Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Απάντηση: Με το VEKIAN ....στο σπιτι.....
Τα είπες όλα.
I rest my case
Τα είπες όλα.
I rest my case
Ναι , εεε .... τι μαθαίνει κανέναςτο τρανσπορτ ( αμαρα&μακ) έχε υπόψιν σου είναι εκουαλαιζερ του κερ@τα
σε ένα σύστημα - χώρο θες να πεις.Για να καταλάβεις αν κάτι ειναι equalizer πρεπει να το ακούσεις σε ενα σύστημα με όσο το δυνατόν λιγότερο χαρακτήρα.
:135: :605:Ναι , εεε .... τι μαθαίνει κανένας
Δεν διαφωνώ πουθενά.σε ένα σύστημα - χώρο θες να πεις.
και για να μην έχει χαρακτήρα ο χώρος, τι χρειάζεται?
τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?
εγώ εκφράζω την άποψη μου ως χρήστηςΝαι , εεε .... τι μαθαίνει κανένας
ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί κάθε έκδοση του αμαρα παίζει διαφορετικά και μετά θα ασχοληθούμε και με τον χώρο και με το σύστημασε ένα σύστημα - χώρο θες να πεις.
και για να μην έχει χαρακτήρα ο χώρος, τι χρειάζεται?
τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?
ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί κάθε έκδοση του αμαρα παίζει διαφορετικά και μετά θα ασχοληθούμε και με τον χώρο και με το σύστημα
Αντωνη και το καθε B&W 802 που εχει βγει παιζει διαφορετικα απο το προηγουμενο, και μην ψαχνουμε το ποσο διαφορετικα παιζει. Τι σημαινει αυτο, οτι τα προηγουμενα ηταν μπαχατελες? (ο Τινταλης απαγορευεται να μιλησει!). Ο χρονος που αλλαζει μια εταιρια τα μοντελα της ειναι ενα ξεχωριστο ζητημα και εξαρταται απο διαφορους παραγοντες και το ξερεις πολυ καλα.ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί κάθε έκδοση του αμαρα παίζει διαφορετικά και μετά θα ασχοληθούμε και με τον χώρο και με το σύστημα
πολύ σωστά , διάφορες εκδόσεις , διαφορετικός ήχος κάθε φορά , υπήρξαν και πολύ διασκεδαστικές δεν λέω ΑΛΛΑ ένα τέτοιο σοφτγουερ δεν μπορεί να χρησιμοποειται ως τρανσπορτ για να ακούσει σωστά η να αξιολογήσει ενα ντακ που κάνει 20000 χιλιάρικαΑντωνη και το καθε B&W 802 που εχει βγει παιζει διαφορετικα απο το προηγουμενο, και μην ψαχνουμε το ποσο διαφορετικα παιζει. Τι σημαινει αυτο, οτι τα προηγουμενα ηταν μπαχατελες? (ο Τινταλης απαγορευεται να μιλησει!). Ο χρονος που αλλαζει μια εταιρια τα μοντελα της ειναι ενα ξεχωριστο ζητημα και εξαρταται απο διαφορους παραγοντες και το ξερεις πολυ καλα.
Θα γίνω κακός σε λίγο...πολύ σωστά , διάφορες εκδόσεις , διαφορετικός ήχος κάθε φορά , υπήρξαν και πολύ διασκεδαστικές δεν λέω ΑΛΛΑ ένα τέτοιο σοφτγουερ δεν μπορεί να χρησιμοποειται ως τρανσπορτ για να ακούσει σωστά η να αξιολογήσει ενα ντακ που κάνει 20000 χιλιάρικα
να το βάζει το μακ με το αμαρα για να γουστερνει οκ
Δεν υπάρχει πρόβλημα το κατεβάζεται όλοι σπασμένο άρα δεν είμαι στην ουσία αντιπρόσωπος.εγώ εκφράζω την άποψη μου ως χρήστης
λυπούμε αν τυχαίνει να είναι προϊόν που αντιπροσωπεύεται ( το αμαρα ) και δεν σας ευχαριστούν τα σχόλια μου
Θέλεις να κάνουμε ένα double blind test να αποδείξουμε τι διαφορές ακούμε ?ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί κάθε έκδοση του αμαρα παίζει διαφορετικά και μετά θα ασχοληθούμε και με τον χώρο και με το σύστημα
Πρέπει να παραδεχτείς πως είναι τρομερό να υπάρχει software που το ακούς και ΠΑΝΤΑ γουστάρεις.πολύ σωστά , διάφορες εκδόσεις , διαφορετικός ήχος κάθε φορά , υπήρξαν και πολύ διασκεδαστικές δεν λέω ΑΛΛΑ ένα τέτοιο σοφτγουερ δεν μπορεί να χρησιμοποειται ως τρανσπορτ για να ακούσει σωστά η να αξιολογήσει ενα ντακ που κάνει 20000 χιλιάρικα
να το βάζει το μακ με το αμαρα για να γουστερνει οκ
Θα γίνω κακός σε λίγο...
Είσαι και παραείσαι!!!!!Δεν υπάρχει πρόβλημα το κατεβάζετε όλοι σπασμένο άρα δεν είμαι στην ουσία αντιπρόσωπος.
...
Μπα, για να μου βάλεις καλώδια ρεύματος που θα "θαψουν" τις διαφορές;:141:Θέλεις να κάνουμε ένα double blind test να αποδείξουμε τι διαφορές ακούμε ?