- Reaction score
- 21.919
Απάντηση: Με το VEKIAN ....στο σπιτι.....
Καλημέρα φαλακρέ γέροντα...
Το σαββατο μωρη λουγκρα θα τα πουμε απο κοντα....που θα με πεις εμενα γεροντα πανω στον ανθο της ηλικιας μου!!!!!!!Καλημέρα φαλακρέ γέροντα...
Ετσι πεςτα σοφέ γέροντα. Μπουαχαχαχα.:119:Παρακαλώ τον συντονιστή να καθαρίσει το θέμα απο τα άσχετα ποστ (δηλ. όσα αναφέρονται στο Vekian).
Επιτέλους κανένα νήμα με καλώδια δεν μπορεί να μείνει καθαρό ;
Αρκουδιάρη!!!!Το σαββατο μωρη λουγκρα θα τα πουμε απο κοντα....που θα με πεις εμενα γεροντα πανω στον ανθο της ηλικιας μου!!!!!!!
Αααα και να κουρευτεις......νοιωθω ασκημα!!!!!!!!!:135::135:
Στα τελευταια ποστς ...ειδα ποιοι ειναι οι φιλοι μου.........και τους ειχα σε εκτιμηση.....ποσο λαθος εκανα Υψιστε μου!!!!!!!Γέλασα πολύ @@@@παιδα, νάστε καλά!!!
:411::618:Σε πειράζουνε μαλιαρό αγοράκι μου αυτοί οι τεντυμπόηδες?
Το μαλιαρό μην το πάρεις στα σοβαρά .ετσι?
Είδαν μεγάλο άνθρωπο και είπαν αν τον δουλέψουνε .
Αη σιχτήρ αλήτες.
:114:
αγοράζω ένα αμάξι με βάση της ανάγκες μου, τα οικονομικά μου, και αν θέλεις την εμφάνιση του και βάζω ένα ''πλαστικό'' σταυρουδάκι γιατί είμαστε και χριστιανοί.
:444:Γεια σου Βλάση, πολύ καλή η παρουσίαση και η καταγραφή των ηχητικών εντυπώσεων.
-----Που να σας χυθουν τα οξειδια των interconects σας δια μεσου βυσματος μεσα στο αναλογικο κυκλωμα και να σκασουν οι ηλεκτρολυτικοι την ωρα που τα ξεσκονιζετε!!!!!!
----εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω πικάπ, αρκεί να έχει έξοδο USB.
:410:
-----δεν το καταλαβατε αλλα δεν πειραζει ....
Χ.Κ. Να σ ενθαρρυνω:Εγω σε νοιωθω!:405:
-----Παρακαλώ τον συντονιστή να καθαρίσει το θέμα απο τα άσχετα ποστ (δηλ. όσα αναφέρονται στο Vekian).
Επιτέλους κανένα νήμα με καλώδια δεν μπορεί να μείνει καθαρό ;
-----Που να σας χυθουν τα οξειδια των interconects σας δια μεσου βυσματος μεσα στο αναλογικο κυκλωμα και να σκασουν οι ηλεκτρολυτικοι την ωρα που τα ξεσκονιζετε!!!!!!