως και οι νέες σειρές των 3D Plasma τηλεοράσεων, με τη διαφορά που οι Plasma είναι με τεχνολογία SG panels (Δηλαδή με shutter glasses - γυαλιά active, όμως όχι infrared, αλλά με RF για καλύτερη λήψη των εντολών)

Το Νetcast 1 το φοράει η προηγούμενη σειρά (LX-6500, LX-9500)

Reaction score
1.815

Λέγετε ρε αλητάμπουρες τι άλλο κάνει το μηχανηματάκι στην TV μας ; :116::116: καθάρματα και τα δύο, ψυχοβγάλτες :142: θέλω κι εγώ ένα...

LG TV rulzzzzz λέμε !
Απαπαπαπαπαααααα!! Βρε σεις μη βιάζεστε! Όοοολοι θα πάρετε!:143:

Reaction score
205

τελικα αγορασε κανεις την 5500 να μας πει εντπωσεις?

Reaction score
205

σημερα μου ηρθε η τv 55LW5500

εντυπωσιακη με πολυ καλη εικονα.

αλλα εχω προβλημα με το 3D

ενω με τον dreambox μου που την συνδεσα, που εχει καπια 3D καναλια δορυφορικα , το 3D μου επαιξε μια χαρα, ηταν η εικονα sbs , πατησα το κουμπι στο control, εβαλα τα γυαλια και ολα μια χαρα εντυπωσιακο 3D.

Oταν ομως δοκιμασα να δω το blueray 3D δισκακι που ειχε μεσα το step up, δεν τα καταφερα ουτε στο ps3 ουτε απο το HTPC

στο ps3 ενω στο μενου του δειχνει κανονικα οταν παταω play στην ταινια η εικονα γινεται μαυρη, Ενω στο HTPC με μια καρτα γραφικων ATI 6950 και συνδεση με HDMI, παιζει η ταινια αλλα τα χρωματα της δεν ειναι κανονικα εχουν ολα ενα τονο πρασινου η κοκκινου και η εικονα δεν ειναι 3D
Τι μπορει να φταιει?

Reaction score
205

στο ps3 τελικα επαιξε. απλα εφτεγε το hdmi , αλλαξα με αλλο και επαιξε και η επιλογη 3D μου την εβγαλε αυτοματα η tv.

To προβλημα ομως παραμενει στον υπολογιστη, και με το ΤΜΤ 5 και με το powerdvd 11 , ξεκινανε και παιζουν τα blueray αλλα οχι σε 3D. ενεργοποιω το 3D απο τα προγραμματα και παλι η εικονα δεν ειναι 3D αλλα της βαζει σαν κοκκινο περιγραμμα γυρω γυρω, σαν το παλιο 3D με τα γυαλια πρασινο-κοκκινο. Επισης δοκιμαζω και παταω το κουμπι 3D απο την tv και διαλεγω την τελευταια επιλογη δεξια αλλα και παλι τιποτα.
Να πω οτι εχω περασμενους τους τελεταιους drivers της ΑΤΙ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa