Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
Απάντηση: Με το VEKIAN ....στο σπιτι.....
...Όσα του έχουν μείνει τέλος πάντων...:405::405:
Και βέβαια!Πρέπει να παραδεχτείς πως είναι τρομερό να υπάρχει software που το ακούς και ΠΑΝΤΑ γουστάρεις.
Πρέπει να έχουν βρεί την λίθο της γνώσης της audio nirvana.
Mάλλον δεν έχεις ακούσει πόσο μπορεί να αλλάξει τον ήχο ενός "σωστά στημένου" συστήματος ενα καλωδιο ρεύματος ή το έχεις ακούσει αλλά δεν ξέρεις ακόμα να το κρίνεις...Πέρα απ' την πλάκα τώρα, και χωρίς να "καρφώνω" κανέναν συμφορουμίτη.
Αν από την οποιαδήποτε (μιλάω γενικά) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (εως πολλές φορές ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΤΑΤΗ) δοκιμή σε οικιακό σύστημα, αυτό που μας ενοχλεί σε ό,τι αφορά στην ακρίβεια και την επαναληψιμότητά της είναι η "ουδετερότητα" των καλωδίων ρεύματος καθώς και του software αναπαραγωγής (ανεξάρτητα από το εαν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν και κατά πόσο έχει γίνει ένα ακριβές "σετάρισμα" του τελευταίου), τότε μάλλον οι προτεραιότητές μας είναι λίγο off...
Να σε κάνω εγώ αγόρι μου ΛΑΜΠΑΔΑ (2:05)......
ΛΑΜΠΑΤΟ
...
ΛΑΜΠΑΤΗ
...
ΛΑΜΠΑΤΟ
...
...Όσα του έχουν μείνει τέλος πάντων...:405:
Το τραγικό ξέρεις πιο είναι;ΠιΤού σου ρε!:142:
Ρε συ Τινταλίδη, ασ'το να πάει στο διάολο το θέμα με τα καλώδια ρεύματος και πέτα κανα αστειάκι...Mάλλον δεν έχεις ακούσει πόσο μπορεί να αλλάξει τον ήχο ενός "σωστά στημένου" συστήματος ενα καλωδιο ρεύματος ή το έχεις ακούσει αλλά δεν ξέρεις ακόμα να το κρίνεις...
Φιλικα
Σιγά μη σε αφήσουμε να μπεις και σε μοναστήρι...:601:Ρε συ Alx, εγω να το πετάξω το αστειάκι, αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω! :116:
Ζορίζονται αγοράκι μου, ζορίζονται!!Ρε συ Alx, εγω να το πετάξω το αστειάκι, αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω! :116:
:114:Ζορίζονται αγοράκι μου, ζορίζονται!!
Φατρίες επι φατριών, οι καμπριολέδες, επιβουλεύονται όλους εμάς τους νόρμαλ νάμ'..
Τους έχω τσεκάρει..κάθε τρίχα που χάνουν, τους καθιστά πιό αιχμηρούς, επιθετικούς, αδιάλλακτους, κόναν ο βάρβαρος, αστερίξ και αντηρίξ, μη σου πω και ..περηφάνεια και προκατάληψη...φοβερά πράγματα!!!
Δε βλέπεις εμένα?
Ξέρω αλλά δε μιλάω..τα λέω στον Κόγια να τα μεταφέρει, επειδής αφτον τον φοβούνται, άσε που είναι φουλ απο μαλλίκαι τους σπάει τον τσαμπουκά..
Παληότερα τάλεγα στον Χατζηστμ, μπατ 5 τρίχες του μείναν κ αφτούνου:135:, που να τον σπρώξεις 1η γραμμή..
Άντε καλημέρες παληόπαιδα, καλό ΣΚ νάχουμε!!
άστο κάηκες , το αμάρα το πλήρωσα και μάλιστα σε ελβετικά φράγκα και το εκτελώνισα κιόλας γιατί ο weiss μου το έστειλε με upsΔεν υπάρχει πρόβλημα το κατεβάζεται όλοι σπασμένο άρα δεν είμαι στην ουσία αντιπρόσωπος.
Αν τώρα το software που έχει γίνει mastering to 90 % των δίσκων τα τελευταία 20 χρόνια είναι EQ η
όχι άσε να το κρίνουν αυτοί που ξέρουν.
..ανταπέδωσε ρε φίλε, έτσι για να βγάλει καπνούς απ το ερημωμένο της κρανίο εκείνη η ΚρελλοΚορίνθια!!!:204::114:
Καλημέρα φιλε και φιλια απο τα κοριτσια! :116:
θα το χ@σουμε το thread vekian dac αλλά να μην απαντήσω ?Θα γίνω κακός σε λίγο...
Μόνο αυτό πρέπει να χρησιμοποιήται σαν reference, χωρίς ανάγκη για κινούμενα μέρη και ανάγκη για error correction
Μη μου αγχώνεσαι Θα σε κρατάμε απασχολημένο για να μην ξεφύγεις.εννοείται! μα καλά, για πχιόν με πέρασες?
να αρχίσεις να ανησυχείς όταν σταματήσω να κοιτάζω τη νεαρά με το κολάν!
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί (όσο τους επιτρέπουν οι γνώσεις τους) που θα πληρώσουν 20, 30, 40 χιλιάρικα και δε θα δώσουν σημασία στις προδιαγραφές.Θα σου απαντησω εγω.
Αποκλειεται για οποιον αγορασει αυτο το ντακ να μην ακουει στα καλωδια. Και για αυτο ειμαι σιγουρος 100%. Και σου λεω οχι μονο για ρευματος αλλα για τα παντα. Δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε, ουτε να κοιταμε τις μετρησεις. Αυτο ειναι νομοτελεια, παει και τελειωσε!
Κλαιω απο τα γελια:135:Ας πούμε οτι εγώ αγοράζω ένα αμάξι με βάση της ανάγκες μου, τα οικονομικά μου, και αν θέλεις την εμφάνιση του και βάζω ένα ''πλαστικό'' σταυρουδάκι γιατί είμαστε και χριστιανοί.
Εσύ όμως που πιστεύεις περισσότερο κοτσάρεις ένα εικονοστάσι εικοσιτεσσαρών καρατίων με έναν αδάμαντα να το στολίζει και κοστίζει δυο φορές όσο το αμάξι. Φταίει το αυτοκίνητο - μηχάνημα η ότι εσύ πιστεύεις περισσότερο απο εμένα?
γιατί, εσύ τι νομίζεις?:116:Νομίζεις ότι μιλάς σε τίποτα παιδάκια;:125: